V64 Tips Boden & Bollnäs 5/11

Publicerad på 5 Nov 2021 - 10:02

DrTrav

DrTrav

5 Nov 2021 - 10:02

V64-Express väntar ikväll. Tävlingen arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min.
Omgången delas mellan Boden och Bollnäs och min lösning finner ni nedan. Jag spelar med två spikar, 3 Diving Duck. i den tredje avdelningen och 10 Dark Roadster i den avslutande avdelningen.
V64-tips Boden & Bollnäs Fredag 5/11
v64-1 2,3,8
v64-2 1,2,8,10,15
v64-3 3 Diving Duck.
v64-4 1,2,5,6,9,10,11
v64-5 2,3,4,10,11,12
v64-6 10 Dark Roadster
630 x 1kr = 630kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
DD-tips Boden & Bollnäs Fredag 5/11
DD-1 2,3,4,10,11,12
DD-2 10 Dark Roadster
6 rader x 40kr = 240kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m auto
3 Belker ställs ikväll emot betydligt enklare motstånd än vad han är van vid. Han går från att tampas mot Extreme, Aetos Kronos och Don Fanucci Zet till att ställas mot Norrlands-eliten, vilket är en avsevärt stor skillnad. Belker var tidigt en unghäststjärna som på slutet sett ut som en helt annan häst, åt det sämre håller. Men är det någon gång man ska vakna till så är det när man möter motstånd av kvällens kaliber. Robert Bergh har säkert gjort vad han kan och känslan är att det nästan är sista chansen för Belker att visa ikväll att han vill vara på tävlingsbanan. Talang och kunnande finns, så det handlar mestadels om att man ska löpa upp till sin fulla förmåga. Belker är kvick iväg från start och siktet är inställt på ledningen. Väl i den positionen handlar det om för kusken Oskar Florhed att hålla lampan lysande så länge som möjligt. Vill Bleker tävla ikväll vinner han från ledningen och han är min förstahäst. Men med tanke på att han inte visat något på slutet är han ingen jag kan gå på fullt ut ikväll.
2 Mr Perfect fick se sig besegrad av Hesiod i den senaste starten efter att Mr Perfect fått göra jobbet i dödens och Hesiod kunnat lifta med i kön och speeda vasst på upploppet. Ikväll ser det ut som att Mr Perfect kommer kunna få en bättre resa och med en form som är bra är han ett tidigt segerbud i kvällens lopp.
8 Hesiod har ett tufft utgångsläge ikväll, men med tanke på det lilla startfältet är det inte lika tufft som i ett lopp med fulla listor. Han kommer med en färsk seger i bagaget. Hesiod har en vass avslutning att tillgå och kommer fälla många den sista biten om det blir tempo på loppet ikväll.
Min Vinnare: 3 Belker
Spets efter 500m: 3 Belker
Skrällen:
Ranking: A 3 B 2,8,1,4,9 C 6,5,7
V64-2 2640m volt
10 Tekno Jerven är en sjuåring som har högt kunnande, men han har också svårt att hålla reda på benen emellanåt. Tekno Jerven är både stark och snabb för klassen och den längre distansen ses bara som ett plus. Han är van att möta tufft motstånd och den största utmanaren ikväll är han själv. Fokus från start är att ta sig iväg felfritt och lyckas kusken Jimmy Jonsson det är Tekno Jerven den som ska ses med störst segerchans i loppet. Men med tanke på att det finns en överhängande galopprisk måste man gardera med ett par individer till.

15 Gorm är mycket kvick i benen och har fart som räcker långt. Han är fem år och är under fin fin utveckling. Bricka femton ikväll innebär springspår och prickar man starten här kommer Gorm snabbt kunna vara ikapp hästarna där framme och får han sen spara speeden in på slutrundan är det inte många i loppet som kan mäta sig med hans fart. Givet streck på kupongen.

Nämner även 8 Tangen Frikk som stod för positiv upphämtning efter galopp senast. Han visade att formen sitter där och Tangen Frikk är en individ som lever på sin styrka och skulle han vara med och sätta upp tempot där framme ikväll är detta ingen häst man bara tar sig förbi hur som helst då han har en härlig inställning.
Min Vinnare: 10 Tekno Jerven
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Prins C.K
Ranking: A 10,15,8 B 2,1,3,6,12,11 C 14,13,7,9,4,5
V64-3 2640m volt
Här hittar vi omgångens första spik, 3 Diving Duck. Detta är den troliga ledaren av loppet och från den positionen har det blivit två segrar och två andraplatser på fyra försök. I den senaste starten var man inte som bäst, men det var heller inget förvånande då Diving Duck var ute på en opassande bana och hade dessutom varit ifrån inför den starten. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt och tillsammans med Sandra Eriksson i vagnen är jag inne på att man kan fuska bort en bit av loppet och lyckas ekipaget med det kommer man inte bli lätt att plocka ner. Spets och slut! Spik.
11 Thank The Maker övertygade inte i comebacken senast men normalt sett går hästen framåt med lopp i kroppen nu. Rent kapacitetsmässigt står han sig bra i loppet, men han kommer troligtvis behöva göra en hel del jobb själv längs vägen ikväll. Men det är något han klarar och utan för mycket strul längs vägen är detta den främsta utmanaren till min spik.
Nämner också 12 Xanthis Excalibur som inte riktigt fått till det i tuffa V75-lopp på slutet. Men formen är bra och ikväll möter man enklare motstånd. Skulle man kunna lifta med i ryggen på Thank The Maker ikväll kommer hanns avslutning bita bra över upploppet. Men bakspår på tillägg är aldrig enkelt och han behöver en del tur härifrån.
Min Vinnare: 3 Diving Duck.
Spets efter 500m: 3 Diving Duck.
Skrällen: 12 Xanthis Excalibur
Ranking: A 3 B 11,12,8,10,9,5 C 4,2,7,6,1
V64-4 2140m auto
Idén i loppet är 5 Quantal Quetzal som stod för en bra prestation senast trots ett tufft lopp, men det krävdes att man tog sig en andra titt på senaste starten för att man skulle se att Quantal Quetzals prestation var klart bra. Han kan öppna bra bakom bilen och med Magnus A Djuse i vagnen från ett perfekt läge bakom bilen är detta in troliga ledare av loppet. Väl i ledningen kommer Quantal Quetzal inte bli lätt att ta sig förbi. Endast 9% i skrivande stund är ett fynd.

1 Super Sarah gjorde senast debut för Fredrik Wallin och gav ett fint intryck när hon tog en överlägsen seger. Ikväll blir hon favorit på V64 och det finns lite frågetecken som gör att jag kommer gardera. Även om hon troligtvis gått framåt en hel del med det senaste loppet i kroppen så är innerspåret bakom bilen inte optimalt. Hon riskerar att blir över från start och skulle så bli fallet är Super Sarah en favorit i fara. Men skulle Ulf Ohlsson lösa det där med positionerna så är såklart segerchansen bra på nytt.
Framhåller även 10 Bellis Frontline som kommer till kvällens start med toppform. I den senaste starten blev det galopp före start, men dessförinnan har man två segrar och en andraplats på kontot. Hon stod för en bra prestation vid segern för två starter sedan där hon själv gjorde jobbet i loppet och kopplade greppet med 50m kvar till mål. Givet streck vid gardering ikväll.

2 Mission Beach öppnar kvickt från start och är den troliga ledaren av loppet initialt. Oavsett vilken taktik kusken Anders Eriksson sen väljer är man garanterad ett bra lopp och kommer med klaff kunna avsluta bra över upploppet.

Min Vinnare: 5 Quantal Quetzal .
Spets efter 500m: 5 Quantal Quetzal .
Skrällen: 10 Bellis Frontline
Ranking: A 5,1,10 B 2,11,9,6,3,7 C 4,8,12
V64-5 2140m volt
10 Dante Godiva är en femåring som inledde karriären lovande med fem segrar på sina sex första starter. Men efter det har utvecklingskurvan inte varit lika spikrak, även om man emellanåt stått för väldigt bra prestationer så blandar man för mycket för att kunna bli etablera sig. Numera tränas han av Gabriella Laestander och kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Formen ser ut att vara på gång och lever bara Dante Godiva upp till sitt kunnande så är han ett givet segerbud här.

På start framhåller jag 2 Bring Me Bajern som hittat nya växlar sedan han kom till Anna Niva. Att det bel galopp senast är inget man ska lägga för stor vikt vid, det var en dålig bana och Bring Me Bajern fungerade inte på den. Men för två starter sedan visade han fin form när han avgjorde säkert över upploppet till seger. Ikväll är man den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen ska man räknas in tidigt i segersnacket.

Nämner även 12 Gazoline Mearas som är Sandra Erikssons val i loppet och detta är en individ som har kapacitet som sträcker sig långt för sammanhanget. Nu har man fått ett lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt här. Löser det sig bara från fjärdespåret i volten blir Gazoline Mearas att räkna med ikväll.

Min Vinnare: 10 Dante Godiva
Spets efter 500m: 2 Bring Me Bajern
Skrällen: 4 Nehemiah
Ranking: A 10,2 B 12,4,11,3,1,13,6 C 8,9,7,14,15,5
V64-6 2140m volt
Vi avslutar V64 spelet med att spika 10 Dark Roadster. Han såg väldigt fin ut som fastlåst i stenhård konkurrens senast. Dark Roadster är stabil och säker i volten och kan dessutom öppna bra den första biten. Torbjörn Jansson känner hästen väl och Dark Roadster besitter en tung avslutnign som kommer bli tuff för övriga att stå emot ikväll. Har man bara hyggligt slagläge när det är 700 meter kvar till mål är jag inne på att man plockar ner samtliga och jag spikar.
Motbud
12 Syoss går ner något i klass här men har ett tufft femtespår i volten. Han har vunnit fyra av nio lopp i år och kommer man bara iväg från start är detta det givna motbduet till min spik på förhand.

3 Again Kronos är det positiva tongångar kring i comebacken här ikväll. Han ska enligt rapporter tränar på bra där hemma och har under året visat upp fin utvecklingskurva. Han är snabb i volten och är i min bok den troliga ledaren av loppet. Streckas tidigt vid gardering.

Nämner även 2 Applejack Mile som har körts passivt på slutet och stått för bra avslutningar varje gång. Formen är bättre än vad som går att utläsa ur programmet och med lite klaff ikväll kan det räcka långt.

Min Vinnare: 10 Dark Roadster
Spets efter 500m: 3 Again Kronos
Skrällen: 3 Again Kronos
Ranking: A 10 B 12,3,2,13,4,7,14,11,5 C 9,1,6,8
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto