DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Eskilstuna Lördag 29/8

28 Augusti 2020 - 12:47

På lördagen så avgörs V65 tävlingarna på Eskilstuna. Omgången håller ingen högre klass för det är breddlopp rakt igenom. Nedan följer följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 9 First Tartar i den fjärde avdelningen samt 3 Charles Du Sud i den femte avdelningen.

V65 Tips Eskilstuna Lördag 29/8
V65-1 1,2,3,6,8,9,11,12
V65-2 1,5,6,7,8,12
V65-3 2,5,6,7,8,11,12
V65-4 9 First Tartar
V65-5 3 Charles Du Sud
V65-6 8,11

672 rader x 1 = 672 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS ESKILSTUNA LÖRDAG 29 AUGUSTI

V65-1
Vi inleder V65 med ett Breddlopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 11 Bottnas Commandeur var okej som femma i ett lopp som vanns av Dennis De Castella senast. Gången innan det så tog han en kortare startgalopp och han fick sedan en resa i fjärde utvändigt innan han gick till anfall ute i spåren och då avslutade han godkänt och kom i mål som fyra i ett lopp som Usain Henna ledde från start till mål. Han är väl inte lika bra som han var för ett par år sedan när han bl.a. vann ett försök i Silverdivisionen på Axevalla. Kan Sandra Nordemo hitta en bra väg med honom så har han en vass avslutning att tillgå och då kan han bli svår att stå emot den sista delen av loppet.

12 Valeur gjorde bort sig med galopp i sin senaste start för drygt tre månader sedan. Nu har han inte startat på ett tag så formen är svårbedömd och dessutom så har han ett mindre bra läge. Han är dock van vid rätt tufft motstånd så löser det sig med positionerna nu så kan han dyka upp långt framme här. Han gick barfota fram senast men nu är det anmält med skor runt om igen.

6 Balto d'Huon gjorde comeback efter fyra månaders frånvaro senast. Han tog då en kort inledande galopp innan han klev ut först i andraspår med dryga varvet till mål. Han knäckte den ledande This Is Alex men längre ut i banan kom Dennis De Castella som vann loppet och han fick även släppa Urchin förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Med det loppet innanför västen nu så kan formen vara framflyttad till den här starten. Han är snabb iväg vid laddning så väljer Patrick Hedqvist att trycka av vad som går så kan det bli tidig ledning här. Skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

9 Sete tog sin senaste seger i november 2018 och det är ju minst sagt ett tag sedan. För tre starter sedan så kom han med en härlig spurt men han var försent ute så det slutade med en fjärdeplats i ett breddlopp som vanns av Digital Diamond. Senast så hade han ett dåligt utgångsläge men han avslutade sedan godkänt i skymundan och kom in som fyra i ett lopp där Bear Hope rundade sitt motstånd till seger. Kan Lars Erixon som finns i vagnen få gå med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han duga mot det här motståndet.

1 Bear By The Day vinner inte direkt ihjäl sig vilket 6 vinster på karriärens 85 starter visar. Han har dock en breddloppseger längst upp i raden. Han öppnade då fort från långt ut i banan och släppte sedan ifrån sig ledningen och när han sedan fick luckan så avgjorde han till en knapp seger. Han har galopperat två gånger i rad i starten så han är inte att lita på men felfri nu så kan han få ett trevligt lopp i den främre träffen och då kan det vara läge för en ny fullträff.

Min Vinnare: 11 Bottnas Commandeur
Spets efter 500m: 6 Balto d'Huon
Skrällen: 8 Cut Him Some Slack
Ranking: A 11,12 B 6,9,1,8,3,2 C 7,10,5,4

V65-2
Ett Breddlopp - Spårtrappa - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 12 Melizza är segerlös i år efter åtta starter. Hon hade ett riktigt starkt fjolår där hon vann fyra lopp och tjänade bra pengar. Hon gjorde första starten på fyra månader senast men hon var då seg i sista sväng och tappade mycket. Det loppet i kroppen borde ändå ha fört fram henne en del till den här starten. Tråkigt utgångsläge nu men kan Jörgen S Eriksson som finns i vagnen få en del draghjälp under slutrundan så fäller hon många hästar till slut.

6 Mimmi Marje var borta från tävlingsbanorna i ett år. Nu har hon gjort två starter efter det långa uppehållet. Hon fullföljde starkt som tvåa bakom Jobie Storm som vann från ledningen i comebacken näst senast. Hon hade ett dåligt läge senast och var aldrig med segerchans men hon avslutade godkänt i skymundan och kom in som sjua i ett lopp som vanns av Gateruds Kashmir. Med två lopp i kroppen nu så kan formen vara i antågande och nu åker jänkarvagnen på. Kan Jimmi Ehlers hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon dyka upp i segerstriden här.

5 Metallica I.R. gjorde det bra vid en vinst och en andraplats i början av året men efter det har det mest strulat med en hel del galopper. Hon återkom efter två månaders frånvaro senast. Hon hade ingen lycka då för hon hade svårt att följa med och sedan så slog hon på en galopp som slagen. I ett felfritt lopp nu så kan hon ha vissa möjligheter om Lars-Åke Söderholm kan hitta en bra väg med henne.

1 Anne tog sin senaste seger på Lindesberg i maj ifjol. Hon gick en godkänd avslutning och kom in som femma i ett lopp som vanns av Mogas Casandra senast. Här har hon ett trevligt utgångsläge och kan hon dra fördel av läget här och få ett bra lopp i den främre träffen så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

8 True Vision avslutade okej och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Prince F.P.Romsås från ledningen senast. Hon är ännu segerlös i år fast hon har den högsta segerprocenten i fältet och löser det sig med positionerna så kan det vara läge för en efterlängtad fullträff.

7 Ester Joy vinner inte speciellt ofta. Hon försvann med en startgalopp senast. För tre starter sedan på Färjestad så satt hon en bit bak i kön innan hon vreds ut i vida spår på upploppet och då avslutade hon positivt och kom in som trea i ett lopp som Lella Lombardi vann från ledningen. Med rätt resa här så kan hon dyka upp långt framme.

Min Vinnare: 12 Melizza
Spets efter 500m: 2 Vapour Trail
Skrällen: 10 Tirunesh
Ranking: A 12,6 B 5,1,8,7 C 2,10,9,4,3

V65-3
Ett Breddlopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 8 Right For Glory satt djupt nere i kön senast men han avslutade sedan positivt i skymundan men då var Carrotlover som vann det loppet redan i mål så det slutade med en fjärdeplats. Dåligt läge nu men kan Lars-Åke Söderholm som finns i vagnen slinka ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han bli att räkna med över upploppet.

7 Star Above O.P. gjorde första starten efter fyra månaders frånvaro senast. Han fick då en invändig löpning och han var aldrig med någon segerchans fast han avslutade ändå plusbetonat och kom i mål som sexa i ett lopp där Arctic Don tog ner den ledande Kadabra Bolets från dödens. Med det loppet i kroppen nu så tror jag han kan vara klart förbättrad till den här starten. Han kan öppna rätt så bra så kan Patrick Hedqvist som kör hästen komma ner i en hygglig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

12 Kind Spirit travade i ledningen men han fick ge sig mot Azarayah Ridge så det slutade med en andraplats näst senast. I den efterföljande starten så satt han en bit bak och han spurtade godkänt och kom i mål som fyra i ett lopp där Andy Pandy One drog det längsta strået. Tråkigt utgångsläge den här gången men om han kan få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

11 Pomeroll Am har inte visat något extra på sistone och han har många galopper i raden. Han har inte startat på ett tag men nu kommer han ut i en intressant debut i ny regi för Tony Wallin och det kanske kan få honom att tända till. Dåligt startspår men löser det sig med positionerna och om det blir överpace på loppet så kan han avsluta loppet fort och då kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 8 Right For Glory
Spets efter 500m: 4 Marion
Skrällen: 11 Pomeroll Am
Ranking: A 8,7 B 12,11,5,6,2,4,1 C 9,3,10

V65-4
Ett Breddlopp - Spårtrappa över 2140 meter. Jag har spikat 9 First Tartar som ännu efter sex starter hittills i karriären är utan seger fast det är ingen häst i fältet som har någon seger. Han har galopperat två gånger i följd och han har inte startat på två månader. Han travade i ledningen för fem starter sedan och han höll godkänt som tvåa bakom Clockwork som var överlägsen i det loppet. Han är bara tre år och han är minst rutinerad i det här fältet fast det finns nog en del utveckling i honom och kan Jörgen S Eriksson hitta en bra väg med honom så tror jag han städar av det här gänget.

Vid gardering kan 4 Enge Elliot som har fått ett bra läge här vara tänkbar. Han travade i ledningen för fyra starter sedan men han orkade inte hela vägen för han fick släppa Indian Boy Tess som vann före B.B.S.The Laststar förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Kan han komma till ledningen smärtfritt och om han skulle få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

11 Diaz har fått tre lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande. Hon höll farten godkänt och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Shimoko i den senaste starten. Det här spåret nu är inte det bästa fast kan hon få smyga med i en trevlig rygg innan hon går till attack så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 First Tartar
Spets efter 500m: 4 Enge Elliot
Skrällen: 11 Diaz
Ranking: A 9 B 4,11,10,1,8 C 12,6,5,3,7

V65-5
Ett Breddlopp - Spårtrappa över 2140 meter. Jag har spikat 3 Charles Du Sud som har visat gott kunnande tidigare och den
hittills enda segern är tagen på Solvalla. Han gjorde comeback efter en liten vila senast och då noterade han ett nytt rekord på 13,4 över medeldistans även om han inte riktigt kunde hänga med på slutet och han fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Don't Be Weak som spurtade in till seger. Trevligt utgångsläge nu och här kanske Maxime Marais kan komma till ledningen och skulle så bli fallet så tror jag han visar sig vara starkast i det här fältet. Blir det inte spets så kan han vinna loppet från andra positioner också.

Vid gardering kan 4 Empire Grim som har gjort två starter efter ett par månaders frånvaro vara tänkbar. Han hade ingen lyckad dag för han tappade mycket i comebacken näst senast och kom i mål som oplacerad. I den efterföljande starten så blev han störd till en tidig galopp. Felfri nu så kan han duga en bit mot det här motståndet om Jimmy Ehlers kan servera honom ett passande lopp.

2 Argos Lane gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Han satt då i andra utvändigt innan han vreds ut till attack på den sista bortre långsidan. In på upploppet så gick han sedan i rejäl närkamp med den ledande Loveitis och han sänkte ledaren och vann på ett bra vis. Han hade ingen bra dag senast och tappade mycket och slutade oplacerad i ett lopp där Spectre drog det längsta strået. Här sitter han bra till i andraspår omgående och får han en fin löpning så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Charles Du Sud
Spets efter 500m: 3 Charles Du Sud
Skrällen: 1 Collect
Ranking: A 3 B 4,2,10,11,1,7 C 12,8,9,5,6

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Breddlopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 11 Zacapa fick en invändig löpning i rygg på ledaren innan han hittade loss och när han väl fick fritt spelutrymme så hade han den bästa farten och avväpnade sitt motstånd på ett bra vis till en lätt seger näst senast. Han har en del galopper i raden så han är inte att lita på och har en kusk i Andrzej Karasiewicz som efter 32 starter som kusk under året ännu jagar årets första vinst. Kan han hålla sig till rätt gångart och om det klaffar med löpningsförloppet så har han en vass spurt att tillgå och då kan det räcka långt mot det här motståndet.

8 Delicious Design fastnade i en kall rygg innan han tog sig loss och han avslutade sedan okej och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Kruses Chip In senast. Han fick dock inte behålla den tredjeplatsen för han blev diskad för trängning. Han har bara vunnit 2 av 26 starter så här långt och spåret är inte det bästa men kan Andre Schiller hitta en bra väg med honom så kan det vara läge för en ny seger.

I övrigt kan 3 Forza Del Hornline som har fått två lopp i kroppen efter lång vila vara tänkbar. Han kan öppna bra och kommer Jimmy Ehlers som både tränar och kör hästen till ledningen smärtfritt här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Jag tror dock inte han håller under till seger så han får ses främst som ett platsbud.

1 Palminha gick rätt bra som tvåa bakom S.G.'s Ambrosia som vann loppet näst senast. Gången efter det så hade hon ingen bra dag och tappade mycket och slutade oplacerad. Hon är ännu utan seger men hon har ett intressant läge här och får hon smyga med på innerspår så kan hon bli en obehaglig överraskning med en eventuell lucka till slut. Hon gick barfota runt om senast men nu är det anmält med skor som hon haft tidigare.

Min Vinnare: 11 Zacapa
Spets efter 500m: 3 Forza Del Hornline
Skrällen: 1 Palminha
Ranking: A 11,8 B 3,1,6,9,10,4,2,5 C 7,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming