DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp 16/5

16 Maj 2022 - 12:03

V64 tävlingarna hämtar vi från Mantorp denna måndagskväll. Omgången kryddas av en JACKPOT på 5,5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik. 5 Zorro Wind i den första avdelningen.

V64-tips Mantorp Måndag 16/5

v64-1 5 Zorro Wind
v64-2 3,6,9,10
v64-3 1,2,3,6,8
v64-4 3,5,12
v64-5 6,8
v64-6 1,3,6,7,10

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 16/5
DD-1 6,8
DD-2 1,3,6,7,10

10 rader x 20kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Vi inleder med att spika 5 Zorro Wind som visade under fjolåret vilken kapabel häst detta är och det blev tilllsut tre segrar och en fjärdeplats i en V75-final på svensk mark. Senast gjorde han comeback på Örebro och hade då inte startat på 10 månader, men trots detta höll han klart godkänt i rygg på ledaren. Nu har Zorro Wind fått ett lopp i kroppen och formkurvan lär vara stigande. Enligt stallet kommer vi få se en bättre prestation av Zorro Wind ikväll och med en normal insats ska segerchansen vara hög oavsett upplägg på loppet. Spik.

Motbud
Gällande 1 Starbec's A.To Z. låter man uppåt från stallet och man meddelar att han kommer gynnas kraftigt av att tävla barfota runt om ikväll. Man har dessutom ett lopp i kroppen och lär ha en formkurva som pekar uppåt. Från innerspåret är man garanterad ett bra lopp och Starbec's A.To Z. är det givna motbudet på förhand ikväll.

Nämner även 2 Cassius Ima som är en bra häst i grunden men som kommer till start med frågetecken kring formen. Utgångsläget är dock tilltalande och med ett passande lopp här kommer Cassius Ima kunna slåss om de framskjutna placeringarna mee en normal prestation.

Min Vinnare: 5 Zorro Wind
Spets efter 500m: 5 Zorro Wind
Skrällen: 1 Starbec's A.To Z.
Rankingen A: 5 B 1,2,7,3 C 8,4,6

V64-2 2140m auto
6 Al's Showmethehill har nu fått två lopp i kroppen inför dagens start och står perfekt inne i loppet penningmässigt. Formkurvan pekar uppåt och dessutom från Al's Showmethehill Magnus A Djuse i vagnen för första gången vilket är spännande. Man kryddar detta med att även tävla barfot runt om för första gången. Pass upp! Men hon är bara tre år och möter ikväll äldre ston vilket är en faktor att ha med sig på en favorit på V64.

En tidig skräll är 10 Blessed Design som gjorde några klart bra prestationer under förra sommaren. Efter det blev Blessed Design skadad och gör nu comeback efter nästan tio månaders tävlingsfrånvaro. Det är även debut för Anders Svanstedt ikväll och jag är säker på att han vill visa upp sitt nyförvärv i bra författning direkt även om många kanske antyder att det finns frågetecken kring formen ikväll. Från stallet meddelar man att Blessed Design känns fin hemma i träningen och att man räknar med en bra prestation direkt. Till 15% är hon tidig på min V64 kupong.

Nämner även 3 Ohh Tooma som också har en svårbedömd form. Men ikväll är utgångsläget passande och med ett lopp i kroppen efter längre frånvaro kan det vara så att Ohh Tooma är skrällen som får smyga med och avsluta vasst tillslut.

Min Vinnare: 6 Al's Showmethehill
Spets efter 500m: 6 Al's Showmethehill
Skrällen: 10 Blessed Design
Rankingen A: 6,10 B 3,9,11,12,8,7 C 5,4,1,2

V64-3 2140m auto
8 Ivory Am är en vinnartyp som gjorde det bra senast från dödens. Hon visade att formen sitter där och detta är ett sto som kan flytta på sig från början. Jag utesluter därför inte att Ivory Am kan skickas iväg från start och sitta i ledningen efter en bit. Väl i ledningen är hon obesegrad efter tre försök och Ivory Am är mitt förstaval i loppet.

6 Iris Sisu var ute på V75 senast och blev då hårt påpassad av spelarna efter att komma med två raka segrar på kontot. Dagen blev dock förstörd av en galopp direkt från start. Det handlade då om ett snävt fjärdespår i volt och Iris Sisu är normalt sett travsäker. Nu är det bilstart vilket är en fördel och även Iris Sisu kan öppna bra den första biten. Iris Sisu är under fin utveckling för dagen och lyckas man hålla ut Ivory Am från start är mycket vunnet. Given på kupongen.

Skrällen är 2 Indira Split som gjorde senast comeback och höll bra i ledningen då. Nu är hon anmäld med amerikansk vagn vilka är spännande och från ett passande utgångsläge är Indira Split garanterad ett bra lopp och måste räknas tidigt här.

Min Vinnare: 8 Ivory Am
Spets efter 500m: 8 Ivory Am
Skrällen: 2 Indira Split
Rankingen A: 8,6 B 2,3,1,5,4 C 7,9

V64-4 2640m volt
5 Gandalf Brodde är en spännande fyraåring som fortsatt efter obesegrad efter tre starter. Fortsätter utveckling i samma riktning som den påbörjat är detta en häst vi kommer kunna få se i större lopp under året. För två starter sedan avslutade han 12,8 sista 800m från dödens och senast rekordsänkte han med över fyra sekunder och travade 1640m på 13,7. Han verkar förnuftig i volt och klarade spår fem i volten utan problem för två starter sedan. Ikväll är det debut över lång distans med det är inget som oroar på förhand. Given förstahäst på nytt ikväll.

Men vill även betala för 12 Black Fire, detta är en individ som alltid gör sitt och som kommer med bra prestationer i ryggen till kvällens start. Även om segrarna uteblivit så är detta en häst som verkligen gjort sig förtjänt av att sätta nosen först. Black Fire kommer med två lopp i kroppen inför kvällens start och till 12% i skrivande stund är detta en given utmanare till kvällens favorit. Jag räknar med att Gustav Johansson som sitter i vagnen kör offensivt från start för att inte låta favoriten fuska bort loppet och sida vid sida känns spelvärdet högt på Black Fire.

Nämner även 3 Hard Center som nu har lopp i kroppen och skulle kunna var den som får det perfekta ryggloppet ikväll. Skulle de två ovan köra för mycket emot varandra kan Hard Center vara skrällen som profiterar på det.

Min Vinnare: 5 Gandalf Brodde
Spets efter 500m: 5 Gandalf Brodde
Skrällen: 12 Black Fire
Rankingen A: 5,12 B 3,8,11,10,7,6 C 4,2,1,9

V64-5 1640m auto
6 Heavy Sound är numera tio år och gjorde i den senaste starten årsdebut för Daniel Redén. Han kördes då till spets med 1000m kvar till mål och gick sedan undan enkelt till seger. Nu med lopp i kroppen lär han knappast vara sämre ikväll. Daniel Redén verkar dessutom i vanlig ordning ha en otroligt snurr på stallet inför stundande Elitloppshelgen. Trots spår en bit ut bakom bilen ikväll blir jag inte förvånad om han sitter i spets efter en bit. I den positionen har det sen blivit seger i 14 av 15 försök på svensk mark och är ikväll hästen att slå för övriga.

Jag vill ändå betala för skrällen 8 Bythebook som kommer från Alessandro Gocciadoro. Igår (söndag) visade han upp sina hästar i finfin författning under storhelgen på Charlottenlund. Även Gocciadoro är en man som vet hur man prickar formen med sina hästar. Det kanske inte har gått som på räls i Sverige under året men nu nalkas det storhelger på löpande band och räkna med att Alessandro Gocciadoros adepter kommer vara väl förberedda. Bythebook gjorde comeback och debut för Gocciadoro senast, prestationen var klart bar direkt och klockan stannade på 09,4 bakom Hail Mary och Seismic Wave. Nu med lopp i kroppen och till endast 7% är spelvärdet högt i min bok. En skräll på V64.

5 Lucifer Lane återkommer efter vila här men duger bra i klassen på ren kapacitet. Är anmält barfota runt om och amerikansk vagn direkt vilket är spännande.

Min Vinnare: 6 Heavy Sound
Spets efter 500m: 6 Heavy Sound
Skrällen: 8 Bythebook
Rankingen A: 6,8 B 5,2,1,4 C 3

V64-6 2140m auto
3 Conte Prad stod för en stark prestation ifrån ett tufft utgångsläge senast. Han kommer nu med en formkurva som pekar uppåt och har dessutom ett betydligt bättre utgångsläge denna gången. Conte Prad är garanterad ett bra lopp ikväll och att Sofia Adolfsson sitter upp i vagnen i detta damlopp ses som ett plus.

1 Excellent Diamond är jämn och säker i sina prestationer. Han har på sina 14 starter endast missat pallen en gång i livet, dessutom har det hittills blivit sju segrar. I den senaste starten öppnade han kvickt och ledde sen loppet runt om. Kan Excellent Diamond hålla upp innerspåret här är han den troliga ledaren från start och väl i den positionen är detta sen hästen att slå för övriga.

Den som kan utmana Excellent Diamondm om ledningen är 7 Weather Chart. Han är kvick iväg från start och stod senast för en bra årsdebut. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del. Till endast 7% Weather Chart en spännande häst att betal för i avslutningen.

Nämner även 10 Birbone Gual som har tagit två segrar från ledningen hemma i Italien under 2022. Ikväll är det debut på svensk mark och missgynnas såklart av bakspår. Men till låg procent och när vi ändå garderar ska han inte nocnhaleras ikväll.

Min Vinnare: 3 Conte Prad
Spets efter 500m: 1 Excellent Diamond / 7 Weather Chart
Skrällen: 7 Weather Chart
Rankingen A: 3,1,7 B 10,6,2,5,4 C 8,9,12,11

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming