V64 Tips Jägersro 21/6

Publicerad på 21 Jun 2022 - 08:26

DrTrav

DrTrav

21 Jun 2022 - 08:26

V64 på denna tisdag hämtar vi från Jägersro och omgången kryddas av en JACKPOT. Nedan följer min lösning.

Jag kommer spela med en spik, 5 Hidalgo Heldia i den tredje avdelningen.

V64 Jägersro Tisdag 21/6
V64-1 1,3,4,5,7,10
V64-2 3,7,12
V64-3 5 Hidalgo Heldia
V64-4 1,3,5,9
V64-5 4,5,6,9
V64-6 1,3,9

864 x 1kr = 864kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 21/6
DD-1 4,5,6,9
DD-2 9 Mulberry

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
5 Almas Caviar står visserligen hårt inne i loppet ikväll, men hon är van att möta tufft motstånd och har en spännande uppgift framför sig. Senaste gjorde hon det bra som trea i ett lopp som vanns av Sangria Pellini. Almas Caviar är väldigt kvick iväg från start och är min troliga ledare av loppet, väl över kort distans kommer hon sen vara hästen att slå för övriga.

3 Olga Tooma är en annan häst som är van att tampas mot bra hästar. För två starter sedan var hon ute i finalen av Drottning Silvias pokal. Den gången slutade det dock med galopp, men det är inget Olga Tooma ska lastas för. Senast visade hon bra form som trea och från ett bra utgångsläge ikväll ska hon ses som en given segerkandidat.

Nämner även 10 Velten Isabel som besitter bra kunnande om han sköter sig, och är går bra bakifrån. Skulle Velten Isabel få ett passande smyglopp ikväll kommer han kunna avsluta vasst i ett öppet lopp.

Min Vinnare: 5 Almas Caviar
Spets efter 500: 5 Almas Caviar
Skrällen:
Rankingen: A: 5,3 B 10,4,1,7,8,11,12 C 2,6,9

V64-2 2140m auto
3 Delight Kronos är svår att räkna på och kommer nu med två raka galopper på kontot. Men samtidigt fick vi se prov på hennes fina kunnande när hon var helt överlägsen för tre starter sedan trots dödens. Hon kan öppna bra och felfri är jag inne på att Delight Kronos tidigt sitter i spets och väl i den positionen kommer hon sen bli svår att rå på.

En annan som besitter bra fart är 12 Beauty Smart Face som kommer med en färsk seger i bagaget. Hon avslutade då sista 1000m på 12,6 och intrycket var mersmakande. Utgångsläget är såklart inte optimalt men vid gardering ska Beauty Smart Face räknas tidigt trots allt i detta treåringslopp.

Nämner även 7 Fancynancyclancy som stod för en imponerande prestation senast när hon vann från ledningen med sparade krafter. Till dagens start rycker Per Nordström skorna för första gången vilket såklart är spännande. Kommer bara Fancynancyclancy till från start ska även hon räknas tidigt ikväll.

Min Vinnare: 3 Delight Kronos
Spets efter 500: 3 Delight Kronos
Skrällen:
Rankingen: A: 3,12,7 B 1,6,9,8,11,5 C 2,4,10

V64-3 2140m auto
Här hittar vi min spik i omgången, 5 Hidalgo Heldia. Hon jagar nu revansch efter att galopperat bort en seger under elitloppshelgen senast. Det var 100.000kr som försvann den gången och nu är Conrad Lugauer ute i angeläget ärende. Detta är en individ som står bra inne i klassen och var totalt överlägsen näst senast när han vann på 09,6 över 1640m. I min bok ligger vägen öppen för ledningen här och i den positionen har det blivit fyra segrar på fem försök på svensk mark. Väl i spets är jag inne på att ingen rår på Hidalgo Heldia ikväll och jag spikar.

Motbud
11 B.G.Pastor Jonte gjorde comeback senast och vann då direkt på bra sätt. Nu har det gått en månad mellan starterna och utgångsläget är inte det bästa. Men sett till kapacitet och kunnande är Flemming Jensens sexåring spännande vid gardering till 3%.

Min Vinnare: 5 Hidalgo Heldia
Spets efter 500: 5 Hidalgo Heldia
Skrällen:
Rankingen: A: 5 B 11,1,3,4,10,2 C 9,6,8,7

V64-4 1640m auto
1 Candlewick startar med spännande förutsättningar ikväll. Hon har vid båda sina starter med framspår bakom bilen i Sverige visat att hon kan öppna bra. I ett lopp där många kan ladda iväg helt okej blir jag därför inte förvånad om Candlewick lyckas försvar innerspåret med hjälp av solfjädern ikväll. Väl i den positionen över kort distans kommer hon bli svår att plocka ner för övriga. Candlewick kommer med en färsk seger i bagaget och visade då att hon även kan vinna loppet från andra positionen än från ledning. Förstahäst.

3 Segway har gjort bort sig kort efter start i sina två senaste starter och är därför inte helt lätt att räkna på. Men han visade bra form i sin upphämtning senast och felfri ska han inte nonchaleras ikväll. Utgångsläget är passande och även stallformen hos Untersteiner pekar uppåt.

9 Silvertail gjorde det bra som två efter en tuff resa i debuten på svensk mark näst senaste. Nu har hon två lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt. Silvertail skulle kunna få ett passande smyglopp här ikväll och löser det sig bara tillslut kan hon avsluta rappt.

Min Vinnare: 1 Candlewick
Spets efter 500: 1 Candlewick,
Skrällen: 9 Silvertail
Rankingen: A: 1,3 B 9,5,11,8,4,2,7 C 10,12,6

V64-5 1640m auto
Ett fint lopp över kort distans inleder Dagens Dubbel ikväll.

4 Global Agreement är en härlig travare som ikväll gör en spännande comeback efter långt uppehåll. Han har inte startat på sju månader men Peter Untersteiner i stallet meddelar att hästen är väl förberedd och att han förväntar sig en bra prestation direkt. Uppgiften på förhand ser dessutom passande ut, han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren efter en bit. Väl i favoritpositioner spets har det blivit åtta segrar på 12 försök hittills. Med tanke på förutsättningarna ikväll är detta mitt förstaval över kort distans.

5 EenymeenyminymoeDK är en häst jag gillar skarpt. Jag har lyft fram honom flera gånger här i tipsen med framgång, både på V75 och under vardags travet. I min bok missgynnas han dock lite av kort distans ikväll. Men samtidigt har han segrat mot bra motstånd över distansen tidigare. EenymeenyminymoeDK besitter ett rappt slutvarv och brukar oftast skickas ut i spåren på bortre långsidan. Ikväll är han given på min kupong,.

Nämner även 9 Orkan Von Haithabu som också är en klassig häst. Senast var man ute under Elitloppshelgen och avlutade strålande som tvåa bako Zeudi Amg i Bronsdivisionens final. Från bricka nio ikväll kommer man kunna smyga med i ryggar längs vägen och med tanke på hanns avslutning senast kommer det gå undan den sista biten för Orkan Von Haithabu. Frågan är bara hut långt han kommer att ha fram?

Min Vinnare: 4 Global Agreement
Spets efter 500: 4 Global Agreement
Skrällen:
Rankingen: A: 4,5,9,6 B 7,3 C 2,1,8,10

V64-6 2140m auto
9 Mulberry kommer med toppform till kvällens start. Senast fick han en tuff slutrunda där han harvade både ute tredje- och fjärdespår, men höll trots detta farten klart bra hela vägen in i mål. För två starter sedan fick han göra stor delar av loppet i dödens men höll berömvärt som trea i mål bakom Luuk Schermer. Bakspår ikväll är inget jätte minus för Mulberry då han ändå inte kan öppna speciellt rappt från start. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand och utan för mycket strul längs även ikväll ska han ha bra chans att kliva runt samtliga här. Förstahäst.

Men i spets sitter troligen 3 Cuba D.K. som inte kommer ge sig utan strid därifrån. Han kan öppna bra och kommer med bra form till kvällens start. För två starter sedan vann han på bra sätt och senast visade Cuba D.K. att formen är intakt när man slutade tvåa. Från ledning på Jägersro är detta värsta motståndaren för Mulberry på förhand.

Min Vinnare: 9 Mulberry
Spets efter 500: 3 Cuba D.K.
Skrällen:
Rankingen: A: 9 B 3,1,10,6,5,4,8,7 C 11,2,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto