DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Skellefteå 14/9

14 September 2021 - 12:30

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Skellefteå. Noterbart är att på Skelleftetåravet finns det ett spår med Open-Stretch att tillgå på upploppet. Omgången kryddas dessutom av en jackpot på 3,5 Miljoner. Nedan följer min lösning av omgången.
Jag spelar med en spik i omgången, 11 Björlifant i den andra avdelningen.
V64 Tips Skellefteå Tisdag 14/9
V64-1 3,6,10
V64-2 11 Björlifant
V64-3 1,3,4,8,10
V64-4 1,3,4,5,7
V64-5 3,5,7,11,14
V64-6 7,9
750 rader x 1 = 750 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)
DD Tips Romme Skellefteå Tisdag 14/9
DD1: 3,5,7,11,14
DD2: 7,9
10 rader x 20 kr = 200 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m volt
6 Rally Ida hade tre raka segrar på kontot inför den senaste starten, men då blev det galopp i utgången av sista sväng när han såg ut att bli passerad. Men det ska sägas att Rally Ida gjorde jobbet utvändigt om ledaren och hade varit borta från tävlingsbanan ett tag inför den starten. Nu med den genomköraren innanför västen räknar jag med att formkurvan är framflyttad en hel del till kvällens start. Hon kan öppna okej och jag räknar med att man är offensiva från start. Det kan mycket väl vara så att Rally Ida sitter i ledningen efter en bit här och då är känslan att loppet är över.

3 Bag In Box kommer med två raka segrar på kontot inför kvällens start. I den senaste starten fick hon fritt från tredje inner när upploppet närmade sig och då avslutade Bag In Box rappt över till säker seger. För två starter sedan vann hon på Skellefteå där hon verkar trivas bra. Tre av fyra segrar har nämligen kommit på just Skellefteåtravet.

Skrällen är 10 La Norna som slog duktiga Swagger i den senaste starten, detta efter att hon fått bestämma i ledningen. Hon skulle startat på V75 i slutet av Augusti men blev struken då. Nu är det comeback igen men det är inget som oroar nämnvärt då La Norna brukar prestera bra direkt. Barfota runt om är ett plus.

Min Vinnare: 6 Rally Ida
Spets efter 500m: 6 Rally Ida
Skrällen: 10 La Norna
Ranking: A 6 B 3,10,2,9,5,4 C 8,1,7

V64-2 1640m auto
11 Björlifant är en nioåring med hög kapacitet men som inte fått till det på slutet. I den senaste starten gick han 24,7 över distansen utan att blanda sig i segerstriden. Men den dagen var banunderlaget inte passande enligt tränaren. För två starter sedan gjorde han det ändå okej bakom vinnande Tangen Haap. Ikväll möter Björlifant ett mer passande motstånd och löper han bara upp till vad han kan ska detta vara vettig segerchans. Jag tar ställning och spikar i en annars svårlöst omgång.
Motbud
5 Backegubben sitter bra grundkapacitet men har också svårt att hålla reda på benen emellanåt. Men skulle han bara sköta sig ikväll är man ett givet segerbud. Han har gjort tre starter efter uppehåll och galopperat bort sig i två av dessa. För två starter sedan kördes han till ledningen, men fick ge sig mot en smygkörd sista biten. Nu med lopp i kroppen bör toppformen vara nära och Backegubben kan även öppna bra bakom bilen. Kommer man till ledningen blir han inte lätt att passera för övriga.

Skrällen är 8 Guli Storm som ikväll trots bricka åtta inte kan nonchaleras. Detta är en rutinerad tolvåring som ofta får brottas med tillägg. Men ikväll är det bilstart och detta är en individ som kan öppna bra. Så trots bricka åtta kan det vara så att Guli Storm kommer sitta bra på det efter en bit. Till låg procent är man en skräll jag gärna betalar för.

Min Vinnare: 11 Björlifant
Spets efter 500m: 5 Backegubben
Skrällen: 8 Guli Storm
Ranking: A 11 B 5,8,9,1,3,4,6 C 2,10,7
V64-3 2140m auto
1 Klammer fick i den senaste starten gå utvändigt om ledaren i ett montélopp. Det blev galopp i sista sväng då men nu återgår man till silky lopp igen, vilket ibland kan få fin effekt. Från bricka ett är man garanterad ett fint smyglopp och uppenbarar sig bara luckan tillslut kan Klammer avsluta vasst.
3 Serious Sam var ute i ett speciellt lopp senast, där försök- och finallopp skedde under samma kväll. Han gjorde det bra och slutade femma i finalen. Serious Sam är kvick iväg från start men har kanske sin bästa bit tillslut och även om man backar något i utrustningen till kvällens start så går Serious Sam precis som man gjort vid hästens samtliga tre segrar. Ska ses med bra segerchans ikväll.

10 Boston Flip kommer med bra form, för två starter sedan satt han fast med krafter kvar i rygg på ledande och i den senaste starten scenariot likadant för Boston Flip som återigen satt i rygg på ledaren. Men denna gången fick Boston Flip vinsten tack vare att ledaren galopperade. Löser det sig bara med positionerna under vägen här kommer hans avslutnign bita bra tillslut.

Min Vinnare: 3 Serious Sam
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Boston Flip
Ranking: A 1,3,10 B 4,8,2,5,11,7 C 12,6,9
V64-4 2140m auto
4 Plastic Bag öppnar bättre från start nu än tidigare. I den senaste starten kom man till ledningen efter 700m och släppte sen till vinnaren av loppet. Plastic Bag kunde inte haka på i ryggen men avslutade ändå okej via 14,5 sista 700m. Med det loppet i kroppen nu ska dessutom formen vara framflyttad ytterligare till kvällens start. Främsta segerbudet i ett öppet lopp.

1 Kempebra gör ikväll comeback efter ett litet tävlingsuppehåll vilket gör formen svårbedömd. Men han har fått ett bra utgångsläge direkt. Kempebra kan öppna okej och enda gången han gått i ledningen vann han. Kanske inte kan försvar innerspåret men är i så fall garanterad ett fin lopp.

5 West Wind stod för en bra upphämtning efter galopp för två starter sedan, klockan stramade på 14,.5 i 1900m den gången. I den senaste starten mötte hon bra treåringar och kom aldrig riktigt in in matchen. Kunnande finns för att vara med i segertiden här.

Min Vinnare: 4 Plastic Bag
Spets efter 500m: 1 Kempebra
Skrällen:
Ranking: A 4,1,5 B 3,7,8,9,2,10 C 6,12,11
V64-5 2640m volt
7 Hulte Annika imponerade senast när hon vann trots att hon fick inleda loppet med tredjespår första varvet innan hon kom fram till dödens. Trots detta visade Hulte Annika fin inställning och höll undan till seger efter att brottat ner ledaren. Ikväll är det debut över distansen men med tanke på loppet hon stod för senast borde styrka vara något problem. Kommer hon dessutom iväg bra kan hon snabbt vara ikapp hästarna på start och tvivlar på att någon i så fall skulle vilja ta emot Hulte Annika. Lyckas hon nå ledningen efter en bit är hon hästen att slå för övriga.
14 Guli Frodo är en femåring med bra kunnande. I den senaste starten ryckte man skorna runt om på för första gången, och det slutade med galopp efter 400 meter. Nu återgår man till skor runt om. Guli Frodo har visat prov på bra styrka och har vunnit fyra av sina sju starter över 2600m. Han tål att göra en hel del grovjobb själv, vilket också lär behövs härifrån. Över lång distans ska han ses med bra chans.

11 Slotts Pila fick ett tufft lopp senast när hon fick gå i tredjespår sista varvet. Hon föll dessutom ur travet något den sista biten vilket gjorde att hon aldrig kunde utmana på allvar. Men hon har tidigare visat upp bra prestationer och skulle det bara klaffa någorlunda bättre med positionerna ikväll är hon med och utmanar om segern.

Skrällen är 3 Guldhagens Kevin. Han kommer till start med en missvisande resultatrad. Sexåringen lever på sin styrka och har inget emot den längre distansen. Formen är på uppåtgående. Från ett bra utgångsläge kommer han kunna få en bra resa vilket alltid är tacksamt i jämna lopp. Till endast 4% är detta en skräll jag betalar för.
Min Vinnare: 7 Hulte Annika
Spets efter 500m: 7 Hulte Annika
Skrällen:
Ranking: A 7,14 B 11,3,5,6,8,1,2,4 C 12,13,9,10
V64-6 1640m auto
9 Swagger imponerade senast från ledningen i ett bronsförsök på V75. Då dundrade han på i hårt tempo, klockan stannade på 1.09 första 1000m och på 11,2 som sluttd över 1640m. Man kan tänka sig att stall Sandra Eriksson har final i sikte men det är ett tag tills dess. Man väljer dessutom att tävla med skor på för att spara hovarna och har ett annat utgångsläge nu med bakspår. Men Swagger besitter ändå kunnande för att ha störst segerchans i kvällens avslutande lopp på V64.
7 Cupido Sisu är kvick iväg från start och vann ett billigt lopp från ledningen för tre starter sedan. Han är jämn och stabil i sina prestationer och skulle han nå ledningen ikväll ska ha inte nonchaleras.

3 Even’s Cool Boy blandar och ger lite i sina prestationer, men när han tävlar på topp besitter han hög kapacitet. Vann på V75 i maj och avslutade då 10,5 sista 700m. I den senaste starten blev det galopp kort efter start men gick bra därefter. Han kan öppna kvickt när man väljer att ladda iväg och skulle Even’s Cool Boy sitta i ledningen efter en bit här blir man svårpasserd. Men står över på V64 för att skapa större värde i kupongen.

Min Vinnare: 9 Swagger
Spets efter 500m: 7 Cupido Sisu / 3 Even’s Cool Boy
Skrällen:
Ranking: A 9 B 7,3,10,4,2,5 C 6,1,8
Lycka till Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:51  Lopp 10 - 12 Charming Krono
Trav - Solvalla  - Vinnare
4.00
04:00  Colorado - Boston
Ishockey - NHL - 1
1.884
19:00  Djurgården - Linköping
Ishockey - SHL - 1 (moneyline)
1.80
22:00  Ecuador - Brasilien
Fotboll - VM-kval - 1X
1.65
21:00  Valladolid - Gijon
Fotboll - La Liga 2 - Under 2,5 mål
1.81
02:00  Witt - Rowe
Annat - UFC - Witt vinnare
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 1050 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 200 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Torsdag 27/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming