DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Boden 24/9

23 September 2021 - 22:45

Vi sparkar igång helgen med en V65 från Boden som den här veckan är kryddad med en jackpot i och med den svåra omgången förra fredagen då ingen lyckades med bedriften att få sex rätt. Jag spelar med två spikar i omgången, Cupido Sisu i V65-1 samt Philomenia i V65-3.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Boden Fredag 24/9
V65-1 3 Cupido Sisu
V65-2 4.5.7.8.9
V65-3 1 Philomenia
V65-4 3.5.6.9
V65-5 2.4.5.7.10.11
V65-6 1.2.6.8.9.10

720 rader x 1 kr = 720kr

Lunch Dubbel Boden Fredag 24/9
LD-1 2.4.5.7
LD-2 10 Ellen Degeneres

4 rader x 60 kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Auto
3 Cupido Sisu och 1 Top Of The World mötte varandra i början av augusti med liknande förutsättningar och den gången var Cupido Sisu spelad till 1,35 inom vinnarspelet och kunde också mycket enkelt rinna undan från ledningen. Dom möttes igen 11/9 i ett lopp i Finland och då hade Cupido Sisu kanske inte sin bästa dag. Han kom igenom perfekt från sitt bakspår och satt tidigt i dödens och fick trava hela loppet i den positionen mot tufft motstånd och tappade till slut över upploppet.

1 Top Of The World å andra sidan vann loppet efter ett perfekt lopp i ryggen på ledaren och han sköt till vasst över upploppet när luckan kom. Cupido Sisu var märkligt nog ute i ett lopp bara tre dagar senare i Skellefteå och mötte bland annat Swagger och Even’s Cool boy då och orkade inte alls från ledningen, vilket kanske inte var så konstigt efter att ha fått gått ett tufft lopp i Finland bara tre dagar tidigare.
På Bodentravet trivs Cupido Sisu som allra bäst och även om Top Of The World är den som har visat bäst form för dagen tror jag att Cupido Sisu kommer vara rejält förbättrad nu och att han öppnar Snabbare från start än Top Of The World tror jag blir avgörande för loppets utgång. Han kommer att ta hand om ledningen omgående och i ett litet fält brukar det inte hända så mycket under vägen och det är stor chans att hästarna radar upp sig på innerspåret. Jag tar ställning och spikar Cupido Sisu även om Top Of The World är en värdig utmanare.

Jag tycker dessa två höjer sig markant med ska vi nämna någon bakom är det 5 Hesiod som alltid gör sitt jobb utan att vinna speciellt ofta numera men han var faktiskt före Cupido Sisu i mål senast.

Min Vinnare: 3 Cupido Sisu
Spets efter 500m: 3 Cupido Sisu
Skrällen:
Rankingen A:3 B:1 C:5.4.2

V65-2 2140m Volt
8 Conrads Gregor har en hög högsta nivå och det är en stark och rejäl häst som tål att gå ute i spåren. Han sliter dock med aktionen och har väldigt många galopper i bagaget och det är svårt att sia om hur han kommer att fungera. Han har presterat bra i Boden tidigare och har vunnit två gånger på tre försök och i somras var han rejäl som tvåa i ett tufft lopp på Bergsåker bakom vinnande Bodybuilder och han var före många dugliga hästar i mål.
Om han har vaknat på rätt sida tror jag han vinner det här loppet felfri men det är ingen jag litar på.

9 Yakari galopperade oturligt senast när han krokade ihop med en konkurrent under slutrundan och även om han inte hade haft något med segern att göra i ett tufft sällskap såg det ut att finnas en del krafter obrukade.
Han har varit ute i ganska tuffa sällskap tidigare och går ner i klass till den här starten och trots att distansen är i det kortaste laget och att han startar med 40 meters tillägg så borde han vara med där framme till slut.

4 Orlandina startar på mellan-volten och har tjugo meters försprång på sina värsta konkurrenter och hon svarade för några starka insatser under sommaren men har inte presterat lika bra därefter. Tidsmässigt hävdar hon sig väl i loppet men att hon ska tävla med skor samt vanlig vagn nu får ses som ett klart minus då hon allt som oftast tävlar barfota runt om.

7 Grapelli är bara tre år gammal och är både oslipad och osäker än så länge men det finns en del utvecklingspotential i den här hästen och även om det är tufft begärt att han ska sätta nosen först över linjen mot hästar som har samlat på sig mer hårdhet. han har varit ute och mött Devils Tongue och andra bra treåringar mer eller mindre varje gång under året och även om hästarna på 40 meters tillägg normalt är hårdare skulle han kunna räcka här om dom skulle få lite trafikproblem under vägen.

5 Neymar är inte så tokig och borde komma iväg fort från start om han hanterar volten väl och han skulle kunna vara ikapp den främre volten tidigt och kanske t.om överta ledningen. Han har ägnat sig mycket åt galopp det här året men var inte långt ifrån en skrällseger från ledningen näst senast när han gick felfritt och formen tror jag inte det är något fel på.
Om han fungerar är det ett roligt bud till låg spelprocent.

Min Vinnare: 8 Conrads Gregor
Spets efter 500m: 5 Neymar / Gennaro Web
Skrällen: 5 Neymar.
Rankingen A:8.9 B:4.7.5 C:2.6.1.3

V65-3 1640m Volt
Här kommer min andra spik i omgången och jag kommer att gå rakt ut på 1 Philomenia. Philomenia har gjort 32 starter i karriären utan att ha vunnit ett enda lopp och det kan såklart tyckas märkligt att spika en häst som aldrig har vunnit. Hon har dock matchats i tuffa gäng hela tiden och tävlade mot kulltoppen under fjolåret och var bland annat ute i en E3-final och mötte hästar som M.T Perete, Eagle Eye Sherry, Chablis Ribb och Globalizer med flera.
Nu har hon flyttat till Norrland där konkurrensen inte är lika hård och jag är övertygad om att den där första segern kommer att komma förr eller senare och förutsättningarna den här gången är goda.
Hon är fartfylld och kan öppna fort från start och med spår 1 i volten tror jag att hon flyger till ledningen och hon gick en 12-tid över distansen i somras när hon tävlade barfota, vilket hon kommer att göra nu också.
Det saknas inte motstånd den här gången heller men det är ingen i loppet som kan matcha den tiden över distansen och jag hoppas verkligen att man vill köra i ledning för då tror jag det är en bra chans att hon leder det här loppet från start till mål. Hela vägen Krister Söderholm!

Motbud
4 Nehemiah är en rejäl häst som trivs i Boden och håller bra form för dagen. Jag tycker att han är mer stark än snabb men han räds inte att göra grovjobb och kommer att komma iväg hyggligt från start om John Östman prickar bra i volten.
Jag tror att hon kommer söka sig framåt till dödens för att massera ledaren och det är ingen omöjlighet att hon är hårdast till slut.

10 Russjkat glänste vid segern 6/9 och följde upp den insatsen med en seger i monté och formen verkar vara på topp efter att hon har fått pusta ut efter några bleka insatser i våras. Med nuvarande form är det ingen omöjlighet att vi får se en offensiv styrning men det är aldrig lätt att vinna från ett bakspår över kort distans även om kunnandet finns för att göra det.

7 Keiron Nalan kan en del i sina ljusa stunder och borde komma iväg bra från sitt springspår. Han glänste inte alls under sommaren men var rejält förbättrad efter paus senast även om han inte riktigt orkade hela vägen från ledningen. Han borde hur som helst skaffa sig en bra position och är inte alls borta om det klaffar.

Min Vinnare: 1 Philomenia
Spets efter 500m: 1 Philomenia
Skrällen: 7 Kieron Nalan
Rankingen A:1 B: 4.10.7 C: 3.11.8.2.9.12.5

V65-4 2140m Volt
5 Burj Khalifa tog karriärens första seger senast i ett enklare sällskap när han återkom från en kortare paus och han gick undan med gott om krafter kvar över mål.
Han har visat att han kan öppna riktigt fort bakom bilen men nu är det voltstart och det är möjligt att han inte är lika snabbt den första biten då.
Senast han startade med voltstart vände han inte upp helt perfekt men när han väl fick upp farten från sitt springspår gick det riktigt fort. Lyckas Ove A Lindqvist bara vända upp med hästen på ett bra sätt tror jag han kan vara först fram av hästarna på tillägg och då är mycket vunnet. Det är dock ingen självklarhet och jag vill ha med några till på systemet.

9 Estelle Ima har bara missat pallen vid två tillfällen i karriären efter nio starter och har fått ett passande springspår och borde komma iväg bra från start. Hon har startat i Boden vid tre tillfällen tidigare vilket har resulterat i en seger och två andraplatser och oavsett om hon är först fram av hästarna på tillägg eller inte borde hon få en passande resa.

6 B.Sacamano var ute i ett tufft lopp i Finland senast som vanns av V75-hästen Leave Your Sox On och han går ner i klass till den här starten. Han har dessutom visat form de senaste månaderna och har vunnit fem lopp. Han är inte helt lätthanterlig och vi får se hur han hanterat ett fjärdespår i volten men kommer han bara iväg från start tål han att göra jobb under vägen och är en tidig utmanare.

3 Lillamaggan ägnar sig mest åt galopp men det finns mycket kapacitet inombords och jag vet att tränaren håller hästen ganska högt om hon fungerar. Skulle det klaffa lite under vägen kan det vara en rolig skräll om hon sköter sig.

Min Vinnare: 5 Burj Khalifa
Spets efter 500m: 5 Burj Khalifa/9 Estelle Ima
Skrällen: 3 Lillamaggan
Rankingen A: 5.8.6 B:3.2.8.10.4.1.7

V65-5 1640m Auto
Det här är ett lopp med många finska hästar som kommer på besök och det är inte helt lätt att sätta in dom i loppet vilket gör loppet svårlöst på förhand.

7 Mellby Java inledde karriären lovande med två raka segrar från ledningen och med ett spår ett par hack längre in i banan hade det här kunnat vara ett tänkbart singelstreck. Det är två finska gäster på besök invändigt som vad jag har kunnat se i det finska lopparkivet inte verkar vara några raketer från start. Om Roger Nilsson laddar från start är det ingen omöjlighet att han kan hitta till ledningen och då är det hästen att slå för övriga trots sin orutin. Näst senast var hon ute i ett tufft lopp och mötte bland annat Devils Tongue som har radat upp segrar och dessutom kvalat till Kriteriet och några hästar av den kalibern ställs hon inte mot nu. Hon är dock bara tre år gammal och möter äldre hästar och att det blir någon ledning är ingen självklarhet.

2 Estelle Tröjborg har gått bra tider i Finland men hon är väldigt svår att sätta in i loppet för mig och jag är inte övertygad om att den korta distansen är någon fördel. Av det jag har sett i det finska lopparkivet verkar hon vara trög ut från start och det är oklart vart hon hamnar men det verkar vara en vettig häst för sammanhanget och hon kommer säkert att vara med där framme.

4 Star Rose ser inte heller ut att vara överdrivet snabb från start men hon öppnade över medel i ett lopp i Mikkeli i somras när hon gick en hög 12-tid över distansen och det är såklart starka papper för den här typen av lopp.
Skulle Mauri Jaara lyckas få fart på hästen bakom bilen och hitta till ledningen borde hon bli svårpasserad om hon presterar på samma nivå som vid den starten då han var tvåa i fin stil bakom en överlägsen vinnare.

5 Mindyourvoice W.F vann över distansen på just Bodentravet efter att Sandra Eriksson forcerade hästen till ledning efter 500 meter och nu får Mika Forss i sulkyn och ska dessutom utrustas med en bike för första gången. Det kanske kan få henne ytterligare något rappare från start och Mika Forss brukar sällan vara blyg i sina styrningar och han gör förmodligen ett försök att ladda iväg bakom bilen. Tänkbar.

Jag betalar även för 10 Gift From Love och 11 Shaking Dude som kan komma in i matchen vid överpace.

Min Vinnare: 7 Mellby Java
Spets efter 500m: 4 Star Rose / 5 Mindyourvoice W.F / 7 Mellby Java
Skrällen: 
Rankingen A:7.4 B:2.5.10.11 C:6.9.8.12.1.3

V65-6 2140m Auto
Omgångens avslutade lopp känns som det mest öppna på förhand och det är väldigt svårt att reda ut det här loppet.

10 Ellen Degeneres har dummat sig en del på slutet men på rent kunnande håller jag henne högt i det här fältet. Formen tror jag inte att det är något fel på och motståndet känns klart överkomligt. Man återgår till att tävla barfota nu och jag gillade intrycket efter galopp med samma balans 13/8 och om hon sköter sig nu kommer hon att avsluta vasst över upploppet.

8 B.W.T Daenerys var blek efter ett lopp invändigt senast och hängde inte alls med över upploppet men hon kan klart bättre än så och brukar alltid göra ett gott dagsverke även om hon inte vinner speciellt ofta. Hon är snabb ut från start och trots ett spår långt ut på vingen borde hon kunna söka sig en bra position direkt.

1 Witherveryheartbeat är väl ingen stjärna men hon är snabb från start och kommer förmodligen att ta hand om ledningen och från den positionen vann hon säkert för tre starter sedan även om motståndet var enklare då. Får hon fuska bort lite av loppet där framme kan hon mycket väl rinna undan till en seger.

6 Cover Princess har gjort det bra i Finland och jag gillar det jag har sett därifrån och hon borde räcka långt i den här typen av lopp. Hon har dock besökt Bodentravet vid ett par tillfällen tidigare och har inte fått det att stämma då men om det är tillfälligheter eller att hon inte trivs låter jag vara osagt.

9 Honky Tonk Angel har inte varit som bäst sedan hon äntrade travbanan igen efter ett par månaders uppehåll men hon inledde året starkt och tog två segrar och två andraplatser på fyra försök. Nu lättas hon i balansen och med ett par lopp innanför västen borde hon vara redo för en bättre insats nu.

Sista markeringen får 2 Deli som kan en del i ljusa stunder och har fått ett bra läge bakom bilen och det var ett bra intryck vid segern senast hon gjorde resan till Boden.

Min Vinnare: 10 Ellen Degeneres
Spets efter 500m: 1 Witheveryheartbeat/ 8 B.W.T Daenerys
Skrällen: 6 Cover Princess
Rankingen A:10.8.1 B:6.9.2.11.7 C: 13.12.5.4.3

Lycka till 
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming