DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Solvalla 6/2

6 Februari 2022 - 01:19

Veckans GS75-omgång utspelar sig i Gävle eller ja den skulle gjort det, men eftersom Gävletravet inte kunde garantera en säker bara för hästarna med tanke på kraftiga väderomslag är nu tävlingarna flyttade till Solvalla. Nedan följer min lösning på omgången.

Jag tycker mig ha hittat två starka spikar. I den fjärde avdelningen spikar jag 9 Mellby Indigo och i den femte avdelningen spikar jag 5 Sjö Stjerna.

Gs75 Solvalla 6/2
GS75-1 1.3
GS75-2 2.3.5.6
GS75-3 2.3.10
GS75-4 9 Mellby Indigo
GS75-5 5 Sjö Stjerna
GS75-6 2.3.6.8.9.10
GS75-7 1.2.3.5.7.9.10

1008 rader x 1kr = 1008kr

Dagens Dubbel Solvalla 6/2
DD-1 2.3.6
DD-2 2 Kenzoki Boko

3 Rader x 60kr = 180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m Auto
3 Soul Tan står för klassen i gänget och har en bra uppgift på pappret. Senast var han favorit på V75 men kunde inte utmana om ledningen från start och fick trava hela loppet i dödens. Skulle han komma till ledningen nu är loppet förmodligen över men det kan bli svar invändigt igen. Han går ner lite i klass och i den här konkurrensen är det en bra chans även om han får trava utvändigt om ledaren.

Jag vill ändå dubbla mitt system med 1 Riptide R.D. Årsdebuten senast är bara att glömma när det var fel förutsättningar och han hamnade i trötta ryggar på innerspåret. Han är inte lika bra när han får trava i ryggar och nu är det mer passande förutsättningar med ett innerspår bakom bilen. När han travar i ledningen växer han ett par klasser och han borde ha gått framåt formmässigt med loppet senast. Lyckas hålla ut sina konkurrenter från start blir han svårpasserad.

Min Vinnare:3 Soul Tan
Spets efter 500m: 1 Riptide R.D
Skrällen:
Rankingen A:3.1 B:5.4.2.8.7

GS75-2 1640m Auto
3 Cabarette har varit jättefin vid två raka andraplatser över aktuell distans och förutsättningarna för seger kunde knappast bli bättre här. Hon är snabb från start och möter lite enklare motstånd än vad hon har gjort på slutet och från ledningen är det hästen att slå.
Det är dock ingen segerstaplare vilket 1 seger på 24 starter under fjolåret vittnar om och det finns bättre spikförslag i omgången.

5 Lewicki Zon var inte alls lika bra senast som vid två raka segrar dessförinnan men man tror att han var nedsatt av en förkylning vid den starten och kommer förmodligen vara bättre nu. Stallet låter uppåt på förhand och man kommer prova från start för att utmana om ledningen.

2 Plato At Work glänste inte tidigare i vinter men det är en kapabel häst för den här typen av lopp och att han har fått pusta ut ett par månader inför det här kan ha gjort honom gott. Distansen är kanske i det kortaste laget men det skulle kunna bli bra tempo på och han kan få en bra resa i den främre träffen.

6 Digital Arrival är en stark häst och distansen är inget plus men vid ett högt tempo på loppet kan hans styrka bli utslagsgivande till slut och han ska inte nonchaleras.

Min Vinnare: 3 Cabarette
Spets efter 500m: 3 Cabarette / 5 Lewicki Zon
Skrällen: 6 Digital Arriva
Rankingen A:3.5 B:2.6.4.7.1.10 C:9.8.11.12

GS75-3 2140m Monté
2 Uret har fyra raka segrar inom disciplinen och verkar verkligen trivas under sadel. Senast tog han hand om ledningen och kunde tämligen enkelt hålla undan mot en så pass bra montéhäst som The Big Bang. Mycket talar för att det blir tidig ledning nu också och då blir han återigen svårslagen. Nu blir han dock vansinnigt stor favorit efter fyra raka segrar och jag vill prova att fälla.

10 Iron Creek har gjort två starter i monté tidigare vilket har resulterat i en seger och en andraplats. Senast var han ute i ett sulkylopp och var blek från positionen utvändigt om ledaren, men den typen av lopp är inte hans melodi och han är som allra bäst när han får gå i ryggar. Häst mot häst tycker jag inte att han är sämre än favoriten och när det skiljer så mycket i spelprocent tycker jag han är värd en markering.

3 Break Through är van rätt så tuff konkurrens i sulkylopp och han gjorde montédebut för fyra starter sedan. Han var klart bra som trea då och det brukar oftast behövas något lopp i disciplinen innan dom fattar vad det går ut på och han kan vara ännu bättre nu. Han öppnar riktigt fort med sulky och om han är lika startsnabb under sadel skulle han kunna utmana om ledningen och då vill man köra i den positionen om man kommer dit.

Min Vinnare: 2 Uret
Spets efter 500m: 2 Uret/3 Break Through
Skrällen: 3 Break Through
Rankingen A:2 B:10.3 C:8.11.9.5.1.6.5.4

GS75-4 3140m Auto
9 Mellby Indigo vann 7/9 lopp under fjolåret och har inlett året lika förtroendeingivande med två raka segrar. Det är en urstark häst som bara är gynnad av den dryga distansen och tuffa upplägg bekommer honom inte. Robert Bergh lär söka sig framåt omgående och jag tror faktiskt att han har så pass mycket respekt med sig att han kan sitta i ledningen relativt tidigt. Spika.

2 Ottens Hero är en kapabel häst som gör debut i ny regi. Han har blivit kastrerad inför den här uppgiften vilket alltid är intressant och det är bra träningsrapporter men man är ändå tydliga med att det här loppet är ett test inför framtiden och kommer förmodligen ge honom en snäll resa.

7 Zidane D.E har tänt till sedan han återvänt till Sibylle Tinter och hon låter faktiskt rätt optimistisk på förhand. Jag tror inte han kan utmana favoriten om allt är som det ska men skulle Mellby Indigo komma bort av någon anledningen så är han tidig bakom.
Jag nämner även 1 Gitan De Touchyvon för de som vill fälla den stora favoriten. Kapaciteten är hög och han har lite pengar på sig i förhållande till sitt kunnande. Han är dock fruktansvärt osäker och det är sannerligen inte ofta han tar sig igenom ett travlopp felfri.

Min Vinnare: 9 Mellby Indigo
Spets efter 500m: 9 Mellby Indigo / 2 Ottens Hero
Skrällen: 7 Zidane D.E
Rankingen A: 9 B:2.7.1.6.5.11.3 C:10.8.4

GS75-5 2140m Volt
5 Sjö Stjerna blir min andra spik i omgången. Hon har förvisso blivit behandlad inför den här starten och varit ifrån en dryg månad men jag gillade verkligen intrycket vid såväl andraplatsen på V75 näst senast samt segern starten därefter.
Hon har imponerat stort sedan hon började tävla i Sverige och trots att hon har fått snabba pengar på sig så tycker jag att hon bär dom pengarna och står perfekt inne i loppet. Det är ett rejält sto som tål tuffa upplägg men med tjugo meters försprång på sina värsta konkurrenter tror jag t.om. att hon skulle kunna få överta ledningen efter en bit.

6 Valle Storm kan mycket i grunden och om han skulle vara väl förberedd inför årsdebuten tycker jag att han är värst emot. Han är dock som allra bäst över kort distans och har fått ett besvärligt utgångsläge med ett innerspår på tillägg och det låter inte som att han är speciellt vässad inför den här starten.

1 Läckra Lisa är ingen stjärna men hon är ensam på den främre volten och kommer att ta hand om ledningen från start. Skulle hon få fuska bort lite av loppet där framme kan det vara en potentiell skräll men hon möter normalt några som är för bra.

Min Vinnare: 5 Sjö Stjerna
Spets efter 500m: 5 Sjö Stjerna / 1 Läckra Lisa / 3 Minna C.G
Skrällen: 1 Läckra Lisa
Rankingen A:5 B:6.3.1.9.7.8 C:10.2.11.4

GS75-6 2140m Auto
6 Oliver P Hill har väldigt höga toppar men det är ingen okomplicerad häst och han har lätt för att hetsa upp sig. Det känns som att han är på rätt väg nu igen i sin nya regi och han var rejäl vid segern senast även om det var i ett enklare sällskap.

3 Yaz Hanover var mycket bra uppe i Norrland som treåring och har faktiskt fyra raka segrar i raden. Dom segrarna togs dock under 2020 och han missade hela fjolåret pga skada. Han såg jättefin ut i kvalet senast och ska bli väldigt spännande att följa men det är tufft att begära vinst direkt, även om han är kapabel till det.

2 Gigolo La Marc kan mer än vad han har visat i loppen på svensk mark och jag tror det är en häst det kan lossna för snart. Det är bra träningsrapporter inför den här starten och nu har han äntligen fått ett bra startspår. Det blir full laddning från start och om man kommer till ledningen vill man prova där.

10 Rose Hill gör även hon en intressant comeback efter lång frånvaro. Jag gillade den här hästen som tvååring och även om man ligger lågt från stallet vågar jag inte räkna bort henne vid överpace.

9 Listas Hotshot vann i debuten för Katja Mellko näst senast och även om det blev galopp starten därefter har hon till skillnad från flera av konkurrenterna visat form.

8 Toofaced är spelad till 0,67% i skrivande stund men jag tycker inte det här är någon tokig häst alls och hon såg fin ut vid tredjeplatsen näst senast bakom Global Billboard och Global Boost som är två kapabla hästar.

Min Vinnare: 6 Oliver P Hill
Spets efter 500m: 2 Gigolo La Marc / 3 Yaz Hanover
Skrällen: 8 Toofaced
Rankingen A:6.3.2 B:10.9.8 C: 5.1.12.4.7.11

GS75-7 1640m Auto
2 Kenzoki Boko får tipset i ett vidöppet lopp på förhand. Senast fick hon se sig slagen från ledningen men det var en formstark Gentiane Evening hon fick se sig besegrad av och han ska absolut inte skämmas över den insatsen. Nu är det återigen läge för ledning och jag tror det kan vara dags för en seger nu.

3 Like A Monster är under utveckling och har inlett året på ett bra sätt men en seger och en andraplats. Det här en häst som skulle kunna klättra lite i klasserna och jag tror inte att Magnus A Djuse räds ett offensivt upplägg utvändigt om ledaren.

1 Timetobelucky har varit bra hela vintern och har fått ett passande smygläge på innerspåret. Senaste starten är bara att glömma när han mötte för tuffa hästar. Det kan bli bra fart där framme om favoriterna kör lite mot varandra och skulle han få fritt från rygg ledare eller tredje invändigt så blir han att räkna med.

9 Zack Bris tillhör de bättre i fältet men han brottas återigen med ett hopplöst utgångsläge och behöver ha lite tur med positioner under vägen.

7 Tiger Journey är en kapabel med skadedrabbad häst som har vunnit 6/20 lopp i karriären. Han var inget extra i comebacken senast men i grund och botten är det en bra häst som bör duga långt om han fungerar.

Jag betalar även för 5 Be The One samt 10 My Sea.

Min Vinnare: 2 Kenzoki Boko
Spets efter 500m: 2 Kenzoki Boko
Skrällen: 1 Timetobelucky
Rankingen A:2.3 B:1.9.7.5.10 C:4.8.6.11.12

Lycka till


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Rögle - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.80
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Torsdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming