DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Gävle 15/1

13 Januari 2022 - 22:55

Lördagens V75-tävlingar arrangeras av Gävletravet. Nedan följer mina V75-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS! (Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 3 Milligan’s School i den tredje avdelningen och 2 No Limit Express i den femte avdelningen.

V75 Tips Gävle Lördag 15/1
V75-1 1,7,8
V75-2 7,9,10,14
V75-3 3 Milligan’s School
V75-4 5,8,10,11,12,13,15
V75-5 2 No Limit Express
V75-6 1,3,4,5,8,11
V75-7 3,5,8,9,10

2520 rader x 0,50 = 1260 kr

DD Tips Gävle Lördag 15/1
DD1: 4 Bitcoin d’ Arc
DD2: 3,5,8,9,10

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
7 Anchor Man har haft fin form nu en längre tid och har stått för flera bra prestationer utan att fått vinna. Anchor Man har tre raka andraplatser på kontot och i den senaste starten fick man endast se sig förbipasserad av en snabbspurtande Devs Definitif. Formen är på topp och även om det är en hel del andraplatser på kontot så har jag inte placerat Anchor Man i ickevinnare facket ännu. Idag startar man med spännande förutsättningar från sitt springspår, han är kvick iväg från start och skulle man lyckas ta sig hela vägen till ledningen är man sen hästen att slå. Dessutom förstärks Anchor Man av Mats E Djuse i vagnen vilket känns spännande.

8 Arch Lane är en rejäl individ som lever på sin styrka. I den senaste starten kördes han offensivt och satt i ledningen efter en bit, men fick tillslut se sig slagen av en smygkörd konkurrent. Men formen är bra och även om utgångsläget inte är det bästa idag med bakspår i volten så kommer man med lite klaff längs vägen ha ett tungt slutvarv att tillgå.

1 Soul Tan är numera sju år, men detta är en individ som inledde karriären lovande genom att segra i sex av sina sju första starter i livet. Men efter det segertåget har karriären dock inte fortsatt i samma anda och segrarna har kommit mer sporadiskt. Men idag har man fått ett perfekt utgångsläge på V75 och dessutom fått Ulf Ohlsson i sulkyn. Formen är på uppåtgående och skulle ekipaget lyckas försvara innerspåret från start kommer man leda loppet länge.

Min Vinnare: 7 Anchor Man
Spets efter 500m: 7 Anchor Man / 1 Soul Tan
Skrällen:
Ranking: A 7,8,1 B 6,11,2,9,5 C 4,12,10,3

V75-2 2140m auto
I min bok är 7 Bäcklös Faron ett givet drag på V75 idag, men tränaren och kusken Oskar Kylin Blom är inte lika övertygad då han ligger lågt på förhand. Man vill självklart ha med sig tränare och kusk på tåget när man har en idé. Men Bäcklös Faron blir fortsatt min förstahäst även om jag nu kommer gardera loppet. Bäcklös Faron var tvåa i Kallblodskriteriet på Dannero men fick sen sin fyraåringsäsong spolierad på grund av skada. Men nu är man tillbaka och kommer med fyra lopp i kroppen och formtoppen är nära. I den senaste starten imponerade Bäcklös Faron när han vann på bra sätt. Trots bricka sju idag kan man köra sig till ledningen om man laddar och hittar man till spets är Bäcklös Faron hästen att slå för övriga.

14 Nårje är en norsk gäst som varit och visat upp sig flera gånger i Sverige tidigare. Nårje har sex segrar på svensk mark och i den senaste starten vann man från ledningen hemma i Norge. Detta är en individ som är bäst när han får attackera bakifrån och ska därför trots utgångsläget räknas in i segerstriden tidigt här.

10 Soldhöjdens Drake stod under förra året för bra utveckling och slutade bland annat fyra i svenska Kallblodsdebyt. Han har tre segrar på sina fyra senaste starter och kommer med en formkurva som pekar uppåt. I den senaste starten visade Soldhöjdens Drake upp bra styrka när han besegrade Bäcklös Faron. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 7 Bäcklös Faron
Spets efter 500m: 7 Bäcklös Faron
Skrällen:
Ranking: A 7 B 14,10,9,15,13,8 C 6,4,3,5,11,12,2,1

V75-3 2640m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 3 Milligan’s School. Om denna numera nioårige hingsten lever upp till sitt kunnande vinner man idag. Men formkurvan har varit sviktande på slutet. För två starter höll han heroiskt utvändigt ledaren när On Track Piraten som han besegrade enkelt men fick istället se sig besegrad av Milliondollarrhyme som fick loppet. Det kostade 7rätt på V75 den gången. Gången efter i den senaste starten var han klart sämre från bricka 10. Såklart är formen svårbedömd men med vetskap om att Milligan’s School helst vill vara med i den främre träffen numera när han kommit upp i åren, så kanske det var just utgångsläget som gjorde att Milligan’s School inte ville bjuda till senast. Idag är förutsättningarna annorlunda och helt optimala för Milligan’s School. Från bricka tre är man den givna ledaren från start, tränaren Stefan Melander meddelar också att distansen är ett plus vilket också statistiken med sju segrar på 14 starter över distansen bekräftar. Melander är optimistisk och jag är inne på att Milligan’s School återigen kommer ta tag i grejerna nu i spets. Jag spikar när många istället ser en sårbar favorit.

Motbud
7 Global Adventure är kanske som bäst när han får tävla barfota men faktum är att 14 av 18 segrar tagits med någon form av skor på hovarna. Han är allround i loppen och gör alltid stabila insatser. Global Adventure tål även att göra en del själv och skulle det lösa sig från bricka sju idag är man ett givet motbud till min spik på förhand.

Nämner även 1 Västerbo Grosbois som ikväll har ett intressant smygläge. Västerbo Grosbois är mycket kvick den första biten men ska inte tävla i ledningen och kommer därför i badkaret här sitta i rygg på Milligan's School efter en bit. Skulle sen luckan uppstå den sista biten är detta en individ som kan avsluta rappt över upploppet. Skräll.

Min Vinnare: 3 Milligan’s School
Spets efter 500m: 3 Milligan’s School
Skrällen: 1 Västerbo Grosbois
Ranking: A 3 B 7,1,12,11,5,10 C 2,9,6,8,4

V75-4 2640m volt
13 Carry Cash har imponerat på slutet och kommer till dagens start med fyra raka segrar på kontot. I den senaste starten var hon ute i ett tufft V75 lopp och trots att motståndarna hette Djokovic och Made Of Stars så intog Carry Cash dödens med 1400m kvar till mål och segern blev tillslut dessutom säker. Prestationen var imponerande och formen är på topp. Nu har detta sexåriga stoet tjänat snabba pengar men dagens motstånd avskräcker inte nämnvärt på förhand. Lång distans ses bara som ett plus men ska man hitta något minus så är det nu ett fullt startfält och spår fem på 40m tillägg som gäller. Men utan för mycket strul längs vägen talar mycket för att femte segern ligger på lut. Jag kommer dock ändå gardera då det är fint värde på många helt ospelade där bakom.

10 Crashed Eggs håller bra form för dagen och har fyra raka pallplatser med sig i ryggen till dagens start. I den senaste starten avslutade han bra över Örebros korta upplopp, klockan stannade på 11,8 sista 1000m. Tränaren Roger Walmann har ett stall som ser ut att gå av sig själv och med tanke på hans stallform så är Crashed Eggs ett givet streck vid gardering.

11 Saga Doc är formen svårbedömd på då hon inte startat på ett tag. Men Troels Andersen som tränar gör resan från Norge och det skulle han inte göra om han inte förberett sin häst på bästa sätt. Saga Doc är rapp i benen när hon tävlar på topp och skulle det klaffa med positionerna längs vägen är detta en skräll jag betalar tidigt för.

Min Vinnare: 13 Carry Cash
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Saga Doc
Ranking: A 13 B 10,11,8,5,12,15,1,7,2 C 14,4,9,6,4,3

V75-5 1640m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 2 No Limit Express. Detta är en femåring som endast gjort nio starter i livet hittills, men han har samtidigt vunnit fem av dessa. I den senaste starten var man man tvåa på V75 under julhelgen. No Limit Express visade då bra form när man via en snabb avslutning endast hade Fenix Brick framför sig i mål. Idag blev utgångsläget perfekt, No Limit Express kan öppna bra och oavsett om det blir ledningen eller inte så är man garanterad ett bra lopp. Tränaren Oskar Berglund låter optimistisk på förhand och detta är en individ som kommer klättra i klasserna framöver. Jag spikar.

Motbud
1 Stojweiler One var ute så sent som i lördags på Mantorp, och fick då luckan för sent. Stojweiler One gick i mål med sparade krafter och nu med täta starter är man intressant till låg procent. Han kan öppna kvickt den första biten och är garanterad ett bra lopp återigen. Klaffar det dessutom lite bättre idag kommer man kunna utmana om segern.

Nämner även 3 Geronimo Am som var fyra på V75 trots stor galopp för fyra starter sedan. I den senaste starten såg man mersmakande ut när man satt fast med sparade krafter under finalerna på Solvalla. Han kan öppna kvickt från start om man vill men att det är kort distans är inte någon fördel för Geronimo Am som alltid går hela vägen in i mål. Men oavsett vilken taktik Rikard N Skoglund väljer idag så ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 No Limit Express
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Stojweiler One
Ranking: A 2 B 1,3,7,4,9,5 C 12,10,6,11,8

V75-6 3140m auto
4 Bitcoin d’ Arc är en härlig individ som har vunnit tre av sina fem starter för Timo Nurmos och gör idag comeback efter sju månaders uppehåll. Men vi har varit inne på det många gånger tidigare här i bloggen, Timo Nurmos hästar behöver sällan lopp i kroppen för att prestera. Det fick vi inte minst bevittna så sent som i onsdags på V86 när Queen Ratzeputz vann direkt. Bitcoin d’ Arc har också han visat att han presterar bra direkt efter vila och dessutom kan Bitcoin d’ Arc öppna kvickt bakom bilen. Även om konkurrens inte saknas i loppet så är detta mitt första val.

5 Art Brown gick i mål med krafter sparade i den senaste starten efter att aldrig fått chansen i det lopp som Devs Defintif vann under finaldagen på Solvalla. Art Brown såg då fin ut och kommer till dagens start med bra form. Utgångsläget är bra och från bricka fem kommer man kunna få en mer passande resa i ett andraspår. Även om motstånd inte saknas så är distansen okej och Art Brown är ett givet bud vid gardering.

Nämner även 3 Borups Tornado som nu har två lopp i kroppen och höll bra hela vägen i Sylvesterloppet senast. Formkurvan pekar uppåt och nu ska man sätta på helstängt huvudlag för första gången, vilket är spännande. Från stallet låter man uppåt och Ulf Stenströmer som tränar ska även hänga på en amerikansk vagn till dagens start. Till låg procent är detta skrällen i loppet vid gardering.

Min Vinnare: 4 Bitcoin d’ Arc
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Borups Tornado
Ranking: A 4,5,3 B 10,11,8,1,2,6,7 C 12,10,9

V75-7 2140m auto
10 Eddy West imponerade senast när han avslutade sylvasst och utmanade Emoji hela vägen in på linjen. Idag är motståndet något enklare och med en liknande prestation som senast ska segerchansen vara god här i avslutningen på V75. Tränaren Claes Sjöström meddelar dock att Eddy West presterar som bäst när han får tävla på hemmabanan Solvalla vilket såklart oroar en del inför dagens start. Dessutom är Eddy West en individ som lätt kan stressa upp sig. Men utgångsläget passar bra och man kan ta en lugn start. Skulle man sen få trava in sig i loppet och spara speeden in på slutrundan kommer man fälla många den sista biten. Segerchansen är god med en normal prestation, men jag väljer trots detta att gardera med tanke på att man reser till Gävle denna gången.

En som kommer med toppform till dagens start är 5 Dark Roadster. På de fyra senaste starterna har det blivit två segrar och två andraplatser. Dark Roadste är även kvick iväg den första biten och skulle han komma till ledningen är man sen hästen att slå för övriga. Men samtidigt har man segrat på V75 bakifrån också så spets är inte ett måste för att utmana om segern idag.

Nämner även skrällen 3 Dats So Cool som är jämn och säker i sina prestationer. Utgångsläget är bra och Dats So Cool är härdad i tuffa sammanhang. Skulle det klaffa med positionerna under vägen idag kan man mycket väl blanda sig i segern tillslut. Erik Adielsson upp i vagnen och ekipaget ska streckas vid gardering.

Min Vinnare: 10 Eddy West
Spets efter 500m: 5 Dark Roadster
Skrällen: 3 Dats So Cool
Ranking: A 10,5 B 3,9,8,11,4,7,6 C 1,2,12

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Bayern München - Plzen
Fotboll - Champions League - 2 asian +3,5
1.73
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Leipzig - Celtic
Fotboll - Champions League - 1 asian -1
1.91
19:00  Tingsryd - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
1.84
21:00  Manchester City - Köpenhamn
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål första halvlek
1.72
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans Super Days JACKPOT
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - BigOne Super-Jackpot
Insats: 450 kr -  
Köp här!
20:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 1296 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming