V65 Tips Dannero 3/6

Publicerad på 3 Jun 2022 - 07:35

DrTrav

DrTrav

3 Jun 2022 - 07:35

Vi sparkar igång helgen med en V65 från Dannero och denna vecka är det dessutom en jackpot på 3.5 miljoner kronor. Jag spelar med två spikar i omgången, 7 Gurra Palema i V65-2 samt Bato Odina i V65-3.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Dannero 3/6
V65-1 1.3.6.7.8
V65-2 7 Gurra Palema
V65-3 3 Bato Edina
V65-4 1.3.4.10.11.12
V65-5 1.3.6.8
V65-6 1.3.8.9.10.14

720 rader x 1 kr = 720kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Dannero 3/6
LD-1 6 Soul Tan
LD-2 1.9.14

3 rader x 60kr = 180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 1640m Volt
7 Thelma M.M får tipset i loppet. Tomas Petersson är en av sveriges skickligaste när det kommer till voltstart och jag är inne på att han kan snuva Gumman Sisu på ledningen och då är mycket vunnet. Oavsett kommer hon att få en bra position och formen är bra.

6 Gumman Sisu har perfekta förutsättningar. Hon är startsnabb och trivs över distansen och har dessutom ett springspår. Senast var hon ute i ett försök till Diamantstoet och gjorde det klart bra och hon går ner i klass till den här starten.

8 Ztinas Blaze har ett knepigt utgångsläge men hon har fått ett par lopp i kroppen nu och känns klart på gång. Hon har toppar som duger långt i den här typen av lopp och klaffar det under vägen är hon med där framme.

1 Made By Vitsand är många meter bättre när hon får tävla barfota och så är det anmält nu. Från det här utgångsläget är hon garanterad en passande smyresa på innerspåret och blir det lite körning där framme är hon inte avsågad.

3 Bältra Selene har varit ifrån tävlandet sedan i vintras men det finns fart i henne och det blir barfota runt om direkt efter paus, vilket hon presterat klart bäst med.

Min Vinnare: 7 Thelma M.M
Spets efter 500m : 7 Thelma M.M / 6 Gumman Sisu
Skrällen: 1 Made By Vitsand
Rankingen A:7.6 B: 8.1.3.5.4.10 C:2.9.11

V65-2 2140m Volt
7 Gurra Palema har två raka galopper i raden och startar med fyrtio meters tillägg och jag förstår om det lockar att gardera men det har varit oturliga galopper och jag tror att han kommer att sköta sig den här gången. Det är ett litet fält och trots fyrtio meters tillägg möter han ett motstånd som han normalt sett bara ska kliva runt utan strul. Jag spikar.

Motbud
4 Sectumspectra eller 5 Winstone Tabac lär vara först fram från den mellersta volten för att överta ledningen och jag håller den sistnämnda som knapp favorit att sitta i ledningen efter 500 meter. Winstone Tabac kommer från en bra prestation när han vann i ett enklare sällskap och man fortsätter att tävla honom barfota runt om och han är faktiskt obesegrad utan skor på hovarna (2/2). Sectrumspectra var blek senast men kan mer än så och även om hon inte vinner speciellt ofta så är det ett överkomligt motstånd om favoriten skulle komma bort under vägen.

Min Vinnare: 7 Gurra Palema
Spets efter 500m: 5 Winstone Tabac / 4 Secptumspectra
Skrällen: 5 Winstone Tabac
Rankingen A:7 B:5.4.10.6.2.3.8 C:9.1

V65-3 1640m Volt
3 Bato Odina blir min andra spik i omgången. Hon var direkt dålig vid sin senaste start i september men vi får anta att det var något som inte stod rätt till då och hon har varit ifrån tävlandet sedan dess. Hon inledde annars karriären lovande med två raka segrar över kort distans och vann bland annat på 1.28.5 över distansen. Det kanske behövs något lopp i kroppen innan toppformen är där men hon borde åtminstone kunna gå en låg 29-tid från ledningen och om hon gör det måste hästarna på tillägg ner på tider som inte många av dom har mäktat med för att hinna ikapp henne.

Motbud
10 Vejmo Ester är snabb iväg ut volten och det borgar för att hon borde komma iväg bra iväg från sitt springspår och hitta en bra position. Hon gör alltid ett gott dagsverke och har varit på pallen vid 10/12 starter.

6 Gosens Titana är fartfylld och har bitvis matchats i tuffa sällskap men hon har haft lite svårt att hålla sig till rätt gångart. Hon var väldigt bra vid segern tidigare i vår när hon besegrade bättre hästar än så här och sköter hon sig nu är hon med där framme.

15 Pysola har ännu inte vunnit lopp men hon har visat bra form på slutet. Näst senast var hon tvåa bakom Backegrabben efter en snabb avslutning och hon gick även bra senast när hon fick fritt över upploppet. Nu har hon ett hopplöst utgångsläge med ett bakspår på tillägg över kort distans. Det är många att runda men hon står på tur för en seger och kommer in i matchen vid överpace.

Min Vinnare: 3 Bato Edina
Spets efter 500m: 3 Bato Edina
Skrällen: 6 Gosens Titana
Rankingen A:3 B:10.6.15.8.12.7.13.2.1 C:11.9.14.4.5

V65-4 2140m Volt
1 Mon’s Tornado glänste senast vid en överlägsen seger och med en liknande prestation borde det räcka långt även här. Det var hans första felfria lopp och det är en orutinerad häst som har tjänat klart minst pengar i loppet och en gardering känns på sin plats. Att han dessutom startar ensam på den främre volten gör att hästarna från tillägg som har tjänat mer pengar får lättare att komma till bra positioner i loppet.

10 Daisy Up har testats i monté på slutet utan att få det att fungera och nu återgår man till att tävla med sulky. Trots att hon har hunnit bli 8 år har hon bara gjort nio starter och hon hade ett uppehåll från tävlandet på hela fyra år efter sin debutsäsong. Jag tycker det är en ganska trevlig typ som borde räcka långt om hon är lika fin som när hon vann på Bergsåker i vintras.

11 Ayah De Lux har hunnit samla på sig mer hårdhet än Mon’s Tornado och har stött på klart tuffare motstånd. Han har ännu inte vunnit lopp på tretton försök men motståndet den här gången känns passande.

4 Battleship Chains har inte visat något extra vid sina två senaste starter men har gjort klart vettiga insatser innan dess och har gått tider som står sig mycket bra i konkurrensen.

Jag betalar även för 3 Sky Is the Limit samt 12 Knockout Pepper.

Min Vinnare: 1 Mon’s Tornado
Spets efter 500m: 1 Mon’s Tornado
Skrällen: 10 Daisy Up
Rankingen A:1.10.11 B:4.3.12.8.7 C:5.2.6.9

V65-5 2140m Volt
6 Soul Tan strulade det för med positioner senast när han var ute i bronsdivisionen men han gjorde ett klart bra lopp och avslutade starkt som sexa mot ett betydligt tuffare motstånd än vad han ställs inför nu. Det är en rejäl häst som tål jobb under vägen och jag förväntar mig ett offensivt upplägg av Hanna Forslin.

8 Young King besitter även han en helt annan hårdhet än vad hästarna i den främre volten gör och han är värst emot min tipsetta på förhand. Voltstart har dock varit ett problem mellan varven tidigare och det är dessutom ett minus att han måste växla ner till vanlig vagn nu.

3 Carroty är en häst som jag hade stora förväntningar på tidigt i karriären men hon fick det inte riktigt stämma och var länge än besvikelse. Nu verkar det dock ha lossnat för henne en aning och innan hon testade vingarna i tuffare konkurrens har hon imponerat vid tre raka segrar.

1 Underbaråsofin är snabb från start och är loppets troliga ledare. Hon har haft en sjukdomsbild inför den här starten och det är såklart ett frågetecken men vid sunda vätskor leder hon länge, även om det är tuffa hästar på tillägg.

Min Vinnare:6 Soul Tan
Spets efter 500m: 1 Undebarosåfin
Skrällen: 5 Comte Godiva
Rankingen A:6.8 B:3.1C:5.2.9.10.7.4

V65-6 2140m Volt
10 Per Viking har imponerat stort på slutet och känns som en sund tipsetta. Han har fått ett passande springspår på tillägg och han kan vara framme tidigt utvändigt om ledaren. Det är möjligt att han bara är bäst och vinner från dödens men jag tror inte han kommer bli släppt till tät och han kommer att få göra jobbet.

14 Perso startar med svåra förutsättningar med det är en bra häst som vann 7/15 lopp i fjol och senast gick han en 24-tid över distansen vilket är starka papper för det här loppet. Han behöver såklart ha lite tur med tempo och positioner härifrån men jag tycker att han är intressant trots läget.

1 S.T.C.C Bror har jag alltid haft ett gott öga till och förutsättningarna kunde inte bli mycket bättre. Han är snabb från start och kommer att sitta i ledningen omgående och sedan får Martin Lundahl göra det svårt för hästarna på tillägg.

8 Moshus Prinsen ser jag mer som en sprinter och han är missgynnad av medeldistans men det finns mycket fart i honom och han ska inte nonchaleras.

9 Ivars Viking har toppform för dagen. Det är några tuffa emot nu men form ska inte underskattas.

3 Sundbo Grann kan vara omgångens korsdrag. Hon har höjt sig rejält utan skor på hovarna och man återgår till den balansen nu. Hon startar i den främre volten, vilket talar för att hon kommer att få en passande resa där framme.

Min Vinnare: 10 Per Viking
Spets efter 500m: 1 S.T.C.C Bror
Skrällen: 3 Sundbo Grann
Rankingen A:10.14.1 B:8.9.3.7.6.13.4.2.11 C:12.5

Lycka till 
DrTrav 

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto