V64 Tips Åby 17/2

Publicerad på 17 Feb 2022 - 11:08

DrTrav

DrTrav

17 Feb 2022 - 11:08

V64 hämtar vi på från Åby på torsdagskvällen. Det är dessutom en JACKPOT på 5 Miljoner att spela om. Nämnvärt är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll och det är 3 Natorp Bo i den avslutande avdelningen.

V64-tips Åby Torsdag 17/2
v64-1 1,2,3,4,5,8
v64-2 10,11
v64-3 1,5,9,13
v64-4 2,4,7
v64-5 1,2,3,4,10
v64-6 3 Natorp Bo

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 17/2
DD-1 1,2,3,4,10
DD-2 3 Natorp Bo

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
2 Global Action överraskade med en startgalopp senast innan bilen släppte startfältet. Men detta är en individ som dessförinnan svarat för flera bra prestationer och har två segrar och en andraplats på de fyra senaste starterna. Från ett bra utgångsläge över kort distans handlar mycket om startmomentet för Global Action. Håller han sig lugn i starten och står för en normal prestation ska segerchansen vara god här. Men jag vågar inte lita på honom fullt ut och kommer därför gardera.

Skrällen är 1 Vikens Brummer som fick ett tufft lopp senast och hamnade helt fel på det när han fick backa sig sist. Ikväll ser uppgiften mer passande ut med ett spännande smygläge på start. Han kan öppna kvickt och skulle kunna bli en allvarlig utmanare via Open-stretch över upploppet ikväll.

Framhåller även 4 Precious Lord som är kvick iväg från start och kommer således få en bra resa ikväll. Kort distans ses som ett plus och han ska räknas tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 2 Global Action
Spets efter 500m: 2 Global Action
Skrällen: 1 Vikens Brummer
Ranking: A 2 B 1,4,5,3,8 C 6,7,9

V64-2 2140m auto
10 Labyad Bros är spännande ikväll. Han inledde sin tävlingskarriär på ett bra sätt med två raka segrar. Labyad Bros har även visat upp bra inställning och uppfattning trots sina fyra år. Han har även visat att både ledningen och attack bakifrån fungerar för att sätta nosen först över linjen. I den senaste starten var det comeback och det slutade med tidig galopp, men fick efter det en genomkörare i kroppen vilket borde fört framåt Labyad Bros formmässigt till kvällens start. Utan trafikproblem från bricka tio ikväll är Labyad Bros med och segerstriden. Endast 12%.

11 Fritjof S.H. kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Då vann man efter att gjort mestadels av loppet utvändigt om ledaren. Fritjof S.H. tål att göra en hel del själv under loppet och det ska bli spännande att följa honom i kvällens Sverigedebut.

Min Vinnare: 10 Labyad Bros
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 10,11 B 5,6,9,3,2,4,7 C 8,1,12

V64-3 2140m auto
5 Puyeric Wine har inlett 2022 på ett imponerande sätt. Det har blivit två raka segrar från ledningen. För två starter sedan var han överlägsen och senast visade Puyeric Wine fin inställning efter att försvarade sig bra hela vägen in i mål efter att utstått en del press. Han kan öppna kvickt och från ett bra utgångsläge lär Johan Untersteiner vara offensiv och sikta mot ledningen. Kommer man till spets är man hästen att slå för övriga. Given förstahäst.

9 Nugget Zon har haft en härlig start på sin karriär. I debuten på tävlingsbanan galopperade han visserligen bort en överlägsen seger, men man måste ändå säga att Nugget Zon tagit revansch på sig själv efter den fadäsen. Nu kommer han till start med fem raka segrar på kontot och enda nederlaget var just i debuten då man galopperade bort segern. Nugget Zon ger ett rejält intryck och har visat att han kan göra en hel del själv i loppen och från bricka nio lär Marcus Lindgren sända fram så tidigt som möjligt för att vara med där framme när det ska avgöras.

Nämner även 1 The Natural som har ett spännande utgångsläge och kommer kunna få ett passande invändigt lopp ikväll. The Natural avslutade snabbt senast och visade då att formen är god. Blir det bra tempo på loppet ikväll kommer The Natural kunna fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 5 Puyeric Wine
Spets efter 500m: 5 Puyeric Wine
Skrällen: 1 The Natural
Ranking: A 5,9 B 1,13,4,15,11,3,12 C 2,8,10,7,6,14

V64-4 2640m volt
4 Cassiel Font jagar fortsatt första segern på svensk mark, men detta är en individ som gjort det bra varje gång han besökt landet. Ikväll ser uppgiften passande ut på förhand, Cassiel Font står bra inne i loppet på start. Han är tuffing som trivs över distansen. Adrian Kolgjini som sitter i vagnen lär kunna söka ledningen tidigt och i den positionen blir han sen tuff att rå på för övriga.

2 Bold Knick är en annan som också lever på sin styrka och gynnas av den längre distansen ikväll. Oavsett läkningsförlopp går Bold Knick hela vägen in i mål och ska inte nonchaleras vid gardering. Thomas Uhrberg sitter i vagnen och det var även han som vann med hästen senast för tre starter sedan.

Nämner även 7 Akela Play som är bättre än vad raden visar och som inte ska nonchaleras. Han var ute på V75 för två starter sedan och införskaffade sig ytterligare hårdhet. Lämpligare motstånd ikväll.

Min Vinnare: 4 Cassiel Font
Spets efter 500m: 4 Cassiel Font
Skrällen: 7 Akela Play
Ranking: A 4 B 2,7,3,6 C 8,5,1

V64-5 1640m auto
2 Nice And Quick står inför en mycket tilltalande uppgift ikväll med perfekt utgångsläge över sprinterdistans. Nice And Quick är kvick iväg från start och har tagit två av sina tre segrar i karriären från spets. Han kommer från en lite sämre insats senast men ska enligt rapporterna vara åtgärdad efter det och med en normal prestation ikväll ska han ha bra chans att leda runt om. För två starter sedan var man ute på V75 och gjorde det bra. Förstahäst.

4 Love Runs Out visade senast att även han kan öppna kvickt från start. Dessutom visade han toppform när han vann enkelt tilllut efter att tagit över lednignen i sista sväng. Nu kommer han med två lopp i kroppen och även om man lär få gör en del jobb på egen hand här så måste Love Runs Out räknas tidigt i segerstriden.

Min Vinnare: 2 Nice And Quick
Spets efter 500m: 2 Nice And Quick
Skrällen:
Ranking: A 2,4 B 1,3,10,12,11,9 C 5,7,6,8

V64-6 2140m auto
3 Natorp Bo tog en säker seger för två starter sedan och var även den moraliska vinnaren senast. Han krigade hela vägen in i mål men fick tillslut ge sig emot Orkan von Haitabu. Ikväll är utgångsläget bra och med tanke på att Natorp Bo kick iväg från start är siktet inställt på ledningen nu. Kommer man dit blir man tuff att plocka ner för övriga. Men den som kan ställa till det för Natorp Bo i inledningen är 2 Moeses som också kan öppna bra. Men oavsett så har Natorp Bo visats sig vara allround och kan vinna ikväll både från ledningen och på speed. Min förstahäst ikväll och jag spikar.

Motbud
Vid gardering är 2 Moeses ett givet motbud. Oavsett om man väljer att svar upp ledningen eller inte så är man garanterad ett bra lopp och vi alla vet att luckan kommer uppstå på Åby oavsett vilken taktik. Men med tanke på att man varit ifrån tävlingsbanan på grund av skada på lsutet så kan man tänka sig att ett mer passivt upplägg är att vänta och utan den där riktiga toppformen känns det som loppet mer är upplagt för min spik och jag kommer gå emot Moeses.

9 Thriller N.P. lever på sin styrka och är bra för klassen när han tävlar på topp. Men han är en aning ojämn i sina prestationer och svår att räkna på. Men vid gardering kan detta vara en tänkbar skräll till låg procent.

Min Vinnare: 3 Natorp Bo
Spets efter 500m: 3 Natorp Bo
Skrällen:
Ranking: A 3 B 2,9,11,1,8,6 C 10,7,5

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto