DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Bollnäs Lördag 19/9

19 September 2020 - 11:13

Det är V65 tävlingar ifrån Bollnäs ikväll. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 4 Test Pilot i den första avdelningen och 6 Findus M. i den femte avdelningen.

V65 Tips Bollnäs Lördag 19/9
V65-1 4 Test Pilot
V65-2 2,10,12
V65-3 1,2,3,4,5,6,9,10,11
V65-4 1,3,5,6,7,10,12,13,15
V65-5 6 Findus M.
V65-6 6,10,11

729 rader x 1 = 729 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS BOLLNÄS LÖRDAG 19/9

V65-1
Vi inleder V65 med ett Breddlopp - KRAFFT:s B-tränarserie - P21-lopp över 2140 meter. Jag har spikat 4 Test Pilot som gjorde comeback efter en liten paus senast. Han tog då över ledningen efter ett knappt halvvarv men i slutsvängen så var krafterna slut och han fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom en överlägsen Double Formula. Lopp i kroppen nu så en vassare prestation här är att vänta. Innerspår på tilläggsvolten nu men det är bara tre motståndare på start så här tror jag att Sofia Frilén kör framåt omgående och skulle ledningen nås i ett tidigt skede av loppet så är mycket vunnet. Blir det inte spets så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 3 Torte Lini som har lämnat Magnus Jernemyrs träning och kommer ut i en intressant debut i ny regi för Kevin Svedlund vara tänkbar. Han gjorde det bra i ett kvallopp nyligen. I tidigare regi har han galopperat väldigt mycket men i ett felfritt lopp här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

15 Alwoods Joker debuterade i ny regi för Jennifer Persson senast. Han gick då en del av loppet i dödens och han höll sedan okej som trea i ett lopp där Cavaradossi spurtade in till seger. Det var första starten på några månader så med det loppet innanför västen så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Bakspår på tilläggsvolten är inte det roligaste men får han lite draghjälp under slutrundan så kan han duga en bit mot det här motståndet fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Test Pilot
Spets efter 500m: 4 Test Pilot
Skrällen: 11 Quiz Roc
Ranking: A 4 B 3,15,9,11,12,5,6 C 2,10,1,7,14,8,13

V65-2
Ett Breddlopp - P21-lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 12 Staro Jackson fick en kall rygg framför sig men när han fick fritt spelutrymme på upploppet så avslutade han sedan klart godkänt i skymundan men det räckte inte till mer än en sjundeplats i ett lopp som vanns av Omaha Zenz senast. Tråkigt utgångsläge här men kan Michelle Larsson som finns i vagnen hitta en bra väg med honom och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

2 Divine Du Nord har på 29 starter i Alf Nordemos regi ännu ingen seger. Hon hade fem raka galopper inför den senaste starten. Hon gav då ett fint formbesked när hon spurtade klart godkänt och kom i mål som tvåa i ett lopp som vanns av Melizza. Felfri nu så har hon ett bra utgångsläge och här kanske Alf Nordemo kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede av loppet. Skulle så bli fallet så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

10 Isolde har inte fått till det i sina senaste starter. Nu har hon pausat över sommaren för den senaste starten var i början av april så det är lite ovisst hur formen är. Här har hon fått bakspår men kan hon hålla ihop aktionen och om hon kan få smyga med i en vettig rygg innan hon sätter in slutstöten så kan hon vara långt framme direkt i återkomsten om hon inte är alltför ringrostig.

Min Vinnare: 12 Staro Jackson
Spets efter 500m: 2 Divine Du Nord
Skrällen: 8 White Witch Doc
Ranking: A 12 B 2,10,6,8,7,11,3 C 4,5,1,9

V65-3
Ett Breddlopp - P21-lopp över 2140 meter och jag har streckat nio hästar. 2 Olmeda har bara en seger hittills i karriären efter 18 starter. Senast så visade hon gryende form när hon via en godkänd avslutning kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Ballerine De Fer. Trevligt utgångsläge nu och om hon kan få en fin löpning i den främre träffen så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

4 Lauren Bacall kördes till ledningen med dryga varvet till mål och från den positionen så vann hon sedan i ohotad stil näst senast. Gången efter det så galopperade hon i starten men hon gjorde sedan en godkänd upphämtning fast hon slutade ändå oplacerad i ett lopp som vanns av Ballerine De Fer. Felfri nu så kanske Emil Cedergren som finns i vagnen kan köra sig till spets i ett tidigt skede av loppet och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

1 Sheridan satt en bit bak i kön innan han gick till attack i tredjespår på den sista bortre långsidan. Han kom då med en stark avslutning ute i spåren men åt Ballerine De Fer som vann det loppet från ledningen så fanns det inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Innerspår bakom bilen nu men om Bo Landgren som sitter upp bakom hästen kan få smyga med så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

6 Captain Simcoe gjorde en start för Per Nordlund i mars när det blev en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Brio Du Biwetz. Nu är det debut i ny regi igen för Eva-Jeanette Liljeberg har numera hand om träningen. Spår lite långt ut på vingen nu och formen är lite oviss efter ett halvårs frånvaro men löser det sig med positionerna och om han inte är alltför ringrostig i sin comeback här så kan han bli att räkna med när det ska avgöras.

Min Vinnare: 2 Olmeda
Spets efter 500m: 4 Lauren Bacall
Skrällen: 6 Captain Simcoe
Ranking: A 2,4,1 B 6,10,11,9,3,5 C 7,8,12

V65-4
Ett Kallblodslopp - Breddlopp - KRAFFT:s B-tränarserie - P21-lopp över 2140 meter och jag har streckat nio hästar. 13 Gnällspik har som många kallblod stora problem med att hålla sig till rätt gångart för det har blivit galopp i tre lopp i följd. Felfri nu så har han bra farter i sig och kan Fredrik Fransson som finns i vagnen lyckas hålla honom i trav den här gången så kan han duga en bit mot det här motståndet.

3 Wik Viking har bara en seger efter 38 starter i karriären. Han gick godkänt som femma i ett lopp som vanns av Harnsta Nenne senast. Han visade prov på god startsnabbhet näst senast och med endast två motståndare på startvolten här så kan det vara läge för tidig ledning. Skulle han sedan få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan han rinna undan till en seger.

6 Sköy Viktoria gjorde sin senaste start för två år sedan men hon gjorde det bra i ett kvallopp nyligen. Kan Hans Bergh som finns i vagnen hitta en bra väg med henne och om hon inte är alltför ringrostig efter den långa frånvaron så kan hon bli farlig när attacken sätts in.

7 Klack Silver fullföljde godkänt i skymundan och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Lome Storm för tre starter sedan. Han inte startat sedan juni så formen är oviss. Fjärdespår i volten nu är inte det bästa men klarar han av det momentet och om det klaffar med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här.

10 Sländan avslutade okej och kom i mål som femma i ett lopp där Stjerne Tore avgick med segern för fyra starter sedan. Efter det har hon galopperat i tre lopp i följd. Springspår på tilläggsvolten nu så vid en lyckad start här så borde hon kunna ramla ner i en hygglig position. Med rätt resa här så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 13 Gnällspik
Spets efter 500m: 3 Wik Viking
Skrällen: 1 Gärdsjö Milla
Ranking: A 13,3,6 B 7,10,5,12,1,15 C 9,2,8,4,14,11

V65-5
Ett Breddlopp - P21-lopp över 2140 meter. Jag har spikat 6 Findus M. som är härdad mot betydligt tuffare motstånd än vad han ställs mot här. Han gjorde comeback efter en liten paus senast. Han fick då vandra en stor del av loppet i dödens på den ledande S.G.Charpentier och han gjorde det bra även om det tog emot lite den sista biten och han fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp där Pane Vino spurtade in till seger. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Hittar Jenni H Åsberg en bra väg med honom så tror jag han blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 9 Stud Muffin vara tänkbar. Han har lämnat Flemming Jensens träning och kommer ut i en spännande debut i ny regi för Jennifer Persson här. Han har inte lyckats något vidare i år men det är annars en segervan häst med 20 vinster på 63 starter i karriären. Får han ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet om han inte är alltför ringrostig.

7 Cut Him Some Slack travade i ledningen men han fick inte vara ifred så han fick ge sig mot Bottnas Commandeur så det slutade med en andraplats senast. Spår lite långt ut här men han kan öppna fort vid laddning och lyckas Jean-Claude Pace som sitter i vagnen nå ledningen utan att ödsla alltför mycket krafter så kan han leda loppet länge men jag tror inte han räcker hela vägen till en seger.

Min Vinnare: 6 Findus M.
Spets efter 500m: 7 Cut Him Some Slack
Skrällen: 5 Mr Dream Coktail
Ranking: A 6 B 9,7,8,5,11,3,12,4 C 2,10,1

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Breddlopp - P21-lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Julian Sand slog på en galopp efter 300 meter senast men han gjorde en mycket bra upphämtning efter den och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av M.T.Oliver Twist från ledningen. Han är väldigt startsnabb vid laddning så från framspår här så tror jag det blir full satsning för att försöka nå ledningen och kommer han till täten smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här.

10 Announcement höll godkänt som trea i ett lopp som vanns av Stonecapes Pecca näst senast. I den efterföljande starten så satt han fast och kom i mål med en del sparade krafter som sexa i ett lopp där Get Ready On Tour avgick med segern. Bakspår nu men kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet bra och då kan det vara läge för en fullträff.

11 Lotus Gil har visat fin form på slutet även om det inte har blivit någon seger. Näst senast så klev han fram utvändigt om den ledande Kulani ut på det sista varvet. Han sänkte ledaren men från vinnarhålet kom Tottenham loss och han hade inget svar mot denne så det slutade med en andraplats. Han fick vandra i dödens även senast och han fullföljde klart godkänt men åt And Stitch som vann det loppet från ledningen fanns inget att göra och han fick även ge sig i kampen om andraplatsen så han kom i mål som trea. Hittar Erik Lindegren en bra väg med honom så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

Min Vinnare: 6 Julian Sand
Spets efter 500m: 6 Julian Sand
Skrällen: 7 Triomphe d'Inverne
Ranking: A 6,10,11 B 9,7,3,12,1 C 4,8,5,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming