DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 12/10

12 Oktober 2021 - 12:32

V64 på tisdag hämtar vi från Jägersro och nedan följer min lösning på omgången. Omgången kryddas av en jackpot på 3,5 Miljoner och det är några riktigt fina individer vi ska få se under tävlings kvällen.
Jag kommer spela med två spikar, 7 Islay Mist Sisu i den första avdelningen och 5 Wild Love i den femte avdelningen.
V64 Jägersro Tisdag 12/10
V64-1 7 Islay Mist Sisu
V64-2 1,2,8,9
V64-3 1,3,4,6,7,8,9,10
V64-4 1,2,5
V64-5 5 Wild Love
V64-6 1,2,3,9,11
480 x 1kr = 480kr (spelar för endast 6 rätt)
Dagens Dubbel Jägersro 12/10
DD-1 5 Wild Love
DD-2 1,2,3,9,11 5 rader x 40kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 1640m auto
7 Islay Mist Sisu är knappast en treåring som behöver någon närmare presentation, detta är nämligen segraren av Svensk Uppfödningslöpning och korta E3 för ston. I den senaste starten var hon ute i ett kval till Oaks, men kom från spår elva aldrig in i matchen trots 1.10,5 sista 700m. Men formintrycket för Islay Mist Sisu var bra och från stallet låter man optimistiska inför kvällens start. Hon är kvick iväg från start och mot överkomligt motstånd och litet startfält är detta min vinnare. Spik.

Motbud
4 Chopin Gar är också en häst med hög grundkapacitet för klassen. Chopin Gar har dessutom en fin utvecklingskurva och blir bara bättre och bättre för sina nya tränare Jerry Riordan. Han har två lopp i kroppen nu och ska ses som främst motbudet till Islay Mist Sisu.

Nämner även 5 Larry Wood som det snackat mycket om ända sedan han kom ut på tävlingsbanan, men han har haft det svårt att få det att lossna fullt ut. Skulle Larry Wood börja leva upp till sitt kunnande ska han räknas tidigt i ett lopp som detta.

Min Vinnare: 7 Islay Mist Sisu
Spets efter 500m: 7 Islay Mist Sisu
Skrällen: 5 Larry Wood
Rankingen: A: 7 B 4,5,6,2 C 1,3
V64-2 2140m volt
1 Denco's Galliano precis som hela stall Johan Untersteiners toppform för dagen. Denna treåring kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna. Efter ett kortare uppehåll gjorde han senast comeback och lyckades vinna direkt efter att han från utvändigt ledaren gick i mål via 14,7 sista 1000m. Med tanke på att det var första starten på nästan två månader räknar jag med en ytterligare förbättrad Denco's Galliano ikväll. Han är kvick iväg från start ska ha bra chans på ledning, väl i den positionen kommer man bli svårslagen på nytt.

2 Baronerosso Play är jämn och säker i sina prestationer. Ikväll står man dessutom perfekt inne i loppet på pengar och kommer från bricka tvåa vara garanterade ett bra lopp. Kan man smyga med i rygg på ledaren här och få lucka tillslut kommer man kunna avsluta snabbt.

Nämner även 8 Argo Lux som ikväll gör debut Per Nordström. Femåringen har i sin tidigare regi visat prov på höga toppar och skulle nu Per lyckas krydda detta lite extra och få hästens prestationer jämnare kan man inte nonchaleras här vid gardering.

Min Vinnare: 1 Denco's Galliano
Spets efter 500m: 1 Denco's Galliano
Skrällen: 8 Argo Lux
Rankingen: A: 1 B 2,8,9,3,6 C 7,4,5
V64-3 1640m auto
Ett öppet ungdomslopp över kort distans där många kommer vilja gasa från start.
4 Hollywood Wildcat kommer med en färsk seger ifrån den senaste starten. Då tog man hand om ledningen direkt och kunde sen enkelt gå undan via 13,2 sista varvet på en relativt tung bana. Prestationen var mersmakande och detta är en häst man hoppas från stall Kolgjini kommer kunna starta på V75 med framöver. Ikväll är motståndet kanske inte det tuffaste på pappret men frågan är om han når ledningen på nytt och om man i så fall kommer få vara ifred någon i den positionen någon gång under loppet? Skulle han det kommer Dante Kolgjini ha bra chans att styra hem en ny seger till stallet här.

9 Jocashi kommer även han med fin form till dagens start. Detta är en femåring som alltid varit lovande för framtiden, men det är för nu på slutet som han börjat leva upp till sina förväntningar. Hann vann för två starter sedan efter att fått ett fint lopp i rygg på ledaren och lucka med 200m kvar. Bakspår är ett minus ikväll men samtidigt kommer man kunna sitta bra det det direkt i ett andraspår och skulle det sen bli lite för gasglada kuskar i loppet öppnar det upp för Jocashi tillslut.

Nämner även 8 Queenstown som fortsatt är segerlös och har ett tufft utgångsläge ikväll. Men faktum är att Queenstown är härdad mot tuffare motstånd än vad han möter ikväll och skulle det klaffa med positionerna så kan detta vara kioskvältaren i omgången. Min Vinnare: 4 Hollywood Wildcat
Spets efter 500m: 4 Hollywood Wildcat
Skrällen: 8 Queenstown
Rankingen: A: 4,9 B 8,10,3,6,7,1 C 2,11,5,12
V64-4 2140m auto
5 Nocturne Zon inledde karriären lovande och var inte sämre än tvåa på de fyra första starterna. Därefter fick hon testa på möta tuffare motstånd och uteblev också de framskjutna placeringarna. Men senast gick man tillbaka och möte mer lämpligt motstånd och dessutom fick Nocturne Zon tävla barfota run om för första gången vilket ga fin effekt. Hon vann på bra sätt genom att spurta bra via 11,4 sista 600m. Det blir återigen barfota runt om och skulle Nocturne Zon nå ledning ikväll blir hon svårslagen.

1 Zola Love är en spännande häst som bara varit sämre än tvåa en gång felfri i sin karriär. Men det finns dock ett par galopper i programraden som får en att fundera lite. Senast fick Zola Love ett tufft lopp i dödens men var ändå inte som bäst för dagen. Med en normal prestation ikväll är man med och utmanar om segern. Men hon är också beroende av att det löser sig från innerspåret.

Framhåller även 2 Gypsie du Lupin som är på gång formmässigt nu och är kvick iväg från start. Från ett bra utgångsläge är hon garanterad ett fint lopp oavsett vilken taktik kusken Tyler Mifsund väljer. Det är även anmält amerikansk vagn till kvällens start.

Min Vinnare: 5 Nocturne Zon
Spets efter 500m: 5 Nocturne Zon
Skrällen: 2 Gypsie du Lupin
Rankingen: A: 5,1,2 B 6,9,7,3 C 4,8

V64-5 2140m auto
Här hittar vi segraren av Harper Hanovers under Elitloppshelgen, 5 Wild Love. Hon har under sommaren startat i flera av de tuffaste storloppen och även om formen inte är densamma ikväll så står hon kapacitetsmässigt huvudet högre än konkurrenterna här. I den senaste starten travade Wild Love 09,2 sista 800m och bevisade återigen vilken fart hon besitter. Ikväll är hon ensamt sto i loppet men ska trots det ses med störst segerchans i loppet. Får hon en bra rygg att lifta med i kommer hon kunna speeda ner samtliga tillslut. Men finns även med i leken att hon plockar ner ledaren från dödens och sen håller undan till seger.

Motbud
4 Velvet Gio lever på sin styrka och är en rejäl häst som alltid gör sitt. Under 2019 och 2020 firade Velvet Gio fina triumfer men i år har han inte hittills fått ut sitt kunnande på samma sätt. Men kapacitetsmässigt duger han bra för att segerstrida i ett lopp som detta och ska inte nonchaleras vid gardering. Men att han ska tävla med skor är ett minus och därför väljer jag att spika emot ikväll.

Nämner även 6 Toddler som avslutade bra i den senaste starten och visade då att formen är på gång. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen kommer sen Toddler kunna leda loppet länge.

Min Vinnare: 5 Wild Love
Spets efter 500m: 6 Toddler
Skrällen: 6 Toddler
Rankingen: A: 5 B 4,6,8,3 C 7,2,1

V64-6 2140m auto
1 Nouba Mom är en individ med högt kunnande men som har en tråkig resultatrad. Men formen är betydligt bättre än vad som går att läsa i programmet. I den senaste starten var hon ute i Europaderbykval och mötte hästar som Calgary Games och Mister Hercules. Någon kanske också fastnar i ett hon står hårt inne i loppet på pengar, men detta är ett sto som vid flera tillfällen visat att hon har kapacitet som räcker långt för klassen. Håller hon sig bara till rätt gångart ikväll bör hon kunna hålla upp innerspåret från start och väl i den positionen ska också segerchansen vara hög.

9 Artemide Zack måste man bara gilla. Senast höll hon bra från ledningen och visade då att den sämre prestationen dessförinnan bara var en engångshändelse. Från bricka nio kommer hon kunna sitta bra på det i ett andraspår direkt. Lotsar sen Johnny Takter henne i de rätta ryggarna under loppet kommer Artemide Zack ha en vass polett att tillgå tillslut. Kan vara skrällen i omgången?

Nämner även 3 Hickomisschampagne som är lite svårbedömd formmässigt, men att detta är en sjuåring som kan mycket i grunden råder det inget tvivel om. Nu ska man även ändra lite på balansen, man går från barfota fram till barfota bak och kanske är det de som får Hickomisschampagne att tända till igen.

Min Vinnare: 1 Nouba Mom
Spets efter 500m: 1 Nouba Mom
Skrällen: 9 Artemide Zack
Rankingen: A: 1 B 9,3,2,1112,,8 C 4,6,5,7
Lycka till
DrTrav0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming