V64 Tips Färjestad 13/6

Publicerad på 13 Jun 2022 - 11:47

DrTrav

DrTrav

13 Jun 2022 - 11:47

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Omgången kryddas av en JACKPOT på 4,5 Miljoner. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 4 Golden Guard i den första avdelning.

V64 Tips Färjestad Måndag 13/6
V64-1 4 Golden Guard
V64-2 8,9,12
V64-3 4,5,6,10,11,12
V64-4 1,7,9
V64-5 1,2,3
V64-6 1,6,7,11

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 13/6
DD1: 1,2,3
DD2: 6 Charlock Wiking

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Vi inleder V64 med att spika 4 Golden Guard som nu har gjort tre starter i år och inte slutat sämre än tvåa hittills. Senast var han ute i silverdivisionen på V75, då öppnade han kvickt och satt i ledning efter en bit men släppte send en positionen och fick istället ett bra lopp i rygg på ledaren. Luckan uppstod dock aldrig för Golden Guard som istället gick i mål med sparade krafter. Nu med det loppet i ryggen är jag inne på att vi kommer få se ett mer offensivt upplägg ikväll mot lämpligare motstånd. Hittar man dessutom till ledningen återigen kommer Golden Guard bli mycket svårslagen. Spik.

Motbud
2 Astronascente Zac är även han kvick iväg från start och gynnas ikväll av att ha de värste konkurrenten utanför sig i starten. Formen ska fortsatt vara bra även om han senast var ute på V75 utan att blanda sig i någon slutsegher. Tidig ikväll för den som garderar.

Nämner även 5 Uncle Töll som efter en framgångsrik höst och vinter i Monte nu är tillbaka för sulky ikväll. I den senaste starten var det comeback i vagnen och då fick han ett tufft lopp utvändigt om ledaren men visade moral och kämpade hela vägen in i mål. Skulle Uncle Töll leva upp till sitt fulla kunnande ikväll duger han bra kapacitetsmässigt.

Min Vinnare: 4 Golden Guard
Spets efter 500m: 4 Golden Guard / 2 Astronascente Zac
Skrällen: 5 Uncle Töll
Ranking: A 4 B 2,5,8,6,3 C 1,7

V64-2 2640m volt
8 Gitan de Touchyvon är stark och rejäl häst som om han går felfritt oftast är med och gör upp om segern i loopen. Men problemet är just det, Gitan de Touchyvon är nämligen inte helt att lita på. Men i de senaste starterna har vi kunnat se en uppåtgående trend när det handlar om att hålla sig till trav i loppen och då ha vi också kunnat få se hans fina kapacitet för klassen. Att det är lång distans ikväll är ett plus och felfri blir Gitan de Touchyvon svår att stå emot ikväll. Men det är samtidigt givet att gardera på förhand.

9 Afrodite Face var en individ som i tidig ålder visade upp kunnande som skulle räcka en bit framöver. Men det är först nu efter tränarbytet till Håkan Karlsson som resultaten kommit. Afrodite Face har två raka seger på kontot och vid båda segrarna har det även till synes sett ut som det finns mer att hämta i hästen. Utan för mycket strul längs vägen ikväll kommer Afrodite Face jaga tredje raka segern här.

Nämner även skrällen 12 Kosgi som ser ut att bli helt bortglömd av spelarna ikväll. Detta är en sexåring som lever på sin speed och kommer dessutom med en färsk seger i bagaget från senaste framträdandet. Dessutom ser uppgiften spännande ut ikväll. Att det är lång distans är ett plus och skulle bara Emma Ivarsson pricka springspåret ikväll kommer Kosgi kunna få ett passande lopp ikväll. Även om Emma Ivarsson inte har samma rutin som proffskockarna så känner hon till hemmabanan väl. Till endast 6% är Kosgi en given skräll att betala för ikväll.

Min Vinnare: 8 Gitan de Touchyvon
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Kosgi
Ranking: A 8,9,12 B 13,5,3,4,7,10,11 C 1,2,6,14,15

V64-3 1640m auto Monté
6 Imakemyjokes är en rutinerad montéhäst som segrat i 6 av sina 14 starter i disciplinen. Han är jämn och säker i sina prestationer och nu med två lopp i kroppen inför ikväll ligger åter en bra insats på tur här. Går Imakemyjokes sina 1.14-1.15 som han gjort på slutet kommer han en given segerkandidat ikväll.

12 Goodlookin' Pepper är en individ som besitter bra kapacite och som tänt till ytterligare nu i monte. Efter två starter i disciplinen är han fortsatt obesegrad och vid båda segrarna har Goodlookin' Pepper stått för gedigna avslutningar. Spår 12 ikväll är inte optimalt, men för Goodlookin' Pepper som trivs med att anfalla bakifrån är det inte helt missgynnande. Med skickliga Jonathan Carre i sadeln dessutom ska Goodlookin' Pepper tidigt räknas in i segerstriden här.

Nämner även 5 Nikita Vrijthout som ikväll gör debut i disciplinen. Det är såklart alltid svårbedömt att veta hur hon ska fungera. Men sett till hennes kunnande och kapacitet står hon bra inne i loppet och måste tas på allvar direkt. Hon kan öppna kvickt och skulle Nikita Vrijthout ta hand om ledningen leder hon sen länge.

Min Vinnare: 6 Imakemyjokes
Spets efter 500m: 5 Nikita Vrijthout
Skrällen:
Ranking: A 6,12,5 B 4,11,10,7,8 C 1,9,2,3

V64-4 2140m auto
1 Jetsun Dream gjorde årsdebut i den senaste starten men hade trots det inga problem att gå undan till en seger från ledningen via 14,6 sista 1000m. Under 2021 visade Jetsun Dream upp fint kunnande och kvalade bland annat in till finalen av Norska Kriteriet. Nu med ett lopp i kroppen efter vinterträning lär formkurvan peka uppåt ikväll och så länge det inte blir problem från sitt innerspår ikväll startar Jetsun Dream med bra segerchans.

Skrällen är 9 Toruk Matko som i den senaste starten stod för en stark avslutning, det räckte hela vägen till seger. Formen pekar uppåt för Toruk Matko som ikväll startar med ett spännande smygläge och till endast 7% vill jag gärna betala för Toruk Matko.

Plockar även med 7 Super Express S.W. som fick ett tufft lopp senast men kunde trots det gå imål som trea efter avslutatasista 1000m via 15,3. Formen är klart bra och detta är en häst som trivs bäst när han får spara på speeden och avsluta rappt över upploppet. Skulle Super Express S.W. serveras ett sådant upplägg ikväll kommer han plocka ner många över upploppet.

Min Vinnare: 1 Jetsun Dream
Spets efter 500m: 1 Jetsun Dream
Skrällen: 9 Toruk Matko
Ranking: A 1,9 B 7,15,2,5,6,11,14,12 C 4,3,8,10,13

V64-5 2140m volt
3 Kee Keeper blir mitt förstaval här, han inledde karriären med att vinna fem av de åtta första starterna. Efter det blev han hårt betrodd i ett Margareta-lopp, men galopperade då tidigt i ledningen och den dagen var förstörd. Efter detta har han nu i de två senaste starterna testat på V75. I den senaste starten stod han för en rejäl avslutnign och klockan stannade på 09,8 sista 800m. Det var ett formbesked och från ett bra utgångsläge ikväll är han min troliga ledare efter en bit och väl i den positionen ska sen segerchansen vara god.

1 Stepping Dreamboy var även han ute på V75 senast och gjorde det då klart bra från rygg på ledaren. Läge för ett liknande läkningsförlopp ikväll igen och uppstår bara luckan tulllsut kommer Stepping Dreamboy kunna avsluta bra.

Skrällen är 2 Doldis som nu kommer med täta starter vilket ses som ett plus för hästen. Utgångsläget är bra och Doldis besitter bra fart för att kunna utmana med över upploppet med ett passande lopp. Endast 8% känns intressant.

Min Vinnare: 3 Kee Keeper
Spets efter 500m: 3 Kee Keeper
Skrällen:2 Doldis
Ranking: A 3 B 1,2,11,4,12,10,5 C 6,13,7,9

V64-6 1640m auto
Draget i loppet är 6 Charlock Wiking som för två starter sedan gjorde comeback efter ett längre tävlingsuppehåll. Nu har Charlock Wiking fått två lopp i kroppen och känslan är att Magnus Jakobssons åttaåring kommer bli bättre och bättre för varje start han gör nu. Han kan öppna kvickt och har visat att han trivs över kort distans tidigare. Ikväll startar värsta motbudet utanför Charlock Wiking vilket är ett plus och skulle Jakobssons travare hitta till ledningen kommer han leda länge. Endast 10%.

7 Global Attention kommer med en färsk seger från ledningen i bagaget och även Global Attention har visat att han trivs som bäst över kort distans. Hästen är allround och inte beroende av ledningen för att vinna loppet. Men ikväll väntar det troligtvis en del jobb på egen hand och Global Attention måste prestera på topp för att avgå med segern ikväll.

Nämner även 1 Hunter Montana som haft otur i spårlottningen på slutet, men som nu äntligen har ett bra läge från start. Han är visserligen ingen blixt från start men bör ändå kunna få en vettig position från start. Formen är bättre än vad programraden antyder och uppstår bra luckan tillslut kan Hunter Montana bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 6 Charlock Wiking
Spets efter 500m: 6 Charlock Wiking
Skrällen 11 Beethoven
Ranking: A 6,7 B 1,11,4,9,3,10 C 5,12,8,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto