V64 Tips Eskilstuna 15/2

Publicerad på 15 Feb 2022 - 10:16

DrTrav

DrTrav

15 Feb 2022 - 10:16

V64 hämtar vi på från Eskilstuna på tisdagskvällen. Omgången kryddas av en JACKPOT på 4 Miljoner och min lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik, 7 Lake’s Dream i den fjärde avdelningen.
V64-tips Eskilstuna Tisdag 15/2
v64-1 1,7,8
v64-2 4,6,8
v64-3 1,4,11,12
v64-4 7 Lake’s Dream
v64-5 2,4,7,8
v64-6 5,6,7,8,9
720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
DD-tips Eskilstuna Tisdag 15/2
DD-1 2,4,7,8
DD-2 6 Baritone Artist
4 rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m volt
8 Samurai Comery har nu gjort sex starter för Kattja Melkko och i den senaste starten tog man andra segern för henne. Samurai Comery attackerade då med 700m kvar från fjärde ytter och fick sen gå i tredjespår utan rygg resten av loppet och kunde trots detta vinna säkert via 1.11 sista 700m. Intrycket var mersmakande. För två starter sedan visade Samurai Comery återigen upp en vass avslutning och formen är bra inför kvällens start. Från sitt springspår ikväll ska han ses med bra chans på nytt. Förstahäst.

7 Bara du Chene har nu fått två lopp i kroppen efter ett uppehåll och formkurvan är i stigande. Detta är inte en helt enkel häst men springspår borde passa bra och får bara Carl Johan Jepson runt hästen i starten finns kunnande som duger bra för klassen. Givet streck vid gardering.

Nämner även 1 Midleton som står ensam på start ikväll. I den senaste staten gjorde han det bra bakom Strong Heartbeat. Han är den givna ledaren av loppet initialt och skulle man få fuska bort en bit av loppet kan det mycket väl räcka till en seger ikväll.
Min Vinnare: 8 Samurai Comery
Spets efter 500m: 1 Midleton
Skrällen:
Ranking: A 8,7,1 B 9,5,6,2 C 4,3
V64-2 2640m volt
4 Episode Nine har gjort det bra på svensk mark och ser ut att vara en härlig travare. För tre starter sedan vann han lätt efter ha gått utvändigt om ledaren sista varvet och för två starter sedan kördes Episode Nine till ledningen 1200m kvar och gick sen undan till en enkel seger via 1.14,3 sista 700m. I den senaste starten fick Episode Nine nöja sig med andraplatsen eftet att återigen visat upp en rapp avslutning. Nu är det visserligen 500m längre att springa, men känslan är att det kommer passa Episode Nine som kommer fälla många den sista biten. Förstahäst.

6 Bontoni Degato har inlett karriären med två segrar på fyra starter och båda segrarna har man tagit från ledningen. Men inför kvällens start har Bontoni Degato varit struken två gånger vilket gör formen svårbedömd. Men från ett spännande utgångsläge med springspår och med Carl Johan Jepson i vagnen kan man trots detta inte räknas bort helt. Bontoni Degato skulle kunna hitta tidigt till spets tidigt och väl i den positionen är man sen hästen att slå.

Skrällen är 8 Young Mistress som stod för en bra prestation senast och visade då att formen är god. Hon gick med i tredjespår på slutvarvet och från sjätte ytter senast avslutade han rappt via 13,5 sista 700m. Young Mistress jagar fortsatt första segern, men känslan är att det bara är en tidsfråga innan hon får sätta nosen först över linjen.
Min Vinnare: 4 Episode Nine
Spets efter 500m: 6 Bontoni Degato
Skrällen: 8 Young Mistress
Ranking: A 4,6 B 8,5,2,7,10 C 3,11,9,1
V64-3 2140m auto
1 Hattusa står inför en lämplig uppgift på pappret ikväll. Detta är ett sto som inlett sin sejour hos Ulf Stenströmer med att segra i två av sina tre starter. Det enda nederlaget kom för två starter sedan och då var Hattusa inblandad i en tuff öppning där första 250m gick på 07,6 vilket tillslut satte sina spår då loppet mätte 2640m. Men hon visade senast upp sitt fina kunnande igen, då vann hon från ledningen med krafter kvar på ett bra sätt. Hattusa är mycket kvick från start och är den givna ledaren av loppet på förhand och väl i den positionen ska det vara bra chans att hon leder från start till mål ikväll.

Ska man nämna något där bakom är det 12 Kitsune och 11 Ester Cheri. Den förstnämnda hade bakspår över 1609 meter senast men fick trots det ett bra lopp och kunde tillslut avgå med segern via 13,5 sista 800m. Ester Cheri kommer också med bra form. För två starter sedan satt hon fast med sparade krafter och i den senaste starten avslutade hon bra som tvåa bakom A Cash Machine.

Min Vinnare: 1 Hattusa
Spets efter 500m: 1 Hattusa
Skrällen: 12 Kitsune / 11 Ester Cheri
Ranking: A 1 B 12,11,4,10,5,8,6 C 97,3
V64-4 2140m auto
Ett öppet lopp på förhand men där jag i denna JACKPOT-omgång kommer spika mig ur loppet.
7 Lake’s Dream fick en tidig plump i protokollet senast när det blev startgalopp. Men detta är ett fyraårigt sto som visat upp både fart och kunnande som räcker långt för kvällens sammanhang om hon fungerar. Lake’s Dream startar från bricka sju och gjorde från samma utgångsläge ett bra lopp för fyra starter sedan. Då stannade klockan på 1.11 sista 700m i en rapp avslutning vilket också räckte till seger. Per Lennartsson sitter i vagnen ikväll vilket också känns intressant. Jag är inne på att Lake’s Dream kommer stå för en på nytt bra prestation ikväll och till endast 15% är spelvärdet högt och i ett lopp som annars kostar 6-8 streck så väljer jag att ta ställning. Spik.
Motbud
Skrällen är 6 A Diva I Am som inte kunde hänga på från rygg på ledaren senast. Men innan det har A Diva I Am visat sig vara en rapp avslutare som dessutom är kvick iväg från start. Ikväll kan man sända iväg vad som går från början för att söka position och oavsett om det blir ledningen eller i rygg på ledaren så är A Diva I Am garanterad ett bra lopp och känns då också kraftigt underspelad till sina 3%. Både hennes segrar är dessutom tagna från ledningen.

1 Jula The Bank gör ikväll sin tredje start som valack och är också en av hästarna på start som kan öppna bra den första biten. Från bricka ett ikväll skulle hon kunna få loppet och med Ulf Ohlsson i vagnen ska Jula The Bank inte nonchaleras vid gardering.

Nämner även 10 Titan Tilly som vann senast från ledningen. Nu är utgångsläget annorlunda men men formkurvan bör vara framflyttad en bit till ikväll och skulle det bli lite tempo på loppet kan Titan Tilly få det serverat och sätta nosen först på nytt.

Min Vinnare: 7 Lake’s Dream
Spets efter 500m: 6 A Diva I Am
Skrällen: 6 A Diva I Am
Ranking: A 7 B 6,1,10,3,4,2 C 9,12,8,11
V64-5 2140m volt
9 Point to Point var inte som bäst i den senaste starten när man testade på V75. Men gången före fick vi verkligen se prov på Point to Points kapacitet. Då slutade man som tvåa bakom Gordon Brodde på V75 och prestationen var tilltalande. Nu har man fått lite återhämtning inför ikväll vilket bör gjort hästen gott och rent kapacitetsmässigt står han inför en lämplig uppgift ikväll. Största orosmolnet på förhand är spår fyra i volten men Point to Point är en förnuftig individ vilket inte borde innebära några problem. Förstahäst.
4 Buttermere kommer med tre raka segrar på kontot och håller toppform för dagen. För tränaren Madelaine Vidar är Buttermere fortsatt obesegrade och han skulle gynnas om han kommer till spets ikväll. I den senaste starten vann man med sparade krafter från ledningen och klockan stannade på 13,8 sista 800m. En tuff nöt att knäcka för övriga ikväll.

7 Djang Limit är en individ som blandar i sina prestationer men när han presterar efter sitt kunnande finns det gott om fart i honom. Han är tuff och rejäl och tål att göra en hel del på egen hand. Mika Forss känner hästen väl och de vann tillsammans för tre starter sedan och då slog man bland annat 1 Karl Johan i en rapp avslutning. Till låg procent är Djang Limit vid gardering.

Den riktig kioskvältaren ikväll är 2 Betulla C.R. som ikväll gör första starten efter lite vila vilket såklart gör formen svårbedömd. Men detta är ett sto som är rapp i benen och med rätt resa kan hon spurta bra den sista biten. Ikväll skulle Betulla C.R. kunna få ett passande lopp och som helt ospelad vill jag inte lämna henne utanför systemet.

Min Vinnare: 9 Point to Point
Spets efter 500m: 4 Buttermere
Skrällen: 2 Betulla C.R.
Ranking: A 9 B 4,7,2,1,8,5,3,11 C 14,6,10,13,12
V64-6 2140m auto
6 Baritone Artist har varit ute i tuffa sammanhang på slutet och har trots det stått för bra prestationer. Han kommer med tre stycken topp-3 placeringar innan det i den senaste starten blev en nolla i protokollet. Men det ska inte innebära någon fara för formen. Ikväll är motståndet dessutom lämpligare. Baritone Artist kan öppna bra från start och skulle man lyckas hålla ut 7 Indy Lane ska det bli spännande att se honom i ledningen. Med oavsett så kommer Baritone Artist kunna få ett bra lopp och ska därför räknas tidigt i avslutningen.

5 The Bald Eagle är en gedigen femåring som återfinns hos Reijo Liljendahl. Nu kommer han dessutom med lopp i kroppen vilket borde gjort sitt för formkurvan. Detta är en individ för lördagsloppen och från ett helt okej utgångsläge ska man räknas tidigt vid gardering.

Framhåller även 9 Amazing Warrior som besitter bra kunnande och vet dessutom varit mållinjen finns. Ikka Nurmonens åttaåring har segrat i hela 32 av sina 66 starter. Nu kommer även han med ett lopp i kroppen vilket borde fört fram honom formmässigt och skulle det bli lite tempo på loppet ikväll så gynnar det Amazing Warrior som plockar många tillslut.

Min Vinnare: 6 Baritone Artist
Spets efter 500m: 6 Baritone Artist / 7 Indy Lane
Skrällen:
Ranking: A 6 B 5,9,7,8 C 3,1,4,10
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto