DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad Måndag 7/9

7 September 2020 - 11:04

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 5 Uncle Töll i den sista avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 7/9
V64-1 1,2,4
V64-2 2,5,6,7,8,9,14
V64-3 1,2,10
V64-4 1,2,3,4,5,12
V64-5 5,11
V64-6 5 Uncle Töll

756 rader x 1 = 756 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 7/9
DD1: 1,4,5,8,10,11
DD2: 5 Uncle Töll

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS FÄRJESTAD MÅNDAG 7/9

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Explosive Flory kommer till den här starten med två raka segrar. Hon attackerade på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så klev hon runt sitt motstånd och vann lätt näst senast på Jarlsberg. Hon tog över ledningen i den första kurvan senast och från spets så blev det en rätt enkel seger. Hon kan öppna bra och skulle ledningen nås så blir hon inte lätt att plocka ner. Det kan dock vankas svar invändigt men får hon en fin löpning i den främre träffen så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

2 Garca har gjort det bra i årets fyra starter. I årsdebuten så tog hon ledningen och fick bestämma och hon vann sedan lätt. Näst senast tog hon på nytt hand om ledningen och från spets så vann hon över kort distans i Mantorp. Senast så fick hon bestämma i ledningen men hon orkade inte hela vägen och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Alfredo Sauce. Mikael J Andersson med startsnabb häst och spetsläge brukar betyda ledningen och då körs hon nog i spets så länge lampan lyser och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

1 Mahara Gutha tog karriärens hittills enda seger för tre starter sedan. Hon öppnade då bra och tog ledningen ur volten och från spets så höll hon undan före en bra avslutande Herakles. I de två efterföljande starterna har hon inte lyckats. Nu hoppar Björn Goop upp i vagnen bakom Johan Svensson tränat för första gången och den kusken känner Färjestads bana väldigt väl så löser det sig med positionerna från innerspåret här så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 Explosive Flory
Spets efter 500m: 2 Garca
Skrällen: 3 Maja Tooma
Ranking: A 4 B 2,1,3,9,7,10 C 11,5,8,6,12

V64-2
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 5 i Meeting 5 över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 8 Tåga Viktor felade på Bollnäs med vinstgrepp på upploppet mot betydligt hårdare hästar än dessa senast. Han kändes stark i det läget och han har tränat på som han ska efter det meddelar man från stallet. Lite chansartat utgångsläge nu men med lite klaff så gör han inte bort sig. Hybridvagn den här gången. Barfota runt om samt öppet huvudlag och fasta tussar i övrigt.

6 Jokke Ålj har inte fått till det i år. Han har lämnat Per Ludwig Nilsens träning och gjorde senast debut i ny regi för Jerry Nilsson. Han var seg då och tappade mycket den sista biten och kom i mål först som sexa i ett lopp som vanns av Egge Piril. Det var första starten på drygt fyra månader så med det loppet i kroppen nu så räknar jag med en bättre insats här. Springspår nu så vid en lyckad start så kanske Carl Johan Jepson kan trycka sig till spets efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser.

9 Furderud Prinsen kommer till den här starten med fin form. Näst senast i Arvika så travade han i ledningen men han blev infångad när Harald kom med en stark avslutning så det slutade med en andraplats. Gången efter det så vann han på ett bra vis från ledningen. Löser det sig med positionerna och om han kan få en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut.

14 Felix Tabac är lite ojämn. Ibland är han bra och ibland dålig. Han kom med en stark avslutning men han fick aldrig tag i Thess Prinsen så det slutade med en andraplats näst senast. Gången efter det så höll han farten okej och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Brenne Bitti. Jänkarvagn på nu men det är tufft med tillägg över kort distans fast kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han ha vissa möjligheter.

5 Acksjökungen tog över ledningen med varvet till mål och från den positionen så höll han undan till seger på Arvika för tre starter sedan. Han fullföljde godkänt som fyra i ett lopp som vanns av Aas Balder senast på Dannero. Dåligt spår i volten nu men klarar han av det momentet så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 8 Tåga Viktor
Spets efter 500m: 6 Jokke Ålj
Skrällen: 14 Felix Tabac
Ranking: A 8,6 B 9,14,5,2,7,3,13,10 C 1,11,12,4,15

V64-3
Sola i Kallsta' - Montélopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 10 One Two Beat har gjort det bra i tre starter under sadel. Två segrar och en andraplats har det blivit. Vid båda vinsterna har det precis som till den här starten varit Emilia Leo på ryggen. Näst senast så tog han hand om ledningen och från den positionen så höll han undan till seger trots att Close To Heaven blev närgången på upploppet. Han är startsnabb så vid en lyckad start här så tror jag att han kan sitta i en vettig position omgående. Med rätt resa här så tror jag han är med och utmanar om en framskjuten placering på nytt.

2 Jasmin Band har gjort det bra på sistone. Näst senast så fick hon ge sig mot G.K.Trixy och kom i mål som tvåa. Gången efter det så tog hon ledningen ut på slutrundan och från spets så vann hon sedan väldigt enkelt. Kommer hon iväg bra och når en vettig position innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden igen. Tova Bengtsson på ryggen är dessutom en väldigt duktig ryttarinna.

1 Börge galopperade dubbelt men han kom tillbaka positivt och spurtade in som trea långt bakom en överlägsen Valter L.P.C. för fem starter sedan. För tre starter sedan i Rättvik så avslutade han bra och då räckte det till en andraplats bakom Volcan d'Inverne som drog det längsta strået. På Åby gången efter det så höll han farten okej men var utan vinstchans och kom i mål som tvåa bakom Cinnamon Prince som vann det loppet. Han gjorde bort sig med galopp med 400 meter kvar av loppet senast. I ett felfritt lopp nu så kan han få en fin löpning i den främre träffen eventuellt i ledningen och skulle så bli fallet så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 10 One Two Beat
Spets efter 500m: 1 Börge
Skrällen: 9 Robin Hood
Ranking: A 10 B 2,1,9,7,3,11 C 12,8,6,5,4

V64-4
Ett Uttagningslopp Amatör-SM över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 12 Little Brigadoon har gjort tre starter för Björn Goop. Han gick okej som trea i debuten bakom Ajusco som vann det loppet. Gången efter det så var han i ledningen in på upploppet när han slog på en galopp och det var troligen en framskjuten placering som försvann i det läget. På Åby senast så satt han djupt nere i kön innan han blev fint framdragen i tredjespår på den sista bortre långsidan och han tackade för draghjälpen med att spurta ner Zoccoloduro O.P som drog fram honom till en säker seger över upploppet. Tråkigt utgångsläge igen men kan han få lite draghjälp under slutrundan precis som senast så kan han avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en ny seger.

1 Gateruds Kashmir har gjort två starter efter en längre frånvaro. I comebacken näst senast så fick han inte fritt och kom i mål med en del sparade krafter. Gången efter det så öppnade han fort och tog hand om ledningen. Han släppte sedan efter ett drygt halvvarv till Global Wonderful och när han sedan fick luckan på upploppet så sänkte han sitt motstånd på ett bra vis till seger. Han är kvick iväg och kan nog ta ledningen igen fast det finns flera snabba utvändigt så det är inte säkert att Jan Silvén kör i spets om han skulle komma till täten men får han ett passande lopp här så kan han nypa en fin placering igen.

5 Bransbys Juke Box debuterade i ny regi för Hans Crebas senast. Han gjorde det bra då när han vann ett montélopp i Kalmar. Han har känts stark och fin i jobben efteråt meddelar man från stallet. Motståndet är lite tuffare nu fast han tål att göra en del grovjobb på egen hand och får han en fin resa i den främre träffen så kan han vara långt framme. Barfota runt om nu och så var det längesedan han tävlade.

3 Leo Leo har vunnit två av de tre senaste loppen. Båda vinsterna är tagna efter tidig ledning. Han är snabb iväg och skulle Tim Nagel som finns i vagnen lyckas nå ledningen även här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Fast det är långtifrån säkert att så blir fallet men från ett trevligt utgångsläge så kan han ändå få ett trevligt lopp och med rätt resa här så kan det vara läge för en ny fullträff.

4 Quickly S.W. gick bra som tvåa bakom Lotusathena näst senast. Gången efter det så öppnade hon fort från springspåret och tog ledningen. Hon släppte sedan till Our Girl och hon hade sedan svårt att hänga med och hon slutade oplacerad i ett lopp där Quarcia spurtade strålande till en lätt seger. Kan Chris Trotter som kör hästen nu hitta en bra väg med henne så kan hon bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 12 Little Brigadoon
Spets efter 500m: 1 Gateruds Kashmir
Skrällen: 2 Aces High
Ranking: A 12,1 B 5,3,4,2,8,9,6 C 11,7

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 5 Baron Gift gjorde ett starkt lopp i dödens på Tae Kwon Deo för fyra starter sedan men han mattades lite den sista biten och kom i mål först på en sjätteplats. För tre starter sedan i Arvikas Jubileumslopp så kom han med en stark avslutning och han fångade då in den ledande M.T.Insider till seger precis på linjen. Han höll farten bra och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Cyber Lane näst senast. Gången efter det så slog han på en tidig galopp och då var den dagen förstörd. Det visade sig senast att blodvärdena var dåliga då och värmen som var då kan också ha spelat in. Han känns riktigt riktigt bra i träningen meddelar man från stallet och utgångsläget är passande så får han en fin resa i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här.

11 Romanesque var ute i Gulddivisionen på Axevalla men han hade ingen bra dag då och var slagen redan med halvvarvet kvar till mål så han slutade oplacerad i ett lopp där Handsome Brad drog det längsta strået näst senast. Han återkom efter en tids frånvaro på Solvalla senast. Han satt då djupt nere i kön och var aldrig med någon segerchans men avslutningen var av bästa märke och han kom in som trea bakom S.G.Sherman som vann det loppet från spets. Får han ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så biter hans avslutning bra till slut och då kan det räcka till en seger.

I övrigt kan 8 Gigant Invalley som gjort det bra på sistone vara tänkbar. Näst senast så travade han i dödens på Stoletheshow och han höll klart godkänt som trea bakom denne. Senast på Bjerke så tog han hand om ledningen och från spets så höll han undan till en säker seger. Spår långt ut på vingen nu men han är snabb iväg så kan han ramla ner i en vettig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Baron Gift
Spets efter 500m: 1 Charrua Forlan
Skrällen: 4 Super Nice
Ranking: A 5,11 B 8,1,4,10 C 9,6,2,7

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter. Jag har spikat 5 Uncle Töll. Han har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro så formen borde vara i antågande. Näst senast så fullföljde han starkt men Enge Eros drog det längsta strået så han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så var han ute i Derbykval. Då hade han ett dåligt utgångsläge så han hamnade lång bak men när han tog sig loss från invändigt läge så avslutade han strålande i skymundan och kom i mål som fyra i ett lopp som Power vann före Galantis. Han kan öppna snabbt ur volten och med bara tre motståndare på startvolten så tror jag att André Eklundh kan köra sig till spets i ett tidigt skede av loppet. Från den positionen så blir han svårslagen.

Vid gardering kan 4 Ivanhoe som satt fast med rubbet kvar i måndags vara tänkbar. Han kändes jättefin då fast men det löste sig aldrig meddelar man från stallet. Han får nu starta vecka-vecka och kan Oskar J Andersson hitta en bra väg med honom så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

9 Wir Ideal har ingen seger i år efter sju starter. Han gick bra som tvåa i ett lopp som vanns av Västerbo Pokerface näst senast. Han trivs över längre distanser så kan Björn Goop få smyga med i en trevlig rygg innan han sätter in attacken så kan han ha vissa möjligheter här fast jag tror inte han räcker hela vägen till en seger.

Min Vinnare: 5 Uncle Töll
Spets efter 500m: 5 Uncle Töll
Skrällen: 4 Ivanhoe
Ranking: A 5 B 4,9,12,10,3 C 8,1,2,11,7,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming