DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar/Romme 17/9

17 September 2021 - 12:31

Nytt koncept för V64 väntar ikväll. Man ska köra V86 light, dvs att tävlingen arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min. Såklart inget som kommer gynna trav publiken på plats, den som vi så gärna vill ha tillbaka till banorna nu när restriktionerna snart lättar.
Omgången arrangeras av Kalmar och Romme och min lösning finner ni nedan.
Jag spelar med två spikar ikväll, 4 Kali Smart i den fjärde avdelningen och 5 Breidabliks Kahlua i den avslutande sjätte avdelningen.
V64-tips Kalmar & Romme Fredag 17/9
v64-1 4,7,8,9
v64-2 4,5,8,11,12
v64-3 1,3,4,6,9,10,11,13
v64-4 4 Kali Smart
v64-5 1,2,5,6
v64-6 5 Breidabliks Kahlua
640 x 1kr = 640kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
DD-tips Kalmar & Romme Fredag 17/9
DD-1 1,2,5,6
DD-2 5 Breidabliks Kahlua
4rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 3140m volt
7 Kalashnikov stod för en bra insats senast Han stod för en bra avslutning i vida spår även om man tappade på vinnaren sista biten. Kalashnikov trivs över distansen och vann på bra sätt gången före. Kusk och tränare Niklas Westerholm kommer säkert vara aktiva från start ikväll och tidigt söka sig framåt. Skulle han till och med få köra sig till ledningen är mycket vunnet. Men ett givet segerbud oavsett.

9 Apollon de Kacy gjorde det bra senast, trots att man krokade ihop med ett annat ekipage i sista sväng kunde man ändå avsluta vasst sista biten. Apollon de Kacy är van att möta tufft motstånd men ikväll ser det lämpligare ut på förhand. Formen är uppåt, och detta är en individ som både har fart och styrka vilket borde passa bra i kvällens lopp. Kommer bli tuff att stå emot den sista biten.

8 Minnestads Ecuador är jämn och säker i sina prestationer och har nu fått ett lopp i kroppen efter lite vila vilket bör innebära att formkurvan är uppåt. Senast kunde han inte riktigt utmana om segern efter att fått göra jobbet utvändigt sista varvet. Men räknar med en bättre prestation ikväll och distansen ska inte vara några problem.

Min Vinnare: 7 Kalashnikov
Spets efter 500m: 3 J.J.Another Vinn
Skrällen:
Ranking: A 7,9,8 B 4,3,10,1 C 5,2,6
V64-2 3140m volt
8 Hurricane Silas är rutinerad stayer som trivs över distansen och har siktats hit enligt hemmatränaren Fredrik Persson. Han lever på sin styrka och i den senaste starten visade han bra form i en rapp anslutning. Kommer inte bli lätt att stå emot på slutet.

11 Husse Boko är en sjuåring med bra kunnande. Men senast svek han dock som favorit och nu jagar Husse Boko som annars är säkerheten själv när det kommer till jämna och bra prestationer revansch ikväll. För två starter sedan vann han ett liknande lopp som ikväll efter att blivit serverad ett fin lopp. Han är både stark och snabb, vilket gör att han lättplacerad i loppen. Husse Boko har även införskaffat sig hårdhet genom att mött tufft motstånd och kanske är det något som kommer betala av sig ikväll när kvällens lopp ska avgöras. Givet segerbud på förhand. Skrällen är 4 Gullabo Däck Bling, i den senaste starten var han bara en nos ifrån att besegra en så gedigen häst som Hurricane Silas. Då ska man även nämna att man stod samma start. Ikväll har man 20m försprång på samma häst och blir ändå helt bortglömd av spelarna. Till 4% är detta en given skräll att betala för i loppet.
12 Ferrari Sisu är en häst med bra kunnande som däremot kommer till start med en tråkig resultatrad. Men skulle han trava hela loppet ikväll ska han inte nonchaleras här.
Nämner även 5 Tony Afrika som visserligen kommer tillbaka efter lite vila nu. Men Adrian Kolgjinis springare trivs över distansen och står perfekt inne på pengar ikväll. Till låg procent kan detta vara kantbollen i loppet.
Min Vinnare: 8 Hurricane Silas
Spets efter 500m: 8 Hurricane Silas
Skrällen: 54 Gullabo Däck Bling
Ranking: A 8,11 B 4,12,5,2,9,7 C 6,3,1
V64-3 2140m volt
3 Listas Prettywoman var blek senast, men då var det långdistans och skor på samtliga hovar. Till kvällens start är förutsättningarna mer liknande som vid segern näst senast. Då vann hon på bra sätt från ledningen via 1.13 sista 800m. Distansen var 2140m och hon tävlade barfota fram precis som man är anmäld ikväll. Listas Prettywoman kan öppna bra och från ett bra utgångsläge är hon den troliga ledare av loppet, väl i den positionen är hon hästen att slå för övriga. Har tagit karriärens båda segrar från spets.

13 Jugularis kommer med en uppåtgående formkurva och stod för en bra avlutning i den senaste starten. Jugularis är hästen med högst segerprocent i loppet och med en bra start från springspår och utan för mycket trafikproblem längs vägen är man på nytt ett givet segerbud.

9 Cristal Medallion låter tränaren Nicklas Westerholm uppåt på och tycker att hästen känns redo för en bra insats ikväll. Hon har inte riktigt fått till det på slutet men står sig bra kapacitetsmässigt och med en bra insats i loppet kan hon mycket väl blanda sig i segerstriden.

1 Vanessa Face är ett fyraårigt sto med bra kunnande för klassen. Hon är dock inte helt säker i aktionen och har ett par galopper på kontot. Hon gjorde det bra vid senaste segern och felfri ikväll är Vanessa Face med och utmanar om segern.

10 My Sea gjorde det bra senast, klockan stannade på 1.12 sista 800m ute i spåren. Får han smyga med i rätt ryggar kommer hans avslutning bita bra på nytt.

Min Vinnare: 3 Listas Prettywoman
Spets efter 500m: 3 Listas Prettywoman
Skrällen: 9 Cristal Medallion
Ranking: A 3,13,9 B 10,1,4,11,6,2,8 C 7,15,12,14,5

V64-4 2140m auto
Vilhelm Johanssons Minne 2021 ska avgöras med 200.000kr i förstapris.
4 Kali Smart minns jag framförallt från när hon vann under Elitloppshelgen på 1.09,8 över 1640m. Det var en riktigt svettig prestation och efter det har detta fyraåriga sto tagit ytterligare två segrar. Hon hann med att vinna Diamantstoet på V75 innan hon drabbades av sjukdom och fick se sig besegrad som storfavorit. Kali Smart fick efter lite vila nöja sig med en femteplats i Sto-EM för två starter sedan. Men senast var hon åter tillbaka på vinnarspåret och stod för en bra prestation när hon från fjärde utvändigt rundade till seger i stoeliten via 08,3 i 800m. Nu går hon ner i klass och från ett bra utgångsläge måste Kali Smart ses med toppchans. Spik.

Motbud
11 Alhambra Mail har även hon bevisat att hon är ett bra stp som duger mot de allra bästa i årskullen. Men ikväll sätter utgångsläget ner segerchanserna en aning. Hon har heller inte startat sedan i början av Juni, vilket såklart gör formen svårbedömd. Men det är mycket pengar att köra och tränaren Magnus Dahlén har säkert sin häst väl förberedd inför uppgiften. Främsta motbudet till Kali Smart på förhand.

Nämner även 3 Excusive Laser som inte har den bästa resultatraden men är i grunden inte en så tokig häst. Faktum är att detta är ett av Danmarks bästa ston och från bra utgångsläge är hon garanterad en fin resa.

Min Vinnare: 4 Kali Smart
Spets efter 500m: 4 Kali Smart
Skrällen: 3 Excusive Laser
Ranking: A 4 B 11,3,9,5,2,8,10 C 6,7,1

V64-5 2140m auto
Ett öppet uttagningslopp till Dam-SM inleder Dagens Dubbel spelet.
5 Georgia Am har varit struken efter senaste starten, men har enligt tränare David Persson endast missat ett jobb och formen ska vara intakt menar David. Georgia Am kommer till start med tre raka segrar på kontot och nu när det är bilstart återgår man till amerikansk vagn igen, vilket är ett plus. Från bricka fem finns det risk att man kommer behöva göra en del jobb själv under loppet och när det finns flera bra konkurrenter väljer jag att gardera.
2 Hombre D. har inte vunnit lopp på ett bra tag men har samtidigt varit ute mot tufft motstånd hela tiden. I den senaste starten blev det galopp precis före upploppet, det fanns gott om krafter obrukade i hästen då som troligtvis kommer komma till nytta ikväll. Hombre D. är kvick iväg från start och ska ha bra chans att nå ledning här. Väl i den positionen kommer han bli tuff att ta sig förbi.

6 Unico Broline hade varit borta en månad inför den senaste starten, då blev det galopp kort före start men Unico Broline fick en genomkörare i kroppen och bör ha en formkurva som är framflyttad inför ikväll. Till låg procent är detta en skräll som kan bli farlig att nonchalera.

Nämner även 1 Will I Am som skulle kunna få loppet här. Från bricka ett kan man sitta i rygg på ledaren och skulle sen luckan uppstå närmare upploppet kommer han kunna avsluta vasst.

Min Vinnare: 5 Georgia Am
Spets efter 500m: 2 Hombre D.
Skrällen: 6 Unico Broline
Ranking: A 5,2 B 6,1,7,12,4,11,3 C 10,9,8

V64-6 2140m volt
Ytterligare ett fint lopp här som avslutar kvällens V64. Getech / Matgrossisten / Stoserien Final 2021 med 150.000kr i förstapris.
Här väljer jag att ta ställning för 5 Breidabliks Kahlua som är kvick iväg från start oavsett spår och trots att man har spår fem ikväll så ska man ses med bra chans på ledningen från start. Detta är en fyraåring som är under fin utveckling och i de senaste starterna har hon visat upp bra kunnande. I den senaste starten blev hon generad till galopp tidigt in i loppet, men stod sen för en mersmakande upphämtning och hon hamnade då i boken för nästagångare. Lyckas hon komma till ledningen ikväll är hon hästen att slå. Jag väljer att ta ställning och spika till 30%.

Motbud
11 Ryssebo La Reine är ett treårigt sto som spåddes en ljus framtid. Men hon drabbades av en skada som tyvärr har hållit henne borta från tävlingsbanan ett bra tag. Men nu efter lång frånvaro har Ryssebo La Reine börjat starta igång igen. Hon stod för bra prestationer redan under Juli månad men fick vänta till den senaste starten för att återigen få sätta nosen först över mållinjen. Ryssebo La Reine har en bra inställning och en styrka som får många konkurrenter att kapitulera den sista biten. Ska ses som det givna motbudet till min spik.

4 Dame de Tailleur har tänt till på barfota balansen och har nu stått för fyra bra prestationer på slutet. Visserligen är utgånget något vanskligt med spår fyra i volten, men skulle hon bara komma iväg någorlunda från start så kommer Dame de Tailleur med formen på topp stå för en ny bra prestation ikväll.

Min Vinnare: 5 Breidabliks Kahlua
Spets efter 500m: 5 Breidabliks Kahlua
Skrällen: 4 Dame de Tailleur
Ranking: A 5 B 11,4,13,1,2,6,10,7,14 C 9,3,8,12,15
Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming