DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Bollnäs Söndag 22/12

22 December 2019 - 10:36

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Bollnäs i eftermiddag med en omgång som inte håller någon vidare klass. Här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-3 på nummer 3 Sara Hall som kördes till ledningen och drog undan till en säker seger från den positionen senast. Båda hennes tidigare segrar är tagna från ledningen. Hon har visat sig trivas bra i spets och om det inte går alltför fort där framme i ledningen så tror jag hon har god chans att ta en ny seger från spets. Skor på nu är dock ett litet minus.

Min andra spik kommer i GS75-4 på nummer 5 Cristina Speed som ännu är utan seger så här långt efter åtta starter. Hon avslutade bra till tredjeplatsen bakom Jeanne D'arc Boko från bakspår senast. Hon gick då i jänkarvagn för första gången och från ett bättre utgångsläge nu så tror jag att Jörgen Westholm är offensiv och då kan det bli dödens eller kanske rentav ledningen och då tror jag hon visar sig vara starkast över upploppet.

GS75-1 4,10,11,13
GS75-2 Alla
GS75-3 3 Sara Hall
GS75-4 5 Cristina Speed
GS75-5 10,12,15
GS75-6 4,5
GS75-7 6,8,10

720 rader x 1 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4 Jeppas Qurt
DD2: 1,2,6,8,10

5 rader x 40 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Timetorock'nroll fick trava i ledningen under slutrundan näst senast och vann då från den positionen på ett bra vis. Senast så höll han okej från dödens i ett V75 lopp som vanns av Temporino. Här tror jag att Åke Svanstedt som sitter upp bakom hästen kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt här, 10 No April Fool har kommit tillbaka bra efter uppehåll och han gick i mål med mycket krafter kvar senast. Kan Nicklas Westerholm hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden här, 13 I.T.Inventor är inte att lita på och galopperade bort en framskjuten placering senast. Den dryga distansen är ett plus men skor nu är ingen fördel men om han kan hålla sig i rätt gångart och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, 11 Global Trademark gjorde det bra vid vinsten på Bergsåker näst senast. Med en lyckad start från springspåret här så kan han sitta i ett bra slagläge omgående så med en fin löpning här så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 4 Timetorock'nroll
Spets efter 500m: 4 Timetorock'nroll
Skrällen: 7 Petunia
Ranking: A 4 B 10,13,11,7,2,12,8 C 3,9,6,14,5,1,15

GS75-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 10 Take Me To Church kommer med en färsk seger i bagaget. Han vann då ifrån ledningen men nu är det andra förutsättningar med bakspår över kort distans fast om Jorma Kontio som kör hästen kan få lite draghjälp under slutvarvet så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 6 Skylar G.G. fick en del press i ledningen senast och fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Goodwill Pellini. Nu ska hon lättas i balansen och utrustas med ett helstängt huvudlag så om hon kan komma till ledningen smärtfritt här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Rubie Avenue är fartfylld men hon är inte att lita på men om Hans Högberg som kör hästen kan få till en bra styrning så kan det räcka en bit här, 5 Guidetti startade så sent som i torsdags när han slutade oplacerad i ett lopp på Gävle. Med en bra start så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då vara långt framme här.

Min Vinnare: 10 Take Me To Church
Spets efter 500m: 6 Skylar G.G.
Skrällen: 9 Rubie Avenue
Ranking: A 10,6 B 9,5,8,4,7 C 1,2,3

GS75-3
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 3 Sara Hall som kördes till ledningen och drog undan till en säker seger från den positionen senast. Båda hennes tidigare segrar är tagna från ledningen. Hon har visat sig trivas bra i spets och om det inte går alltför fort där framme i ledningen så tror jag hon har god chans att ta en ny seger från spets. Skor på nu är dock ett litet minus, vid gardering kan 9 Bear Gift som vann direkt i ny regi senast vara tänkbar. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och då kan hon bli farlig över upploppet, 2 Daughterofdarkness hängde på godkänt till andraplatsen bakom Lovely Star senast. Hon kan öppna rätt så vettigt och kan få en fin resa här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Sara Hall
Spets efter 500m: 3 Sara Hall
Skrällen: 4 Gitte Silvåkra
Ranking: A 3 B 9,2,4,10,11,5,1 C 6,8,7,12

GS75-4
Ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Cristina Speed som ännu är utan seger så här långt efter åtta starter. Hon avslutade bra till tredjeplatsen bakom Jeanne D'arc Boko från bakspår senast. Hon gick då i jänkarvagn för första gången och från ett bättre utgångsläge nu så tror jag att Jörgen Westholm är offensiv och då kan det bli dödens eller kanske rentav ledningen och då tror jag hon visar sig vara starkast över upploppet, vid gardering kan 9 Rimini Brodda som gick undan till seger från ledningen senast vara tänkbar. Kan Mats E Djuse som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt, 2 Bon Bini fick bestämma i ledningen och vann sedan enkelt via 16,5 sista varvet senast. Med Jorma Kontio i vagnen här så tror jag det är ledningen som gäller igen och skulle hon få sitta lugn i spets så kan det räcka en bit här också men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Cristina Speed
Spets efter 500m: 2 Bon Bini
Skrällen: 4 Janis Brown
Ranking: A 5 B 9,2,4,10,11 C 8,1,7,6,3

GS75-5
Stampings lopp - Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 15 Demex var knappt slagen som tvåa i ett V75 lopp som vanns av Vertigo Knekten senast. Här kliver han ner i klass och kan Åke Svanstedt som kör hästen den här gången få en fin start från springspåret här så borde han kunna hitta ner i ett vettigt slagläge så han ska räknas tidigt här, 12 Brenne Järven har övertygat på slutet och ståtar nu med två raka segrar. Nu blir det första gången med skor på alla hovarna i nuvarande regi och det är troligen en liten nackdel men om Jörgen Westholm som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 10 Hammars Blixt har visat gryende form på sistone. Nu blir det en av karriärens sista starter innan han faller för åldersstrecket och han förstärks med Ulf Ohlsson i sulkyn nu och till en låg procent på spelet så kan han vara intressant här.

Min Vinnare: 15 Demex
Spets efter 500m: 6 Mitt Hjärtas Frode
Skrällen: 10 Hammars Blixt
Ranking: A 15 B 12,10,3,13,11,9,1,2 C 8,6,5,4,14,7

GS75-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Jeppas Qurt har formen i zenit och ståtar med två raka segrar. Han visade vid den senaste starten att skor inte är något bekymmer så med en fin löpning i den främre träffen här så ska han räknas tidigt, 5 Desideria De Soze gjorde det bra vid vinsten näst senast. Hon har fått vila och ladda batterierna ett par veckor efter det senaste framträdandet och hon känns bra i träningen meddelar man från stallet. Hon är startsnabb så med en offensiv Jorma Kontio i vagnen så tror jag att siktet är inställt på ledningen och skulle hon komma till spets och få bestämma en den del där framme i täten så kan hon rinna undan till en ny seger, vid ytterligare gardering kan 12 Dugur som har varit struken två gånger på raken vara tänkbar. Han blev struken för transporthinder näst senast och efter det så blev han följdstruken i ett montélopp. Här har han ett risigt läge men han tål att gå en repa ute i spåren under slutvarvet och kan Åke Svanstedt ratta runt honom så kan han sluta långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Jeppas Qurt
Spets efter 500m: 5 Desideria De Soze
Skrällen: 12 Dugur
Ranking: A 4,5 B 12,3,2,7,9,10 C 11,6,8

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Linda's Girl gjorde en bra insats när hon blev trea från utvändigt ledaren senast. Nu startar hon tätt men motståndet är enklare den här gången och hon tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan Oskar Kylin Blom servera henne en fin resa så kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt här, 8 Havbergs Knight gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han fastnade då med en del sparade krafter och kan han hitta ner i ett vettigt slagläge här så kan de krafterna komma väl till hands och då kan han blanda sig i segerstriden här. Eventuellt helstängt huvudlag nu meddelar Fredrik B Larsson, 6 Quebec C.D. har visat gryende form på slutet. Hon vinner inte så ofta men här tror jag att Ulf Ohlsson laddar mot ledningen och skulle hon komma till spets utan någon större strid så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 10 Linda's Girl
Spets efter 500m: 6 Quebec C.D.
Skrällen: 1 Wizard Simoni
Ranking: A 10 B 8,6,1,2 C 9,7,5,4,3,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.85
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.85
21:00  Olympiakos - Omonia
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp +1,5
1.86
21:00  Gent - Dynamo Kiev
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
20:45  Lincoln - Liverpool
Fotboll - Engelska Ligacupen - 2 asian hcp -1,5
1.60
21:00  Bayern München - Sevilla
Fotboll - Supercupen - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 23/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 23/9
Insats: 840 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 23/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24 sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming