V64 Tips Örebro 4/11

Publicerad på 4 Nov 2021 - 12:20

DrTrav

DrTrav

4 Nov 2021 - 12:20

V64 hämtar vi från Örebro på Torsdagskvällen. Omgången kryddas av en Jackpot på 4,5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi redan i den femte avdelningen, 1 Bandido Gar.

V64-tips Örebro Torsdag 4/11
v64-1 1,4,6
v64-2 5,6,8,9,10
v64-3 3,6,8
v64-4 2,3,4,5,10
v64-5 1 Bandido Gar
v64-6 5,9,13

675 x 1kr = 675kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Örebro Torsdag 4/11
DD-1 1 Bandido Gar
DD-2 5,9,13

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2100m auto
6 Global Winner gör ikväll en spännande comeback efter att han fick vila lite efter sina två raka segrar i somras. Vi har varit inne på det tidigare, men Timo Nurmos hästar är alltid väl förberedda inför sina starter och behöver sällan lopp i kroppen för att leverera. Detta är en sexåring som håller bra V75 klass när han presterar på topp och ikväll med endast sju startande hästar så är man garanterad ett bra lopp. Det är anmält barfota runt om direkt och detta är min förstahäst i loppet.

1 Hands Down D.E. vann ett bronsförsök för tre starter sedan, då stod han för en rykande avslutning och klockan stannade på 1.10 sista 800m. I de två starterna efter segern på V75 så har han fått snälla lopp mot hårt norskt motstånd, men båda gångerna avslutat bra. Formen sitter där och skulle man lyckas hålla upp innerspåret från start så är man hästen att slå för övriga. Men det finns en överhängande risk att man blir över från start, dels så möter man ett par startsnabba konkurrenter och dessutom är innerspåret på Örebro inte fördelaktigt bakom bilen.

Nämner även 4 Tonique fick som fick ett passande rygglopp senast och står ikväll med bra förutsättningar. Kommer kunna få ett bra lopp oavsett vilken position man får från start och detta är ett femårigt sto som kan avsluta vasst.

Min Vinnare: 6 Global Winner
Spets efter 500m: 6 Global Winner
Min Skräll: 4 Tonique
Rankingen A: 6 B 1,4,7,5,3,2

V64-2 2140m volt
8 Hockey Am är en fyraåring som besitter bra kunnande men han har tyvärr inte fått så mycket kontinuitet i sitt tävlande hittills. Han har fått byta tränare flera gånger och gått perioder med långa uppehåll. Men för två starter sedan gjorde han debut för Sofia Aronsson och vann direkt. Då var det första starten efter en operation och har nu inför kvällens start fått en nyttig träningsperiod innanför västen. Hockey Am står sig bra för klassen och är min förstahäst i ett öppet lopp.

5 M.T.Ramos fick ett märkligt lopp senast och hade dessutom inte startat på ett tag, vilket gör att jag inte lägger för stor vikt vid den prestationen. Till kvällens start kommer man nu med lopp i kroppen och kan bara kusken Mikael J Andersson lösa startmomentet kan man köra sig till ledningen och väl i den positionen kommer man bli svår att plocka ner.

Nämner också 9 Bank's Illusion som är en av få startande hästar som vunnit lopp tidigare i karriären. Men Bank's Illusion vann tidigare i somras med Emilia Leo och kanske är det dags nu igen. Han var inte som bäst i den senaste starten men hade varit struken inför det loppet och kommer säkert gå framåt en hel del nu med lopp i kroppen.

Min Vinnare: 8 Hockey Am
Spets efter 500m: 5 M.T.Ramos
Min Skräll:
Rankingen A: 8,9,5 B 6,10,3,2,4,13,14 C 7,11,12,1

V64-3 2100m auto
3 Digger Pine är en treåring som börjat sin karriär lovande och har redan två segrar på kontot efter sex starter. Båda segrarna har tagits på bra sätt där han fått visa upp sitt kunnande genom att göra en del jobb själv under loppen. Uppgiften ikväll ser passande ut på förhand. Frågan är om man också kommer våga ladda iväg lite mera från start denna gången? Kliver han iväg från start ligger troligtvis vägen öppen för ledningen och i detta ungdomslopp ses det som ett stort plus att ha Magnus A Djuse i vagnen.

6 Ulla Palema är en fyraåring som håller bra fart för klassen men som också strulat till det för sig vid ett par tillfällen vilket resulterat i galopper. Men i den senaste starten gick han felfritt och då slutade det också med seger. Är det givna motbudet till favoriten om han sköter sig och lyckas han dessutom vara före Digger Pine från start ökar också segerchansen.

Skrällen är 8 Sweet Muscles som vann precis på linjen senast, det var ett överpacat lopp där Sweet Muscles utnyttjade det höga tempot som hästarna i den främre träffen satt upp. Från bricka åtta är han såklart beroende av en del tur. Men är han med i vettigt slagläge in på upploppet kan han avsluta bra.

Min Vinnare: 3 Digger Pine
Spets efter 500m: 3 Digger Pine / 6 Ulla Palema
Min Skräll: 8 Sweet Muscles
Rankingen A: 3 B 6,8,7,1,9,2 C 4,5,10,11

V64-4 2140m volt
5 Guli Fantom är en fyraåring som besitter högt kunnande men som också är en riktig strulpelle. Han har endast gått felfritt i tre av sina sexton starter i livet och trots detta har han sju segrar på sitt konto. Före de två senaste framträdanden radade Guli Fantom fyra raka segrar, men på slutet nu har resultatet blivit två diskningar i programmet. Ikväll tävlar han mot sig själv och felfri råder det inget tvivel om att detta är segraren i loppet. Men det är ingen man vågar lita på.

2 Mio kan är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen kommer han leda loppet länge om det strular för Jörgen Westholms duo. Mio har fin statistik på svensk mark, det har blivit två segrar på tre försök.

Nämner även 4 Lill Hans har nu ett lopp i kroppen sedan man pausats efter starten i Guldtäcket i augusti. Med det loppet i kroppen nu lär Lill Hans gått framåt en hel del med lopp i kroppen. Även om Lill Hans också kan ställa till det för sig är han inte lika osäker som stallkamraten. Men fortfarande är han ingen man vågar lita på fullt ut.

Min Vinnare: 5 Guli Fantom
Spets efter 500m: 2 Mio
Min Skräll: 2 Mio
Rankingen A: 5,2,4 B 3,10,7,9,6 C 1,11,8

V64-5 2100m auto
Här hittar vi min ide i omgången! Jag går all in på 1 Bandido Gar i detta fina lopp med 100.000kr i förstapris. Dessvärre är det endast fem hästar som kommer till start vilket måste vara en besvikelse för arrangören. Men för Bandido Gar är detta en passande uppgift även om han är en individ som inte alltid kan hålla koll på sina ben. Det har blivit en hel del galopper i raden. Men ikväll borde Jorma Kontio som sitter i vagnen kunna ta en safe start och bara ha fokus på att gå iväg felfritt, lyckas man med det kommer man sitta bra på det i loppet oavsett hur man öppnar. Bandido Gar är den i loppet som besitter högst högstanivån och man kan felfri köra med lite marginal för att ändå vara ett givet segerbud. Dessutom trivs Bandido Gar ypperligt under hösten. När vi då endast får 11% på V64 tycker jag spelvärdet är skyhögt. Segerchansen är betydligt högre än 11% och då känns det givet att ta ställning i denna jackpot-omgång. Bära eller brista, och håll gärna andan hela loppet igenom Jorma Kontio. Spik.

Motbud
4 Beacon Kronos besitter bra fart vilket han visade senast när han vann överlägset på en 1.12-tid över 2100m med en kortare galopp. Galoppen tog tränaren Daniel Redén som körde då precis som ikväll själv på sig. Det var första starten efter lite vila senast och nu med det loppet i kroppen bör formen vara ännu bättre ikväll och i detta lilla startfälltet är han ett givet segerbud bakom min spik.

2 Perpetuate har visat upp högt kunnande och har bland annat ett par fina V75 segrar på kontot. Ikväll är utgångsläget bra och med Örjan Kihlström i vagnen är detta en individ som ska räkans tidigt vid gardering. I den senaste starten vann man överlägset och är bara formen densamma ikväll kommer man utmana om segern.

Min Vinnare: 1 Bandido Gar
Spets efter 500m:
Min Skräll:
Rankingen A: 1 B 4,2,3,5 C -

V64-6 2640m volt
9 Gazza B.R. är en fin fyraåring som Björn Goop startat sparsamt. Men att detta är en individ som kan prestera bra trots att det gått över 30 dagar mellan starterna är något han visat tidigare. Fem av Gazza B.Rs nio segrar är nämligen tagna med 30 dagar eller mer mellan starterna. Sjuåringen lever på sin styrka och har distansen ses inte som någon nackdel ikväll. Gazza B.R. är van att möta tuffare motstånd än ikväll och ska med en normal prestation ha bra segerchans här.

Framhåller även 5 Timetomakeitrite som tog två raka segrar i september, båda segrarna tog från ledningen. En position som Timetomakeitrite verkar trivas som allra bäst i. Väl i ledningen har nämligen tre av karriärens fyra segrar tagits och ikväll bör Emilia Leo som sitter i vagnen kunna vara den som är första framme från mellan volten för att få överta ledning. Ikväll återgår man till skor på hovarna, precis som han gått vid de två senaste segrarna. Timetomakeitrite leder loppet länge ikväll.

Skrällen är 13 Will I Am. Han har stått för fina insatser på slutet utan att få sätta nosen först. För två starter sedan blev man tvåa efter att krigat och visade bra inställning hela loppet. Formen sitter där och kunnande finns, vilket man visade i Sommartravets final tidigare i år när man slutade trea. Till 7% är detta skrällen i avslutningen.

Min Vinnare: 9 Gazza B.R.
Spets efter 500m: 5 Timetomakeitrite
Min Skräll: 13 Will I Am
Rankingen A: 9,5,13 B 10,12,1,2,11 C 3,7,4,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto