DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Umåker Måndag 14/9

13 September 2020 - 10:57

På måndagen avgörs V64 tävlingarna på Umåker. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 11 Våler Nikolai i den första avdelningen.

V64 Tips Umåker Måndag 14/9
V64-1 11 Våler Nikolai
V64-2 4,6,7,11
V64-3 5,9,13,15
V64-4 4,7,10,11,15
V64-5 8,13
V64-6 1,5,6

480 rader x 1 = 480 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Umåker Måndag 14/9
DD1: 8,13
DD2: 1,5,6

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS UMÅKER MÅNDAG 14/9

V64-1
Vi inleder V64 med Lappbarrys Lopp över 1640 meter. Jag har spikat 11 Våler Nikolai som klev ut först i andraspår med 1200 meter till mål och från den positionen så höll han bra men Gott Klirr i ledningen blev för svår att nå så han fick nöja sig med andraplatsen för fem starter sedan. Gången efter det på Solvalla så fick han vandra i dödens på den ledande Ådne Odin och han tog ner denne men åt Kleppe Fanden hade han inget att sätta emot så det blev en ny andraplats. Han brände som storfavorit i ett V86-lopp i Östersund efter det. Han galopperade då från start men han kom tillbaka okej och kom in som sexa bakom Bokli Teddy som vann det loppet. Han travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Mjölner Apollo näst senast och in på upploppet så satte han klorna i ledaren och han gick sedan undan till en klar seger. På Solvalla senast så kom han till ledningen efter 900 meter och från den positionen så blev det en rätt lätt seger före Månlykke A.M. Tufft utgångsläge nu över kort distans men jag tror att han blir svår att stå emot när Ulf Ohlsson sätter in slutstöten.

Vid gardering kan 4 U.R.Faxe som var duktig vid sprintsegern på Gävle näst senast vara tänkbar. Senast så valde Erik Adielsson lite fel väg med hästen. Han var också ute över lång distans då vilket inte är hans bästa gren så att det är ett varv kortare den här gången är positivt. Han har ett bra spår så här kanske Magnus A Djuse som finns i vagnen kan köra sig till spets i ett tidigt skede av loppet. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser att vinna loppet. Barfota runt om och jänkarvagn precis som vid den senaste vinsten.

2 Philip Lyn kommer med fin form. Han har gjort det bra i enklare gäng i norra Norge. På Harstad senast så fick han en dryg inledning på loppet innan han fick backa sig sist. Han fullföljde sedan klart godkänt men åt Silke Chasmina som vann loppet fanns inget att göra så det slutade med en andraplats. Trevligt utgångsläge nu och kan han få en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 11 Våler Nikolai
Spets efter 500m: 4 U.R.Faxe
Skrällen: 1 Gomnes Birk
Ranking: A 11 B 4,2,6,9,3,7,10 C 12,1,5,8

V64-2
Ung i Norr - Fyraåringslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Leave Your Sox On kommer till den här starten med fyra raka segrar. Trixton-sonen har verkligen hittat rätt för han har övertygat mer och mer för varje start. Senast kördes han till spets i ett tidigt skede av loppet och segrade sedan med tio längder på ett imponerande vis. Spår en bit ut på vingen här men kan Ulf Ohlsson som finns i vagnen hitta till spets utan att ödsla alltför mycket krafter så kan han bli svårfångad så han ska räknas tidigt här men jag vill ändå ha med ett par motbud.

11 Armida F.B. har gjort det bra och tagit två vinster efter ett par månaders tävlingspaus. Senast så kom hon till ledningen i ett tidigt skede och hon fick sedan bestämma och hon vann då lätt från den positionen. Det är en stor och fin häst som har fått lite mer muskler på sig efter sin träningspaus under sommaren. Hon blir allt bättre och bättre och löser det sig med positionerna och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

4 Gladiator Mearas var duktig vid två raka segrar i juli. Han sprang och sög luft senast vilket inte blev bra så man kommer att korrigera nu så han inte ska göra samma sak igen. Han har känts bra efteråt och Magnus Träff tror han kommer att göra en bra insats nu. Trevligt utgångsläge så kan han slinka ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han vara långt framme. Han har gått med träningsbalans och järnskor fast eventuellt blir det aluminiumskor runt om nu.

6 Börge Kosing tog karriärens första och hittills enda seger när han höll undan med knapp marginal före Dream E.G. för fem starter sedan. Efter det har han inte riktigt fått till det men han visade gryende form i den senaste starten. Han fick då vandra först i tredjespår hela sista varvet och han höll starkt men åt Enzo Boe som vann från ledningen fanns inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Nu blir det täta starter men har han tagit det senaste loppet bra så kan han duga en bit även mot det här motståndet.

Min Vinnare: 7 Leave Your Sox On
Spets efter 500m: 7 Leave Your Sox On
Skrällen: 8 Madonna Morique
Ranking: A 7 B 11,4,6,5,10,12,9 C 8,3,1,2

V64-3
Ett Kallblodslopp DubbelCupen, Försök 7 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 15 Prins C.K. har varit knackig i travet tidigare men han verkar ha stabiliserats och han har gjort ett gott intryck i tre raka segrar. Han klev runt sitt motstånd enkelt i opressad stil vid den senaste vinsten. Han står dåligt till med bakspår på tilläggsvolten nu men motståndet ser klart överkomligt ut så kan Mats E Djuse som finns i vagnen hitta en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden igen så han ska räknas tidigt här.

9 Guli Björn har gott kunnande när han får till aktionen men han har galopperat mycket tidigare och han är inte att lita på. Han höll godkänt som tvåa bakom Zorn näst senast. Gången efter det så galopperade han i början av loppet men han kom tillbaka och han höll mest farten och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Hauan Odin. Felfri nu och om Stefan Johansson som sitter upp bakom hästen kan servera honom ett passande lopp så kan han vara långt framme.

5 Nordvinn återkom efter en tids frånvaro senast. Han var inte som bäst då och kom i mål först på en femteplats i ett lopp som vanns av Stjerne Tore. Lopp i kroppen nu så en bättre insats nu är att vänta. Vid en lyckad start från ett snävt spår i volten här så tror jag att Stefan Edin provar framåt mot ledningen när tillfälle ges. Kommer han till täten smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

13 Hauan Odin kommer från en färsk seger. Han tog då ledningen och från spets så vann han sedan lätt. Det blir svårare att komma till täten den här gången men han har springspår på tilläggsvolten nu så kommer John Östman som finns i vagnen ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han duga mot det här motståndet också.

Min Vinnare: 15 Prins C.K.
Spets efter 500m: 5 Nordvinn
Skrällen: 6 Bäck Svart
Ranking: A 15,9 B 5,13,2,11,6,1,10,7,3 C 8,14,4,12

V64-4
El Suecos lopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Zodiac Kronos har gjort två starter efter ett långt uppehåll utan att få till det. I comebacken så blev det ett galoppmisslyckande med segern klar. Senast så höll han mest farten och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Mr Swish. Trevligt utgångsläge nu och kan Magnus A Djuse servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden här.

7 Eagle In Disguise kördes till ledningen och från spets så vann han sedan lätt med krafter sparade för fyra starter sedan. Han tog ledningen men släppte och sedan så galopperade han med 350 meter kvar av loppet när det tog emot lite den sista biten senast. Det var första starten på ett tag så han kan vara förbättrad med det loppet innanför västen. Han trivs bra i ledningen och kommer Ulf Ohlsson till täten här så kör han nog i den positionen så länge lampan lyser.

11 M.T.Montpelier har inte fungerat för det har blivit tre raka galopper på sistone. Han var åtgärdad inför det senaste loppet. Han fastnade med bakhoven i banan och snubblade sig i galopp då. Utan det missödet så hade han tagit en framskjuten placering och han gick bra upploppet ner efter galoppen och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Lisa S.E. Tråkigt läge nu men löser det sig med positionerna och om han kan hålla sig till rätt gångart så fäller han många hästar till slut.

10 Mr Swish gjorde debut i ny regi för Daniel Wäjersten senast. Han satt då en bit bak innan han gick till anfall och via en stark slutrunda så klev han runt sitt motstånd på ett bra vis till seger. Han hade inte startat på några månader inför det loppet så det loppet i kroppen nu kan ha gjort honom gott nu. Med en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut.

15 Brida fick ett lyft när hon testades barfota runt om. På den balansen har hon tagit karriärens tre första segrar. Näst senast så valde Ove A Lindqvist i vagnen fel väg med henne och det fanns krafter kvar när hon kom i mål som sjua i ett Klass II försök bakom en överlägsen Global Upset. Senast så blev det en startgalopp innan hon anslöt och hon hängde sedan med godkänt. Felfri nu och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så kan hon bli att räkna med här.

Min Vinnare: 4 Zodiac Kronos
Spets efter 500m: 7 Eagle In Disguise
Skrällen: 9 Superman K.R.
Ranking: A 4,7 B 11,10,15,9,13,2,6,1 C 14,8,3,5,12

V64-5
Norrlands Elitserie Stolopp, försök - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 8 Brenne Bitti hade galopperat i samtliga starter i år innan den senaste starten i Rättvik. Hon var ute i ett montélopp på Bollnäs näst senast. Då galopperade hon i den sista kurvan men hon var utan segerchans i det läget. Med det loppet i kroppen så var hon bättre senast. Hon tog ledningen och släppte sedan till Varg Eld. Hon hittade sedan loss på den sista bortre långsidan och då avgjorde hon sedan väldigt lätt till seger. I ett felfritt lopp nu så tror jag hon är med och kämpar om segern här om Rikard N Skoglund som kör åt Jörgen Westholm kan få till en bra styrning.

13 Oddsy kommer med två raka spetssegrar. Hon har fått mycket pengar på sig efter vinsten i Greivins Minne på Boden senast så motståndet är tufft nu. Hon är startsnabb så utgångsläget den här gången är mindre lyckat men kan hon få smyga med i en trevlig rygg innan hon spelar ut speeden så kan hon duga en bit mot det här gänget också. Inga ändringar så det blir skor runt om samt öppet huvudlag och en vanlig vagn, säger Ove Eriksson.

I övrigt kan 14 Sundbo Nova vara tänkbar. Hon fullföljde bra som trea i ett lopp som vanns av Oddsy för tre starter sedan. Hon stod då med tillägg över kort distans och nu är det lika start som gäller istället. Hon gjorde det bra vid vinsten under sadel näst senast. Med lite klaff här så kan hon vara långt framme igen.

Min Vinnare: 8 Brenne Bitti
Spets efter 500m: 8 Brenne Bitti
Skrällen: 11 Moddelina
Ranking: A 8,13 B 14,7,11,15,2,4,6 C 9,5,12,10,1,3

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Selmer I.H. tog årets första vinst senast. Han tog då över ledningen med knappt två varv kvar av loppet. Han var sedan fullständigt överlägsen och vann väldigt enkelt. Motståndet höll inte allra högsta klass men intrycket var mycket fint. Han kan nog inte hålla upp ledningen men hittar Samu Sundqvist bara loss i god tid före mål så tror jag han är med och utmanar om segern igen.

6 Apollon De Kacy kom med en stark avslutning och plockade ner Kalashnikov på linjen till seger för fyra starter sedan. Det följde han upp med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Kapten Kidd. Han avslutade starkt och kom i mål som tvåa bakom Borups Tornado näst senast. Gången efter det så slutade han oplacerad i The Owners Trophy på Solvalla där My Dream Art plockade ner den ledande Hierro Boko till seger kort före mål. Han trivs över den långa distansen och hittar Rikard N Skoglund som kör åt Jörgen Westholm nu ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här.

5 Vic De Luxe var ute i ett kvallopp i mitten på juli innan han gjorde comeback efter lång tävlingsfrånvaro i ny regi för Sören Lennartsson senast. Han gick då okej som sjua i ett lopp som vanns av Empire Garbo. Med det loppet innanför västen nu så tror jag att han kan vara klart förbättrad till den här starten. Trevligt utgångsläge nu och hittar Krister Söderholm som sitter upp bakom hästen en bra väg med honom så kan duga mot det här motståndet.

I övrigt kan 7 Digital Ink som håller hög klass vara tänkbar. Han har dock inte startat sedan april och han har ett spår lite väl långt ut på vingen här. Han kan öppna fort vid laddning så det är inte omöjligt att Ulf Eriksson kan få ta över ledningen efter en bit. Skulle så bli fallet så kan han vara långt framme men han ratas på systemet.

Min Vinnare: 1 Selmer I.H.
Spets efter 500m: 3 Regent Zet
Skrällen: 8 Te Quiero Grif
Ranking: A 1,6,5 B 7,2,11,3 C 10,8,12,9,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming