GS75 Tips Vaggeryd 19/6

Publicerad på 18 Jun 2022 - 23:49

DrTrav

DrTrav

18 Jun 2022 - 23:49

Söndagens GS75-tävlingar hämtar vi från Vaggeryd. Nedan följer mina GS75-tips. Noterbart är att omgången kryddas av en JACKPOT på 4,4 Miljoner.

Jag spelar med två spikar. 3 Notorious Zon i den fjärde avdelningen och 3 Debonair Mary i den sjunde avdelningen.

GS75 Tips Vaggeryd Söndag 19/6
V75-1 2,3,5,6,7
V75-2 1,6,7,9
V75-3 3,5,9,11
V75-4 3 Notorious Zon
V75-5 3,6,7
V75-6 1,3,5,6
V75-7 3 Debonair Mary

960 rader x 1 = 960 kr

DD Tips Vaggeryd Söndag 19/6
DD1: 1,3,5,6
DD2: 3 Debonair Mary

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Gs75-1 1646m auto
7 Criss Cross är ett segervant sto som har 14 segrar på sina 26 starter i livet vilket är imponerande. Men nu har hon inte startat på ett tag och gör debut på svensk mark för Magnus Dahléns vilket både är spännande och svårbedömt. Men i grunden besitter Criss Cross bra styrka och inställning vilket med en normal prestation kommer räcka långt idag. Men med tanke på att man inte vet vart formen är så är det givet att gardera.

6 Global Countess gör även hon comeback efter lite vilka idag. Men Global Countess har visat att hon klarat av det tidigare och har segrat två av de tre gånger hon haft ett uppehåll som varit längre än 30 dagar. Dessutom är det anmält barfota runt om och amerikansk vegan som gäller idag vilket är positivt. Som lågt spelad är Global Countess tidig på kupongen.

Nämner även 3 Icecream In som kommer med en målfotoseger i bagaget från senaste starten. Då fick hon ett passande lopp och fick bra ryggar hela vägen. Idag har hon återigen fått passande förutsättningar. Icecream In är kvick iväg från start och är den troliga ledaren i loppet, dessutom ska hon nu tävla med amerikansk vagn för första gången vilket är spännande.

Min Vinnare:7 Criss Cross
Spets efter 500m: 3 Icecream In
Skrällen: 6 Global Countess
Ranking: A 7,6,3 B 5,2 C 4,1

Gs75-2 2148m auto
Ett lärlingslopp för ston står på menyn och det är endas åtta av de tolv startande hästarna som vunnit lopp tidigare och segrat i fler än ett lopp är det endast en häst som gjort tidigare.

Framhåller tidigt 9 And Away We Go som har mött tuffare motstånd på slutet än vad hon ställs emot idag. Hon har även hunnit med att visa att det finns lite fart i benen. Senast avsutade hon klart godänt via 1.13 sista 600m. And Away We Go kommer kunna sitta bra på det från start och med lite överpace i loppet kommer hon kunna plocka ner många över det långa upploppet.

Johan Untersteiner kommer även med en spännande duo 1 Andante T.M. och 7 Leia Diablo. Den förstnämnda drog vinstlotten när det gäller spåren. Andante T.M. kan öppna kvickt och var rätt bra bakom bilen för tre starter sedan. Skulle hon kunna hålla upp ledningen från start kan mycket vara vunnet, men oavsett är hon garanterad en bra resa och ska räknas tidigt. Även 7 Leia Diablo har visa fart för att räcka långt i denna låga klassen.

Nämner även 6 Imaybee som kommer med en uppåtgående formkurva. Två bra prestationer i ryggen nu och vid segern för fem starter sedan vann hon från spets. Imaybee öppnar bra och lär göra ett försök att ladda iväg från start. Det är även anmäld barfota bak för första gången i karriären vilket är spännande.

