DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar/Bollnäs 22/10

22 Oktober 2021 - 12:37

V64-Express väntar ikväll. Tävlingen arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min.
Omgången arrangeras av Kalmar och Bollnäs och min lösning finner ni nedan.
Jag spelar med en spik ikväll, 8 Perpetuate i den andra avdelningen.
V64-tips Kalmar & Bollnäs Fredag 22/10
v64-1 1,4,6,8,9
v64-2 8 Perpetuate
v64-3 5,6,7,8
v64-4 2,4,5,6,7
v64-5 2,5
v64-6 2,7,9,15
800 x 1kr = 800kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
DD-tips Kalmar & Bollnäs Fredag 22/10
DD-1 2,5
DD-2 2,7,9,15
8 rader x 30kr = 240kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m auto
4 Divane Godiva kommer från Joakim Lövgren som har ett stall i fin form för dagen. I den senaste starten avslutade dessutom Divane Godiva mycket bra och detta är en individ som visat upp fin form e längre tid nu. Ikväll har man dessutom fått ett bra utgångsläge och känslan är att hästen kommer sätta nosen först över linjen när som helst nu och varför inte här ikväll?! Förstastreck.

6 Don Cash är en individ med hög kapacitet men som inte visat upp samma form på slutet som under försommaren tidigare i år då man tog tre raka segrar. Visserligen vann man näst senast från ledningen men i den senaste starten var man inte som bäst. Han kan öppna kvickt och hittar Adrian Kolgjini till ledningen här är man hästen att slå trots allt. Men han behöver leva upp till sitt kunnande för att inte bjuda in konkurrenterna.

Framhåller även 9 Arvid S.H. blev tempotorsk senast så den prestationen är bara att glömma. För två starter sedan gjorde han det bra efter att blivit över från start. Formen är betydligt bättre än vad som går att utläsa ur programmet och han är en individ som alltid går hela vägen in i mål. Intressant ändring är också att Arvid ikväll ska tävla med halvstängt huvudlag istället för öppet.

Min Vinnare: 4 Divane Godiva
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Arvid S.H.
Ranking: A 4 B 6,9,1,8,5,3 C 7,2
V64-2 2140m auto
8 Perpetuate blir rättmätigt favorit här i Anders Kilströms Minne med 100.000kr i förstapris. I den senaste starten stod han för en bra prestation som tvåa efter att fått trava utvändigt om vinnaren Global Beware. För två starter sedan var man ute i en V75-final och blev trea efter att blivit lite väl het utvändigt om ledaren varvet från mål. Spåret är såklart en nackdel ikväll, men detta är en individ som tål att göra en hel del på egen hand och han kan dessutom öppna klart okej från start. Tror heller ingen i loppet är villig att svar upp Perpetuate om han tidigt kommer fram och ställer frågan om ledningen. Han ska ses med bra segerchans här oavsett position och jag spikar.

Motbud
4 Underbarosåfin håller fin form och hade tre raka segrar på kontot innan man i den senaste starten provade lyckan på V75. Men Underbarosåfin var inte som bäst den dagen och kunde aldrig utmana om någon seger. För två starter sedan vann man på bra sätt med sparade krafter via 12,9 sista varvet. Skulle Underbarosåfin studsa tillbaka ikväll och prestera på topp är detta en en häst som inte ska nonchaleras vid gardering.
Skrällen är 6 Qvanting Indika som fick ett omöjligt lopp senast, han fick trava på ute i tredjespår hela loppet men höll ändå starkt till en fjärdeplats. Har han nu inte tagit det loppet på fel sätt är detta en häst som kommer med bra form. Qvanting Indika verkar även trivas bra på Bollnäs, han har en seger och en tredjeplats som facit på sina två besök. Till 6% kan detta vara skrällen för den som garderar.

Min Vinnare: 8 Perpetuate
Spets efter 500m: 8 Perpetuate
Skrällen: 6 Qvanting Indika
Ranking: A 8 B 4,6,9,7,10,5 C 2,3,1
V64-3 2140m volt
6 Niford des Baux är en segervan fyraåring som vunnit tio av sina 16 starter i livet och under året har det blivit tre segrar och en andraplats på fyra framträdanden. I den senaste starten vann man Peter Arnqvist Amatör-SM. Niford des Baux är en individ som lever på sin styrka och inställning men samtidigt bättrar han på sina snabbhet för varje starts om går. Han öppnar bra i voltstart och gynnas av att det är ett litet startfält. Jag räknar med att kusken Kevin Oscarsson kommer vara offensiv från start och tidigt köra fram för att ställa en fråga om ledningen, och den positionen tror jag ingen i loppet är villig att svar upp när rejäla Niford des Baux kommer fram utvändigt. Men oavsett position och upplägg är detta en mycket bra segerchans i loppet. Dock står det 71% på tavlan vilket inte är lika tilltalande, och när man redan spikat en stor favorit på kupongen måste man försöka skapa värde i systemet på annat sätt. Jag kommer försöka fälla.

7 Piccadilly visade bra form innan man åkte över till Tyskland i den senaste starten, då presterade inte fyraåringen som bäst. Men detta är en häst som lever på sin speed och skulle han studsa tillbak formmässigt och prestera bra ikväll gynnas Piccadilly av ett litet startfält och ännu mer om det skulle bli bra tempo på loppet. Piccadilly fäller många tillslut här.

Kioskvältaren skulle kunna vara humör hästen 5 Caramelle T.T. som har visat en fin styrka när hon presterar på topp. Ikväll meddelar stallet att man ska köras lite på chans vilket inte behöver vara fel. För den som garderar är detta en singel-procentare man inte ska nonchalera.

8 Betting Pacer är en mycket snabb häst som ikväll har ett tufft utgångsläge med 40m tillägg. Att kunnande finns råder det inget tvivel om, det visade man upp under sommaren när man var tvåa i Stosprintern bakom Fifty Cent Piece. Då var det 700.000kr i förstapris och ikväll är det 25.000kr, kontraster. Men ikväll är uppgiften annorlunda och man kommer behöva göra en del jobb själv men hästen tränar bra enligt rapporter och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Niford des Baux
Spets efter 500m: 6 Niford des Baux
Skrällen: 5 Caramelle T.T.
Ranking: A 6 B 7,5,8 C 1,3,2,4
V64-4 2140m auto
2 Wings Level stod för en bra insats senast även om man fick ge sig sista biten, han kördes då till ledningen efter 700m men fick efter 1.14 sista 1000m nöja sig med andraplatsen. Dessförinnan har Wings Level tre raka segrar på kontot. Utgångsläget ikväll är bra och så även formen. Skulle man lyckas hålla ut 5 White Walker från start är såklart mycket vunnet men ska ses som ett tidigt segerbud oavsett position i detta treåringslopp.
5 White Walker har nu fått ett lopp i kroppen efter två månaders uppehåll. I comebacken fick man ge sig från ledning och även om det var barfota runt om för första gången senast så var känslan att avsaknaden av lopp i kroppen var för stor. Det blir barfota runt om igen och vi kan räkna med en förbättrad prestation av White Walker här. Han kan öppna bra från start och skulle kunna vara den som sitter i ledningen efter en bit.

4 Island Smart kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Senast kördes han till ledningen i första sväng men släppa sen ledningen 1000m kvar till mål för att slutligen avgöra enkelt över upploppet. För två starter sedan avslutade han bra bakom Global Concept. Formen är bra och han ska räknas tidigt i en öppen avdelning.

Min Vinnare: 2 Wings Level
Spets efter 500m: 2 Wings Level / 5 White Walker
Skrällen:
Ranking: A 2,5,4 B 7,6,3,9 C 8,1

V64-5 2640m volt
2 Huis Clos lever på sin styrka och gynnas av att det ikväll är längre distans. I den senaste starten vann man enkelt efter att kört sig fram till dödens med varvet kvar. Dock är han ingen blixt från start och kommer inte kunna utnyttja det fina utgångsläget. Men istället tål Huis Clos att gå hela vägen in i mål och kommer bli tuff att stå emot den sista biten. Formen är bra hos både hästen och stallet vilket gör att det blir mitt förstastreck i loppet.

Dubblar ändå systemet med 5 Ego Sisu som är stabil och öppnar bra från alla spår i volten, även om bricka fem såklart inte är det mest optimala. Men ikväll är jag ändå inne på att kusken Markus Niklasson tidigt kan sitta i ledningen med Ego Sisu och väl i den positionen blir man sen hästen att slå för övriga. Ikväll har man dessutom fått ett lopp i kroppen efter lång vila och även om man vann comebacken senast på bra sätt via 1.14 sista 1000m så kan vi räkna med en vassare prestation nu.

4 Akilles Face är är en individ med mycket hög kapacitet men samtidigt är han hopplöst osäker. Felfri har man såklart bra chans att blanda sig i segern, men när man är streckad till 14% och bara travat i en av de senaste tolv starterna så måste jag välja att avstå. Till singelprocent hade det såklart varit en intressant skräll, men inte som det är i nuläget.

Nämner även 1 Hello It's Me som kommer till kvällens start med bra form och skulle kunna var den som får loppet här i rygg på ledaren. Skulle sen bara luckan uppenbara sig blir hon bli farlig tillslut.

Min Vinnare: 2 Huis Clos
Spets efter 500m: 5 Ego Sisu
Skrällen:
Ranking: A 2,5 B 4,1,3,7,6,8 C 12,13,10,9,11
V64-6 2640m auto
7 Jano di Quattro är inte helt att lita på, men samtidigt är detta en häst med bra kunnande och inställning. Vid flera av galopperna har hon ändå kommit tillbaka bra och slutat på de framskjutna placeringarna. I den senaste starten tävlade hon med skor runt om, men ikväll är det anmält barfota bak vilket är den balans som hon tävlat mestadels med. Jano di Quattro har bra styrka och tål att göra en hel del jobb själv i loppen och att distansen är 2600m ikväll ses bara som ett plus. På sex försök över den aktuella distansen har det blivit två segrar och två andrapris.

2 Strong Caviar visade att formen sitter där i den senaste starten och detta är en individ som vet vart mållinjen befinner sig. Ikväll är det debut på Svensk mark och hästen bör duga bra för klassen. Dessutom får man Jorma Kontio upp i vagnen vilket är ett klart plus.

Skrällen är 9 Gladiator Mearas som gjorde comeback i den senaste starten efter ett uppehåll på tre månader. Hon såg fin ut i loppet men när man ryckte tussarna blev Gladiator Mearas lite het och sprang upp i vagnen på Jano di Quattro, och galopperade. Men nu med ett lopp i kroppen och lite mer flyt med positionerna kan detta vara en skräll att betala för ikväll.

Nämner även 15 Lyckans Olov som inte vinner så ofta men som står ofta för bra prestationer. Med många osäkra konkurrenter med i loppet kan det bli några galopper i loppet vilket gör att Lyckans Olov bjuds in från sitt femtonde spår. Med Örjan Kihlström i vagnen växer ekipaget och till 8% känns det intressant.

Min Vinnare: 7 Jano di Quattro
Spets efter 500m: 7 Jano di Quattro
Skrällen: 9 Gladiator Mearas
Ranking: A 7,2 B 9,15,12,8,13,10,6,3 C 11,1,4,14,5
Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Ottawa - Colorado
Ishockey - NHL - 2
1.657
02:40  Warriors-Spurs
Basket - NBA - 1 -7
1.73
14:00  Akropolis - Skövde
Fotboll - Kval till superettan - BLGM
1.74
15:00  Tottenham - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1 (asian)
1.66
15:00  Man United - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - 1
1.62
17:30  Aston Villa - Leicester City
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.93
18:00  Sampdoria - Lazio
Fotboll - Serie A - 1X
1.85
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Lia - 1
2.18
21:00  AC Milan - Liverpool
Fotboll - Champions League - 1 första halvlek
2.90
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
14:50  Söndagsstöten JACKPOT Gs75
Insats: 250 kr -  
Köp här!
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Texans - Colts
Amfotboll - NFL - Colts -10
1.90

Livestreaming