DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Umåker 21/4

21 April 2022 - 10:52

Umåker står som värd för V64 på torsdag. 1 Sundbo Grann i V64-2 blir min enda spik och jag hoppas att hon leder sitt lopp från start till mål.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Umåker 21/4
V64-1 3.4.7.11
V64-2 1 Sundbo Grann
V64-3 3.9.11
V64-4 1.2.3.4.5.6.7.8
V64-5 2.7
V64-6 1.2.6.8

768 rader x 1 kr = 768kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Umåker 21/4
DD-1 2.7
DD-2 8 Global Badman

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m Auto
3 Trumpie har en bra chans att vinna loppet och han stod för en stark prestation direkt när han vann i sin nya regi. Kommer han till ledningen blir han mycket svårslagen men det är ingen självklarhet att han kommer dit och motståndet som han ställs emot håller klart bättre klass än senast. Han ser ut att bli väldigt stor favorit på förhand och så pass stor favorit tycker jag inte att han ska vara, även om han startar med klart högst segerchans i loppet.

7 Marvelous är jag spänd på till den här starten om man väljer att tävla barfota runt om, som det är anmält i skrivande stund. Jag tror att han är många meter bättre utan skor på hovarna och han borde ha gått framåt med två lopp i kroppen dessutom. Han kan öppna fort från start och Sandra Eriksson borde kunna ge honom en bra position och skulle hon öppna fortare är favoriten är det ingen omöjlighet att det kan bära hela vägen till ledningen.

11 Krakas kommer från en pluspetonad insats som tvåa på Solvalla över aktuell distans efter en rapp avslutning och nu ser det ut som att man kommer lätta henne ytterligare i balansen. Blir det överpace på loppet, har hon en riktigt vass speed till slut.

4 Ladybug Lara är en häst som behöver ha det litet serverat för att vinna men även hon har en vass speed till slut med rätt resa.

Min Vinnare: 3 Trumpie
Spets efter 500m: 3 Trumpie / 2 Enjoys Wifi / 7 Marvelous
Skrällen: 7 Marvelous
Rankingen A:3.7 B:11.4.2.1.9.10 C:5.6.8

V64-2 2140m Volt
1 Sundbo Grann blir min första spik i omgången. Det är ett lurigt lopp på förhand men jag grundar mitt tips i att Robert Skoglund får iväg henne bra från start och tar hand om ledningen. Hon har visat form i de senaste starterna och vann på en låg 27-tid näst senast och om hon går en liknande tid så måste hästarna på tillägg ner på rekordtider för att kunna komma ikapp. Jag tycker att det är vidöppet bakom min spik och antingen så tar man ställning eller garderar brett.

Motbud
11 Philip sliter lite med stilen mellan varven men jag tycker att han är bra för den här typen av lopp och med sitt springspår borde han kunna hamna bra på det direkt. Han vann 5/15 lopp under fjolåret och även om det är lite frågetecken för formen så är det en häst som skulle kunna sänka sitt rekord ett par sekunder om han tävlar på topp.

9 Lill Elden möter lite enklare motstånd än vad han har gjort på slutet och går ner i klass. Klarar han bara det snäva startspåret så ska han räknas tidigt, för formen är bra.

8 Eldar skulle kunna vara en potentiell skräll om Samu Sundqvist lyckas få runt honom felfri. Han har fyra raka galopper i raden och är extremt osäker men om han är på rätt humör finns definitivt fart för att kunna utmana.

Min Vinnare: 1 Sundbo Grann
Spets efter 500m: 1 Sundbo Grann
Skrällen: 8 Eldar
Rankingen A:1 B:11.9.8.6.12.2.4.5 C:10.13.7

V64-3 2640m Volt
3 Ride Away har passande förutsättningar nu när min tänkta spik Bond Eagle blev struken. Robert Dunder kan förmodligen inte spetsa av egen kraft men chanserna att få överta ledningen borde vara goda. Från ledningen blir det ingen lätt nöt att knäcka men det finns några hästar på tillägg som jag tycker är mer härdade och jag är ändå tveksam om Ride Away står pall över den dryga distansen.

9 Luka Modric har fått en genomkörare i kroppen efter ett längre uppehåll och förstärks dessutom av Jorma Kontio i sulkyn. Det är ingen häst som vinner ihjäl sig men han har samtidigt tävlat i tuff konkurrens och bland annat varit ute i ett försök till kriteriet under fjolåret. Det är en stark häst som är gynnad av distansen och det kan bli utslagsgivande till slut.

11 Jerome Di Quattro var ute på för djupt vatten senast när han var med på V75 men han har gjort det bra hela året och gör sällan en dålig insats. Även han lever på sin styrka och har inga problem att göra jobb på egen hand.

Min Vinnare: 9 Luka Modric
Spets efter 500m: 3 Ride Away
Skrällen:
Rankingen A:9.3.11 B:8.5.6.12 C:2.4.7.1

V64-4 1640m Auto
7 Maybach W.F har sett väldigt fin ut vid årets två starter och intrycket senast när hon slog en så pass bra häst som Money Smile med fyra längder, även om den sistnämnda fick ett tufft lopp. Med det intrycket på näthinnan känns han som en given tipsetta men det finns flera startsnabba ekipage i loppet och det är oklart vart han hamnar från start.

3 Mellby Java håller jag som knapp spetsfavorit i loppet och hon vann på ett mycket bra sätt från den positionen i sin årsdebut. Hon har ett lopp i kroppen nu och når hon ledningen är det hästen att slå.

6 Juno Beach har startat på Umåker vid tre tillfällen tidigare, vilket har resulterat i tre segrar och hon verkar stortrivas på banan. Även hon kan öppna fort från start och lär laddas mot ledningen.

4 Oryx Håleryd har gått framåt för varje start i år och vann på ett rejält senast efter en stark slutrunda. Det känns som att han är nära sin absoluta toppform nu och även om distansen är i det kortaste laget, ska han räknas tidigt.

2 Among Stars har en imponerande resultatrad och är bra för klassen. Han har presterat bra på svensk mark tidigare och går över alla distanser.

Det här är ett väldigt öppet lopp på förhand och jag tycker att samtliga ekipage ska ses med viss segerchans. Jag gör det enkelt för mig och betalar för alla hästar.

Min Vinnare: 7 Maybach W.F
Spets efter 500m: 3 Mellby Java / 6 Juno Beach / 7 Maybach W.F
Skrällen: 6 Juno Beach
Rankingen A:7.3.6 B:4.2.5 C:8.1

V64-5 1640m Volt
7 Blixen har tidigare varit en häst som har galopperat oerhört mycket men man verkar helt klart fått honom mer stabil. Han vann årsdebuten på ett bra sätt över aktuell distans och han följde upp den insatsen med en väldigt bra prestation på V75 som tvåa bakom Wolt och han var före många bra hästar i mål. Motståndet håller inte samma klass nu och flera av hans värsta konkurrenter startar med sämre utgångslägen. Är han i lika fint skick som på V75 senast och håller sig till rätt gångart, är det här en bra uppgift.

Jag vill ändå dubbla mitt system med 2 Nordvinn som bara är spelad till 5% i skrivande stund. Han är rapp i benen och håller han sig i trav från start borde han kunna ta hand om ledningen omgående med bara två hästar i den främre volten. Han är gynnad av 1640m och kan gå en 24-tid över distansen och gör han det blir det inte lätt för hästarna på tillägg att hinna ikapp.

Min Vinnare: 7 Blixen
Spets efter 500m: 2 Nordvinn
Skrällen: 2 Nordvinn
Rankingen A: 7.2 B: 11.13.3.9.10.14.5 C:15.12.6.1.8.4

V64-6 2140m Auto
8 Global Badman gör en mycket spännande årsdebut. Det här är en väldig talangfull individ som var med i såväl Svenskt travderby samt Europaderbyt. Han är såklart en bit efter de bästa i kullen men han tillhör en kull som håller oerhört hög kvalitet och några sådana hästar ställs han inte emot nu. Jag blir inte ett dugg förvånad om han bara är bäst här men det är årsdebut och säkerligen inte det viktigaste loppet under året.

1 Gazoline Mearas har radat upp segrar i vinter och behövde loppet senast efter att han varit struken två gånger på raken. Man slänger på en bike på honom för att få honom ännu rappare från start och lyckas Sandra Eriksson hålla ut sina konkurrenter blir Gazoline Mearas svårslagen från ledningen.

6 Nolimitjimmit gör sina bästa lopp i ledningen och Micael Melander vill nog gärna köra där om man kommer dit. Han möter några tuffare hästar nu men han var fin när han vann från ledningen senast och höll undan för Rossi Palema.

2 Leave You Sox on brukar hävda sig väldigt väl i den här typen av lopp och radar upp segrar i Norrland. Han har dessutom samlat på sig hårdhet på V75 och med ett lopp i kroppen efter paus borde han vara redo för en bra prestation.

Min Vinnare: 8 Global Badman
Spets efter 500m: 1 Gazoline Mearas / 6 Nolimitjimmit
Skrällen: 6 Nolimitjimmit
Rankingen A:8.1 B:6.2.4.9.7.3.12.10 C:5.11

Lycka till 
DrTraV

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Sundsvall - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1.5
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Skövde - Västerås
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.75
15:00  Mjällby - Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - Under 1 ht
1.74
15:00  Hammarby - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - Under 3 mål asian
1.74
15:00  Degerfors - AIK
Bandy - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.80
15:00  Dalkurd - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - AFC dnb
1.73
17:30  Sundsvall - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1.5
2.05
19:00  Malmö - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.75
19:00  Kalmar - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.87
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne JACKPOT (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergmans succétåg JACKPOT (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt JACKPOT
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  Stryktipset Tips Söndag 26/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:00  Stryktipset Tips 26/6 2022
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Kalmar 26/6
Insats: 1400 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Kalmar 26/6
Insats: 300 kr - DrTrav

Livestreaming