Min Vinnare: 9 And Away We Go
Spets efter 500m: 1 Andante T.M. / 6 Imaybee
Skrällen: 7 Leia Diablo
Ranking: A 9,1 B 7,6,19,11,3,12 C 8,4,2,5

Gs75-3 2650m auto
5 Hobart har matchats mot tufft motstånd under året utan att fått sätta nosen först i något av de större loppen. Men prestationerna har varit bra och Hobart har fått med sig en tredjeplats i Margaretas Tidiga Unghästserie. Efter det var man sen tvåa på V75 och nu på slutet har det blivit galopp i två av de tre senaste starterna. Senast fick man ett snällt lopp och avslutade 12,7 sista 800m. Nu från ett bra utgångsläge är jag säker på att man kommer vara mer offensiva i loppet och det kan mycket väl räcka till en seger här.

11 Neo Turbo gör ikväll en spännande debut för Rick Ebbinge. Formen är såklart svårbedömd efter ett långt uppehåll men hästen har visat upp bra kunnande tidigare. För tre starten sedan höll han starkt från dödens i ett lopp som Under Armour vann. Skulle Ebbinge ha sitt nyförvärv i bra ordning här direkt finns helt klart kunnande i hästen för att utmana om segern. Distansen ska normalt sett heller inte vara några problem.

9 Zoccoloduro O.P. kommer med bra form. Han har stått för två bra prestationer efter sitt uppehåll och klaffar det bra med positionerna från sitt bakspår idag är detta en individ som besitter en avslutign som kommer bita bra över upploppet.

Min Vinnare: 5 Hobart
Spets efter 500m: 5 Hobart
Skrällen: 9 Zoccoloduro O.P.
Ranking: A 5 B 11,9,3,10,4,1 C 7,8,6,2

Gs75-4 2148m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 3 Notorious Zon. Detta är en fyraåring som nu går ner en hel del i klass om man ser till vilka konkurrenter har tampats emot på slutet. För tre starter sedan var han ute på V75 och var inte långt ifrån segern i ett lopp där segraren hette Grappa Boy. För två starter sedan var man ute på Charlottenlund och även om man inte kunde haka på topphästen Luuk Schermer så fullföljde Notorious Zon klart bra som femma i mål. Senast var man ute i en klass II-finalen på Solvalla under elitloppshelgen och från ett tufft utgångsläge kom man aldrig riktigt in i matchen den gången. Men nu mot lämpligare motstånd har man lottats till ett passande utgångsläge och det mesta talar för att det är spets och slut som gäller för Notorious Zon här. Spik.

Motbud
7 Afish är lite svårbedömd nu efter sjukdom. Men han har visat fint kunnande vid sina segrar och ska inte nonchaleras för den som garderar. Nämner även 12 Global Chit Chat som håller bra form för dagen och även om utgångsläget inte är det bästa så har hästen visat kunnande som många konkurrenter i loppet fortfarande inte når upp till.

Min Vinnare: 3 Notorious Zon
Spets efter 500m: 3 Notorious Zon
Skrällen: 12 Global Chit Chat
Ranking: A 3 B 7,12,8,2,6,11 C 5,10,1,4,9

Gs75-5 2650m auto
3 Arcoveggio är en häst som inledde sin karriär med att galoppera i tre av sina första fyra starter. Efter sina tre inledande framträdanden flyttade Arcoveggio ner till Italien där han nu kommer med två raka segrar på kontot när det ikväll är dags för återkomsten på svensk mark. Han hade en tilltänkt startat på Tingsryd för lite mindre än en månad sedan men blir det comeback på allvar. Arcoveggio har visat att han kan göra en hel del på egen hand i loppen och det ska bli spännande att se vad tränaren Magnus Dahlén kan hitta på med fyraåringen. I min bok ska Arcoveggio passas direkt och när dessutom utgångsläget är tilltalande hamnar han överst ranken.

6 Jebo Smart kommer med bevisad form. Senast vann han på bra sätt från dödens via 14,8 sista 1000m. Med en liknande prestation idag är han given i segersnacket på nytt. Det väntar dock troligen en hel del jobb på egen hand här idag igen, men det har Jebo Smart visat att han klarar.

Nämner även 7 Ici Moi som är en individ som besitter bra kunnande och kapacitet för klassen men som inte startat sedan i november och är därför svår att räkna på här. Nere i Frankrike har Ici Moi visat upp bra inställning och styrka och Rick Ebbinge som nu tagit över träningen för Ici Moi låter optimistisk direkt i debuten för honom.

Min Vinnare: 3 Arcoveggio
Spets efter 500m: 3 Arcoveggio
Skrällen:
Ranking: A 3,6,7 B 8,2,1,5,10,4 C 12,9,11

Gs75-6 1646m auto
1 Ready Tonight fick äntligen sätta nosen först över linjen senast, det krävdes 17 segerlösa framträdanden innan den sjätte segern för Ready Tonight kunde bärgas. Detta är en häst med bra kunnande i grunden som gjort sig gällande i tuffa årgångslopp under karriären. Senast visade han återigen sitt höga kunnande när han trots en tuff öppning på 07,5 första 500m kunde vinna från ledningen. Under förra året kvalade han in till finalen av Europaderbyt efter en tredjeplats bakom Calgary Games och Mister Hercules vilket säger en hel del om hästens kunnande. Får vi se en liknande insats idag som den Ready Tonight stod för senast blir ha tuff att plocka ner från ledningen här.

3 Tom N'JerryDiamant imponerade vid sina segrar i Februari men har efter det inte riktig fått till det fult ut i loppen. Han har brottats med en del sjukdom men ska ska nu vara väl förberedd inför dagens start. Kapaciteten är hög hos hästen och han kan dessutom öppna kvickt den första biten. Skulle han lyckas snuva favoriten Ready Tonight på ledningen initialt är mycket vunnet för Tom N'JerryDiamant.

Nämner även 6 King of Everything som gjorde det bra som trea på V75 senast och kommer med en formkurva som pekar uppåt. Med rätt lopp och lite överpace från start känns Claes Sjöströms travare tidig vid gardering.

Min Vinnare: 1 Ready Tonight
Spets efter 500m: 1 Ready Tonight / 3 Tom N'JerryDiamant
Skrällen:
Ranking: A 1,3 B 6,5,7,2 C 8,4

Gs75-7 2148m volt
Vi avslutar Gs75 spelet med att spika 3 Debonair Mary. Visst kan man tycka att det är svårbedömt att spika en häst som inte startat sedan i November, men jag tycker det mesta känns spännande på förhand och då finns det heller ingen anledning att slösa på strecken. Det är idag debut för Johan Untersteiner vilket känns spännande. Detta är en häst som visat högt kunnande vid sina segrar för tidigare tränaren Robert Bergh. För två starter sedan fick han göra jobbet på egen hand i dödens men visade trots det härlig inställning och avgjorde loppet redan i sista kurvan. Untersteiner fuskar sällan med träningen heller och från ett helt okej utgångsläge här ska Debonair Mary mot överkomligt motstånd starta med klart bra segerchans oavsett position i loppet. Jag spikar.

Motbud
2 Run For Sebastian gjorde det klart bra i debuten för Håkan K Persson senast. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt och från ett bra utgångsläge dessutom är Run For Sebastian garanterad ett bra lopp idag. För den som garderar är detta ett givet motbud.

Nämner även 12 Isac B.M.W. som fortsatt är obesegrad efter tre starter i livet. Men nu har inte startat på länge och fick dessutom ett tufft utgångsläge. Är såklart beroende av en hel del tur idag men för den som söker kantbollar är Isac B.M.W. tänkbar.

Min Vinnare: 3 Debonair Mary
Spets efter 500m: 3 Debonair Maryt / 2 Run For Sebastian
Skrällen: 12 Isac B.M.W.
Ranking: A 3 B 2,12,7,4,8,6 C 9,5,10,1,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto