DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Årjäng 17/9

16 September 2021 - 21:53

Vi sparkar igång helgen med en V65-omgång från Årjäng och jag spelar med en spik i omgången, Global Approval i V65-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Årjäng Fredag 17/9
V65-1 1.4.5.8
V65-2 2.4.5.8.9.10.11.12
V65-3 3.5
V65-4 8.12
V65-5 2.4.5.6.8
V65-6 3 Global Approval

640 rader x 1 kr = 640kr

Lunch Dubbel Årjäng Fredag 17/9
LD-1 2.4.5.6.8
LD-2 3 Global Approval

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m Volt
4 Hauan Mina blir förmodligen mångas spik i omgången och det är ingen tvekan om att hon ska vara favorit. Det är en talangfull avkomma efter Tekno Odin som har vunnit hälften av karriärens starter och är på väg att löpa upp till sitt kunnande igen efter ett fjolår med mycket problem. Hon ser dock ut att bli väldigt stor favorit och har två galopper i raden och motståndet är inte alls tokigt.

5 Valle Borka har bara vunnit ett lopp på 26 försök men det är en häst under utveckling som har matchats hårt mot kull-toppen och senast var hon ute i Norskt travderby för Ston och gjorde det klart bra som fyra. Hon möter äldre och mer härdade hästar men hon till skillnad från många andra i loppet är det en häst som är på väg framåt i karriären och med nuvarande form måste hon räknas.

8 Torpa Oda är ett fartfyllt sto som har en mindre smickrande rad men även hon har varit ute i tuffare sällskap. I senaste loppet var hon inte som bäst i ett lopp som Ulvsåsen vann men hon har fått vila upp sig i ett par månader sedan dess och även om hon kanske behöver något lopp i kroppen innan formen är där tycker jag att hon ska räknas i det här sällskapet om hon är väl förberedd, trots sitt tillägg.

1 Faste Jerva är inte så tokig och även om det var ett tag sen som hon besökte sverige så har hon presterat bra i Årjäng tidigare. Läget blev perfekt och med ett passande smyglopp skulle hon kunna slå till. Hon har visat form hemma i Norge och kanske kan tända till ytterligare med körspö nu?

Min Vinnare: Hauan Mina
Spets efter 500m: 4 Hauan Mina / 5 Valle Borka
Skrällen: 8 Torpa Oda
Rankingen A: 4.5 B: 8.1.3.9.7.6.2

V65-2 2140m volt
Det här loppet håller ingen vidare klass och här tror jag att spelarna kommer att sprida strecken rejält och det kommer även jag att göra och jag betalar för hela åtta hästar på mitt system.


4 Sandra Mariah har fått ett passande utgångsläge och verkar trivas bäst i den främre träffen. Hon var ganska blek senast i ett lopp på Momarken men vann ett lopp i Biri från tät innan dess. Det är ingen omöjlighet att hon kan avancera fram till ledningen efter en bit om hon hanterar spåret och med tanke på hur hon såg ut vid segern borde det här vara en lämplig uppgift om hon kommer till tät. Hon ska dessutom tävla med körspö för första gången vilket känns intressant.

5 Ingrid C var rejäl vid segern från dödens senast och kommer hon iväg Snabbare än 4 Sandra Mariah i volten ligger vägen öppen för ledningen. Hon gick en 14-tid under slutrundan senast och var klart förbättrad mot tidigare och gör hon en liknande prestation igen kan det bli svårt för hästarna på tillägg.

10 Malawika Maid har lätt till galopp men hon ser ut som en annan häst när hon får tävla barfota. Hon avslutade bra vid tredjeplatsen senast och vann på ett överlägset sätt från ledningen på Axevalla under sommaren men däremellan har hon ägnat sig att galopp. Vi får hoppas att hon håller sig i trav nu för då tror jag hon är bra nog att vinna här.

8 Touch Of Class har höjt sig i sin nya regi i Norge och har visat fart som borde räcka en bit här. Hon är inte alls att lita på men om hon sköter sig tror jag hon är med långt fram.

9 Quickstep D’Astino är bra för den här typen av lopp men har varit ifrån tävlandet sedan januari och känns väldigt svårbedömd, ändå given på kupongen.

12 Royal Vacation har inte visat så mycket men med Jepsson i sulkyn och från ett springspår på tillägg så borde hon kunna komma iväg bra och få en vettig position.

Jag betalar även för 2 Fiji samt 11 Clipping Pandora
Min Vinnare: 4 Sandra Mariah
Spets efter 500m: 4 Sandra Mariah/ 5 Ingrid C.
Skrällen:
Rankingen A:4.5.10.8 B:9.12.2.11 C: 1.7.6.3

V65-3 2140m Volt
Här tycker jag att två hästar höjer sig en aning på förhand och jag väljer att låsa loppet på dessa två.

3 Ready Trophy är en rejäl häst som sprang in 300.000 under fjolåret och det har inte någon annan i fältet varit i närheten av. Han var tillbaka på tävlingsbanan senast efter fem månaders frånvaro och kördes snällt på innerspåret och sköt till hyggligt över upploppet utan att glänsa. Han behövde med all sannolikhet det loppet i kroppen och formen borde vara framflyttad rejält nu och jag tror att vi kan räkna med en mer offensiv styrning nu och om han presterar på den nivån han kan så tror jag det är en vettig chans att vinna den tunga vägen.

5 Chef M.M är en nyttig häst som kanske inte har visat samma form som under sommaren och skor är ett minus men han har matchats i ganska tuffa sällskap och det här ser ut som ett mer överkomligt motstånd på förhand och om det klaffar med positioner borde han kunna få bra draghjälp av Ready Trophy och på speed skulle han kunna besegra honom över upploppet.

1 Staro Kitty kan säkert springa en låg 15-tid där framme en bra dag och får hon fuska bort lite av loppet kan det såklart bli långt fram för hästarna på tillägg men jag tror att hon kommer att få en hel del spel på sig och normalt sett tycker jag att de där bak bör vara hårdare.

Min Vinnare: 3 Ready Trophy
Spets efter 500m: 1 Staro Kitty
Skrällen:
Rankingen A:3.5 B:1.8.7.2. C:6.4

V65-4 2140m Volt
8 Heart .Of Love N.O är en tänkbar spik i omgången. Jag tycker att han har visat högst kunnande i loppet och strular det inte med positioner tror jag det är en bra chans att kliva runt det här gänget. Han har varit på pallen vid fyra tillfällen på fem försök och dessutom vunnit två gånger och det är inte många av konkurrenterna som har visat på samma kunnande. Det är dock ett knepigt läge och det kan häxa med positioner och som klar favorit vill jag ändå betala för ytterligare en häst.

12 Thai Baratheon har förvisso inte tävlat sedan Juni 2020 men han visade fina fartresurser som treåring och mötte hästar som Mr Mah Can , Natorp Bo , Totto Barosso då och alla dom hade såklart varit enorma favoriter om de hade varit med i det här fältet. Nu har han fått träna på i sin nya regi och har sett fin ut i ett kvallopp där han gick en 18-tid och om han är väl förberedd är det en intressant utmanare.

Bakom känns det som ett getingbo och det är ingen jag får någon direkt feeling för men 10 Qvarken har vunnit på Årjäng förr men chanserna att han ska trava felfritt är inte så stora och 9 Equilizer var rejäl vid segern i Maj men har inte visat så mycket därefter och har vilat inför det här.

Min Vinnare: 8 Heart Of Love N.O
Spets efter 500m: 6 Ståle N.O / 7 Last November N.O
Skrällen: 10 Qvarken
Rankingen A: 8.12 B:9.10.6.7. C:1.3.4.2.11

V65-5 2640m Auto
5 Manolito M.M har vunnit de tre senaste gångerna som han har gått i ledningen och verkar växa i den positionen och taktiken från Peter Ådenfors borde vara självklar. Det är en rejäl häst som fungerar på alla distanser och han har vunnit över lång distans tidigare. Bra chans.

8 Jatzy Jazz har rätt höga toppar och han vann i ett enklare sällskap senast och har fått två lopp i kroppen efter paus. Han har fått ett dåligt läge men borde ändå komma iväg bra med tanke på hur startsnabb han är och hitta en bra position trots ett spår långt ut på vingen. Han gick med skor senast men nu åker dom av och det är ett klart plus.

4 Grand Maxim galopperade från start senast men gick bra därefter och kunde trots det sluta trea. Näst senast var han ute på för djupt vatten men var klart bra som fyra på 1.13.9 över medeldistans och precis som vid den starten så återgår man till att tävla barfota.

2 Brolle F är van den långa distansen och kan öppna fort från start. Jag tror inte att han kan svara ut Manolito M.M från början även om det inte är någon omöjlighet men annars borde chanserna vara goda att slinka ner i ryggen på ledaren och få ett passande lopp på innerspåret.

6 Highland Sisu var spelad till 96 gånger i sin senaste start men gjorde en klart bra insats som fyra och formen tror jag inte det är något fel på. Han gör sällan en dålig insats även om han inte vinner speciellt ofta och han trivs på Årjäng där han vann för tre starter sedan.

Min Vinnare: 5 Manolito M.M
Spets efter 500m: 5 Manolito M.M
Skrällen: 6 Highland Sisu
Rankingen A: 5.8 B:4.2.6 C: 7.9.3.1.11

V65-6 2140m Volt
3 Global Approval har hittat formen och gjort det bra varje gång på slutet och står bra inne i loppet. Det finns några allvarliga utmanare på tillägg men med tjugo meters försprång borde han kunna glida fram till tät omgående och sedan tror jag att Magnus Jakobsson kommer att grilla hästarna på tillägg och blir svår att hinna ikapp. Vi får se hur pass stor favorit hon kommer att vara vid spelstopp men till nuvarande spelprocent landar jag till slut i en spik.

Motbud
8 Revenue Lavec tävlade i ett väldigt tufft lopp senast och mötte bland annat Vitro Diablo, Lucky Queen Soa och Z.Boko då och det var en rejäl överraskning att hon slutade tvåa då. Nu går han ner i klass och med nuvarande form blir jag inte direkt förvånad om han skulle plocka ner favoriten.

7 Bianca Sisa är riktigt fartfylld men är kanske som allra bäst när hon får tävla i ledningen över kort distans. Jag tycker inte heller att hon visar på samma form som tidigare under året även om hon har mött tuffa hästar hela tiden. Hon är snabb från start och skulle kunna komma iväg bra från tillägg och vid full form är hon bra nog att vinna den här typen av lopp.

Jag blir väldigt förvånad om vi inte hittar vinnaren bland ovan nämnda hästar.

Min Vinnare: 3 Global Approval
Spets efter 500m: 3 Global Approval
Skrällen:
Rankingen A: 3 B:8.7 C:4.1.9.6.2.10.11.5

Lycka till 
Dr Trav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming