DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bollnäs 11/9

9 September 2021 - 20:25

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Bollnästravet. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 9 Strangerinthenight i den fjärde avdelningen och 3 Milliondollarrhyme i den avslutande sjunde avdelningen.

V75 Tips Bollnäs Lördag 11/9
V75-1 2,4,6,7,9,11
V75-2 3,6,8,10,11,12,14
V75-3 2,4,11
V75-4 9 Strangerinthenight
V75-5 1,4,6,8,10
V75-6 3,4,5,9,11
V75-7 3 Milliondollarrhyme

3150 rader x 0,50 = 1575 kr

DD Tips Bollnäs Lördag 11/9
DD1: 3,4,5,9,11
DD2: 3 Milliondollarrhyme

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m volt
2 Final Whistle blir min förstahäst i loppet. Detta är en tuff och rejäl fyraåring som har segrat i sju av sina 13 starter i livet. I den senaste starten spetsade han från spår tre i volten och vann sen säkert. Att det är lång distans är bara en fördel för Final Whistle. Från ett bra utgångsläge kommer han sitta bra på det direkt och kommer med sin styrka bli tuff för övriga att stå emot tillslut.

4 Hunter Montana är också ett tidigt segerbud i loppet. Han har nu gjort två starter för Björn Goop på svensk mark, vilket har resulterat i dubbla andraplatser. Vid båda starterna har det handlat om bilstart och att Hunter Montana tagit hand om ledning. Nu är det volt och ett något knepigt fjärdespår, vilket såklart är ett frågetecken. I den senaste starten kördes man något passivt och släppte ledningen, men man gick i mål i fin stil och med krafter kvar i rygg på ledaren. Krafter som kan komma väl till användning här istället. Lång distans är ingen nackdel och får bara kusk och tränare Björn Goop iväg sin sjuåring från start kommer man vara med och utmana om segern här.

Skrällen i loppet som jag vill lyfta fram är, 11 Reven Dejavu. Han är en femåring som vi fått se flitigt på V75 under sommaren. Reven Dejavu har stått för flera bra prestationer på slutet även om han i den senaste starten inte orkade från ledningen. Inför dagens start har han fått lite vila och skulle det bara lösa sig någorlunda med positionerna här kommer han kunna avsluta vasst. En skräll till låg procent.

Min Vinnare: 2 Final Whistle
Spets efter 500m: 6 Mellby Ironman / 7 Zerozerosette
Skrällen: 11 Reven Dejavu
Ranking: A 2,4 B 11,6,7,9,1,3 C 12,5,10,8

V75-2 2140m volt
Ett öppet kallblodslopp där känslan är att det handlar om att ta ställning eller strecka på. 8 Nårje är en segervan individ som vet vart mållinjen befinner sig. Han har vunnit 15 av sina 32 starter i livet men samtidigt har han också galopperat i en hel del starter. Det har blivit galopp i fyra av dem fem senaste vilket är oroväckande. Hade man vetat att Nårje håller sig till trav hela loppet är detta en tänkbar spik. Tränaren Björn Steinseth håller sin sjuåring högt och ser optimistiskt på dagens uppgift. Nårje är stark och rejäl och skulle han komma iväg bra från start är det inte omöjligt att han körs offensivt och får överta ledningen efter en bit. Väl i den positionen blir det tufft att plocka in tillägg på honom. Men med tanke på galopprisken väljer jag att gardera loppet.

Skrällen i loppet är 6 Alm Nagano som just nu är streckad till endast 6%. Han har gjort det bra på slutet och kommer till dagens start med formen på topp. I den senaste starten stod man för en vass avslutning och var nära att hinna fram. Gången före vann man i fin stil. Står bra inne i loppet här och med rätt lopp kommer han avsluta vasst över upploppet återigen.

Vid gardering är också 12 Tangen Frikk given. Han gick 1.24,2 i 3 200 meter senast. Styrkan finns och blir det inte för mycket strul ifrån kön idag kommer man kunna blanda sig i segertiden.

Nämner även 10 Valle Hugo som visserligen har ett tufft tillägg att plocka in idag. Men detta är en individ som besitter hög kapacitet och har kunnande för att göra en hel del själv i loppen. Han trivs dock bäst med tätkänning i loppen. Men åter med Jorma Kontio i vagnen som vann med hästen för två starter sedan på just Bollnäs. Streckas vid gardering.

Min Vinnare: 8 Nårje
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Alm Nagano
Ranking: A 8,6 B 12,10,14,11,3,13,2 C 7,5,1,9,4

V75-3 1640m auto
4 Santos de Castella blir favorit här i den tredje avdelningen. Detta är en fyraåring som visat bra kunnande och stod för en rejäl comeback senast. Han gjorde själv grovjobbet utvändigt ledande Sourire Frö och känslan var att han skulle ta sig förbi. Men ledaren stretade på bra och man fick nöja sig med andraplatsen. Nu med lopp i kroppen bör en ännu bättre prestation ligga på lut här och segerchans ska vara bra. Men anmärkningsvärt är att Santos de Castella galopperat i hälften av sina starter och när man då ser ut att bli favorit på V75 så kommer jag göra ett försök att fälla.

Skrällen är 2 Loveyouecus som vann sin comeback senast efter att blivit serverad ett fint lopp i rygg på ledaren. Nu med det loppet i kroppen bör man vara ytterligare förbättrad tills idag och dessutom har man fått ett passande utgångsläge. Han är kvick iväg från start och jag hoppas Petter Lundberg som både tränar och kör väljer att denna gången testa i ledningen över 1640m. Endast 5% i skrivande stund. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn.

11 Grand Canyon Sisu har rosat marknaden under året och har tagit fyra segrar på sina fem starter i år. Men det ska sägas att fem av sex segrar i karriären är tagna från ledningen. En position man inte kommer kunna hitta till ikväll över kort distans. Men för två starter sedan visade han fin inställning när han kördes offensivt från start trots sitt bakspår och landade utanpå ledaren efter en bit. Vann sen loppet från dödens på bra sätt. Är obesegrad på barfotabalansen och så är det även anmält igen.

Min Vinnare: 4 Santos de Castella
Spets efter 500m: 2 Loveyouecus
Skrällen: 2 Loveyouecus
Ranking: A 4,2 B 11,3,1,7,5,9,12 C 8,6,10

V75-4 2140m volt
Här hittar vi i omgångens första spik, 9 Strangerinthenight. Han har imponerat sedan han kom till tränaren Daniel Wäjersten. För tre starter sedan var det debut för Wäjersten och då stod Strangerinthenight för en mäktig svepning på bortre långsidan och vann enkelt via 10,7 sista 800m. Näst senast intog man dödens och kontrollerade fältet, och segern blev återigen säker. I den senaste starten kunde man inte rå på en bättre Coin Perdu för dagen men prestationen som tvåa var klart bra. Idag slipper man möta Coin Perdu och har fått ett bra utgångsläge på tillägg. Slipper hon bara onödigt strul längs vägen här ska segerchansen vara god. När heller inte procenten ser ut att sticka iväg väljer jag att ta ställning och spika.

Motbud
För den som garderar är 10 Alfredo Sauce tidig. Hon håller bra form för dagen och har höjt sig på barfotabalansen. I den senaste starten blev det galopp kort före mål och det var en framskjuten placering som försvann i en final av Diamantstoet. Motståndet är inte tuffare denna gången och ska ses som det givna motbudet till min spik.

8 Saga Doc står perfekt inne i loppet och har här en intressant uppgift framför sig. Hon trivs bra med smyglopp och besitter en vass avslutnitng som kan komma väl till användning ikväll. Skulle hon få smyga med i ryggar in på upploppet ikväll kommer Saga Doc passera många den sista biten.

Min Vinnare: 9 Strangerinthenight
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Saga Doc
Ranking: A 9 B 10,8,1,14,13,11,7,15,4 C 6,5,3,2,12

V75-5 2140m auto
1 The Bald Eagle har hyllats stort av tränaren Reijo Liljendahl. Han kommer med formen på topp. För två starter sedan vann man på V75 från ledning och i finalen senast fick man ge sig emot Rackham och Amornero Roc, men gjorde det bra som trea. Han spetsade från innerspåret senast och trots att det finns många startsnabba med i loppet idag finns det på kartan att man håller upp ledningen igen. Väl i den positionen kommer man bli svårslagen. Men även om man inte skulle hålla upp spets är man garanterad en bra resa och ska ändå ses med segerchans. Förstastreck.

Skrällen i loppet är 6 Morotai Degato. Han blandar och ger något i sina prestationer men när han tävlar på topp är kapaciteten hög. Morotai Degato är kvick iväg från start och gynnas kraftigt av att invändiga startraketen 5 Mr Clayton Jf är sturken. Nu halkar Morotai Degatoned ett hack i banan vilket kommer betyda mycket. Skulle Morotai Degato komma hela vägen till ledningen här är man hästen att slå. Till låg procent är detta ett måstestreck för mig i omgången.

Framhåller även 10 Digital Dominance som har visat en fin utvecklingskurva under året. Bland annat slutade han trea i Harper Hanovers i år efter en visslande avslutning. Utgångsläget idag är inte det bästa men femåringen kommer nu till start med ett lopp i kroppen efter lite frånvaro. Han gynnas om det blir tempo på loppet och kommer fälla många tillslut återigen. Med Örjan Kihlström i vagnen kan vi räkna med att han lotsar fram Digital Dominance fint i spåren och när det väl närmar sig upploppet kommer man blanda sig i striden.

4 Van Gogh Z.S. trivs bäst när han får vara med i den främre träffen. I den senaste starten stod han för en vass avslutning och skrevs upp i boken för nästagångare. Idag har man ett bättre utgångsläge och är ett tidigt segerbud i loppet. Men från stallet meddelar man att han ska vara som bäst om två veckor då han startar i en silverfinal vilket gör att han halkar ner på rankingen något.

Tufft utgångsläge har även 8 Eddy West som verkligen haft otur med spåren på slutet. Bricka 8,7,7,10 i de fyra senaste starterna. I den senaste starten brottades man också med bricka åtta, men då var det över kort distans, Eddy West stod trots det för en mersmakande avslutning då. Nu är loppet 500m längre, vilket ska ses som en fördel. Han besitter en rejäl avslutning som kommer bita bra även här.

Min Vinnare: 1 The Bald Eagle
Spets efter 500m: 1 The Bald Eagle / 6 Morotai Degato
Skrällen: 6 Morotai Degato
Ranking: A 1 B 6,10,4,8,12,5 C 9,3,2,7,11

V75-6 2140m auto
5 Moses stod för en strålande debut senat för nya tränaren Håkan K Persson. Då vann man via 11,2 över 1640m i strålande stil. Att loppet idag mäter 500m längre ska inte vara något som bekymrar även om känslan är att Moses är sprinterbetondad. Han har nämligen tagit fem av sina nio segrar i livet över medeldistans. Man reser långt till dagens start men Håkan K Persson är optimistisk och från ett bra utgångsläge ska detta även vara en bra segerchans.

11 J.J.Stitch hade imponerande fyra raka segrar på kontot inför den senaste starten, men senast blev det galopp efter det blivit för tajt när man skulle ner i rygg på ledaren. Galoppen är inget hästen lastas för och är formen bara intakt kommer J.J.Stitch på nytt stå för en bra prestation. För två starter sedan vann man Sommartravets final efter att hållit hästar som Cyber Lane och Missel Hill bakom sig.

4 Xanthis de Roi stod för en bra prestation senast och spurtade då bra som tvåa. Då var det kort distans och ikväll är det 2140m vilket är mer passande. Formen är bra och från stallet låter man uppåt. Till låg procent är detta skrällen för mig.

3 Speedy Tilly har fått ett spännande utgångsläge idag. Han kan öppna okej och i en öppen spetsstrid skulle Speedy Tilly kunna vara ledaren initialt. Men oavsett kommer man få en bra resa härifrån.

Min Vinnare: 5 Moses
Spets efter 500m: 3 Speedy Tilly / 5 Moses / 6 Cash Cowboy
Skrällen: 4 Xanthis de Roi
Ranking: A 5,11 B 4,3,9,10,8,12,6 C 1,2,7

V75-7 1640m auto
Vi avslutar V75 med att spika, 3 Milliondollarrhyme. I den senaste starten blev han för pigg i ett lopp över 2600m vilket gjorde att krafterna tog slut den sista biten in mot mål. Ikväll är uppgiften mer passande då loppet mäter 1640m. Samma distans som för två starter sedan när man vann från ledningen. Ulf Ohlsson hoppar upp i vagnen idag, han har kört hästen en gång tidigare och det resulterade i en seger. Milliondollarrhyme är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Väl i ledningen kommer han bli svårslagen över kort distans. Spik.

7 Click Bait är väldigt kvick iväg från start och kan utmana min spik om ledningen trots bricka sju. Han gynnas av distansen och skulle han ta sig förbi från start ska det bli spännande att se vilken taktik kusken Per Lennartsson väljer. Vid gardering är Click Bait farlig att nonchalera.

10 Diamanten har varit en riktig snackhäst på slutet som äntligen fick betalt för sin fina form senast. Formen är fortsatt på topp och skulle det bli tempo på loppet gynnas Diamanten som besitter en rapp avslutning. Given vid gardering.

Nämner även 5 Brother Bill som besitter hög kapacitet och gjorde det bra från ledning för två starter sedan. Men nu återkommer han efter ett kortare uppehåll och jag har feeling att man kommer köra med honom tillslut i dagens start istället för tvärt om. Men Brother Bill har vid flertalet tillfällen visat att han kan avsluta bra så det behöver inte vara fel taktik här.

12 Milligan's School har förgyllt oss hela sommaren med makalösa prestationer men i den senaste starten orkade han inte från dödens i Sundsvall Open Trot. Även om det inte finns så mycket att säga om senaste starten så sätter dessvärre utgångsläget idag ner hans segermöjligheter avsevärt. Från bricka tolv över 1640m blir han bara ett streck i mängden vid gardering.

Min Vinnare: 3 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 3 Milliondollarrhyme / 7 Click Bait
Skrällen: 10 Diamanten
Ranking: A 53 B 7,10,5,12,6,,1,11 C 9,2,4,8

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Austria Wien - Fenerbahce
Fotboll - Europa League  - 2
2.30
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Seahawks-Bears
Amfotboll - NFL - 1 -3,5
1.90
20:30  Mönchengladbach - Hertha
Fotboll - Bundesliga - 1 asian -1
1.95
22:00  Sevilla - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Östersund 18/8
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Östersund 18/8
Insats: 250 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:00  G2 - Liquid
E-Sport - Blast Premier - 1
1.70
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming