V64 Tips Eskilstuna 6/9

Publicerad på 6 Sep 2022 - 10:00

DrTrav

DrTrav

6 Sep 2022 - 10:00

V64 hämtar vi på från Eskilstuna denna tisdag. Min Lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik, 4 Weather Chart i den sjätte avdelningen.

V64-tips Eskilstuna Tisdag 6/9
v64-1 1,6,7,8
v64-2 1,2,4,6,8,9
v64-3 1,3,4,5,8
v64-4 7,9,12
v64-5 1,7
v64-6 4 Weather Chart

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Eskilstuna Tisdag 6/9
DD-1 1,7
DD-2 4 Weather Chart

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
6 Father Simon kommer från två raka framträdanden på V75, näst senast satt man fast med krafter kvar efter att startat med bricka 12 över 1640m. Senast vann man från ledningen på bra sätt. Han trivs bra i den positionen och kommer med en positiv formkurva till dagens start. Kapacitetsmässigt står han sig bra i loppet och oavsett om man kommer till ledningen eller om man får ett lopp i ryggar här startar Father Simon med bra segerchans.

8 Jello W. gjorde det bra senast över lång distans. Han fick då se sig besegrad den sista biten från ledningen. Ikväll är det anmält amerikansk vagn vilket Jello W. trivs bra med. Det har blivit tre segrar på sex försök på svensk mark med den utrustningen. I och med att det dessutom är en spårtrappa här så är inte bricka åtta lika illa som i ett lopp med fri lottning. Den främsta utmanaren till Father Simon på förhand.

Nämner även 7 Birbone Gual som stod för en bra debut på svensk mark för två starter sedan. Han fick då se sig knappt slagen från dödens efter att visat bra inställning hela vägen. Senast blev det startgalopp och ikväll är det comeback efter lite drygt två månader. Formen är svårbedömd men kunnandet finns för att utmana om en framskjuten placering direkt.

Min Vinnare: 6 Father Simon
Spets efter 500m: 6 Father Simon
Skrällen: 8 Jello W.
Ranking: A 6 B 8,7,1,13,11,3,4,12,10 C 2,5,9,15,14

V64-2 1640m volt
4 Fix You var inte som bäst senast men har visat bra kunnande före det. I tävlingsdebuten vann man på rejält sätt från dödens. Då handlade det som voltstart precis som ikväll. Han visade sig då vara stabil från bricka tvåa. Trots den lite sämre insatsen senast är Fix You en given segerkandidat ikväll med en normal prestation. Men samtidigt är detta också ett givet lopp att gardera på förhand.

6 Veams Mynta lyckades med att från bakspår ta sig till ledningen på 150m senast och efter höll man sen övriga konkurrenter bakom sig hela vägen via 14,5 sista 700m. Ikväll har man ett spännande springspår och är pånytt den troliga ledaren av loppet. Väl i ledningen är på pånytt ett givet segerbud. Till låg procent är Veams Mynta tidig på kupongen.

9 Drizzle har stått för flera bra insatser i karriären men jagar fortsatt första segern. Senast var det comeback efter lite längre frånvaro, men Drizzle stod direkt för en klart bra insats när han höll bra från dödens. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt och det är bara en tidsfråga innan Drizzle kammar hem karriären första seger.

Min Vinnare: 4 Fix You
Spets efter 500m: 6 Veams Mynta
Skrällen: 6 Veams Mynta
Ranking: A 4,6,9 B 8,1,2,11,7,10 C 3,12,5

V64-3 2140m auto
3 Love You Sisu var senast ute i ett Derbyförsök men fick sina chanser spolierade den kvällen efter en tidig galopp. Men för två starter sedan gick man imål med sparade krafter och i grunden är detta en bra häst som besitter bra kapacitet för ett lopp som detta. Utgångsläget är tilltalande och i ett öppet lopp på förhand blir detta mitt förstaval.

1 Mister Lucky Sox är den troliga ledaren av loppet och trivs bra i den positionen. Han har tagit samtliga fyra segrar från spets och att ha fyra segrar på nio starter säger en del om hästens kapacitet. Mister Lucky Sox har tidigare försvarat innerspåret bakom bilen och lyckas man med samma bedrift ikväll blir man en tuff nöt att knäcka även här.

4 Viking Tilly vann ett billigt P21-lopp senast, men insatsen var bra och klockan stannade på 1.13 sista 700m. Ikväll är det anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Med en formkurva som borde peka uppåt här är Viking Tilly ett tidigt streck på kupongen.

8 High On Pepper var senast ute på V75 och rekordsänkte då även om han inte räckte till i loppet. För två starter sedan vann man på bra sätt efter att ha gått ute i tredjespår sista 1200m. Styrka och inställning finns det gott om hos High On Pepper och han tål även att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle behövas.

Min Vinnare: 3 Love You Sisu
Spets efter 500m: 1 Mister Lucky Sox
Skrällen: 4 Viking Tilly
Ranking: A 3,1 B 4,8,5,9,10,2 C 7,6

V64-4 2140m auto
9 Solkattens Lucas vann på bra sätt med krafter sparade senast från ledningen. Att Solkattens Lucas trivts som bäst i den främre träffen är inget att sticka under stolen med men samtidigt är han under fin utveckling. Bricka nio innebär att han kommer kunna sitta bra på det tidigt ikväll och med tanke på form intrycket senast måste Solkattens Lucas räknas tidigt även ikväll.

7 Neon Bank galopperade senast med 700m kvar men det fanns gott om krafter obrukade vid det läget. För två starter sedan fick vi se prov på Neon Banks vassa avslutning. Han är kvick i benen och med tanke på att man ikväll startar med framspår räknar jag med ett offensivt upplägg från Petter Lundberg som sitter i vagnen. Han är min troliga ledare av loppet och i den positionen är han sen hästen att slå för övriga.

12 Make It A Star stod senast för en fin insats, han fick då sätta nosen först över linjen efter att avslutat sista 700m via 12,5. Make It A Star har nu fått två lopp i kroppen efter en halsinfektion vilket bör innebära att formtoppen är nära. Utgångsläget är inte det bästa men skulle det bara lösa sig någorlunda längs vägen för Make It A Star finns både fart och kunnande för att avsluta riktigt rappt den sista biten.

Min Vinnare: 9 Solkattens Lucas
Spets efter 500m: 7 Neon Bank
Skrällen: 12 Make It A Star
Ranking: A 9,7,12 B 6,4,13,10,14,3,2,1 C 11,5,15

V64-5 1640m auto
1 Lucifer Lane är en speedig individ som senast fick ett snällt lopp efter att kört sig till ledningen för att sen släppa över ledningen till vinnaren Missle Hill. Han kunde då inte utmana honom över upploppet men insatsen var klart godkänd från Lucifer Lane. Ikväll har man återigen fått ett bra utgångsläge och lyckas man försvara innerspåret initialt är jag inne på att man denna gången över kort distans provar att köra i spets. Men oavsett är Lucifer Lane garanterad ett bra lopp och kan även vinna med ryggresa.

7 Seismic Wave har haft ett tung år och står fortsatt på noll segrar 2022. Men detta är en topphäst i grunden som inför ikväll fått ta igen sig lite. Jag är inne på att det kan vara ett passande upplägg nu för Seismic Wave som annars fått starta relativt tätt under året. Han har tidigare tagit fyra segrar på åtta försök där det gått mer än 30 dagar mellan starterna. Kunnande för att segerstrida med en bra prestation besitter Seismic Wave.

4 Hazard Boko gör ikväll en spännande comeback efter fyra månaders uppehåll. Han står visserligen fortsatt utan seger med mer än 30 dagar mellan starterna men detta är en häst som besitter högt kunnande i grunden och som måste räknas tidigt med en normal prestation ikväll.

Min Vinnare: 1 Lucifer Lane
Spets efter 500m: 1 Lucifer Lane
Skrällen: 7 Seismic Wave
Ranking: A 1 B 7,49,10,5,8 C 3,6,2,11

V64-6 2640m volt
Vi avslutar med att spika 4 Weather Chart. Detta är en individ som verkligen står på tur för seger nu. Han har på slutet införskaffat sig hårdhet genom att prestera bra i tuffare sammanhang. Senast var man ute i försöken till Svenskt Travderby, han fick där ett tufft lopp i tredjespår sista 700m och blev sexa trots en bra insats. Nu med det loppet i benen borde formen vara framflyttad ytterligare tills ikväll. Weather Chart står dessutom bra inne på mellanvolten och med skickliga Claes Sjöström i vagnen känns detta som ett intressant ekipage. När spel procenten dessutom är tilltalande kommer jag satsa allt på ett kort och spika Weather Chart till 38%.

Motbud
9 Dollar Doc kommer med bra form och har två raka seger på kontot. Lång distans passar dessutom bra men ikväll är känslan att man står hårt inne då Dollar Doc precis gått över gränsen för 40m tillägg. Att han slipper ett fullt startfält är såklart till hans fördel ikväll. Kapacitet för att vinna finns. Men med tanke på hur uppgiften ikväll ser ut här, med 60m tillägg gör att jag kommer gå emot.

Nämner även 2 Mats Tooma är en stark individ som trivs med den långa distansen. Det är dessutom debut för Svante Ericsson ikväll. Addera därtill första gången med Carl Johan Jepson i vagnen. Summa summarum är det mycket nytt för en rejäl individ och för detta fram Mats Tooma ytterligare är han en tidig skräll vid gardering i avslutningen.

Min Vinnare: 4 Weather Chart
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Mats Tooma
Ranking: A 4 B 9,2,3,5,8,10 C 6,7,1

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto