DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad Måndag 24/8

24 Augusti 2020 - 12:25

Det är V64 tävlingar ifrån Halmstad ikväll. Nedan följer min lösning av omgången. 

Jag spelar med en spik. 5 Coutinho i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Halmstad Måndag 24/8
V64-1 3,4,6
V64-2 2,3,4,6
V64-3 1,2,4,5,9
V64-4 5 Coutinho
V64-5 5,6,10
V64-6 1,4,5

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Halmstad Måndag 24/8
DD1: 6,10
DD2: 1,4,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS HALMSTAD MÅNDAG 24 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med B-tränarserien -6 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Bastian stod för en härlig avslutning och då räckte det till en tredjeplats bakom Bravo Santana som vann från ledningen för tre starter sedan. Gången efter det så satt han fast med krafter kvar och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Unit Brodde. Senast så travade han en stor del av loppet i dödens innan han tog över ledningen på den sista bortre långsidan. Han höll sedan undan till en knapp seger före en bra avslutande Taxi Out. Han är stark och rejäl så den långa distansen är passande och kan Pekka Lähdekorpi som finns i vagnen nu hitta en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden igen. 

4 Floydside Am har gjort det bra vid två raka andraplatser. Näst senast så orkade han inte hela vägen från ledningen för Gooner tog sig förbi på upploppet. Gången efter det så tog han över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han bra även om Milos Ganador blev för svår att stå emot. Han har gått två gånger i rad i ledningen och Peter Arnqvist som tränar hästen vill gärna se honom gå bakifrån den här gången. Han är mer stark än snabb så den dryga distansen är ingen nackdel. Kan Johan Untersteiner servera honom ett passande lopp så fäller han många hästar till slut. 

3 Clean Cash gick en godkänd avslutning till tredjeplatsen bakom en överlägsen Sephora senast. Hon har blivit behandlad efter det loppet och hon har stått över några jobb meddelar man från stallet. Hon är snabb ut så det kanske kan bli ledningen efter en bit. Skulle så bli fallet så kan det räcka långt här eftersom spets är en position hon trivs i för där har hon tagit alla sina tre tidigare segrar. 

Min Vinnare: 6 Bastian
Spets efter 500m: 3 Clean Cash
Skrällen: 8 Ufo Jet
Ranking: A 6 B 4,3,8,9,11,10 C 7,1,5,2

V64-2
Ett Treåringslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Namaste har visat en härlig form på sistone. Två raka segrar har det blivit. Hon tog över ledningen med 1200 meter kvar av loppet och från den positionen så vann hon mycket enkelt näst senast. Gången efter det så kom hon till spets i ett tidigt skede av loppet och hon vann sedan väldigt lätt. Det var debut bakom bilen senast och då klev hon iväg bra. Vid en lyckad start här så kan Peter Ingves som finns i vagnen sitta bra till i den främre träffen omgående så hon ska räknas tidigt här fast hon är väldigt stor favorit i nuläget så jag vill ha med ett par hästar till. 

4 Maroma Wibb har vunnit tre av sju starter hittills i karriären. På Halmstad näst senast så kom hon med en stark avslutning och då slog hon av den ledande Valuable Face till seger precis på linjen. Gången efter det fullföljde hon klart godkänt från ett svårt utgångsläge. Bättre startspår nu och kan Birger Jörgensen som finns i vagnen hitta ner i en fin position eventuellt i ledningen så kan det räcka långt mot det här motståndet. 

3 Best In Show As segrade i debuten för fem starter sedan. Efter det så har hon inte lyckats ta någon mer seger. Hon fick en bra invändig löpning i Eskilstuna senast fast hon kunde inte riktigt följa de sista 200 meterna i den snabba avslutningen som blev så det slutade med en fjärdeplats bakom Devious som vann det loppet. Nu har det gått en tid sedan det loppet men allt har varit bra med henne efteråt meddelar man från stallet. Med rätt resa här så kan hon utmana om en framskjuten placering. Hon är anmäld barfota runt om nu och blir det så till loppet så vore det första gången vilket kan lyfta henne ett par snäpp. 

2 Begum Kronos väntar fortfarande efter nio starter hittills på karriärens första seger. Hon tog ledningen och släppte sedan till Toto Barosso efter 600 meter. Hon hade sedan lite svårt att hänga med mot slutet av loppet så det slutade med en tredjeplats näst senast. Gången efter det så klev hon fram i dödens ut på slutrundan. Hon fullföljde klart godkänt från den positionen men Hoboken Am som vann loppet från ledningen gick inte att göra något åt så hon fick nöja sig med andraplatsen. Trevligt utgångsläge här och får hon ett bra lopp så kan det vara läge för en fullträff. Intressant med Adrian Kolgjini upp på Jerry Riordan tränat för första gången.

Min Vinnare: 6 Namaste
Spets efter 500m: 4 Maroma Wibb
Skrällen: 2 Begum Kronos
Ranking: A 6 B 4,3,2,1,5 C 8,7

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 The Real Star fick vandra i dödens på Usain Henna som vann från ledningen, men han gjorde det bra och kom in som tvåa bakom denne senast. Han har gjort det riktigt bra sedan man plockade av honom skorna för tre starter sedan. Han har fått ett passande utgångsläge och han kan öppna okej utan att vara någon blixt ut och den här gången vill nog Fredrik Persson undvika dödens så får han ett bra rygglopp innan han sätter in attacken så kan han bli att räkna med över upploppet. 

9 Pastore Bob har inte startat sedan november ifjol. Den forne elitloppsdeltagaren från 2018 opererades i ett framknä i vintras och det har tagit tid för honom att komma tillbaka. Allting verkar bra med honom i träningen och han kändes jättefin i banjobb nyligen fast han är självklart inte i toppform meddelar man från stallet. Det är en häst som håller hög klass och får han ett passande lopp så är han bra nog att han kan runda det här motståndet till seger direkt i comebacken. 

2 Jairo har inte fått till det på sistone. Nu är han anmäld barfota runt om och från ett trevligt utgångsläge nu så tror jag att Joakim Lövgren som finns i vagnen kan köra sig till spets efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser att ta en vinst här. 

1 Smokin Joe blev het i ledningen senast och var nära att kväva sig, så den insatsen är bara att glömma. Gången innan det var han mycket bra som trea bakom Azimut och Lord Flax och han kom då i mål med en del sparade krafter. Han har dock inte vunnit sedan april 2018 och det är ju ett tag sedan. Trevligt utgångsläge nu så här kan han få ett trevligt lopp i den främre träffen och med rätt resa så kan det vara läge för en seger.

5 Just Wait And See har gjort två framträdanden efter en tids frånvaro. Han fick inte med sig något av priskakan näst senast och gången efter det så gjorde han bort sig med en startgalopp. Felfri nu så har han gott kunnande och kan Stefan Persson hitta en bra väg med honom så kan han duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 4 The Real Star
Spets efter 500m: 2 Jairo
Skrällen: 5 Just Wait And See
Ranking: A 4,9 B 2,1,5 C 6,7,8,3

V64-4
Ett lopp över 1640 meter. Jag har spikat 5 Coutinho som gjorde det bra när han tog karriärens hittills enda seger för fyra starter sedan. Han tog då hand om ledningen efter 400 meter och han fick sedan bestämma en del och han vann sedan enkelt. Han avslutade okej i skymundan senast men det räckte inte till någon framskjuten placering för han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Kattis J.Boko från ledningen. Han har efter det varit struken för dåliga blodvärden inför en tilltänkt start i Kalmar för en månad sedan. Han kan öppna fort och kommer han ner i en vettig position eventuellt i ledningen så tror jag han blir svårstoppad här. Gustav Johansson i vagnen har kört honom en gång tidigare och då blev det också seger. 

Vid gardering kan 7 Almond Paste som var ute över en opassande distans senast vara tänkbar. Hon gjorde det bra bakom Junior Band som vann före Ups Face då och hon kom in som trea. Sprinterdistans nu är betydligt bättre för henne och nu kommer man att testa barfota runt om för första gången och sedan får hon även tävla i jänkarvagn, vilket hon hade vid segern på Momarken näst senast. Hon är snabb iväg men hon har ett spår lite långt ut här så det finns risk att hon hamnar illa till men löser det sig med positionerna så kan hon duga en bit mot det här gänget. 

4 Indra Silas var ute i ett sprinterlopp på Visby senast. Hon landade då utvändigt om ledaren med halvvarvet till mål och hon fullföljde väl men åt Crazymonsterheart som avslutade starkt fanns inget att göra så det slutade med en andraplats. Hon har fått ett trevligt spår nu och hon kan kliva iväg bra från start. Skulle Fredrik Persson som finns i vagnen lyckas nå ledningen så kan det räcka en bit mot det här motståndet fast hon får ses främst som ett platsbud. 

Min Vinnare: 5 Coutinho
Spets efter 500m: 5 Coutinho
Skrällen: 12 Enorm Då
Ranking: A 5 B 7,4,10,8,12,3 C 9,1,11,2,6

V64-5
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Arvid S.H. var ute i Klass II finalen på Åby senast. Där fick han en invändig löpning innan han vreds ner på open stretchen men då slog han på en galopp istället och då var den dagen förstörd för det var en framskjuten placering som försvann i det läget. Han gjorde det bra i Klass II försöket på Halmstad för tre starter sedan när han kom in som tvåa endast slagen av Newport Beach. Han möter enklare motstånd här och kan han hålla ihop aktionen hela vägen nu så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in så han ska räknas tidigt.

6 Fireman Am har årsdebuten avklarad. Han kom då med en positiv avslutning och kom in som trea i ett lopp där Upper Face vann från ledningen. Han känns fin i träningen efteråt och han borde ha gått framåt med genomköraren i kroppen. Han är ingen raket ut fast han borde kunna hitta en någorlunda vettig position. Han tål distansen och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här. 

5 Global Annuity har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han fick då en fin resa i rygg på ledaren och han avslutade positivt men åt Astronascente Zac som vann det loppet från ledningen fanns inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Han kan kliva iväg bra från start och gäller som spetsfavorit här. Från ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 10 Arvid S.H.
Spets efter 500m: 5 Global Annuity
Skrällen: 9 Isco Boko
Ranking: A 10,6 B 5,8,9,11,3 C 2,12,1,7,4

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Gomez avslutade godkänt men han var inte med någon segerchans så det slutade med en tredjeplats bakom Global Viscount näst senast. Gången innan det så fick han ta över ledningen i ett tidigt skede och från spets så vann han sedan på ett bra vis. Han är snabb iväg och lyckas Peter Ingves som kör åt Robert Bergh hålla upp ledningen så kan han bli svår att plocka ner över den korta distansen. Blir det inte spets så borde han ändå kunna få ett trevligt lopp i den främre träffen och med en eventuell lucka till slut så kan han bli att räkna med den sista biten av loppet. 

5 Velegance drog fördel av vansinneskörningen mellan Victory Lee och Zlatan Knick senast, men hon avgjorde ändå på ett bra vis till seger. Hon hade innan det loppet varit borta från tävlingsbanorna i tre månader så med det loppet innanför västen nu så kan formen vara framflyttad till den här starten. Kan Peter Untersteiner servera henne ett passande lopp här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt. 

4 Hurricane River har övertygat vid två raka segrar på slutet. Han tog ner den ledande Jonah Vredebest till seger på Tingsryd näst senast. Gången efter det så kom han till spets efter 300 meter och han fick sedan bestämma en del där framme i täten och han gick sedan undan till en lätt vinst. Han är kvick från början och skulle Preben Sövik som kör hästen komma till täten så stiger hans chanser att ta en ny vinst. 

Min Vinnare: 1 Gomez
Spets efter 500m: 1 Gomez
Skrällen: 10 Hennesy Boko
Ranking: A 1,5,4 B 10,6,7 C 3,11,9,8,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.12
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
19:00  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 2
6.00
21:15  Leicester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.95
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
04:00  LA Kings - Colorado
Ishockey - NHL - 2
1.73
15:00  Udinese - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2
1.75
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 19/1
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 19/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 19/1
Insats: 630 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 20 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming