DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme Fredag 11/10

11 Oktober 2019 - 13:19

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Romme och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 5 Aramis Bar som har gjort tre starter i Björn Goops regi. Han var duktig i debuten när han efter en löpning i andra utvändigt avgjorde till seger via 10,5 sista 700 meterna. Han var riktigt fin då han vann ett försök till det italienska derbyt från ledningen efter det. I finalen sedan så fick han dock nöja sig med ett fjärdepris från dödens. Han ska nu har ett lopp i kroppen inför kommande italienska storlopp och i ett litet fält här så tror jag att Björn Goop skickar hästen till spets in i första sväng och från ledningen så blir han svårfångad men även om det inte skulle bli ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 2 Joe Martini som har haft det lite trögt i år och han är ännu utan seger efter sju tidigare starter. Han höll godkänt i dödens som trea i ett lopp som Everton vann senast. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag Björn Goop kan komma billigt till ledningen och skulle han få bestämma en del över den korta distansen så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen.

V64-1 5 Aramis Bar
V64-2 6,9
V64-3 4,5,6,7,8,9
V64-4 1,2,4,5,7,8,10
V64-5 Alla
V64-6 2 Joe Martini

672 rader x 1 = 672 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 2,4,5,7
DD2: 2 Joe Martini

4 rader x 50 kr = 200 kr ( Eftersom jag spelar med favoriten 2 Joe Martini i DD-2 så tar jag bort 8 High Glider i DD-1)

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Plåt-Svens Minne - Treåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Aramis Bar som har gjort tre starter i Björn Goops regi. Han var duktig i debuten när han efter en löpning i andra utvändigt avgjorde till seger via 10,5 sista 700 meterna. Han var riktigt fin då han vann ett försök till det italienska derbyt från ledningen efter det. I finalen sedan så fick han dock nöja sig med ett fjärdepris från dödens. Han ska nu har ett lopp i kroppen inför kommande italienska storlopp och i ett litet fält här så tror jag att Björn Goop skickar hästen till spets in i första sväng och från ledningen så blir han svårfångad men även om det inte skulle bli ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också, vid gardering kan 6 Click Bait som var seg i comebacken senast vara tänkbar. Han gör sina bästa lopp i ledningen så jag tror att Jorma Kontio har ledningen i sikte men det är långt ifrån säkert att han kan komma dit och skulle han få vandra utvändigt om min spik tror jag inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 5 Aramis Bar
Spets efter 500m: 5 Aramis Bar
Skrällen: 4 Matadoren Eme
Ranking: A 5 B 6,4,1 C 3,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Pine Muscle återkom efter en tids frånvaro senast för hon hade varit struken för förkylning inför det senaste framträdandet. Hon avslutade då bra när hon sluggade sig till en knapp seger senast. Nu gör hon debut över lång distans men distansen tror jag ska passa bra och från framspår här så tror jag Björn Goop som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Vicar vann näst senast över den långa distansen efter att han kört sig till ledningen med 1450 meter kvar av loppet. Gången efter det så gjorde han åter ett bra lopp men fick inte tag i ledande Reven Dejavu utan fick således nöja sig med andrapriset. Han är stark och rejäl och tål att gå en repa ute i spåren och kan blanda sig i segerstriden på nytt, vid ytterligare gardering kan 2 Knifetown Hall som startade så sent som i måndags vara tänkbar. Han kom då snett på det och fick nöja sig med en fjärdeplats. Nu har han blivit nerstruken till innerspår men med tanke på att han fick ett tufft lopp senast så tror jag man vill ge honom ett snällare lopp här så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Pine Muscle
Spets efter 500m: 6 Pine Muscle
Skrällen: 2 Knifetown Hall
Ranking: A 6,9 B 2,5,7 C 10,8,11,3,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Åsrud Vilja är en norsk häst som har visat fin form på sistone och i det senaste loppet tog hon årets första seger. Det är tuffare motstånd den här gången men med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon göra sig gällande även här, 8 Joker C.K. tog sin senaste seger från spets för tre starter sedan och gav ett bra formbesked senast i ett V75 lopp på Skellefteå som fyra bakom vinnande Vixus. Nu hoppar Björn Goop upp i vagnen som har vunnit med honom tre gånger tidigare på fem försök och då han är väldigt snabb den första biten så kan han nå ledningen trots ett spår långt ut här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 U.R.Faxe trivs över den korta distansen och kan Ulf Ohlsson som kör hästen bli fint framdragen under slutvarvet så fäller han många hästar till slut, 4 Brenne Blissi kunde inte hänga med tipsettan när de möttes senast utan hon fick nöja sig med fjärdeplatsen då. Kan Jorma Kontio ge henne ett bra lopp nu så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 Åsrud Vilja
Spets efter 500m: 8 Joker C.K.
Skrällen: 7 Myllkärrs Sune
Ranking: A 5,8 B 9,4,7,6,2,3,10 C 1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sju hästar, 5 Emotion Man gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och då satt han fast i vinnarhålet och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han kan öppna rätt så bra så om Janne Soronen som sitter upp bakom hästen kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden och han ska räknas tidigt här, 8 Kalashnikov gick ett mycket bra slutvarv till seger över aktuell distans för tre starter sedan. Senast så var han ute över tre varv på Solvalla på en krävande bana och han höll ändå godkänt till tredjepriset bakom vinnande Young King som hade liftat med i rygg. Spår åtta bakom bilen är inget önskeläge men om det löser sig med positionerna så är han stark till slut, 2 Dream Cash gör sin första start sedan juli nu så formen är en aning svårbedömd men han är väldigt startsnabb så jag tror att Oskar J Andersson sitter i ledningen in i första sväng och skulle han få trolla bort en bit av loppet i den positionen så kan han rinna undan till seger, 7 Night Star Sam har gjort tre starter på svensk mark och väntar fortfarande på den första segern. Han gick på med varvet kvar senast och levererade en bra avslutning via 12,6 sista varvet fram till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Winner Bac. Med lite klaff här så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 5 Emotion Man
Spets efter 500m: 2 Dream Cash
Skrällen: 7 Night Star Sam
Ranking: A 5,8 B 2,7,10,4,1 C 3,6,9,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Femåringslopp över 2140 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 5 Zack's Zoomer har ingen vidare rad men han är kvick ut och jag tror att Jorma Kontio som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle han få bestämma en del i täten så kan han rinna undan till seger, 8 High Glider gjorde comeback efter 10 månaders frånvaro inför den senaste starten. Man låg då lågt från stallet och han fick en invändig löpning och spurtade sedan in till seger och han kan vara klart förbättrad nu och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt här. Jänkarvagn och Örjan Kihlström upp nu fast i övrigt blir det troligen inga ändringar meddelar man från stallet, 2 Seven And Seven gjorde debut i ny regi för Björn Goop senast. Han blev då tvåa i ett montelopp på Solvalla och nu har han blivit nerstruken till innerspår här så med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 4 Dibaba har inte fått till det på länge men hon har varit ute i rätt tuffa lopp och kan Torbjörn Jansson som kör hästen servera henne ett bra lopp så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 5 Zack's Zoomer
Spets efter 500m: 5 Zack's Zoomer
Skrällen: 2 Seven And Seven
Ranking: A 5,8 B 2,4,7,3 C 9,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 2 Joe Martini som har haft det lite trögt i år och han är ännu utan seger efter sju starter. Han höll godkänt i dödens som trea i ett lopp som Everton vann senast. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag Björn Goop kan komma billigt till ledningen och skulle han få bestämma en del över den korta distansen så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen, vid gardering kan 12 Valley Brodde som gör en klart intressant första start för Daniel Redén vara tänkbar. Men med tanke på utgångsläget nu så tror jag han får svårt att räcka till seger, 7 Pikachu Face skulle kunna utmana min spik om ledningen ifall Ulf Eriksson väljer att ladda. Han gick en vass avslutning och tog en fotoseger senast så löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 2 Joe Martini
Spets efter 500m: 2 Joe Martini
Skrällen: 8 Joe Hoo Lee
Ranking: A 2 B 12,7,8,9,3,10 C 5,1,6,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Seahawks - Patriots
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.75
19:00  Sirius - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.95
19:00  Elfsborg - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.01
19:00  Aston Villa - Sheffield U.
Fotboll - Premier League - Ollie Watkins målskytt
3.20
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
20:45  Milan - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.94
19:00  Norrby - GIF Sundsvall
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.80
21:00  Krasnodar - PAOK
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming