DD Tips Umåker 7/1

Publicerad på 7 Jan 2022 - 11:39

DrTrav

DrTrav

7 Jan 2022 - 11:39

DD Tips Umåker Fredag 7/1

DD1: 1,2,8,10,11
DD2: 5 Xanthis Excalibur

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
8 Ravn Kiro är inte helt att lita på men kunnandet är högt. I den senaste starten tappade man en sko när man var gott gåendes ute is spåren och det var en framskjuten placering som försvann. Ikväll sitter Mats E Djuse upp i vagnen för första gången och håller Ravn Kiro sig till rätt gångart kommer man utmana om segern här.

1 Vännfors Grynet är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i spets kan sen kusken Mats Gällerstedt välja taktik själv. I den senaste starten spände man bågen mot tufft motstånd och orkade då inte hela vägen. Men oavsett upplägg ikväll är Vännfors Grynet garanterad ett bra lopp och måste räknas vid gardering.

2 Philip var inget extra på isbana senast men han fick också ett tufft lopp. Detta är en individ som lever på sin styrka och skulle det fungera bättre på isen denna gången tål han att göra en hel del på egen hand.

Nämner även 10 Ivarsviking som kommer med en färska seger i bagaget, då gjorde valacken det bra på en tung bana. Men Ivarsviking har varit struken efter det vilket gör formen svårbedömd. Men har Niklas Lundgren konserverat formen så ska man inte nonchaleras här trots utgångsläget.

Min Vinnare: 8 Ravn Kiro
Spets efter 500m: 1 Vännfors Grynet
Skrällen: 10 Ivarsviking
Ranking: A 8,1 B 2,10,11,12,7,4,9,5 C 3,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
8 Ultimate Brodde var i den senaste starten ute i en STL-final där han från fjärde invändigt inte kunde plcoka något i en rapp avslutngin. För två starter sedan var man två på V75 efter att fått ett snällt lopp invändigt. Ikväll är motståndet enklare och uppgiften ser passande ut. Dock är utgångsläget inte det bästa och det finns risk för vingel, vilket också gör det givet att gardera på förhand.

Framhåller 5 Xanthis Excalibur tidigt. Detta är en individ som blandar och ger i sina prestationer men kapacitetsmässigt är det en bra häst för klassen. Tränings rapporterna är positiva inför kvällens start och Xanthis Excalibur är även behandlad. En bra prestation är att vänta och till låg procent är han given på min kupong och jag spikar även på DD. 

Nämner även 12 M.T.Powertool som satt fast med sparat i den senaste starten och kommer med knallform till kvällens start. Utgångsläget är såklart inte det bästa men löser sig det bara någorlunda från bricka tolv är han ett givet segerbud ikväll.

Min Vinnare: 8 Ultimate Brodde
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Xanthis Excalibur
Ranking: A 7,5,12 B 6,10,3,9,11,7 C 2,4,10


Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto