DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips 14/10

14 Oktober 2021 - 11:56

Torsdagens v64 hämtar vi från Örebro och jag spelar med två spikar i omgången. Jag spikar Chablis Ribb i V64-1 samt Katri P Boko i V64-4.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Örebro 14/10
V64-1 5 Chablis Ribb
V64-2 7.8.11.12
V64-3 1.2.3.7
V64-4 4 Katri P. Boko
V64-5 ALLA
V64-6 1.4.5.7

768 rader x 1 kr = 768kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Örebro 14/10
DD-1 4.9.10.11
DD-1 1 Es Trenc

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2100m Auto
Jag går ut hårt och inleder omgången med en spik på 5 Chablis Ribb som har imponerat under året och varit med i Stochampionatet. Hon var inte långt borta att kvala in till Derbystoet men slutade “bara” trea bakom Hall Of Am och Sayonara.
Senast startade hon från ett svårt utgångsläge över kort distans i ett lopp som Ultra Bright vann men avslutningen var bra och det såg ut som att den fina formen är intakt. Nu har hon fått ett bra spår bakom bilen och jag tror inte att någon kan ta emot henne från start och från ledningen tycker jag att det här en mycket bra uppgift även om motstånd inte saknas.

Motbud
1 Malkin är betydligt mer rutinerad än min spik och har samlat på sig hårdhet mot tuffare hästar. Han har varit struken inför det här loppet på grund av hälta och har missat ett par träningsjobb men om han inte har tappat allt för mycket på det är det ett givet motbud. Jag tror inte han kan hålla ut min spik från start men det är ett litet fält och han borde kunna hitta ut från innerspåret under vägen.

8 Dats So Cool har haft kanonform en längre tid och även om det är ett klart tuffare motstånd som han ställs emot nu måste han räknas tidigt på sin fina form. Läget blev såklart inte det bästa men klaffar det bara någorlunda med positioner har han alltid en bra avslutning att bjuda på.

Jag vill ändå lägga in ett varningens finger för 6 Ad Hoc. Det är en häst som besitter en hög kapacitet men som det har varit mycket strul för under året. De senaste två starterna vittnar om att han är på rätt väg igen och till den här starten ska han lättas i balansen samt att Magnus A Djuse ska köra honom för första gången.

Min Vinnare: 5 Chablis Ribb
Spets efter 500m: 5 Chablis Ribb
Skrällen: 6 Ad Hoc
Rankingen A: 5 B:1.8.3.6. C: 7.4.2

V64-2 2640m Volt
12 Mojito Day kommer med bra form och har fått travet att stämma bättre på slutet och då har också resultaten kommit för den här talangfulla fyraåringen. Det är lite tuffare emot den här gången men jag tycker inte att det är något motstånd som skrämmer överdrivet mycket och har han bara stilen med sig tycker jag att det ser ut som en bra uppgift på pappret. Jag litar dock inte fullt ut på att han fungerar och med många hästar att runda får det inte strula allt för mycket under vägen.

11 Testa Di Cavolo är stark och gynnad av den långa distansen och visade i våras att han kan prestera bra direkt efter vila när han var tvåa bakom Global Attention i årsdebuten över aktuell distans. Nu har han varit ifrån länge igen men är han lika väl förberedd som inför årsdebuten borde han räcka långt mot det här motståndet.

7 Whispering Angel hade ett struligt fjolår och ägnade sig mest åt galopp då men han verkar vara på rätt väg igen och har sett jättefin ut i de två senaste starterna som även har slutat med seger. Han gick en 15-tid över distansen senast och borde vara ännu bättre nu med två lopp i kroppen och det kan bli svårt för hästarna som startar tjugo meter bakom att hinna ikapp om han är lika bra igen.

8 Center Teemer trivs över distansen och har haft form en längre tid och senast fick han äntligen sätta nosen först över mål efter en snabb avslutning och han ska räknas på sin fina form.

Jag stänger loppet på fyra hästar men nämner ändå 1 G.Cross som håller bra form och med all sannolikhet kommer att ta hand om ledningen från start. Jag tycker att han möter några hästar som han normalt borde få det tufft emot men om han lyckas fuska bort lite av loppet där framme är han inte helt golvad.

Min Vinnare: 12 Mojito Day
Spets efter 500m: 1 G.Cross
Skrällen: 11 Testa Di Cavolo
Rankingen A: 12.11.7.8 B:1.3.9.10.2 C: 6.5.4

V64-3 2100m Auto
2 Arch Lane är en stark favorit som har visat bra form. Med ett bra läge bakom bilen är det hästen att besegra och skulle han komma till ledningen blir han såklart svårslagen. Jag är inte helt övertygad om att han kommer till tät och även om han kan vinna loppet oavsett tycker jag att det är värt att gardera när han ser ut att bli stor favorit.

1 Bandido Gar har förmodligen högst kapacitet i loppet och verkar vara på rätt väg nu igen. I fjol vann han hälften av sina starter och senast var han mycket bra som fyra i ett tufft Breeders Crown lopp när han gick 1.11.8 över full väg.
Han är inte alls att lita på och kommer förmodligen att bli över från start men om Kim Eriksson bara hittar ut kan han mycket väl vara hårdast till slut.

7 Global Agreement är segervan och han var mycket bra vid segrarna i Augusti även om det var mot enklare motstånd. Det är såklart ett frågetecken att han har varit struken inför det här loppet men han är otroligt snabb bakom bilen och med en startsnabb kusk i Erik Adielsson är det ingen omöjlighet att han kan hitta till ledning trots ett spår långt ut på vingen.

3 Iwan Boko har sett formstark ut länge och har matchats i tuffa sällskap och näst senast vann han på V75 efter en snabb avslutning ute i spåren och för dryga två veckor sedan var han ute i en V75-final. Motståndet är lättare nu och med rätt resa kommer han att spurta ner de flesta till slut.

Min Vinnare: 2 Arch Lane
Spets efter 500m: 2 Arch Lane / 7 Global Agreement
Skrällen: 1 Bandido Gar
Rankingen A: 2.1.7.3 B: 6.5.8.4.9

V64-4 2640m Auto
4 Katri P. Boko är under utveckling och kommer med två raka segrar i raden till den här starten och jag tycker det ser ut som en ypperlig möjlighet att förlänga sin segersvit. Ledningen tror att 6 Teton Britannica tar hand om initialt och även om jag såklart inte kan garantera att Markus B Svedberg inte vill köra i den positionen så är mitt huvudscenario att han vill släppa ledningen till någon mer betrodd och då borde Katri P. Boko vara först fram. Från ledningen blir hon väldigt svårslagen men hon har visat att hon tål andra upplägg också och är inte beroende av ledningen för att vinna loppet. Jag ser henne med klart högst vinstchans i loppet och jag spikar.

Motbud
8 Cash And Carry är förmodligen minst lika bra som min spik men jag tycker inte att hon har presterat på samma nivå som i våras/somras när hon var bländande i ett par starter även om hon har mött bra hästar. Läget blev dessutom dåligt och risken är överhängande för att hon kommer få göra en hel del jobb under vägen. Om formen är framflyttad till den här starten är det en mycket värdig motståndare trots sitt utgångsläge.

1 La Merida var tillbaka efter en längre frånvaro senast och glänste direkt när hon vann på ett rejält sätt. Innerspåret kan dock bli en fälla eftersom hon inte är så snabb ut men löser det sig under vägen finns både fart och styrka för att vinna loppet.

6 Teton Britannica är jämn och nyttig och gör sällan en dålig insats men hon har lite svårt att vara först över mål. Läget blev bra nu och hon kan öppna riktigt fort från start och är min favorit till att ta hand om ledningen initialt och därifrån kan kusken lägga upp taktiken som han vill.

Min Vinnare: 4 Katri P.Boko
Spets efter 500m: 4 Katri P.Boko / Teton Britannica
Skrällen: 6 Teton Britannica
Rankingen A:4 B: 8.1.6. C:2.10.3.9.10.7.5.11

V64-5 1609m Auto
Det här känns som omgångens mest öppna lopp på förhand när klassiska Svampen ska avgöras och det kan hända väldigt mycket från start till start med de här unga hästarna och jag streckar samtliga ekipage.

4 Nail’em får tipset i den här oerhört öppna upplagan. Han har glänst vid segrarna och vann den tunga vägen senast och nu har han dessutom fått ett bra läge bakom bilen och kan ta hand om ledningen.

9 Julia Sisu är en tidig utmanare och Pär Nordström brukar vara oerhört skicklig att ha sina hästar i ordning som bäst i de viktigaste loppen. Läget blev såklart inte bra men om hon kan komma igenom bra från start och få ett passande lopp i ryggar så kommer hon spurta ner de flesta här.

11 Tetrick Wania såg väldigt formstark ut senast när han vann från ledningen. Det ser ut att vara en av de bättre hästarna i loppet och trots ett dåligt utgångsläge är det en tidig utmanare.

10 Beat It avslutade sylvasst senast bakom Tetrick Wania och har fina fartresurser. Med bra tempo där framme kan det vara vinnaren och ett roligt skrällbud.

Min Vinnare: 4 Nail’em
Spets efter 500m: 4 Nail’em
Skrällen: 10 Beat It
Rankingen A: 4.9.11.10 B: 2.6.1.12.8.3.7.5

V64-6 1640m Auto
1 Es Trenc är blixtrande snabb från start och kommer från en färsk seger på V86 när han var före bland annat Power Lane och Hilltop Hawk i mål. Den gången var det på Åbytravet och då valde man att släppa ledningen för att avgöra på speed men nu blir jag mycket förvånad om man överlåter någon ledning och Olav Mikkelborg försöker leda det här loppet från start till mål. Bra chans.

4 Hilltop Hawk avslutade bra senast bakom Es Trenc och verkar vara kraftigt på gång. Häst mot häst tror jag att det finns högre kapacitet i Hilltop Hawk och jag förväntar mig ett offensivt upplägg och jag tror inte att André Eklundh räds dödens och han kan mycket väl vinna den tunga vägen.

5 Loveyouecus var ute över lång distans senast och orkade inte riktigt. Kort distans passar bättre och Petter Lundberg gör förmodligen ett försök att utmana om ledningen från start och även om det blir svårt att ta sig förbi Es Trenc kanske han kan smita ner i ryggen och få en passande resa där bakom?

7 Kimi Di Quattro kan mycket i grunden och även om han inte var som bäst senast så gör man intressanta ändringar nu när han ska tävla barfota runt om för första gången i karriärens elfte start. Skulle det bli hårt tempo där framme kan han bli farlig till slut om det klaffar lite med positioner under vägen.

Min Vinnare: Es Trenc
Spets efter 500m: 1 Es Trenc / 5 Loveyouecus
Skrällen: 5 Loveyouecus
Rankingen A: 1.4 B:5.7 C:3.10.12.6.9.2.8.11

Lycka till 
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming