DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Åby 11/12

9 December 2021 - 23:02

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Åby. Noterbart är att på Åbytravet finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet.

Du har väl inte missat att vi numera har andelar till alla stora spelformer där professionella spelläggare gör sitt för att vi tillsammans ska kunna fira fina framgångar. Du hittar andelarna genom att klicka här. Nedan följer mina V75-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 9 Ikaros Sisu i den andra avdelningen och 3 Gareth Boko i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Åby Lördag 11/12
V75-1 1,4,6
V75-2 9 Ikaros Sisu
V75-3 1,4,6,7,11
V75-4 1,4,5,6,9,10,11,12,13,15
V75-5 6,9,10
V75-6 3 Gareth Boko
V75-7 1,2,3,4,12

2250 rader x 0,50 = 1125 kr

DD Tips Åby Lördag 11/12
DD1: 3 Gareth Boko
DD2: 1,2,3,4,12

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
1 Kurri Jari Boko spikade jag senast på V75 och då vann han säkert från ledningen. Kapaciteten hos hästen är hög och ställer bara inte innerspåret till det idag så måste man ses med bra segerchans igen. Det finns inte så mycket statistik att gå på när det handlar om voltstart, men bricka ett borde passa Kurri Jari Boko bra och med Björn Goop i vagnen talar mycket för att man kan hålla upp ledningen. Väl i spets sen är man hästen att slå för övriga.

6 Prosecco kommer med imponerande tre raka segrar på kontot. Han kommer senast från en final i klass-ll och går nu direkt ut och startar i detta bronsförsök. I och med att motståndet nu är rejält mycket tuffare så blev utgångsläget perfekt för Prosecco som startar med springspår. Prickar Adrian Kolgjini starten kommer man kunna utmana Kurri Jari Boko om denna och om man inte tar sig förbi finns troligtvis möjligheten att krypa ner i ryggen och sen är man garanterad luckan via Open-Stretch tillslut.

Skrällen är 4 Natorp Bo som är en fin individ som stött på tufft motstånd hela året. I den senaste starten gjorde han debut för sin nya tränare Per Nordström och sköt till mycket rappt över upploppet. Formen är nära topp, och kommer man bara iväg från sitt luriga fjärdespår från start kommer man slåss om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 1 Kurri Jari Boko
Spets efter 500m: 1 Kurri Jari Boko
Skrällen: 4 Natorp Bo
Rankingen: A: 1,6 B 4,5,12,8,3,9 C 10,11,2,7

V75-2 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, jag väljer att ta ställning för 9 Ikaros Sisu. I den senaste starten slutade man tvåa i Johan Jacobssons Minne trots att han fick göra loppet med punktering efter första sväng. Formen är bra och man har bara slutat sämre än tvåa två gånger i karriären. Ikaros Sisu är en häst som kommer klättra i klasserna framöver och från bricka nio idag kommer man kunna sitta bra på det i ett andraspår direkt. Sen kan kusken Thomas Uhrberg själv välja när det är dags att sätta in attacken bakom sin treåring. Till 30% är spelvärdet högt och jag spikar i ett annars öppet lopp.

Motbud
6 Estrella Diamante var ute på V86 i den senaste starten och gjorde det då bra på en tung bana. Estrella Diamante tog då hand om ledningen men fick tillslut ge sig av en konkurrent via Open-Stretch. Men formen är bra och han kan öppna kvickt den första biten. Hittar man till ledningen på nytt leder man loppet länge på nytt.

Nämner även 1 Quenchless Tile som gynnas av sko-tvånget då han alltid tävlat med skor på hovarna och i den senaste starten visade man bra kunnande när man fick se sig som knappt slagen från spets. Quenchless Tile kan öppna bra och oavsett om det blir ledningen eller inte idag så är man garanterad ett bra lopp med lycka tillslut. Vid gardering ska Quenchless Tile inte nonchaleras.

Min Vinnare: 9 Ikaros Sisu
Spets efter 500m: 6 Estrella Diamante / 1 Quenchless Tile
Skrällen: 1 Quenchless Tile
Rankingen: A: 9 B 6,1,8,10,2,4,11 C 12,3,7,5

V75-3 2640m auto
7 Emoji är en rejäl individ som imponerade senast när man blev tvåa bakom Admiral As efter att svara upp ledningen för att sen bjuda upp till rejäl match. Att man slipper den stora favoriten idag men samtidigt ställs emot en hel del av övriga konkurrenter från senaste starten ses som ett plus. Även om man troligtvis inte kommer kunna ta hand om någon ledning idag och att man måste tävla med skor på hovarna så ska man ses med bra segerchans här. Distansen är ett plus och Emoji är förstahästen.

11 Innovation Love galopperade i debuten för Robert Bergh men har därefter två raka segrar på kontot. Intrycket har varit mersmakande och distansen idag ses som ett plus jämfört med senast. Innovation Love lever på sin styrka och gynnas om det blir tempo på loppet och kommer bli tuff att stå emot under slutvarvet om det går lite för fort för hästarna där framme.

Framhåller även 6 Sweetman som är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. I den senaste starten fick man ge sig från spets efter att man utsatts för en tuff inledning på loppet. Prestationen var trots allt plusbetonad och även om långdistans inte är någon fördel så ska man inte nonchaleras om man skulle få fuska bort en del av loppet idag.

1 Kali Smart är en individ med hög högstanivå och även om man inte är snabb nog att hålla upp ledningen idag så är man garanterad en bra resa och halkar man bara inte för långt ner i kön så är man garanterad fritt tillslut och då kommer Kali Smart kunna plocka ner många den sista biten.

Min Vinnare: 7 Emoji
Spets efter 500m: 6 Sweetman
Skrällen: 11 Innovation Love
Rankingen: A: 7,11 B 6,1,4,3,2,8 C 10,9,12,5

V75-4 2140m volt
9 Minnucci Zon är ett spännande sto som inför den senaste starten hade två raka segrar på kontot. I den senaste starten gjorde man bort sig med galopp tidigt i loppet. Nu står man med ett spännande springspår på tillägg och skulle kusk och tränare André Eklundh pricka starten kommer man snabbt vara ikapp starthästarna och få en resa i den främre träffen, vilket gör att segerchansen ökar. Men loppet är öppet på förhand och med tanke på att Minnucci Zon gjort sina bästa lopp barfota så är det givet att gardera även om detta är mitt förstastreck.

Tidig är 6 Nina Ginto som lever på sin speed och skulle hon få spara speeden in i det sista och det går lite för fort i loppet kommer Nina Ginto flyga snabbt över upploppet. Stefan Persson sitter i vagnen vilket är positivt och tränaren Sofia Aronsson lät uppåt inför denna starten när hon intervjuades i ATG-live under onsdagen.

11 La Sassicaia gick med skor runt om för första gången i den senaste starten, det var hästens 18:e framträdande på tävlingsbanan vilket var lite anmärkningsvärt. Men det såg inte ut att vara något minus för La Sassicaia och därför är man även tidig i kvällens lopp sett till kapacitet och kunnande. Utgångsläget är inte det bästa men i ett öppet lopp ska man streckas på V75.

Nämner även 10 Rarity A.F. som är en segervan individ, hon har nio segrar på sina 16 starter i livet. Rarity A.F. har vid flera tillfällen visat upp bra inställning och har en finalseger på V75 som årets höjdpunkt. Även Rarity A.F har ett spännande springspår på tillägg och prickar Christoffer Eriksson starten kommer man kunna få ett bra lopp och ska till 13% räknas tidigt.

Min Vinnare: 9 Minnucci Zon
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Nina Ginto
Rankingen: A: 9,6,11,10 B 12,5,1,15,4,13,8,7 C 14,3,2

V75-5 1640m auto
6 Global Lover kommer med formen på topp och två raka segrar på kontot till dagens start. I den senaste starten var man helt överlägsen och man vann från ledningen. Insatsen var både imponerande och mersmakande. Global Lover är en rejäl individ som kan öppna kvickt från start och skulle man hitta till ledningen igen är han på nytt hästen att slå för övriga. Förstahäst.

9 Behind Bars är en femårig med hög kapacitet och kommer med två raka segrar med skor på hovarna till dagens start. Utgångsläget är helt okej, man har rygg på startsnabba 2 Wolf of Wallstreet och kommer kunna sitta bra på det i ett andraspår direkt. Behind Bars tål att göra en hel del jobb själv och skulle det bli en dryg inledning på loppet för Global Lover kommer det bli tufft att stå emot Johan Untersteiners femåring tillslut.

Framhåller även 10 Twigs Honor som satt fast med allt sparat på V75 för två starter sedan och i den senaste starten var man alldeles för pigg och det slutade med galopp direkt. Nu med en mer normal inställning till loppet för Twigs Honor kombinerat med bakspår så borde avgången bli felfri och då finns kunnande och fart som räcker långt. Åter är det Björn Goop i vagnen vilket ses som ett plus.

Min Vinnare: 6 Global Lover
Spets efter 500m: 6 Global Lover
Skrällen: 10 Twigs Honor
Rankingen: A: 6,9,10 B 2,4,11,1 C 5,3,12,7,8

V75-6 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 3 Gareth Boko. Han står nämligen på tur för seger i min bok och i ett öppet lopp så väljer jag att ta ställning när procenten är tilltalande. I den senaste starten fick man en dryg inledning på loppet men avslutade bra i skymundan tillslut. Formkurvan är på uppåtgående och detta är en häst med skyhög kapacitet vilket man inte minst visade under Elitloppet tidigare i år när man slutade trea. Idag fick man ett bra utgångsläge och kommer få en bra position direkt. Tränaren Jerry Riordan har även börjat få tillbaka formen på stallet nu efter en liten dipp och i ett annars streck-krävande lopp är detta min förstahäst och jag väljer att spika.

Motbud
11 Ble du Gers kommer med imponerande fem raka segrar på kontot och har gjort allting rätt på slutet. Ikväll blir det dessutom Björn Goop i vagnen för första gången vilket känns spännande. Utgångsläget är såklart inte optimalt, men Ble du Gers tål att göra en hel del jobb själv. Ses som en given utmanare till segern här.

Nämner även 1 Lucifer Lane som kommer med en formkurva som pekar uppåt. Från bricka ett är man garanterad en bra resa här och för den som garderar kan detta vara skrällen om det löser sig optimalt längs vägen.

Min Vinnare: 3 Gareth Boko
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Lucifer Lane
Rankingen: A: 3 B 11,1,4,9,2,5 C 7,8,6,10,12

V75-7 1640m auto
3 Betting Pacer är mitt hetaste drag i hela omgången! Därför väljer jag att sticka ut hakan och lägga han överst i ranken trots blott sina 3%. Han tränas av Niklas Robertsson som har ett litet material att förfoga över men som är mycket skicklig på att ställa iordning sina hästar inför specifika uppgifter. Bland annat minns jag Stosprinterns Final i somras när han gjorde det mycket bra som tvåa mot enbart topphästar. För två starter sedan var han också toppad inför en final på hemmabanan Kalmar och då vann man på bra sätt från ledningen. Visst det finns humör i hästen vilket gör att det har blivit några galopper men från ett bra utgångsläge är det full gas framåt som gäller. Enda gången man tidigare startat med liknande intervall som nu, dvs med 3-10 dagar mellan starterna var just när man var formtoppad och slutade tvåa bakom Fifty Cent Piece i finalen av stosprintern. När man dessutom från stallet låter optimistiska inför dagens start så drar i alla fall jag inte dövörat till. Jag har även varit i kontakt med kretsen kring hästen och man bekräftar att det är full laddning från start som är taktiken. På frågan om man kan tänka sig att släppa ledningen om man kommer dit med tanke på att det finns Open-Stretch att tillgå så är svaret “vi släpper inte”. Till 3% är spelvärdet skyhögt och Betting Pacer är ett givet drag på såväl V75 som på Dagens Dubbel.

4 Call Me Brodda gjorde det bra som trea bakom Sweetman och Rackham för två starter sedan men var en liten besvikelse senast på Charlottenlund när man borde vunnit från ledning. Man hittade inget fel på hästen efteråt och därför väljer man att starta här igen, med en normal prestation så duger Call Me Brodda bra här. Utgångsläget är bra, hon är kvick iväg från start men kommer få svårt att kunna köra sig till ledningen men Call Me Brodda går från andra positioner och ska ses med bra segerchans i loppet om allt bara står rätt till.

Nämner även 1 Miss Silver som kommer med formen på topp och hon har imponerat med två raka segrar på kontot. Miss Silver kan öppna bra men det är inte säkert hon kan hålla upp innerspåret trots allt, men oavsett vad som händer den första biten så är hon garanterad ett fint lopp och kommer kunna få luckan tillslut. Att det nu är sko-tvång ses som ett litet frågetecken men hon ska räknas tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 3 Betting Pacer
Spets efter 500m: 3 Betting Pacer
Skrällen:
Rankingen: A: 3,4,1 B 2,12,8,6,11,5 C 10,9,7

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming