DD Tips Solvalla Onsdag 19/8

Publicerad på 18 Aug 2020 - 20:47

DrTrav

DrTrav

18 Aug 2020 - 20:47

På onsdagen så avgörs Dagens Dubbel-spelet på Solvalla. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Solvalla Onsdag 19/8
DD-1: 7 Seismic Wave
DD-2: 5,6,8,10,12,13

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
7 Seismic Wave har gjort det bra och har vunnit alla sina sju starter i Sverige. Han vann lätt från ledningen senast. Här tror jag det blir full satsning mot spets och kommer han till täten så tror jag han säljer sig dyrt. Det är dock hans tuffaste utmaning hittills och det är inte säkert att han kan komma till täten men han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

8 Missle Hill tryckte sig till spets i den andra kurvan och han vann sedan Kjell P Dahlströms Minne från den positionen på Mantorp i början av månaden. Han är kvick iväg men har spår utanför Seismic Wave nu gör det svårare att nå ledningen. Hittar han ner i ett vettig slagläge så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

3 Zarenne Fas är en stark avslutare. Här har han fått ett passande läge så kan han få ett bra rygglopp så kan han bli en obehaglig överraskning på upploppet.

4 Stoletheshow kommer från en spetsseger på Åby. Han var inte toppad inför senast eftersom siktet har varit inställt på Jubileumspokalen och Sundsvall Open Trot hela året meddelar Marcus Lindgren. Han har lyft sig på barfotabalansen som han haft på slutet och det blir samma igen. Intressant läge och får han ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här.

10 Ferrari Sisu fick det bra serverat senast och han tackade för det genom att spurta in till vinst. Kan han få lite draghjälp och om han kan få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han komma in i matchen.

9 Forfantone Am kom med en stark spurt till seger näst senast. Han gick på nytt en bra avslutning senast men då räckte det inte hela vägen så han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Ferrari Sisu. Med lite klaff så biter hans avslutning bra fast det kan bli tuff att nå hela vägen till en seger.

Ranking DD-1: A 7 B 8,3,4,10,9 C 6,1,2

Dagens Dubbel 2 1640 m Voltstart
10 Golden Tricks har gjort det bra en längre tid. Hon vann på ett bra vis från ledningen senast. Hon är dock ovan med voltstart och har tillägg över kort distans men klarar hon av det så är hon stark den sista biten och då kan hon bli farlig över upploppet.

5 Bolero Gar har gjort det bra i Timo Nurmos regi. Han vann från dödens näst senast. Han fick samma position i den senaste starten också och då orkade han inte hela vägen och kom in som fyra bakom Önas Prince som vann från ledningen. Svårt spår i volten nu men intressant med Björn Goop upp nu och får han till en bra styrning så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

12 Click Bait kommer från en färsk seger. När Don Fanucci Zet som satt i ledningen slog på en galopp i den första svängen så fick han ledningen och från den positionen så blev det en enkel vinst. Helt annat läge nu men får han lite draghjälp under slutvarvet så kan han avsluta loppet fort och då kan det bli en ny seger.

8 Hector Sisu har radat upp bra prestationer. Han var duktig när han rundade sitt motstånd till seger senast. Han har pausat en månad efter det och det är Breeders' Crown senare under året som är det stora målet. Har han en bra dag så duger han en bit mot det här gänget också.

13 Armour As hade två raka segrar innan den senaste starten i ett försök i Bronsdivisionen på Axevalla. Han landade då i dödens med varvet till mål och han höll bra men han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp där Andre Ward spurtade in till seger. Får han ligga på rulle och spara speeden in i det längsta här så fäller han många hästar till slut.

6 Jerka Sting inledde karriären starkt med tre raka segrar. Han hamnade illa till från ett dåligt läge senast så det loppet kan vi glömma. Springspår med Erik Adielsson i vagnen här så det luktar tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han rinna undan till seger över den korta distansen.

1 Billions slutade oplacerad i ett tufft gäng senast. Han kan öppna bra och från ett trevligt läge här så kan han få ett passande lopp i eventuellt spets eller vinnarhålet och då kan han ha vissa möjligheter här.

9 Martin Tooma har fin form men han står väldigt hårt inne i loppet. Med lite klaff så kan han ställa till med en överraskning men jag tror han får svårt att vinna loppet.

Ranking DD-2: A 10,5,12 B 8,13,6,1,9 C 2,7,11,3,4

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto