V64 Tips Jägersro 16/8

Publicerad på 16 Aug 2022 - 13:06

DrTrav

DrTrav

16 Aug 2022 - 13:06

V64 på tisdag hämtar vi från Jägersro. Nedan följer min lösning på omgången.

Jag kommer spela med en spik, 3 Global Beware i den första avdelningen.

V64 Jägersro Tisdag 16/8
V64-1 3 Global Beware
V64-2 1,4,5,7,10
V64-3 2,3,5,7
V64-4 3,4,5,6,7,8,9
V64-5 4,9,10
V64-6 1,2

840 x 1k = 840kr (spelar för endast 6 rätt)


Dagens Dubbel Jägersro 16/8
DD-1 4,9,10
DD-2 1,2

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
3 Global Beware gör ikväll en spännande comeback på tävlingsbanan. 2021 var ett lyckat år för Global Beware där man bland annat vann försök och final på V75 i klass-ll och var dessutom nära att kvaal in till finalen av Svenskt Travderby. Hästarna han fick se sig besegrad av i försöket va San Moteur och Global Badman. Han har baar gjort en start 2022 och det va maj månad. Visst finns det frågetecken kring formen osv inför idag. Men av rapporterna att döma så känns Global Beware fin i träningen och i ett lopp där han står för klassen i gänget så ska segerchansen vara god direkt.

Motbud
1 Taxi Out är speedig och är härdad i tuffa sammanhang. Utgångsläget är tilltalande och skulle kunna få ett passande smyglopp ikväll. Skulle luckan uppenbarad sig tillslut är detta på förhand främsta motbudet till min spik.

Min Vinnare: 3 Global Beware
Spets efter 500: 3 Global Beware
Skrällen:
Rankingen: A: 3 B 1,8,7,6 C 2,5,4


V64-2 2140m auto
4 Hickory kommer mer och mer för varje start. Senast vann han från ledningen på bra sätt, Hickory lämnade konkurrenterna över upploppet och det lyste form kring hästen. Han tål att göra en del jobb på egen hand och från ett bra utgångsläge ikväll måste ah räknas tidigt. Thomas Uhrberg håller hästen högt och det ska bli spännande att följa Hickory framöver.

5 Lauria Inferior S. är en annan häst i loppet med höga förväntningar på sig. Hon har Muscle Hill som pappa och Linda di Casei som mamma. Men efter att inte levt upp till förväntningarna i början så kom första segern senast. Det var en klart förbättrad insats av Lauria Inferior S. och det var spets och slut som gällde den gången. Skulle hon ta hand om ledningen pånytt ikväll kan hon bli svårfångad trots längre distans ikväll.

Nämner även 10 Jeans N.Both som visat att han kan en del för samanhanget och ska inte nonchaleras trots comeback ikväll. Det blir lätt igna in balansen och till lång procent är detta en skräll jag betalar tidigt för.

Min Vinnare: 4 Hickory
Spets efter 500: 5 Lauria Inferior S.
Skrällen: 10 Jeans N.Both
Rankingen: A: 4 B 5,10,1,7,6,3 C 8,2,11,9

V64-3 2140m auto
6 Excuse Me är min ide i loppet, han kommer med bevisad toppform. Senast avslutade hno riktigt vasst sista 600m och detta är en individ som är allround i loppet. I dagens lilla startfält kommer Excuse Me sitta bra på det tidigt och med tanke på intrycket senast står hon nu på tur för seger. De två senaste segrar på svensk mark är tagna från dödens så hon räds heller inte att göra en del jobb på egen hand.

Tidig är också 2 Filip Winner som var med i samma lopp som Excuse Me senast. Men trots att han fick ett bättre lopp kunde han inte stå emot Excuse Me den sista biten. Nu är visserligen utgångsläget optimalt och Filip Winner är den troliga ledaren från start. Väl i spets sen kommer han leda loppet länge.

Nämner även 3 Gaya De Pervenche som kommer allt mer och formkurvan är i stigande. Gaya De Pervenche har nu tre lopp i kroppen efter ett långt uppehåll och kapacitetsmässigt ska han inte nonchaleras ikväll. Utgångsläget är dessutom tilltalande.

Min Vinnare: 6 Excuse Me
Spets efter 500: 2 Filip Winner
Skrällen:
Rankingen: A: 6,2,3 B 7,8,1,4 C 5,9


V64-4 2140m volt
Ett fint lopp, ​bonuslopp Breeders Course för treåriga Ston.

7 Organzza fick ge sig från ledningen senast kort före mål. Men det gick undan tillslut och Organzza höll farten klart bra hela vägen in i mål. Formen finns där och sett till kapacitet och prestationerna dessförinnan så står hon sig bra i kvällens sammanhang. I ett öppet lopp på förhand blir detta mitt förstaval.

3 Stens Retention är en häst som haft höga förväntningar på sig men som ännu inte levt upp till dessa fullt ut. Men enligt rapporterna från stallet uppträder och tärnar Stens Retention förbättrat för dagen och skulle hon leva upp till sin kapacitet här ikväll kommer hon bli en faktor i slutstriden.

Nämner även 9 Safira Diablo som visade uppåt form senast. Avslutnignen var bra trots att hon fick gå ute i vida spår redan från 700m kvar, men det blev dessvärre galopp kort före mål och fina pengar försvann den gången. För två starter sedan vann hon på bra sätt efter en pånytt bra avslutnign och nu jagar man revanch från missödet senast.

Min Vinnare: 7 Organzza
Spets efter 500:
Skrällen: 3 Stens Retention
Rankingen: A: 7,3 B 9,5,8,4,6 C 2,1,10,11


V64-5 2140m auto
4 Palace Bo är för sammanhanget orutinerad med sina sex starter innanför västen men detta är en individ som visat upp fin talang. Trots att man möter äldre rutinerade hästar ikväll är detta mitt förstaval. Palace Bo har fått ett lopp i kroppen för sin nya tränare Wolfgang Nimczyk och bör gå framåt en hel del nu med det loppet i kroppen. Palace Bo är kvick iväg från start och är den troliga ledare och väl i den positionen kommer övriga behöva vara bra för att plocka ner honom.

10 Matchpoint Pellini kommer med två raka segrar på kontot och ser formstark ut för dagen. Visserligen är motståndet annorlunda ikväll men skulle man bara komma in i loppet här trots bricka tio så finns både fart och form för att utmana om segern pånytt här ikväll.

Nämner även 9 Across The World som ikväll gör första starten som valack, vilket är spännande. Joakim Lövgren har fin form och är en skicklig tränare och skulle Across The World dessutom hitta nya växlar nu som valack ska man inte missa när tåget går ikväll till låg procent.

Min Vinnare: 4 Palace Bo
Spets efter 500: 4 Palace Bo
Skrällen: 9 Across The World
Rankingen: A: 4 10,9 B 5,2,12,8 C 7,1,11,5,3

V64-6 1640m auto
1 Staro Peanut är en fyraåring som inledde karriären lovande men som efter en skada inte hittat tillbaka till samma toppform ännu. Men han har trots det ett par klart godkända insatser på kontot. Senast var dessutom insatsen ett steg i rätt riktning, då fick man göra jobbet ute i spåren och kunde trots det hålla farten hela vägen in i mål. Innerspåret ikväll är lite chansartat men oavsett så är man garanterad ett bra lopp och med minsta klaff är man en given segerkandidat.

2 Henri Sisu höll fullt godkänt från ledningen senast och gick i mål med sparade krafter för två¨starter sedan på V75. Ikväll är det anmält barfota runt om för första gången i livet och dessutom amerikansk tv n på det vilket är spännande. Utgångsläget är tilltalande och Henri Sisu är ett givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 1 Staro Peanut
Spets efter 500:
Skrällen:
Rankingen: A: 1,2 B 3,6,8,4,7,5 C 10,9


Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto