DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle Tisdag 18/8

18 Augusti 2020 - 12:26

Det är V64 tävlingar ifrån Gävle ikväll. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 7 Tekno Lynet i den fjärde avdelningen samt 6 Mellby Hope i den sista avdelningen.

V64 Tips Gävle Tisdag 18/8
V64-1 2,4,6,12
V64-2 1,2,4,5,7,9,10
V64-3 6,8,9,11,12
V64-4 7 Tekno Lynet
V64-5 4,7,13,14
V64-6 6 Mellby Hope

560 rader x 1 = 560 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Gävle Tisdag 18/8
DD1: 4,7,13,14
DD2: 6 Mellby Hope

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS GÄVLE TISDAG 18 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Grahal Des Rioults hakade på rätt bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Don't Be Weak efter ett fint lopp i rygg på ledaren senast. Från stallet meddelar man att allt är bra i träningen efter det och känslan är att han går ner lite i klass den här gången. Han är inte så snabb från start men han har ett trevligt läge här så kan Marcus Lilius som finns i vagnen få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden här.

6 Jonathan Boko är ännu utan seger efter elva starter. Han har galopperat tre gånger i följd så han är inte att lita på. Han kom tillbaka bra efter startgalopp näst senast när han kom in som tvåa i ett lopp där Russel Costashorta segrade. Senast galopperade han bort sig som slagen. Felfri nu så kan han öppna bra och då kan det bära av till ledningen här och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han är anmäld barfota fram nu och så har han inte tävlat tidigare.

12 Timetomakeitrite var man lite besvikna på senast fast samtidigt så blev det en del speedkörning i loppet och han höll ändå okej med tanke på att det var lång distans och han blev lite stum den sista biten. Iskallt utgångsläge nu men löser det sig med positionerna och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

2 Bus har inte heller vunnit något lopp ännu. Hon sköt till bra när hon fick luckan och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Ale' Pride Gar senast. Här har hon fått ett passande utgångsläge och kan Peter Eriksson som finns i vagnen få till en bra styrning så kan hon smälla till med en seger här.

Min Vinnare: 4 Grahal Des Rioults
Spets efter 500m: 6 Jonathan Boko
Skrällen: 2 Bus
Ranking: A 4,6 B 12,2,3,10,8,9 C 11,7,1,5

V64-2
K100-lopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 5 Prins Norrgård har visat gryende form på sistone. På Rättvik näst senast så fick han aldrig fritt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Gold Twister. Gången efter det så höll han bra till andraplatsen bakom Global Upset. Trevligt läge nu och kan Linda Artursson som kör åt Kajsa Frick här få till en bra styrning så kan det vara läge för en seger.

9 Avantis Red Witch kom med en stark avslutning till en målfotoseger för tre starter sedan. Gången efter det så fick hon aldrig riktigt chansen och fastnade med en del sparade krafter när hon kom in som trea i ett lopp som vanns av Down And Dirty. Senast så försvann hon med en startgalopp. Kan hon hålla sig till rätt gångart nu och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så har han en härlig avslutning att tillgå och då kan det räcka långt här.

4 Pastorn gjorde det bra när han blev delad tvåa i ett breddlopp som vanns av Mill Ultra senast. Han vinner inte direkt ihjäl sig vilket 2 vinster på karriärens 44 starter visar. Kan Henrik Larsson som finns i vagnen hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Simb Murdoch gjorde ett bra lopp utvändigt om ledaren när han blev trea i ett lopp där Avena Jet segrade senast. Han kan kliva iväg rätt bra från start så här kan det bli tidig ledning om Mattias Eriksson väljer att ladda rejält den första biten. Får han sedan bestämma en del där framme i täten så kan han rinna undan till en seger. Han gick barfota runt om senast men nu är det anmält med skor bak.

1 Call Him A Star övertygade vid segern näst senast. Han fick då gå i tredjespår fram till dödens men vann ändå på ett bra vis. Han följde upp det mer ytterligare en positiv insats men han har inte startat sedan januari nu så formen är väldigt svårbedömd. Har han en bra dag och om han inte är alltför ringrostig efter den långa frånvaron och om det löser sig från innerspåret så kan han dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 5 Prins Norrgård
Spets efter 500m: 2 Simb Murdoch
Skrällen: 10 Balotelli Crown
Ranking: A 5,9,4 B 2,1,10,7 C 8,3,11

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 12 Chestnut inledde karriären starkt med två raka segrar. Näst senast så galopperade han i början av loppet men han kom tillbaka bra och såg ut att gå mot segern men då kom Diones Smaragd med en härlig spurt och fångade in honom till seger precis på linjen så det slutade med en andraplats. Gången efter det så var han ute i ett Breeders' Crown lopp på Rättvik. Då hade han inte sin bästa dag och kom in som femma i ett lopp där Hector Sisu avgick med segern. Nu har han pausat i två månader men får han en bra start från springspåret så är det efter strykningar bara tre hästar på startvolten och då är det inte omöjligt att Oskar Kylin Blom kan köra sig till spets efter ett halvvarv. Skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Värt att tänka på är dock att det är en orutinerad treåring som är ute mot äldre motståndare över lång distans för första gången.

11 Valle E.W. har gjort två starter i Oskar J Anderssons regi. Han gjorde det bra vid seger i debuten men senast så galopperade han under attack och han är inte helt enkel fast han reparerade galoppen fullt godkänt och räddade fjärdeplatsen bakom Power Blaster. Får han en bra resa så kan han duga en bit mot det här motståndet. Hybridvagnen åker på igen som vid vinsten näst senast.

6 Raoel Attack kom med en härlig avslutning och då räckte det till andraplatsen i ett lopp som vanns av Prime Lini näst senast. Gången efter det så travade han i ledningen men han fick en del press under vägen och han kunde inte stå emot Helios Di Quattro som kom med en vass spurt så det slutade med en ny andraplats. Innerspår på tilläggsvolten nu men löser det sig med positionerna så kan det vara läge för en fullträff.

9 Forjane De Segries tog karriären hittills enda seger när han vann från dödens över aktuell distans för tre starter sedan. Senast så gick han en godkänd avslutning och kom in som trea i ett lopp som vanns av Lotusathena. Svårt spår i volten nu men klarar Magnus A Djuse av det momentet och om han kan hitta en bra väg med honom så trivs han över den dryga distansen och då kan han vara långt framme igen.

8 Duke Blair Atholl hade svårt att följa med i en tempoökning så han kom i mål en bit bakom som trea bakom Ingesson som vann lätt senast. Kan Emilia Leo som kör åt Bengt-Erik Olsson här få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han bli att räkna med den sista delen av loppet.

Min Vinnare: 12 Chestnut
Spets efter 500m: 12 Chestnut
Skrällen: 8 Duke Blair Atholl
Ranking: A 12,11 B 6,9,8 C 7,5,13,14,10,2,4

V64-4
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 2 i Meeting 5 över 1640 meter. Jag har spikat 7 Tekno Lynet som kördes till spets efter ett drygt halvvarv och han gick sedan undan till en mycket lätt seger från den positionen för tre starter sedan när han tävlade barfota runt om för första gången. På Lindesberg gången efter det så travade han i ledningen igen fast han hade inget svar mot Bol Brage som plockade ner honom på upploppet så han fick nöja sig med andrapriset. På Bollnäs senast så galopperade han men han var utan chans i det läget. Felfri nu så kan han kliva iväg bra från start och kan Rikard N Skoglund hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 4 Björn Bork som kvalade in till Svenskt Kallblodsderby för ett par veckor sedan vara tänkbar. Där hade han dock inget att hämta och kom i mål precis utanför de prisplacerade hästarna. Senast så öppnade han snabbt från tillägg och tog hand om ledningen. Han blev dock rundad av Björnemyr Dennis med 400 meter kvar av loppet och han hakade sedan på godkänt som tvåa bakom denne. Skulle Cato Antonsen som finns i vagnen hitta till spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

11 Järvsö Majlis tog hand om ledningen och från den positionen så gick hon undan till en överlägsen seger på Oviken för tre starter sedan. Hon startade så sent som i torsdags på Bollnäs. Då galopperade hon rejält från start men hon hittade rätt gångart efter en bit så hon lyckades trots galoppen hålla upp ledningen. Hon var sedan i spets in på upploppet men hon stumnade till och kom in först som femma i ett lopp där Månremus drog det längsta strået. Hon är snabb från start och den korta distansen är till hennes fördel. Får hon en passande löpning så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Tekno Lynet
Spets efter 500m: 4 Björn Bork
Skrällen: 1 Stenegårds Lotta
Ranking: A 7 B 4,11,10,1,2,6 C 12,8,9,5,3

V64-5
Gävletravets Mästarpokal över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Prince Yoda har visat fin form på sistone. Näst senast så kom han med en positiv avslutning och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av Cojito. På Visby senast så rundade han sitt motstånd och tog en överlägsen seger. Voltstart är lite lurigt fast springspår är positivt och då han är relativt startsnabb så tror jag Elias Strandberg kan ta hand om ledningen. Lyckas han med det tror han att hästen går en 14-tid och då kan det bli tufft för hästarna på tillägg. Han har svarat bra på det norska huvudlaget så det fortsätter man med.

13 Raja Ribb var ute i ett försök i Silverdivisionen på Bollnäs näst senast. Han galopperade då i början av loppet men han ställde sig sedan och i vida spår så spurtade han bäst av alla och var först i mål. Han galopperade dubbelt senast så han är inte att lita på. I ett felfritt lopp här så kan han bli svår att stå emot om Felicia Molin som finns i vagnen kan hitta en bra väg med honom.

14 Västerbo Grosbois var ute i Sommartravet Final på Rättvik senast. Han avslutade då positivt i skymundan och kom in som sjua i ett lopp där Vae Victis Club var starkast. Dubbla tillägg nu är inte det lättaste över medeldistans men han är härdad mot tufft motstånd och kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och klaffar det med löpningsförloppet så kan det vara läge för en seger.

4 Daysofourlives gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Han bestämde då i ledningen och från den positionen så höll han undan för övriga motståndare till en överlägsen seger. Han drabbades av materialfel senast och utgick. Svårt spår i volten nu men en strykning av nummer ett gör att det finns mer plats och kliver han iväg i rätt gångart så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och då kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 7 Prince Yoda
Spets efter 500m: 7 Prince Yoda
Skrällen: 4 Daysofourlives
Ranking: A 7 B 13,14,4,9,2,11,10,12,15 C 8,6,3,5

V64-6
Vi avslutar V64 med Maharajahs Stoserie 2020, Försök 5 - Spårtrappa över 2640 meter. Jag har spikat 6 Mellby Hope som är bättre än hon har visat på sistone. Hon hade ett dåligt läge senast fast hon hade heller inte sin bästa dag. Gången innan det så satt hon fast med sparade krafter i ett uttagningslopp till StoChampionatet. Hon har blivit uppfräschad efter senaste starten och känns nu jättefin för dagen meddelar Svante Båth. Hon kan öppna fort och skulle Ulf Ohlsson lyckas trycka sig till ledningen här så tror jag hon säljer sig dyrt. Blir det inte spets så är hon bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 1 Lotusathena som tog årets första seger senast vara tänkbar. Hon öppnade då bra ur volten och vann sedan från spets. Innerspåret här kan dock ställa till det och det finns en risk att hon blir över från start. Det är också lite tuffare ston emot den här gången men löser det sig med en lucka till slut eller om hon skulle lyckas hålla upp ledningen så kan hon vara med och göra upp om segern här.

9 Lolita Tooma är van vid att möta hårt motstånd. Hon var inte som bäst och gjorde bort sig med galopp som slagen i ett försök i Diamantstoet på Bollnäs senast. För tre starter sedan så fick hon en invändig löpning och när hon fick fritt så avgjorde hon sedan lätt till seger. Med en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon bli farlig över upploppet fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Mellby Hope
Spets efter 500m: 6 Mellby Hope
Skrällen: 9 Lolita Tooma
Ranking: A 6 B 1,9,4,14,8,15 C 5,7,10,12,11,3,13,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Napoli - Lazio
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.86
21:00  Real Sociedad - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
1.95
21:00  Leicester - WBA
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.0
2.07
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming