DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad Måndag 25/5

25 Maj 2020 - 12:47

Kvällens V64-tävlingar avgörs på Färjestad. Det är en Jackpot på 6 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels 4 Mellby Happy i V64-1 som har gjort två starter efter lång frånvaro. I comebacken näst senast så travade hon i ledningen och hon fick bestämma och hon gick sedan undan till karriärens första seger. Det följde hon upp med en andraplats. Nu är hon anmäld barfota runt om för första gången och här tror jag att Björn Goop kan komma till spets i ett tidigt skede och skulle hon få fuska bort en del av loppet i ledningen så blir hon inte lätt att plocka ner. Vinnarodds 1.30 hos bet365

Min andra spik kommer den tredje avdelningen. 3 Fleet Admiral som var mycket bra i årsdebuten när han från ett knivigt utgångsläge klev runt sitt motstånd på ett bra vis till seger. Gången efter det försvann han direkt med galopp men då var det voltstart så autostart nu är en fördel. Felfri tror jag på tidig ledning och från spets så säljer han sig dyrt. Han kan vinna loppet från andra positioner med om det skulle bli aktuellt. Vinnarodds 1.80 hos bet365

V64 Tips Färjestad Måndag 25/5
V64-1 4 Mellby Happy
V64-2 1,2,3,9,11,12,13
V64-3 3 Fleet Admiral
V64-4 2,4,7,9,10,13,14,15
V64-5 2,3,11,13,14
V64-6 2,10

560 rader x 1 = 560 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 25/5
DD1: 2,3,13
DD2: 2,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter. Jag har spikat nummer 4 Mellby Happy som har gjort två starter efter lång frånvaro. I comebacken näst senast så travade hon i ledningen och hon fick bestämma och hon gick sedan undan till karriärens första seger. Det följde hon upp med att köra sig till ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så höll hon godkänt till andraplatsen bakom Sashay Kemp som drog det längsta strået. Nu är hon anmäld barfota runt om för första gången och här tror jag att Björn Goop kan komma till spets i ett tidigt skede och skulle hon få fuska bort en del av loppet i ledningen så blir hon inte lätt att plocka ner.

Vid gardering kan 9 Gala Journey som har vunnit två av fyra starter hittills i karriären vara tänkbar. Hon vann från ledningen senast men dit blir det svårt att nå nu när hon har bakspår. Här får hon attackera bakifrån istället och kan Kaj Widell få gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

1 Elle Wild kommer från en seger. Hon fick det fint serverat i rygg på den ledande Charlock Ganador innan hon vreds ut till anfall i början av upploppet och via en stark avslutning så fångade hon in ledaren till seger kort före mål då. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin smygare på innerspår igen och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Mellby Happy
Spets efter 500m: 4 Mellby Happy
Skrällen: 3 Maja Tooma
Ranking: A 4 B 9,1,3,7,2 C 5,6,10,8

V64-2
Ett Kallblodslopp - Ungdomslopp - Högst 30 år över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 11 Tangen Ternar är som många kallblod inte att lita på men han skötte sig näst senast och då blev det också en spetsseger. Här har han 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten men kan Ole-Christian Kjenner som kör hästen se till att hålla honom i rätt gångart så kan han bli farlig över upploppet.

12 Acksjökungen har gjort fyra starter efter väldigt lång frånvaro. Han vann ett billigt lopp för tre starter sedan på aktuell bana. Senast i Åmål så galopperade han på den sista bortre långsidan men han kom sedan tillbaka bra och räddade andrapriset långt bakom en överlägsen Björnemyr Dennis. 800-metersbana var nog inte helt optimalt för honom. Får han ett passande lopp i ryggar så kan han avsluta loppet bra och då kan det räcka en bit.

13 Stilig Karl har tagit fem vinster på tolv starter. Senast så kunde han inte riktigt hänga med och fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av Moepilen. Han återkommer nu efter uppehåll och har många hästar att runda från tre tillägg här men klaffar det med löpningsförloppet så fäller han många hästar till slut.

3 Hejmie är ännu efter 19 starter i karriären utan seger. Två lopp i kroppen nu så formen borde vara i antågande. Hon travade i ledningen och höll godkänt som fyra i ett lopp som vanns av Acksjökungen näst senast. Kan Maria Lundgren som kör hästen servera henne en fin resa här så kan hon ställa till med en överraskning.

2 Snotra A.K. har heller aldrig fått smaka på segerns sötma. Hon är jämn och säker och här kanske Magnus A Djuse som kör hästen kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede när det endast är två motståndare på startvolten och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 11 Tangen Ternar
Spets efter 500m: 2 Snotra A.K.
Skrällen: 3 Hejmie
Ranking: A 11,12 B 13,3,2,1,9 C 14,10,6,4,15,7,5

V64-3
Hästägarpokalen över 2640 meter. Jag har spikat nummer 3 Fleet Admiral som var mycket bra i årsdebuten när han från ett knivigt utgångsläge klev runt sitt motstånd på ett bra vis till seger. Senast så var han ute i bronsdivisionen på Åby. Då klarade han inte spår 2 i volten och sedan var den dagen förstörd. Nu är det autostart så då tror jag han sköter sig och kan Örjan Kihlström hitta till ledningen utan att ödsla alltför mycket krafter så blir han inte lätt att plocka ner. Blir det inte spets så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 9 Joe Hoo Lee som har gjort två starter för sin nuvarande tränare Björn Goop vara tänkbar. Han höll bra som trea i ett lopp som vanns av Cyrius d'Ariane näst senast. Gången efter det så fastnade han med sparade krafter i ett lopp där Sir Henry P.Hill segrade. Kan Björn Goop få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut.

12 Grandfather Bill gick bra som trea i ett lopp som vanns av Harley D.E. i comebacken senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Tråkigt utgångsläge här men löser det sig med positionerna så kan han bli farlig över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Fleet Admiral
Spets efter 500m: 3 Fleet Admiral
Skrällen: 12 Grandfather Bill
Ranking: A 3 B 9,12,1,7,5,11,4 C 2,6,10,8

V64-4
Ett B-tränarlopp - K150-lopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 7 Upcoming Artist gjorde det bra när han plockade ner sitt motstånd till seger näst senast. Han snabbstartade och tog hand om ledningen men han fick sedan släppa när Golden Guard kom flygandes och tog över kommandot med dryga varvet kvar av loppet och sedan så hakade han på godkänt till andraplatsen bakom denne senast. Med den startsnabbheten han besitter så borde han kunna slinka ner i ett vettigt slagläge så han kan vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

10 Petunia har lämnat Mattias Djuse och kommer ut i en intressant debut i ny regi för Jonas Hallstensson. Kan hon få gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon duga en bit mot det här motståndet. Hon är anmäld barfota runt om direkt i årsdebuten.

4 Tättman var bra i årsdebuten när han fick tryck i ledningen men höll ändå till andraplatsen bakom Jeppas Tarpon som vann det loppet. Efter det var han sämre i två starter och han har blivit behandlad. Han är väldigt startsnabb och kommer han till ledningen smärtfritt så kan det räcka långt här men det kan vankas svar i kampen om ledningen och då kan det bli bra tempo på loppet och öppna upp för en skräll.

2 Mimmi Dynamite tog sin senaste seger från ledningen över kort distans näst senast. Hon är kvick iväg så Jan-Erik Lundkvist som kör hästen kanske också vill till täten och då kan det gå undan i den främre träffen och då är det inte säkert att hon orkar hela vägen.

9 McClintock gjorde en bra upphämtning efter en tidig galopp och räddade fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av tipsettan senast. Han är inte att lita på men om han kan hålla ihop aktionen så kan han ställa till med en överraskning om det klaffar med löpningsförloppet och blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 7 Upcoming Artist
Spets efter 500m: 4 Tättman
Skrällen: 9 McClintock
Ranking: A 7 B 10,4,2,9,15,14,13 C 3,1,6,5,8,11,12

V64-5
KMAB:s Stoserie - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 13 Polly Avenue har vunnit 8 av 10 starter hittills i karriären. Nu är det årsdebut och hon har som snabbast gått i 17 tempo full väg i banjobb på Färjestad, men hon är mycket jobbad meddelar man från stallet. Nu är utgångsläget tufft med många hästar att runda men är hon inte alltför ringrostig i comebacken här så kan hon bli svår att stå emot över upploppet.

2 Fleur Mearas agerar lite ojämnt men hon har gott kunnande för klassen. För sex starter sedan vann hon trots galopp på aktuell bana. Senast så avslutade hon godkänt som fyra i ett lopp som vanns av American Dream. Hon är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn nu och här kan det kanske bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan det räcka till en ny seger om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

3 Absurd har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro så formen borde vara i antågande. Senast så fick hon aldrig riktigt fritt och kom i mål med en del sparade krafter i ett lopp där L.L.Royal drog det längsta strået. Kan Örjan Kihlström få till en bra styrning här så kan hon blanda sig i segerstriden.

14 Easy Creation slog på en tidig galopp senast. Gången innan det så satt hon en bit ner i kön innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och hon tryckte sig då till ledningen i den sista svängen och hon öppnade upp en lucka ner till övriga motståndare men hon kunde sedan inte stå emot Appaloosa som kom med en vass avslutning så det slutade med en andraplats. Får hon gå med i en vettig rygg innan hon sätter in slutstöten så kan hon vara långt framme på nytt.

11 Karissa Bo visade gryende form när hon blev tvåa i ett lopp som vanns av Forever Miracle senast. Hon har inte vunnit sedan slutet av fjolåret men med lite klaff nu så kan det vara läge för en fullträff om Kim Eriksson kan ge henne ett passande lopp.

Min Vinnare: 13 Polly Avenue
Spets efter 500m: 2 Fleur Mearas
Skrällen: 11 Karissa Bo
Ranking: A 13 B 2,3,14,11,1,9,10,5,15 C 4,8,6,7,12

V64-6
Vi avslutar V64 med STL Klass II, Försök 2 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 10 Will I Am var ute mot riktigt tufft motstånd i ett uttagningslopp till Kungapokalen näst senast och där räckte han inte riktigt till och slutade oplacerad bakom Aetos Kronos som vann det loppet. Senast så klev han fram utvändigt om den ledande Sauron Pil med varvet till mål och i den sista svängen så hade han knäckt ledaren men han fick sedan ge sig mot Digital Pro som hade smugit med så det slutade med en andraplats. Slipper han att göra alltför mycket grovjobb själv den här gången så kan han bli farlig när Leif Witasp väljer att sätta in attacken.

2 Dwayne Zet fick vandra en stor del av loppet först i andraspår över lång distans senast och det blev för tufft så han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Rackham från ledningen. Nu blir det eventuellt barfota bak för första gången och från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett passande lopp i den främre träffen och då kan det vara läge för en fullträff.

I övrigt kan nummer 8 Golden Guard som har visat en härlig form den sista tiden vara tänkbar. Han gjorde det bra som tvåa i ett lopp där Ara drog det längsta strået näst senast. Det följde han upp med en seger sedan han tagit över ledningen med dryga varvet till mål. Här är utgångsläget mindre bra men kan Claes Svensson som kör hästen hitta ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 10 Will I Am
Spets efter 500m: 1 Mint Sånna
Skrällen: 3 Rapido S.W.
Ranking: A 10,2 B 8,4,1,3,9,7,5 C 6,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
19:30  Pixbo - Thorengruppen
Innebandy - Superligan Herr - Över 12,5 mål
1.96
20:45  Benevento - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.00
21:00  PSG - Montpellier
Fotboll - Ligue 1 - 1 & BLGM
2.48
01:00  Washington - Buffalo
Ishockey - NHL - 2
2.15
13:00  Southampton - Arsenal
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
2.05
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
16:00  Lund - Sirius
Innebandy - SSL - 1 hcp +3,5
1.80
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.35
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Boden 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Romme 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Romme 22/1
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming