V64 Tips Eskilstuna 7/6

Publicerad på 7 Jun 2022 - 09:40

DrTrav

DrTrav

7 Jun 2022 - 09:40

V64 hämtar vi på från Eskilstuna på tisdagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 8 Real Scotch i den andra avdelningen.

V64-tips Eskilstuna Tisdag 7/6
v64-1 1,4,5,6
v64-2 8 Real Scotch
v64-3 4,6,7,9,12,13
v64-4 1,9
v64-5 4,6,7
v64-6 2,5,10,12

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Eskilstuna Tisdag 7/6
DD-1 4,6,7
DD-2 10 Icouldbetheone

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
1 Betting Rebel kommer senast från en insats i speedrace under Elitloppshelgen och den insatsen säger inte så mycket. Men han gynnas av kort distans och har även fått ett passande utgångsläge med bricka ett. Fem av åtta segrar i karriären är tagna från lindängen och med tanke på att han är den troliga ledaren även ikväll så ska Betting Rebel ses med bra segerchans här.

5 Ribaude var senast ute i ett långlopp mot tufft motstånd, insatsen var klart godkänd och visade på att formen är i antågande. Ribaude har ännu aldrig segrar över kort distans på åtta försök, men idag är motståndet mer lämpligt än vad det varit på slutet och trots statistiken över 1640m ska Ribaude räknas tidigt ikväll.

Nämner 6 Fantaghiro Brick som enligt rapporter ska vara väl förberedd inför årsdebuten nu och dessutom är det anmält amerikansk vagn för första gången i karriärens vilket är spännande. Även hon är given på kupongen ikväll.

Min Vinnare: 1 Betting Rebel
Spets efter 500m: 1 Betting Rebel
Skrällen:
Ranking: A 1,5,6 B 4,2,8,7,3 C 10,1,9

V64-2 2140m auto
8 Real Scotch är en spännande fyraåring från Svante Båth, hästen kommer med ett staket till segerrad (fem raka segrar) och årsdebuterar senast på bästa sätt. Då vann Real Scotch trots att han fick göra jobbet på egen hand utvändigt om ledaren och segern blev tillslut knapp men säker. Utgångsläget ikväll är inte det bästa men med tanke på inställningen och hårdheten hästen visade senast så tål han att göra en del jobb på egen hand och med ett offensivt upplägg från start talar mycket för att man kommer bli släppt till ledningen efter en bit. Men oavsett upplägg på loppet så startar Real Scotch med bra segerchans ikväll. Spik.

Främsta motbuden till favoriten på förhand är 6 Kalas och 10 Banana Joe. Den förstnämnda är inte helt att lita på men besitter en hel del fart. Han gjorde det bra efter en startgalopp näst senast Banana Joe kommer med en smygande formkurva och båda två är tidiga om favoriten skulle komma bort på något sätt.

Min Vinnare: 8 Real Scotch
Spets efter 500m: 8 Real Scotch
Skrällen: 6 Kalas / 10 Banana Joe.
Ranking: A 8 B 6,10,11,3,5,9 C 7,4,1,2

V64-3 3140m volt
Ett långlopp där 9 Devs Definitif blir mitt förstaval. Han stod för en mersmakande insats senast när han vann efter att ha gått ut i spåren sista 800m och trots det blev segern överlägsen tillslut. Devs Definitif är härdad i tuffa sammanhang och distansen ses som ett plus. Två av fyra gånger Devs Definitif varit ute över 3140m har det slutat med seger. Får vi dessutom se en liknande insats som senast ikväll så ska pånytt segerchansen vara hög.

Nämner även 13 Sir Henry P.Hill, i den senaste starten fick han ett bra lopp i andra utvändigt och när väl attacken sattes in avslutade han kvickt och gick i mål som trea bakom Global Badman. Formkurvan pekar uppåt och även om 60m tillägg aldrig är enkelt så är detta en härdad individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Den långa distansen är ett plus och Sir Henry P.Hill ska ses som ett tidig segerbud ikväll.

Nämner även 12 Ies Elisabet som gjorde det bra senast och kommer med en formkurva som pekar uppåt. Kapacitetsmässigt duger hon för klassen och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 Devs Definitif
Spets efter 500m: 1 Solkattens Eros
Skrällen:
Ranking: A 9 B 13,12,4,6,7,11,10,5 C 1,8,3,2

V64-4 2140m volt
1 Southwind Boko har hunnit med tre starter i år och har stått för två gedigna insatser inför senast. Men en galopp bakom bilen i den senaste starten förstörde en tredje framgång i år. Southwind Boko besitter bra kunnande för klassen men har bara startat i voltstart en gång, men det klarade hon av utan större bekymmer. Kliver hon bara iväg bra ikväll är chansen god att hon kan hålla upp ledningen och väl i den positionen ska sen segerchansen vara god.

Dubblar ändå mitt system med 9 Florence Ima som nu har fått två lopp i kroppen och kommer med en formkurva som pekar uppåt. Hon har gjort det bra i båda sina framträdanden på slutet och i ett litet startfält kommer Florence Ima kunna smyga med på ett bra sätt i loppet och när det väl är dags att sätta in attacken kommer hon kunna avsluta vasst,

För den som har råd är även 7 Chantal Jet tidig på kupongen. Detta är en individ som är härdad i V75 och på så sätt införskaffat sig en hel del hårdhet. Hon är kvick iväg i voltstart och står bra inne i loppet. Men i min bok står det att Chantal Jet kommer behöva gör en hel del jobb på egen hand här ikväll och därför väljer jag av kostnads tekniska skäl att avstå henne ikväll.

Min Vinnare: 1 Southwind Boko
Spets efter 500m: 1 Southwind Boko
Skrällen:
Ranking: A 1,9 B 7,4,6,5 C 2,3,8

V64-5 2140m volt
7 Mister Lucky Sox har imponerande tre seger på lika många starter hittills i år. Han har gjort det bra vid samtliga segrar och ser ut att utvecklats en hel del på slutet. Nu är det comeback efter lite vila men det har Mister Lucky Sox tidigare visat att han hanterar bra. Från ett bra utgångsläge med springspår ikväll kommer han kunna få ett bra lopp och presterar bara Mister Lucky Sox som vid segrarna på slutet är detta förstavalet i loppet.

6 Oscar Sjöhammar gjorde det bra i den senaste starten som tvåa. Formen pekar uppåt och ikväll sitter Erik Adielsson i vagnen från ett springspår vilket är positivt. Räkna med att Oscar Sjöhammar kommer sitta bra på det tidigt och väl då är han också given i segersnacket här.

Skrällen är 4 Titan Tilly, detta är en häst som inte är helt att lita på men som besitter högt kunnande. Känslan är att det är lite vinna eller försvinna som gäller i startmomentet. Skulle Örjan Kihlström som sitter i vagnen få iväg honom felfritt ikväll finns både fart och kunnande för att utmana om segern.

Min Vinnare: 7 Mister Lucky Sox
Spets efter 500m: 1 Björkhagas Alfred / 7 Mister Lucky Sox / 6 Oscar Sjöhammar
Skrällen: 4 Titan Tilly
Ranking: A 7 B 6,4,1,10,11,8,5 C 12,2,9,3

V64-6 2140m auto
10 Icouldbetheone har verkligen visat form i årets två starter. Senast stod han för en femstjärnig insats på V75, då fick Icouldbetheone själv göra jobbet i dödens men höll trots det halva vägen in i mål som tvåa. Klockan stannade på 11,8 över 1640m vilket är en bra tid för klassen ikväll. Även om bakspåret nu är ett minus så väger både form och inställning över hos Icouldbetheone och jag rankar honom etta. Spik på DD.

5 Ove Palema fick ge sig från ledningen som storfavorit på V75 senast. Att kapaciteten är hög hos Björn Goops travare råder det inget tvivel om. Men det finns frågetecken kring formen. Men till kvällen start är det anmält amerikansk vagn vilket skulle kunna vara en effekt som väcker Ove Palema en hel del. Från ett bra utgångsläge är han den troliga ledaren av loppet och i den positionen måste han trots allt räknas tidigt.

Nämner även Svante Båths 12 Albacete. Visserligen fick även han ge som som favorit i den senaste starten. Men detta är en polle med högt kunnande som kommer jaga revansch här. Utgångsläget är inte det bästa, men med minsta klaff är han trots spår tolv en tidig segerkandidat i loppet.

Min Vinnare: 10 Icouldbetheone
Spets efter 500m: 5 Ove Palema
Skrällen:
Ranking: A 10 B 5,12,2,7,9,4,3,11,1,13 C 6,14,15,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto