DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Östersund 31/7

30 Juli 2022 - 23:41

Veckans GS75 utspelar sig på Östersundstravet och vi har såväl Derbystoet och Svenskt Kallblodsderby att se fram emot. Jag spelar med två spikar i omgången, 7 Huddlestone i GS75-4 samt 9 Ros Borken i GS75-5.

Nedan följer min lösning på omgången. 

GS75 Östersund 31/7

GS75-1 3.11
GS75-2 2.3.4.10
GS75-3 2.3.6.8.10.11
GS75-4 7 Huddlestone
GS75-5 9 Ros Borken
GS75-6 1.2.3.5.10
GS75-7 5.6.7.8.12

1200 rader x 1kr = 1200kr


DD Östersund 31/7

DD-1 5 Brenne Odin
DD-2 5.6.7.8.12

5 rader x 50kr = 250kr 

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


GS75-1 2140m Auto

11 Knutte Sting känns som en given tipsetta med tanke på den insatsen han stod för i sin årsdebut. Trots att han blev hängandes i tredjespår och fick trava där hela loppet kunde han ändå vinna tämligen enkelt och det var minst sagt en stark comeback. Med en liknande prestation ska det förstås vara en bra chans nu också men med tanke på det tuffa loppet han fick senast vill man helst ge honom en snällare resa nu för att köra till slut. 

3 Excellent Liss var tvåa bakom Knutte Sting senast och även han gjorde en klart bra insats från positionen utvändigt om ledaren men mötte helt enkelt en för bra häst för dagen. Den här gången är jag inne på att han kan ta sig till tätpositionen och om Knutte Sting ska köras mer försiktigt så tror jag han kan rinna undan där framme. 

Jag nöjer mig med två hästar på systemet men bakom räknas främst 8 Infinite Mass som är en spännande treåring som är under utveckling hos Robert Bergh.

Letar man någon kantboll i loppet kan 4 H.P Roadrunner och 6 Francesco Star vara intressanta eftersom dom borde kunna få bra resor i den främre träffen. Jag tror dessa två gör upp om ledningen initialt men jag ser inte att någon vill svara ut 3 Excellent Liss om han kommer fram tidigt.

Min Vinnare: 11 Knutte Sting
Spets efter 500m: 3 Excellent Liss
Skrällen: 4 H.P Roadrunner
Rankingen A:11.3 B:8.4.6 C:5.1.12.9.7.2.10


GS75-2 2140m Auto

Den andra avdelningen är årets upplaga av Derbystoet och Öisten Tjomsland har en hel armada av hästar till start (6st). 

2 Nordsjö Anna är den som Öistein Tjomsland väljer att köra själv i loppet och det brukar kunna ge en liten fingervisning om vem han tror att han har högst segerchans med. Det är en fartfylld dam som är oöm för positioner och jag tycker att det är den hästen i fältet som är minst beroende av något speciellt scenario för att vinna loppet. 

4 Tangen Tone spetsade från spår sju i försöket och borde kanske ha vunnit loppet men hon orkade inte stå emot Ragnhild W.M som avslutade fort över upploppet. Hur som helst är mycket vunnet om hon kan nå den positionen igen men hon har en startsnabb häst invändigt i 1 Bato Tösen som säkert vill utmana från start. 

10 Sangsviks Ballerina lyckades knipa en andraplats i sitt försök trots en galopp under vägen och såg formstark ut när hon avslutade sylvasst över upploppet och sånär nådde ikapp Bato Tösen som ledde loppet från start till mål. Det var första gången hon tävlade med bike senast och så blir även fallet i finalen.

3 Sjö Perla fick trava sitt försök utvändigt om Stallkamraten Nordsjö Anna och höll klart bra som tvåa och med en bättre resa nu ska hon inte nonchaleras. 

Min Vinnare: 2 Nordsjö Anna
Spets efter 500m: 1 Bato Tösen / 4 Tangen Tone
Skrällen: 1 Bato Tösen
Rankingen A:2.4.10.3B:.1.9.11.7.5 C:8.6.12


GS75-3 1640m Auto

11 Gott Klirr får tipset trots ett tufft utgångsläge över kort distans. Han har varit bra varje gång sedan han började äntra tävlingsovalen i våras och senast var han mycket gott gåendes när han kopplade greppet över upploppet innan han föll över i fel gångart. Han är van tuffare sällskap och i det här sällskapet ska det vara en hygglig möjlig att runda till seger. 

8 Alma Prins kan mycket men han har inte fått det att stämma på slutet och kommer med tre raka galopper i raden, vilket har varit förvånande eftersom han normalt sätt inte är speciellt osäker av sig. Man gör vissa justeringar nu som förhoppningsvis faller väl ut och felfri är han med på fotot.

10 Komnes Bork var sämre senast men man tror att det berodde på att han inte trivdes med den amerikanska sulkyn och således återgår man till vanlig vagn nu. Jag tycker han har sett väldigt fin ut innan dess och nu ser han ut att bli borttappad av spelarna. 3%

6 Tangen Töff var rejält förbättrad när han vann från ledningen senast och höll undan för Bäcklös Uriel som är ett kapabelt kallblod. Robert Bergh kör själv själv den här gången och taktiken lär vara densamma som senast. 

3 Backegubben var den som spetsade initialt i det loppet som Tangen Töff vann men han föll tyvärr återigen i galopp. Om han kliver iväg felfritt är det loppets troliga ledare och det är passande förutsättningar med kort distans. 

2 Blixen är fartfylld och har visat prov på höga toppar i år. Får han rätt resa så har han en vass speed till slut.

Min Vinnare: 11 Gott Klirr
Spets efter 500m: 3 Backegubben / 6 Tangen Töff
Skrällen: 10 Komnes Bork
Rankingen A:11.8.10 B:6.3.2 C:5.9.4.7.1


GS75-4 2140m Auto

7 Huddlestone blir min första spik i omgången. Han har tagit rejäla kliv till den här säsongen och vunnit hela sju lopp. Han är snabb från start och även om jag inte tror att han kan ta sig förbi 2 Alert Kronos från start så tror jag inte att Henrik Svensson räds att söka sig fram i dödens och kontrollera loppet därifrån. med nuvarande form tror jag han vinner det här loppet utvändigt om ledaren.

Motbud
1 Emile Zola Sisu var väldigt talangfull som unghäst och radade upp segrar men han var ifrån tävlandet i tre år innan han gjorde comeback tidigare i vår. Det känns som att han tar framåt för varje lopp och kommer säkert göra en bra prestation nu men jag tror inte att han kan hålla ut Alert Kronos från start och även om han var fin vid segern senast var det ett billigt lopp han vann i Skellefteå. Fel favorit i min bok.

2 Alert Kronos är snabb från start och gör sina bästa lopp i ledningen och han har faktiskt bara förlorat två gånger vid de nio tillfällen han har gått i spets. Nu har han varit ifrån ett par månader inför det här men om han är väl förberedd kan han utmana. 

Min Vinnare: 7 Huddlestone
Spets efter 500m: 2 Alert Kronos
Skrällen:
Rankingen A:7 B:1.2.8.5.6 C:4.3


GS75-5 2140m Volt

9 Ros Borken hamnade illa på det i ett uttagningslopp till svenskt kallblodsderby och den starten är bara att glömma. Han har visat mycket bra form dessförinnan och ställs inför ett passande motstånd nu och från sitt springspår bör han komma iväg snabbt från start och vara framme och överta ledningen i ett tidigt skede av loppet. Spik. 

Motbud
6 Hauk Viktor har gått bra hemma i Norge och gör en intressant debut på svensk mark. Det låter optimistiskt från stallet och man aviserar ett offensivt upplägg och Åsbjörn Tengsaried kommer att prova framåt från start.

12 Ksar är en bra fyraåring som testade på att kvala in till Kallblodsderbyt senast utan någon större framgång. Från det här utgångsläget måste det klaffa maximalt men kapacitetsmässigt räcker han långt. 

Min Vinnare: 9 Ros Borken
Spets efter 500m: 9 Ros Borken
Skrällen:
Rankingen A:9 B:6.12.15..3.1.5.14.2.8.11. C:13.7.4.10


GS75-6 2140m Auto

2 Tangen Minto var den som imponerade mest på mig i uttagnings-loppen och han kommer säkert vara ytterligare förbättrad nu med två lopp i kroppen. Han har vunnit 10/13 lopp i karriären och tål att göra jobb under vägen men jag tycker det är en bra final och att han ska vara spelad till 75% tycker jag är magstarkt. 

5 Brenne Odin har sin speed som sitt främsta vapen och man vill gärna smyga med honom i ryggar så länge som möjligt för att spara på speeden till slut. Från det här utgångsläget borde han kunna hitta en bra position direkt och när han tempoväxlar över upploppet är det inte många som hänger med honom. Vi jagar dom lite högre oddsen inom DD-spelet och jag provar att spika Brenne Odin inom den spelformen. 

3 Smedheim Braut imponerade när han vann sitt försök med tanke på att han hade pausat inför det loppet. Han ska ha gått framåt formmässigt och med minsta strul för favoriten kan han hota. 

10 Voje Vijlar galopperade i försöket men kom tillbaka starkt därefter som tvåa med till synes krafter kvar över mål och med rätt draghjälp under vägen kan det vara en potentiell storskräll. 

1 Tangen Ove behöver ha det serverat för att vinna, vilket han fick i försöket och utgångsläget nu talar för en passande resa på innerspåret. 

Min Vinnare: 2 Tangen Minto
Spets efter 500m: 4 Holter Odin
Skrällen: 10 Voje Vijlar
Rankingen A:2 B:5.3.10.1.4.9.11 C:7.12.6.8


GS75-7 1640m Auto

7 Behind Lord får med viss tvekan tipset i ett på förhand öppet lopp över kort distans. Jag grundar mitt tips i att han är mycket snabb från start och trots ett spår långt ut på vingen tror jag att det är goda möjligheter att nå ledningen. Från den positionen har han vunnit 3/5 lopp och når han dit är förutsättningarna goda för en fjärde seger.

8 Individia var ute i ett uttagningslopp till Stochampionatet senast och gjorde det helt okej efter en relativt tuff resa. Nu är det betydligt lättare emot och trots att utgångsläget inte är det bästa borde hon kunna utnyttja sin startsnabbhet för att söka en bra position direkt. 

6 Ayah De Lux har tagit kliv i sin nya regi och har testat vingarna på V75. Hon är hygglig ut från start och med ett spår innanför Behind Lord lär Robert Bergh ladda vad som går från start. Skulle man lyckas med att hålla ut 7 Behind Lord kan det vara direkt loppavgörande.

12 Mizai behöver tempo för att komma in i loppet från det här utgångsläget men formen är bra och han trivs över distansen.

5 Casartelli är inte alls att lita på men det finns en hög kapacitets inombords när han får travet att stämma. Om han har en bra dag är jag inte främmande för att han kan vinna den här typen av lopp.
10 Underbarosåfin får en del förtroende av spelarna men det låter inte som att det är någon toppform för dagen och jag tycker han gör sina bästa lopp i ledningen. Jag står över. 

Min Vinnare: 7 Behind Lord
Spets efter 500m: 7 Behind Lord / 6 Ayah De Lux
Skrällen: 5 Casartelli
Rankingen A:7.8.6 B:12.5.10.1.9.3 C:2.3.11

Lycka till

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming