DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar/Gävle 29/10

29 Oktober 2021 - 14:41

V64-Express väntar ikväll. Tävlingen arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min.

Omgången arrangeras av Kalmar och Gävle och min lösning finner ni nedan.
Jag spelar med en spik ikväll, 4 First Tartar i den första avdelningen.

V64-tips Kalmar & Gävle Fredag 29/10
v64-1 4 First Tartar
v64-2 1,2,3,4,5
v64-3 9,11,14
v64-4 1,4,6,8,10
v64-5 2,11
v64-6 1,5,6,7,8

750 x 1kr = 750kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Kalmar & Gävle Fredag 29/10
DD-1 2,11
DD-2 1,6,7,8

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
Vi går ut hårt på V64 och spikar direkt, 4 First Tartar. Detta är en fyraåring som ikväll möter enklare motstånd än vad han är van vid. Dessutom är han kvick iväg från start och ikväll har han ett perfekt utgångsläge. First Tartar är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen ska segerchansen vara mycket bra för Nicklas Westerholms travare. I den senaste starten blev han störd till galopp och det är inget man som spelare ska lägga någon stor vikt vid. Dessförinnan har First Tatar två raka segrar på kontot och formen är nära toppen. När man heller inte hittar några större orosmoln på förhand så känns det givet att spika även om procenten är hög.

Motbud
1 Zätas Forever Star har visat att formen sitter där. I den senaste starten fick han göra jobbet utvändigt om ledaren och höll bra hela vägen. Han har visat viss startsnabbhet och har tidigare spetsat från innerspår bakom bilen. Men frågan är om man vill köra där när man istället kan vara garanterad ett bra lopp i rygg på den stora favoriten? Oavsett är detta det givna strecket på kupongen om man garderar.

12 Vallee de Lumiere besegrade både 1 Zätas Forever Star och 9 Ideås Make It B.S. för två starter sedan. Då stod han för en bra avslutning efter en resa långt ner i kön. Utgångsläget ikväll är inte optimalt, men skulle det klaffa någorlunda med positionerna så kan Vallee de Lumiere avsluta rappt den sista biten.

Min Vinnare: 4 First Tartar
Spets efter 500m: 4 First Tartar
Skrällen: 1 Zätas Forever Star
Ranking: A 4 B 1,12,9,3,8,2 C 10,5,11,6,7

V64-2 2140m auto
3 Naama är helt osynad på svensk mark och gör ikväll debut för Joakim Lövgren. Men detta är en segervan individ som vunnit tolv av sina 19 starter i Tyskland för Josef Franzls. Tongångarna kring hästen är positiva och det ska bli spännande att se henne ikväll. Men hon är ingen man vågar gå rätt ut på i debuten, men Naama blir ändå första strecket i min bok.

4 Precious Lane pressade sig till ledningen från bricka åtta bakom bilen senast. Hon höll sen starkt hela vägen men fick tillslut ge sig mot bland annat Imperias Juliette. Ikväll är utgångsläget bättre och hon är den troliga ledaren av loppet på förhand. Men då måste hon ta sig förbi Joakim Lövgrens nyförvärv 3 Naama. Vilket kommer bli en loppavgörande faktor om man lyckas eller inte. I ledningen är segerchansen god och detta är ett givet streck på kupongen.

Nämner även 5 Hi D. som i den senaste starten gjorde det bra efter en tappstart från snävt spår i volten. Hi D. har tidigare ställts mot tuffare motstånd och Dan Widegrens fyraåring kommer troligtvis gynnas av att det ikväll är bilstart. Står bra inne i loppet och ska räknas tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 3 Naama
Spets efter 500m: 4 Precious Lane / 3 Naama
Skrällen: 5 Hi D.
Ranking: A 3,4 B 5,2,1,8.9 C 7,10,6

V64-3 2140m auto
Draget i loppet är 14 Expensive som var tvåa på V75 för två starter sedan. Men dock ska sägas att detta var i augusti förra året. Men senast gjorde han comeback efter lång frånvaro och stod för en bra avslutning efter en bra resa. Nu med lopp i kroppen kan vi räkna med en än bättre prestation ikväll och till endast 7% i skrivande stund är spelvärdet högt. Expensive har både kunnande och fart för att sätta nosen först ikväll om man levererar på topp.

11 Art Brown kommer med tre raka segrar på kontot till kvällen start. I det senaste framträdandet handlade det om V75 och då stod han för en rejäl prestation där klockan stannade på 12,7 sista 800m. Nu har man dock varit borta på grund av skada en tid och Art Brown riskerar att behöva lopp i kroppen innan han kan prestera på topp igen.

Nämner även 9 Yankee Blue som gjorde sin första start sedan i maj senast och spurtade då vasst efter en bra resa. Ikväll ska Claes Sjöström köra hästen för första gången vilket är spännande. Från bricka nio kommer man kunna sitta bra på det i ett andraspår direkt och nu med en formkurva som pekar uppåt är Yankee Blue spännande.

Min Vinnare: 14 Expensive
Spets efter 500m: 4 Favourite Picture
Skrällen: 9 Yankee Blue
Ranking: A 14,11 B 9,15,4,2,3,8,13,5 C 1,10,12,6,7

V64-4 2140m volt
4 Dame de Tailleur möter ikväll enklare motstånd än vad hon är van att ställas emot. Detta är ett sto som varit ute i årgångskval och hon gjorde det bra som trea i ett uttagningslopp till Derbystoet för tre starter sedan. Näst senast slutade hon tvåa bakom Breidabliks Kahlua och visade bra fart. Senast var hon ute på V86 och fick göra en hel del grovjobb ute i spåren, loppet blev för tufft och det blev aningen trötta ben tillslut. Utgångsläget ikväll är tufft med spår fyra i volten, men kommer hon bara iväg bra från start står sig Dame de Tailleur bra i sammanhanget och måste ses med god segerchans.

Tidig är också 10 Philosopher som inte riktigt fått det att stämma fullt ut i år, men han är en häst med bra kunnande när han presterar på topp. Inför kvällens start har han fått ett lopp i kroppen och dessutom ska Stefan Persson köra för första gången ska ses som ett plus.

Nämner även 1 Ottens Filosof som kan vara den som får loppet ikväll. Från bricka ett kommer denna sexåring vara garanterad ett bra lopp. Skulle han rentav hålla upp ledningen också är jag inte främmande för att Kim Eriksson kommer köra i den positionen. I så fall ledare Ottens Filosof länge.

Min Vinnare: 4 Dame de Tailleur
Spets efter 500m: 1 Ottens Filosof
Skrällen:
Ranking: A 4,10 B 1,8,6,5,11 C 3,9,7,2

V64-5 1640m auto
2 Showtimejackflower var inte som bäst i den senaste starten men ikväll står sexåringen med fina förutsättningar. Han är van att möta tuffare motstånd än vad han gör ikväll och han öppnar kvickt bakom bilen. Showtimejackflower är den troliga ledare av loppet. Väl i den positionen ska Oskar Kylin Blom ses med goda segerchanser. Showtimejackflower har fyra segrar på sex försök från ledningen.

Skrällen är 11 Tale Of Jacks som avslutade 1.11 sista 700m i från kön senast, och prestationen lyste form. Har Tale Of Jacks tagit det loppet på rätt sätt kan vi förvänta oss en minst lika bra prestation ikväll och då kommer han bli tuff att stå emot över upploppet. 8% och spelvärdet är högt.

Nämner även 6 Champion Chip som gör debut i ny regi och comeback efter fyra månaders uppehåll. Kunnande finns men det troliga är att han behöver lopp i kroppen nu.

Min Vinnare: 2 Showtimejackflower
Spets efter 500m: 2 Showtimejackflower
Skrällen: 11 Tale Of Jacks
Ranking: A 2 B 11,6,7,3,10,5 C 8,4,9,1

V64-6 1640m auto
8 Denco's Galliano är en treåring som går en spännande framtid tillmötes. Han har visat en tydligt uppåtgående utvecklingskurva och är obesegrad felfri efter fem starter för Johan Untersteiner. Det har blivit tre segrar och två galopper vilket gör att Denco's Galliano är svår att lita på trots allt. Men fart finns för att vinna och spelaprocenten hålls nere nu på grund av att man startar från bricka åtta över kort distans. Löser det sig bara någorlunda ska segerchansen vara bra.


6 Constantin har tänt till igen sedan han kom till träning hos Gitte Hansens. Han har sett fin ut hemma i Danmark och har visat sig kunna öppna snabbt bakom bilen. Formen är bra och hittar man bara ner i ett vettigt slagläge från start kommer man kunna fälla många över upploppet.

Nämner även 1 Braddock som är en duglig treåring hos Fredrik Persson. Ikväll ställs han emot något lämpligare motstånd och ska således ses som en av de som kan vinna loppet. Han gjorde det klart bra som tvåa över lång distans senast och för två starter sedan satt man fast med krafter sparade i rygg på ledaren. Från bricka ett ikväll är man garanterad en bra resa och ska därför inte nonchaleras här.

7 Mirella Zaz är också snabb kvick från start och har spetsat långt ut bakom vingen tidigare. Hon tog första segern för två starter sedan och kort distans ses som en fördel. Skulle hon spetsa ikväll leder hon länge.

Min Vinnare: 8 Denco's Galliano
Spets efter 500m: 7 Mirella Zaz / 3 Hellvis Victor
Skrällen: 7 Mirella Zaz
Ranking: A 8,6,1 B 7,5,3,2,12,4 C 11,10,9

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming