DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro 10/2

10 Februari 2022 - 10:36

V64 hämtar vi från Örebro på Torsdagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi redan i den sjätte avdelningen, 3 Bransbys Juke Box.

V64-tips Örebro Torsdag 10/2
v64-1 1,2,5,7
v64-2 1,2,5
v64-3 1,11,12
v64-4 2,8,9,10,11
v64-5 2,3,11,12
v64-6 3 Bransbys Juke Box

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Örebro Torsdag 10/2
DD-1 2,3,11,12
DD-2 3 Bransbys Juke Box

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2100m auto
2 Minnestads El Paso ser ut att ha en lämplig uppgift framför sig ikväll. I den senaste starten gjorde han comeback på Momarken efter ett längre uppehåll. Då tog han enkelt hand om ledningen och drog sen på i eget tempo och vann med krafter sparade. Nu med det loppet i kroppen borde formkurvan vara framflyttad ytterligare till ikväll start och med tanke på utgångsläget talar mycket för att han återigen sitter i ledningen. Väl i den positionen är man sen hästen att slå för övriga.

Nämner även 1 Mr Golden Quick som måste räknas tidigt bakom Minnestads El Paso. Innerspåret kan både bli succe och en fälla men detta är en individ som besitter en rapp avslutnign och skulle luckan uppstå tillslut kommer man bli farlig i avslutningen trots Örebros korta upplopp.

Min Vinnare: 2 Minnestads El Paso
Spets efter 500m: 2 Minnestads El Paso
Skrällen:
Ranking: A 2 B 1,7,5 C 6,4,3

V64-2 2100m auto
2 Elio är en spännande häst för framtiden trots att man fortsatt jagar första segern efter tre starter. Ikväll ser uppgiften spännande ut på förhand, Elio starter från ett bra utgångsläge och Mats Djuse som både tränar och kör här känner sin häst väl. Det finns ett litet orosmoln att Elio inte startat på ett tag, men har bara Mats förberett sin travare i vanlig ordning inför lopp så bör vi kunna förvänta oss en bra prestation direkt ikväll.

1 Patrick Tie verkar vara en riktig strul-Pelle men som samtidigt besitter bra fart. Han har galopperat i samtliga av sina fyra starter i livet men han har också visat upp kunnande som räcker långt för ett lopp som detta. För två starter sedan stannade klockan på 15,6 i 1500m efter galopp. Nu är det Jorma Kontio i vagnen och skulle han lyckas få runt Patrick Tie felfritt så är man given i segerstriden. Men samtidigt är innerspåret inte optimalt.

Även 5 Hyannis Port är inte helt att lita på han har galopperat i fem av sina sex starter men Hyannis Port har däremellan visar fart och ser ut att ha bra kapacitet för klassen. I den senaste starten gick han starkt efter dubbla galopper och för två starter sedan stannade klockan på 1.15,7 i 1800m efter startgalopp. Ikväll är det debut bakom startbilen vilket kan vara en fördel för honom. Håll koll på bilprovstarten ni som lämnar in sent.

Min Vinnare: 2 Elio
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Hyannis Port
Ranking: A 2,1,5 B 8,9,11,3,4 C 6,10,7,12

V64-3 2140m volt
1 Parfait A.F. är ett femårigt sto som ikväll startar med passande förutsättningar. Hon har serat i tre av sina fyra starter i livet och även om det blev en plump senast i debuten bakom bilen så har Parfait A.F. visat upp bra kunnande. Nu är det åter voltstart och precis som vid samtliga segrar så verkar vägen ligga öppen för ledningen pånytt ikväll. Carl Johan Jepson som sitter i vagnen och precis som vid segrarna och på förhand ser det bäddat ut för att påbörja en ny vinst streek ikväll.

SKrällen är 11 Sweet Muscles som alltid gör sitt i loppen och visade i den senaste starten att formkurvan pekar uppåt. Sweet Muscles var senast inblandad i en tuff öppning på loppet men kunde trots detta avsluta rappt och mersmakande den sista biten. Dessutom kuskförstärks ekipaget till kvällens start då Ulf Ohlsson sitter i vagnen. Till endast 8% tycker jag spelvärdet är högt och jag garderar.

Min Vinnare: 1 Parfait A.F.
Spets efter 500m: 1 Parfait A.F.
Skrällen: 11 Sweet Muscles
Ranking: A 1,11 B 12,8,7,6,2,10 C 9,4,3,5

V64-4 2640m volt
10 Global Billboard har varit helt överlägsen vid sina segrar på slutet och för två starter sedan satt han fast med sparade krafter i mål. det finns dock lite frågetecken kring formen nu när man varit struken inför kvällens start. Men skulle Global Billboard prestera som på slutet direkt så ska man ses med bra segerchans på både kapacitet och fart.

En tidig utmanare till låg procent är 9 Candid Camera som fick punktering i den senaste starten och den prestation är inget man ska dra för stora växlar av. Innan det har Candid Camera visat bra form och ikväll är även utgångsläget spännande med springspår på mellanvolten. Prickar kusken Rikard N Skoglund starten kommer Candid Camera sitta bra på det direkt och till endast 9% är spelvärdet högt i min bok.

Nämner också 11 Bunch Of Buddies som visserligen fortsatt jagar första segern för Björn Goop. Men detta är en individ med högt kunnande och som har bra kapacitet för klassen om han får det att stämma fullt ut i loppen.

Min Vinnare: 10 Global Billboard
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Candid Camera
Ranking: A 10,9 B 11,2,8,3,4,7,1 C 5,6,1

V64-5 2609m auto
12 Vice Versa Diamant är en sexåring som på ren kapacitet står sig mycket bra i klassen. Han kommer med en färsk seger i bagaget, senast gick man i dödens fram till 500m från mål, då tog man övert ledningen och vann säkert. Distansen är ett plus då Vice Versa Diamant är en stark individ som dessutom är van att möta tuffare motstånd än vad man gör ikväll. Ett offensivt upplägg är att vänta och utan allt för mycket strul längs vägen ska också segerchansen vara god.

11 The Special Man F trivs som bäst när han får vara med i den främre träffen och tävla, därav är utgångsläget ikväll inte optimalt. Men från stallet meddelar man att The Special Man F tränar på fint där hemma och ska till kvällens start utrustas med amerikansk vagn vilket känns spännande. Carl Johan Jepson känner hästen väl och är medveten om hästens styrkor. Med lite klaff med positionerna är detta främsta motbudet till Vice Versa Diamant på förhand.

Nämner även 2 Boycott som ikväll fått ett bra utgångsläge. Detta är en sexåring som är ojämn i sina prestationer men som när han tävlar på topp besitter bra kunnande. I den senaste starten var det comeback efter lite vila och Boycott stod då för en positiv avslutnign. Nu med det loppet i kroppen bör fromkruavn vara ramflyttad en del tills ikväll och för den som garderar ska han inte nonchaleras helt till 2%.

Min Vinnare: 12 Vice Versa Diamant
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 The Special Man F
Ranking: A 12 B 11,2,3,7,6,8,4,10,9 C 13,1,5,4

V64-6 2100m auto
I den avslutande avdelningen ska vi riktigt koppla greppet och ta ställning för en låg procentare. Jag kommer nämligen spika 3 Bransbys Juke Box som just nu är spelad till 9%. Hans Crebas tuffa valack har en missvisande resultatrad och i flera starter på slutet gjort det bra utan att få med sig några framgångar. Bransbys Juke Box går alltid hela vägen in i mål och har i de två senaste starterna varit ute i tuffa sammanhang och står i min bok på tur för seger. Hans Crebas vet hur man tränar häst och låter på förhand även påställd från ett bra utgångsläge. Får de mer betrodda ödsla med krafterna från start och Bransbys Juke Box kan hitta ett bra utgångsläge kommer vi få se ett rejält slutvarv. När vi även ser att han är spelad till under 10% i skrivande stund måste jag bara ta ställning då spelvärdet är högt. Spik!

Motbud
1 Bacchus L.I. håller även han bättre form än vad resultatraden antyder. För tre starter sedan gjorde han det bra från ledningen och var nära att hålla undan hela vägen. I den senaste starten blev loppet helt fel och även om Bacchus L.I. såg fin ut är prestationen inget man ska dra för stora växlar av. Han är kvick iväg från start och har hållit upp innerspåret via en 1.10-öppning tidigare. Men det är många som kan öppna kvickt i loppet och det finns risk att det kommer kosta en hel del att försvara innerspåret ikväll, så frågan är snarare hur mycket det får kosta. Men oavsett upplägg är han tidig på kupongen bakom min spik.

Andra som kan lägga iväg från start är 2 B.T.’s Viclando, 4 Pastorns Lady och 5 Red Hot Rooster. Skulle alla dessa trycka av det som går från start kommer vi få sen en snabb öppning på loppet vilket i sin tur bara gynnar min spik ikväll. Men den som lyckas knyta till sig spets från start har också kopplat ett grepp på övriga.

Min Vinnare: 3 Bransbys Juke Box
Spets efter 500m: 1 Bacchus L.I., 2 B.T.’s Viclando, 4 Pastorns Lady, 5 Red Hot Rooster
Skrällen:
Ranking: A 3 B 1,5,6,3,4,2,7,12,11 C 10,8,9

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
20:00  Vitesse - AZ Alkmaar
Fotboll - Eredivisie - 2 asian 0
1.74
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:20  Powerplay Tips Torsdag 26/5
Insats: 162 kr - MrHockey

Livestreaming