DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme Fredag 14/8

14 Augusti 2020 - 12:18

Kvällens V64-tävlingar avgörs på Romme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 1 Bank Wise As i den fjärde avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V64-lopp. KLICKA HÄR.


V64 Tips Romme Fredag 14/8
V64-1 3,5
V64-2 6,10,12,13
V64-3 4,5,11
V64-4 1 Bank Wise As
V64-5 1,2,3,4,6,7,9
V64-6 1,10,11,12

672 rader x 1 = 672 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 14/8
DD1: 2,3,6
DD2: 1,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ROMME FREDAG 14 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med E3 Consolation - Hingstar/Valacker över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 3 Natorp Bo har inte kommit till från kön i snabba avslutningar i de två senaste loppen och har ett mer passande läge här. Han tog sin senaste seger i slutet av april i årsdebuten på Åby när han vann från ledningen. Han är snabb ut och gäller som spetsfavorit här. Skulle han sedan få styra och ställa som han vill där framme i täten så blir han inte lätt att plocka ner över den korta distansen. Carl Johan Jepson får chansen för första gången nu.

5 Armani Degato var en besvikelse senast då han borde ha kunnat tagit sig vidare till finalen fast nu slutade det med en femteplats i ett lopp där No Doubt tog ner Vegan Face till seger kort före mål. Han har varit ojämn i prestationerna under året. Löser det sig med positionerna så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här. Örjan Kihlström upp för första gången är intressant.

I övrigt kan 6 Västerbo Cobber som gjorde det bra som tvåa i den senaste starten vara tänkbar. Han var då ute över lång distans på Solvalla. Han fick då trava en stor del av loppet först i andraspår och han gjorde det bra men han tog sig aldrig förbi Cup Of Tea som vann det loppet från ledningen. Han är mer stark än speedig men kan Rikard N Skoglund som finns i vagnen nu servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Natorp Bo
Spets efter 500m: 3 Natorp Bo
Skrällen: 1 T.Midi
Ranking: A 3,5 B 6,4,1 C 7,2
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 10 Bastian Boom galopperade lite onödigt i den första svängen senast och tappade allt där. Han är inte att lita på och har flera galopper än det i raden. Han är van vid tuff konkurrens och kliver ner en del i klass nu. Han kan öppna fort och från springspår på tilläggsvolten och första gången med Örjan Kihlström i vagnen så kan det vid en lyckad start bära av till ledningen efter ett halvvarv. Skulle så bli fallet så kan det räcka långt mot det här motståndet.

6 Thai Ming felade senast i starten och man har inte riktigt hittat någon förklaring till vad det berodde på. Gången innan det var han rejäl när han plockade ner den ledande Lightbay och han höll även undan för en starkt avslutande S.G.Sherman till seger. I ett felfritt lopp nu så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

13 Zorro kronos har vunnit 6 av 21 starter hittills i karriären. Han fick göra jobbet själv i tredjespår under slutrundan senast och han fullföljde starkt när han kom in som trea i ett lopp där Papaya Roadrunner drog det längsta strået. Utgångsläget nu är inte det bästa men han trivs bäst när det blir högt jämnt tempo och skulle han få ett passande lopp så kan han slå till med en ny seger här.

12 Gloria Victis har inte fått till det på slutet och galopperat i sina två senaste starter. Hon är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb. Kan Emilia Leo som finns i vagnen se till att hålla henne i rätt gångart så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering här. Hon är anmäld barfota bak den här gången och det skulle vara för första gången om det blir så till loppet fast det kan bli ett par boots bak meddelar Bengt-Erik Olsson.

5 Global Approval drar en del streck. Han gav ett fint formbesked när han blev tvåa i ett lopp som vanns av Rocking Flax senast. Lite lurigt läge nu med innerspår på tilläggsvolten men löser Magnus Jakobsson det momentet så kan han ha vissa möjligheter här fast han ratas ändå på systemet.

Min Vinnare: 10 Bastian Boom
Spets efter 500m: 10 Bastian Boom
Skrällen: 7 Monark Amok
Ranking: A 10 B 6,13,12,5,7,8 C 11,4,9,3,2,1
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V64-3
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 9 i Meeting 4 - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Silver Jossan har vunnit 10 av 14 starter i Simon Walls regi. I årsdebuten i Bollnäs för tre starter sedan så tog hon över ledningen efter ett halvvarv och sedan så vann hon enkelt. I de två efterföljande starterna så har hon tappat sina möjligheter med startgalopper. Man har pratat om att döva henne lite inför den här starten och eventuellt sätta på ett helstängt huvudlag. Framspår den här gången är positivt och sköter hon sig så är hon väldigt startsnabb och gäller som spetsfavorit här. Skulle hon sedan få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon rinna undan till en ny seger.

4 Zenit har varit bra i alla årets starter. Han har bara vinster och andraplatser i raden. Näst senast så pressade han sig till ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men Mjölner Apollo var för stark så han fick nöja sig med andraplatsen. Han var inte som bäst då för man hade kört snabbjobb lite för nära inpå starten meddelar Gunnar Gabrielsson. Gången efter det tog han över ledningen efter ett halvvarv och han vann sedan på ett bra vis från den positionen. Hittar Rikard N Skoglund en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden igen.

11 Jokke Ålj har inte fått till det på slutet med två raka galoppmisslyckanden. Han har varit borta från tävlingsbanorna i fyra månader så formen är oviss. Han har lämnat Per Ludwig Nilsens träning och kommer nu ut i ny regi för Jerry Nilsson. Han har gott kunnande för han har vunnit 6 av karriärens 13 starter så är han inte alltför ringrostig i comebacken här så kan han bli farlig över upploppet. Intressant med Carl Johan Jepson i vagnen för första gången.

Min Vinnare: 5 Silver Jossan
Spets efter 500m: 5 Silver Jossan
Skrällen: 11 Jokke Ålj
Ranking: A 5 B 4,11,7,6,9 C 2,3,8,1,10,12
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-4
E3 Consolation - Ston över 1640 meter. Jag har spikat 1 Bank Wise As som var hårt betrodd i ett uttagningslopp till E3 senast. Hon galopperade strax efter start då så nu får hon nöja sig med att försöka ta hem E3 Consolation istället. Hon är kvick från start och lyckas hon hålla upp ledningen så är mycket vunnet här. Det är dock inte helt säkert att hon klarar att hålla ut 2 Helluva Am som kan kliva iväg bra från början. Skulle det inte bli ledningen så blir det såklart tuffare att vinna loppet men det kan lösa sig bra ändå med en eventuell lucka till slut.

Vid gardering kan 2 Helluva Am som har ett bra utgångsläge här vara tänkbar. Hon var sjuk näst senast och fick efter den starten stå över en period. Hon var sedan lite ringrostig i sin comeback där hon gav sig från ledningen så det slutade med en andraplats bakom Bo Diddley som vann det loppet. Hon är anmäld med jänkarvagn nu och hon är snabb från början så kan hon snuva min spik på ledningen nu så kan det räcka långt här.

3 Global Benchmark gick ett riktigt bra lopp i uttagningsloppet senast. Hon satt då en bit bak och hon avslutade sedan starkt och kom in som fyra i ett lopp där Malvha Ha segrade. Trevligt läge nu i ett litet fält så kan Stefan Persson som kör åt Johan Untersteiner nu få till en bra styrning så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Bank Wise As
Spets efter 500m: 1 Bank Wise As
Skrällen: 3 Global Benchmark
Ranking: A 1 B 2,3,6,8 C 5,7
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 6 Dark Roadster har fin form. Näst senast så fullföljde han godkänt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Harper Seabrook. Gången efter det så tog han över ledningen med 1450 meter kvar av loppet. Från den positionen så höll han sedan undan till en knapp seger före en bra avslutande Azarayah Ridge. Han är startsnabb fast han har ett spår lite långt ut här så det kan bli tufft att nå spets nu men kan Jörgen Westholm slinka ner i en vettig position så kan han bli farlig när attacken sätts in.

3 Diggerman vann från ledningen för tre starter sedan. Senast så travade han i spets igen men han fick inte vara ifred där framme och han tappade sedan mycket och slutade oplacerad. Han är snabb iväg och gäller som spetsfavorit här. Skulle han sedan få bestämma en del där framme i täten så kan rinna undan till en ny seger över den korta distansen här. Troligen halvstängt huvudlag i stället för norskt den här gången.

2 Tokarev står efter två raka andraplatser lite på tur för en seger. Han avslutade klart bra och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av Zaffiro Roc senast. Han är jämn och säker men har bara tre vinster efter 35 starter. Trevligt läge bakom bilen och han trivs över kort distans och med rätt resa så kan det vara läge för en fullträff.

9 Big Shot har lite svårt att vinna. Han visade gryende form när han avslutade strålande på upploppet senast och kom in som trea i ett lopp som vanns av J.J.Another Win. Bakspår över kort distans nu men kan Örjan Kihlström som kör åt Roger Walmann här få smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan han bli farlig över upploppet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 6 Dark Roadster
Spets efter 500m: 3 Diggerman
Skrällen: 1 First Ideal Man
Ranking: A 6,3,2 B 9,1,4,7 C 8,11,5,12,10
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-6
Vi avslutar V64 med ett E3000 - Charlie Mills Race - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Borups Tornado har har gjort det bra i Jasmine Isings regi. I debuten som var första starten sedan februari ifjol så gick han undan till en överlägsen seger. Gången efter det över tre varv på Hagmyren så var Mats Tooma som vann från ledningen för tuff men han gjorde det bra som tvåa. Näst senast så tog han över ledningen med dryga varvet till mål och sedan så höll han undan för övriga motståndare till en ny seger. Senast så fick han en del press i ledningen och orkade inte hela vägen så det slutade med en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Zenzero Jet. Han är ensam på startvolten nu och kan Anders Eriksson dra i ett jämnt hårt tempo där framme i täten så kan han bli svår att fånga in för tilläggshästarna så han ska räknas tidigt här.

11 Apollon De Kacy har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han kom med en stark avslutning och plockade ner Kalashnikov på linjen till seger näst senast. Det följde han upp med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Kapten Kidd. Här har han hela 60 meters tillägg jämfört mot tipsettan men distansen är lång och passande och med lite klaff så kan han bli farlig under slutrundan. Barfota runt om nu som vid vinsten näst senast.

10 Ragazzo Da Sopra gick bra som tvåa bakom Flash Håleryd näst senast. Han var ute i Gulddivisionen i Halmstad för en dryg månad sedan. Där hängde han mest bara med och kom in som sjua bakom Generaal Bianco som spurtade in till seger. Han är härdad mot tufft motstånd och han gillar den långa distansen så klaffar det med löpningsförloppet så fäller han många hästar till slut.

12 Global Welcome har 15 vinster på 23 starter hittills i karriären. Han är allround så den dryga distansen klarar han av. Han har två lopp i kroppen nu. Han vann i årsdebuten och senast så var han ute i ett tufft gäng och han svarade för en fullt godkänd insats då i ett lopp där Missle Hill segrade. Örjan Kihlström upp nu och stämmer det lite på vägen så kan han vara långt framme igen.

Min Vinnare: 1 Borups Tornado
Spets efter 500m: 1 Borups Tornado
Skrällen: 9 Payet D.E.
Ranking: A 1,11 B 10,12,8,9,13,6 C 3,4,5,7
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Arsenal - Benfica
Fotboll - Europa League - 1
1.82
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Torino - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 2
2.25
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming