DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Rättvik 18/10

18 Oktober 2021 - 11:29

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt från Rättvik. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar, 5 Rio Alta Wine i den tredje avdelningen och 8 Usain Tilly i den avslutande och sjätte avdelningen.

V64 Tips Rättvik Måndag 18/10
V64-1 2,3,4,7,9
V64-2 3,4,5
V64-3 5 Rio Alta Wine
V64-4 1,2,3,5,6,7,8,10,11
V64-5 3,4,5,8
V64-6 8 Usain Tilly

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Rättvik Måndag 18/10
DD1: 3,4,5,8
DD2: 8 Usain Tilly

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
7 Kontur kommer med två raka segrar i bagaget till kvällen start och segrarna har näst intill tagits på samma sätt. Från sjätte ytter har Kontur gått till attack i tredjespår med 850m kvar till mål och via rappa avslutningar har han blåst ner samtliga. Klockan har stannat på 13,5 sista 800m. Ikväll möter liknande motstånd igen och ska ses med bra segerchans på nytt. Han är okej från start och trots bricka fyra på mellan volten skulle det inte ses som osannolikt om man hittar till ledningen efter en bit. Men Kontur är en individ som inte kan räknas bort här oavsett position.

9 Mr Southwind gör en spännande comeback ikväll och även om formen såklart är ett frågetecken efter över ett års frånvaro,. Men detta är en individ som ses med bra kunnande och kapacitet för klassen och jag vågar inte spela utan honom i comebacken. Får Ulf Ohlsson direkt i vagnen.

4 Awaited kommer med bra form och är van att möta tuffare motstånd än vad man ställs emot ikväll. Skulle bli spännande att se honom med en ryggresa ikväll och speeda tillslut.

Skrällen är 2 Alberto Ray som står inför en spännande uppgift ikväll. Detta är en fyraåring som visat upp bra kunnande och fart under året. Vaknar man på rätt sida ikväll blir jag inte förvånad om matchar samtliga här fältmässigt. Dessutom brukar en påställd tränaren och kusk Kajsa Frick sällan lägga några fingrar emellan om hon har att köra med. Skulle hon tidigt sitta i ledningen bakom Alberto Ray är jag inne på att man kör där och till endast 8% är Alberto Ray en skräll jag inte spelar utan ikväll.

Min Vinnare: 7 Kontur
Spets efter 500m: 7 Kontur / 2 Alberto Ray
Skrällen: 2 Alberto Ray
Ranking: A 7,9 B 4,2,3,1,11,8 C 10,6,5

V64-2 2140m auto
5 Filippa B.J. är en spännande treåring som redan visat upp fint kunnande nere har i Tyskland. I den senaste starten gick hon ut från rygg på ledaren med 700m kvar till mål för att sätta press på ledaren hela vägen in i mål. Segern blev sen tillslut enkel då ledaren galopperade med 150m kvar. För två starter sedan var hon inblandad i en rejäl körning från start och kunde först efter 600m pressa sig till ledningen, att man den gången fick ge sig emot smygkör konkurrent sista biten är inte mycket att säga om. Filippa B.J. kan öppna okej från start och ikväll talar mycket för att Jorma Kontio som sitter i vagnen tidigt kan sitta i ledningen och väl i den positionen kommer hon bli mycket svårslagen för sin nya tränare Sybille Tinter ikväll. Men 78%?

3 Bravo Unita kommer med formen på topp. Hon vann på bra sätt för två starter sedan och senast blev hon tvåa efter att stått för en bra avslutning. Från ett bra utgångsläge kommer hon kunna få ett bra lopp här ikväll och skulle det sen bli lite tempo på loppet kommer hennes avslutnign bita bra den sista biten.

Nämner även 4 L.A.Avanza som vann från ledningen senast, men motståndet var inte mycket att hurra för den gången. Tuffare emot nu och därför väljer man att rycka samtliga skor för första gången vilket känns spännande.

Min Vinnare: 5 Filippa B.J.
Spets efter 500m: 5 Filippa B.J.
Skrällen: 3 Bravo Unita / 4 L.A.Avanza
Ranking: A 5 B 3,4,8,10,1,7 C 12,6,11,2

V64-3 2140m volt
Här hittar vi kvällens första spik, 5 Rio Alta Wine. Detta är en rejäl häst som varit ute och mött betydligt tuffare hästar än vad man möter ikväll. Jag är inne på att skickliga Anders Eriksson som sitter i vagnen för första gången kommer se till att man löser fjärdespåret i volten och när man väl gjort det och hittat position kommer Rio Alta Wine köras offensivt och i min bok är detta en häst som besitter högre kunnande än samtliga i loppet. När han dessutom inte ser ut att bli favorit i loppet känns det självklart att ta ställning och spika. 28%!

Motbud
1 Karuso Boko är en fin häst som i den senaste starten galopperade omotiverat efter 500m, vilket såklart väcker en hel del frågetecken. Men samtidigt står man inför en passande uppgift ikväll. Han är ensam på start och är den troliga ledaren av loppet, väl i ledningen har en seger på ett försök och då gick man sista 800m via 13,1. Med en liknande prestation ikväll är man främsta motbudet till min spik ikväll.

Nämner även 7 Maharani R.J. som har ett spännande utgångsläge med springspår ikväll. Han presterar dock aningen ojämnt men skulle detta sjuåriga sto vakna på rätt sida idag finns kunnande för att utmana här.

Min Vinnare: 5 Rio Alta Wine
Spets efter 500m: 1 Karuso Boko
Skrällen: 7 Maharani R.J.
Ranking: A 5 B 1,7,12,10,6,2,3,4 C 8,11,9,13

V64-4 2140m auto
Ett öppet stolopp med spårtrappa.

2 Nikki Minaj gjorde debut för sin nya tränare Fredrik Wallin senast och det blev seger direkt. Då vann hon tilsllut enkelt efter att värsta konkurrenten galopperat tillslut. Ikväll har man ett bra utgångsläge och med en formkurva som pekar uppåt lär vi få se en minst lika bra prestation av Nikki Minaj ikväll.

6 Killer Queen Boko kommer även hon med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Olle Allsén som tränar låter positiv inför kvällens start och Killer Queen Boko har visat sig trivas bra med kusken Linnéa Allsén. Räknas tidigt här.

Skrällen är 11 Self Taught Beauty. Detta är ett sto som besitter bra grundkapacitet men som har en något diffus formkurva. För två starter sedan stumnade hon ordentligt och prestationen var ej godkänd och senast blev det galopp. Men hon är van att möta tuffare motstånd än vad hon ställs emot ikväll och ska därför till sina låga procent inte glömmas bort i detta öppna lopp. Har sju segrar på sina 30 starter i livet. 6% känns spännande.

Nämner även 7 Juneau Boko som är kvick iväg från start och som trots spår sju bakom bilen ska ha goda chanser på att hitta till ledningen. Skulle hon sen få bestämma i loppet en bit kommer Juneau Boko leda loppet länge.

Min Vinnare: 2 Nikki Minaj
Spets efter 500m: 7 Juneau Boko
Skrällen: 11 Self Taught Beauty
Ranking: A 2,6 B 11,7,1,8,3,5,10,9,4 C 12,13,14,15

V64-5 2640m volt
Tre starka ekipage hittar vi på mellanvolten där man kan tala sig varm för var och en av individerna och det är ovisst hur loppet ska bli kört på förhand.

5 Young da Vici fick gå utvändigt om ledaren senast och såg stark ut i sista sväng men fick ge sig till slut. Men prestationen och stilen var positiv och mersmakande och nu har denna sjuåring fått tre lopp i kroppen efter en längre vila vilket borde innebära att toppformen är nära. Per Lennartsson som sitter i vagnen kommer säkert vara aktiv från start och skulle man vara först framme av de tre hästarna på mellanvolten kommer man bli svårslagen från ledningen. Men samtidigt är Young da Vici inte beroende av den positionen för att vinna.

De andra två hästarna på mellanvolten tränas båda av Nicklas Westerholm. 3 On Track He’s Black och 4 Kalashnikov. Den förstnämnda en en rejäl individ som lever på sin styrka och från han bara sitt lopp där det är jämnt hårt tempo på loppet är On Track He’s Black en häst som ska ses med segerchans ikväll. 4 Kalashnikov var ute på V75 på Skellefteå senast men fick då ett tufft lopp och prestationen är inte mycket att säga om. För två starter sedan vann han på ett bra sätt och formen är ska var fortsatt bra menar tränaren Nicklas Westerholm.

Nämner även Dalarnas stolthet 8 On Track Piraten som kan vara den som profiterar på om de tre ovan nämnda kör för mycket emot varandra ikväll. Han gynnas även av att det är ett litet startfält ikväll och kommer som alltid stå för en vass avslutnign på hemmabanan Rättvik.

Min Vinnare: 5 Young da Vici
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 5,3,4,8 B 2,7 C 1,6

V64-6 2140m auto
I den avslutande och sjätte avdelningen väljer jag på nytt att ta ställning i ett jämnstreckat lopp.

8 Usain Tilly besitter bra grundkapacitet för loppet och även om han bara startar sporadiskt så sticker hans kunnande ut i kvällens lopp. Per Lennartsson som sitter i vagnen är en mycket skicklig kusk och tränare som nu gett Usain Tilly två månaders vila där man kunnat slipa på detaljerna kring honom. Att man dessutom nu är nedstruken ett hack i banan ses som ett klart plus för denna startsnabba fyraåring. Jag är inne på att Usain Tilly kommer prestera bra direkt och ser ingen kunna stå emot honom i kvällens lopp. När vi dessutom får 25% på strecken känns det givet att ta ställning för min förstahäst i loppet. Spik.

Motbud
Skrällen är 4 First Date var ute i Amatör-SM i den senaste starten och räckte inte hela vägen då. Men hon visade fin form innan dess och är bara den bibehållen nu kommer First Date kunna stå för en bra prestation på nytt ikväll. Utgångsläget är bra och klaffar det bara någorlunda med positionerna under loppet är detta en skräll man inte ska nonchalera vid gardering.

Nämner även 2 The World Is Mine som varit ute i tuffa V75-lopp och på så sätt införskaffat sig hårdhet. Han har varit med i två klass-ll finaler i år. På Färjestad 3/7 gick man i mål med sparade krafter och för två starter sedan blev det en startgalopp som förstörde dagen. Men bara att kvala sig in till finalerna säger en del om hästens kapacitet. Nu är man dock nedskuren till ett innerspår vilket kan bli en fälla när man kommer till start med två raka galopper och man kanske inte vågar ladda med honom ordentligt. Riskerar därför att hamna långt bak vilket skulle försämra segerchanserna.

Min Vinnare: 8 Usain Tilly
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 First Date
Ranking: A 8 B 4,2,7,9,12 C 3,11,6,10,5

Lycka till
Dr Trav
0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  HTFF - Haninge
Fotboll - Ettan Norra - Haninge dnb
1.80
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
02:00  Colorado - St Louis
Ishockey - NHL - 2 hcp +0,5
2.27
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 1080 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 240 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming