DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp 20/12

20 December 2021 - 10:22

V64 hämtar vi på från Mantorp ikväll, omgången kryddas dessutom av en JACKPOT på 5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den sista avdelningen, 3 Claw.

V64-tips Mantorp Måndag 20/12
v64-1 1,3,5,8,11
v64-2 2,8
v64-3 1,4,6,11
v64-4 1,2,3,8,9
v64-5 2,5,6,9
v64-6 3 Claw

800 x 1kr = 800kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 20/12
DD-1 2,5,6,9
DD-2 3 Claw

4 rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
5 O.M.Gogentle är inte helt lätt att räkna på och i den senaste starten bröt han ner halvvarvet före mål vilket inte brukar vara ett gott tecken. Han diskvalificerades för att ha hamnat innanför bangänsen den dagen. Men kunnande och kapacitet finns i O.M.Gogentle som har stått för flera bra prestationer innan den senaste starten. Skulle han komma till ledningen direkt är mycket vunnet och man blir troligtvis svår att rå på för övriga. Men med tanke på insatsen senast är det givet att gardera ikväll.

Nämner 3 Dixie Dick som i den senaste starten visade fin form. Han är kvick iväg från start och gynnas av kort distans. Dessutom är utgångsläget bra och man är garanterad en fin löpning. Givet streck på min kupong.

Min Vinnare: 5 O.M.Gogentle
Spets efter 500m: 5 O.M.Gogentle
Skrällen: 3 Dixie Dick
Ranking A: 5,3 B 11,8,1,2,6,4,12 C 10,9,7

V64-2 2140m volt
8 Don'taskdon'ttell kanske inte glänser i sin aktion men han har redan som treåring visat bra kunnande och kapacitet som står sig bra för klassen han befinner sig i nuläget. Det finns även mycket utvecklingspotential i en häst som presterar bra trots att det finns en del att slipa på. I debuten galopperade han bort segern i början av upploppet men gången efter blev man tvåa och i den senaste starten såg han klart bättre ut och vann enkelt efter att han gått undan i slutsvängen. Utgångsläget är såklart inte det bästa ikväll men fungerar Don'taskdon'ttell så ska också segerchansen vara god. Givet första streck i loppet.

Men väljer ändå att dubbla systemet med 2 More Than Strong där tränaren Stefan P Persson låter väldigt optimistisk kring sin häst. Detta är en fin individ som kommer ha en bra utveckling framöver. Han jobbar med sin aktion och när han väl får den att lossna kommer det även börja ge resultat i loppen. More Than Strong stod för en bra insats senast och från ett bra utgångsläge ikväll är man garanterad ett bra lopp och skulle min förstahäst komma bort är man ett tidigt bud därbakom.

För den som har råd så plockar man med även 9 Baron Muscles som visade 17,7 i 1800 meter efter galopp senast, vilket också räckte till en seger vilket var imponerande. Skulle man sköta sig ikväll och min tipsetta kommer bort så ska Baron Muscles ha chans därbakom.

Min Vinnare: 8 Don'taskdon'ttell
Spets efter 500m:
Skrällen: 7 Jackson S.T.
Ranking A: 8 B 2,9,4,5,3 C 6,7,10,1

V64-3 2140m auto
1 King Kong är en rutinerad V75 häst som ikväll möter enklare motstånd. Men han har inte startat sedan i augusti vilket såklart innebar ett frågetecken. Rapporterna är dock positiva och från stallet meddelas han träna på bra inför sin comebacken nu. Kim Eriksson meddelar att King Kong ska vara redo för en vass prestation direkt och det bör man ta på allvar. Innerspåret är dock ingen fördel men Kim kommer göra allt för att söka sig ut så tidigt som möjligt. I min bok är man klar förstahäst trots allt med tanke på rapporterna och det King Kong visat tidigare. Men är dock inget singelstreck för det.

4 Global Virgin ska ses som det främsta motbudet på förhand. För mig är detta den troliga ledaren från start och väl i den positionen kommer Global Virgin bita ifrån sig bra. Skulle också King Kong bli fast på innerspåret lite för länge kan det bli för långt fram tillslut. Att det blev galopp senast är inget man ska fokusera på, då var det voltstart och nu är det återigen bilstart vilket är ett plus. För två starter sedan vann man enkelt och formen är bra.

Skrällen är 6 Merci Bråten som kommer med bra form. I de två senaste starterna har man visat bra fart och man har gått hela vägen in i mål. Skulle man få det att klaffa med positionerna ikväll är 6% tilltalande och blir min skräll i loppet.

Min Vinnare: 1 King Kong
Spets efter 500m: 4 Global Virgin
Skrällen: 6 Merci Bråten
Ranking A: 1,4 B 6,11,8,10,5 C 9,7,2,3

V64-4 2140m auto
9 Global Compassion visade bra form senast när man trots en stor galopp stod för en rejäl upphämtning. För två starter sedan vann man överlägset från ledningen och med en liknande prestation ikväll så blir Global Compassion tuff att rå på. Nu är dock motståndet aningen tuffare och man startar från bakspår. Men startryggarna är bra och kommer i mitt badkar ändå kunna sitta bra på det efter en bit. Håller Global Compassion sig i trav hela vägen har man störst segerchans i loppet. Men som stor favorit på V64 vill jag gardera.

8 Ronando brottas med ett tufft utgångsläge men visade bra kunnande senast när han avslutade rappt som tvåa senast på Solvalla. Kommer han bara till från sitt utgångsläge ikväll är man återigen med och slåss om de framskjutna placeringarna.

Streckar även tidigt 2 Brown Sugar Frost och 1 Back to Work som båda står på tur för seger och som ikväll har bra utgångslägen och kommer kunna få ett bra lopp.

Min Vinnare: 9 Global Compassion
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Brown Sugar Frost / 1 Back to Work
Ranking A: 9 B 8,2,1,3,11,4 C 12,7,6,10

V64-5 2140m auto
6 Nanna Tooma har två andraplatser och en seger på sina tre senaste starter. Hon är ofta med långt framme i loppen och är en vass avslutare. Per Lennartsson körde senast och sitter återigen i vagnen ikväll vilket är ett plus. Kommer man bara till från start ikväll och får lifta med i ryggarna så kommer Nanna Tooma fälla många den sista biten.

9 Lady Larissa stod för en rejäl prestation senast när han gick utvändigt om ledaren hela vägen och satte nosen först över linjen. Att man såg lite trött ut tillslut är inte mycket att säga om. Lady Larissa tål att göra en hel del jobb själv och ska även hon räknas tidigt i detta loppet.

5 M.T.Penelope besegrade Nanna Tooma på Eskilstuna för tre starter sedan. Då fick M.T.Penelope bestämma tempot framme i ledningen och gick sen undan till en säker seger. Hon kan öppna kvickt och skulle M.T.Penelope återigen komma till ledningen ökar också segerchansen. Carl Johan Jepson sitter i vagnen vilket är ett plus.

Skrällen är 2 La Suora M.L som tidigare har visat att hon kan gå bra tider i tuffare sammanhang. I den senaste starten vann man dessutom, men det ska sägas att loppet var ihåligt och prestationen som krävdes var inget extra. Men när vi ikväll får 5% på La Suora M.L så känns det som en given skräll att betala för. Utgångsläget är dessutom bra.

Min Vinnare: 6 Nanna Tooma
Spets efter 500m: 5 M.T.Penelope
Skrällen: 2 La Suora M.L
Ranking A: 6,9,5 B 2,1,11,7,3,12 C 8,10,4

V64-6 1640m auto
Här hittar vi dagens enda spik, 3 Claw som jag väljer att ta ställning för till 31%. I den senaste starten var man ute på V75 och fick göra jobbet som första häst i tredjespår och även om man aldrig riktigt kunde gå i närkamp den gången så höll man fart hela vägen in i mål. Ikväll är motståndet aningen enklare och utgångsläget är bra. Claw är min ledare av loppet och väl i den positionen ska också segerchansen vara god. Jag spikar när procenten är tilltalande.

Motbud
5 Awesome Kronos gick i ledningen senast och borde i mitt tycke hållit bättre efter att det inte gått alltför fort under vägen. Men om man ska hitta några förklaringar till insatsen så var det första gången på länge som han tävlade med skor på hovarna. Skor blir det även ikväll och mycket talar dessutom att man kommer få göra jobbet själv. Men distansen är mer passande nu och kapacitet finns det i Awesome Kronos och presterar han bara på topp ikväll är han med och gör upp om segern. Främsta motbudet på min spik.

Min Vinnare: 3 Claw
Spets efter 500m: 3 Claw
Skrällen:
Ranking A: 3 B 5,9,7,1,11,10,8 C 2,4,12,6

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming