DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Hagmyren Lördag 12/9

9 September 2020 - 14:46

På lördagen så avgörs V75 tävlingarna på Hagmyren. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 4 Spikfaks i den fjärde avdelningen.

V75 Tips Hagmyren Lördag 12/9
Avd 1: 1,2,5,6,12
Avd 2: 1,4,7,10,14
Avd 3: 4,7
Avd 4: 4 Spikfaks
Avd 5: 2,4,6,12
Avd 6: 2,3,6
Avd 7: 5,6,10

1800 rader x 0,50 = 900 kr

DD Tips Hagmyren Lördag 12/9
DD-1: 2,3,6
DD-2: 6,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS HAGMYREN LÖRDAG 12/9

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 7 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Naheed har vunnit 8 av karriärens 10 starter och han har aldrig varit sämre än tvåa. Han har gjort två starter i ny regi för Oscar Berglund och det har blivit två vinster. I Sverigedebuten så satt han i tredje utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så rundade han sitt motstånd och vann lätt. Gången efter det så tog han över ledningen med 1500 meter till mål och från den positionen så vann han sedan i överlägsen stil. Han står hårt inne i klassen och han har inte visat någon direkt startsnabbhet hittills men kan Magnus A Djuse få till en bra styrning så kan han bli farlig när attacken sätts in så han ska ändå räknas tidigt här. Första rycktussar nu är intressant.

1 Martin Tooma travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Announcement för tre starter sedan. Han la en rejäl press och tog över ledningen in på upploppet och från den positionen så höll han sedan undan till vinst före en vasst spurtande Enriko Ha. Gången efter det så landade han utvändigt om den ledande Borups Tornado med knappa varvet till mål. Han tog ner ledaren men han fick ge sig mot en duktig Zenzero Jet och han fick även släppa Ninja's Kiss förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Han var ute i Big Noon-pokalen senast men där fick han det inte att stämma för han försvann med en tidig galopp. Han kan öppna bra ur volten och skulle ledningen nås så är mycket vunnet här. Halmstadtränaren Dick Robertsson reser långt och nu får Stefan Persson chansen i vagnen för första gången.

5 Västerbo Pokerface kommer till den här starten med två raka segrar. Näst senast så tog han över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så blev det sedan en överlägsen seger. I den senaste starten så landade han i dödens med två varv till mål. I den sista svängen så knäckte han den ledande Apollo Effe och han gick sedan undan till en mycket lätt seger. Snävt spår i volten nu så det finns en risk att han tappar mycket från start men han är stark och rejäl så kan Jorma Kontio hitta en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

6 Helios Di Quattro satt långt nere i kön men via en stark avslutning ute i spåren så tog han ner Dollar Hornline som hade kopplat greppet och han höll även undan för Un Mec d'Or till seger för fyra starter sedan. På Hagmyren gången efter det så satt han i tredje utvändigt innan han vreds på till attack på upploppet och via en härlig spurt så fångade han in den ledande Raoul Attack till seger kort före mål. Näst senast så gick han bra som trea bakom Viscount som vann från ledningen före Arden Wise As. Han fullföljde godkänt och kom i mål som fyra bakom Manuzio Hanover senast. Springspår nu med Erik Adielsson i vagnen så vid en lyckad start så kanske ledningen kan nås men han har sällan tävlat i den positionen så det kan vara aktuellt att släppa om det skulle bli fallet men med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara långt framme.

12 Galileo Am satt i andra utvändigt innan han vreds på i tredjespår ur den sista kurvan. Han kom då med en vass avslutning och han plockade då ner den ledande Baron Frontline till seger för tre starter sedan. I Ragnar Thorngrens Minne på Åby gången efter det så fullföljde han starkt och kom i mål som fyra bakom Aramis Bar som var stark när han tog ner Power till seger från utvändig position. Han var ute i ett Breeders' Crown lopp på Solänget senast och då satt han långt bak men han avslutade godkänt och kom i mål som fyra bakom Admiral As som vann det loppet. Löser det sig med positionerna och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 2 Naheed
Spets efter 500m: 1 Martin Tooma
Skrällen: 12 Galileo Am
Ranking: A 2,1 B 5,6,12,10,7,8 C 4,11,3,9

V75-2
Stig H:s lopp - STL Diamantstoet, Försök 6 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 10 Princess S.W. har tagit 11 segrar på 22 starter. Hon startade vecka-vecka och det blev lite för tufft för hon var inte bra näst senast. På Kalmar senast så drog hon till ledningen efter 600 meter och från den positionen så försvarade hon sig länge och väl men Wild Love slog av henne på linjen så det blev en andraplats. Stefan Persson får chansen för första gången nu på Peter Untersteiner tränat och med rätt resa här så kan hon blanda sig i segerstriden.

14 Unique Juni fick vandra utvändigt om ledaren i Sto-EM senast och hon blev väldigt pigg. Hon gjorde det bra även om hon tröttnade en del de sista 200 meterna och hon kom i mål som sexa bakom Conrads Rödluva som vann det loppet. Nu kliver hon ner i klass men hon har 40 meters tillägg. Stämmer det lite på vägen så kan hon bli svår att stå emot den sista biten så trots utgångsläget här så ska hon räknas tidigt.

4 Marble Arch vann sina tre första lopp i Björn Goops regi. Hon galopperade dock från start i den fjärde som var ett uttagningslopp till StoChampionatet. Hon var tillbaka i vinnarcirkeln näst senast när hon spurtade strålande och fångade in sitt motstånd till seger. Hon provade att kvala in till Derbystoet senast. Hon fick då en löpning i tredje invändigt innan hon tog sig loss och då avslutade hon godkänt och kom i mål som trea i ett lopp där Milady Grace drog det längsta strået. Här tror jag att Carl Johan Jepson provar mot ledningen i ett tidigt skede och skulle hon komma till spets smärtfritt så stiger hennes chanser att ta en ny seger.

1 B.W.T.Devil kommer till det här loppet med tre vinster på de fyra senaste starterna. På Bergsåker senast så satt hon i tredje utvändigt innan hon attackerade på den sista bortre långsidan och hon tog då över ledningen i slutkurvan och hon stack sedan undan till en väldigt enkel seger. Hon kan kliva iväg bra ur volten men det är inte säkert att Magnus A Djuse vill köra i ledningen om den positionen skulle nås. Från rygg på ledaren och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig den sista delen av loppet.

7 Ies Elisabet vinner inte så ofta men hon gjorde det bra vid vinsten i den näst senaste starten. Hon satt då djupt nere i kön innan hon gick med i ryggar i tredjespår ut på slutrundan. Via en härlig avslutning så spurtade hon sedan in till en väldigt enkel seger. Hon testade lyckan i ett uttagningslopp till Derbystoet senast. Där orkade hon inte riktigt och kom i mål som sexa bakom Milady Grace. Här sitter hon i andraspår omgående och kan hon hushålla med krafterna innan hon spelar ut speeden så kan hon slå till med en ny seger.

Min Vinnare: 10 Princess S.W.
Spets efter 500m: 4 Marble Arch
Skrällen: 5 Anna Mauds Lassie
Ranking: A 10,14,4 B 1,7,8,5,9,2,13 C 15,11,3,12,6

V75-3
STL Klass II, Försök 7 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 7 One Kind Of Art debuterade i Timo Nurmos regi för fyra starter sedan. Det blev en rätt intetsägande seger då eftersom han fick bestämma som han ville i ledningen. Gången efter det så tog han över ledningen med varvet till mål och han vann sedan mycket lätt. Näst senast så slog han på en galopp på upploppet och det var en fin placering som försvann i det läget. I den senaste starten så landade han utvändigt om den ledande Artico Zack med 1200 meter till mål. In på upploppet så satte han klorna i ledaren och han gick sedan undan till en lätt vinst. Det är inte omöjligt att han kan bli släppt till ledningen efter en bit här och skulle så bli fallet så blir han inte lätt att plocka ner. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med en god segerchans.

4 Brunello Hall har gjort det bra i sina senaste starter. För tre starter sedan så satt han långt bak men han levererade en stark slutrunda i tredjespår och kom in som tvåa bakom Awesome Kronos som vann det loppet från ledningen. På Visby näst senast så blev det ledningen efter ett halvvarv och sedan så vann han lätt. Gången efter det så pressade han sig till spets med 1500 meter kvar av loppet och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen. Han har lyft sig ett snäpp på barfotabalansen. Nu återkommer han efter en tids frånvaro så det kan saknas en del till toppformen men från ett trevligt utgångsläge nu så sitter Per Lennartsson som finns i vagnen bra till omgående och då kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

I övrigt kan 3 Bridge Jumper som kommer med två raka segrar vara tänkbar. Han kördes till ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen senast. Motståndet är tuffare nu men skulle Daniel Olsson nå ledningen igen så kanske han vill köra i den positionen och då kan det räcka en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 One Kind Of Art
Spets efter 500m: 7 One Kind Of Art
Skrällen: 5 Mellby Helios
Ranking: A 7,4 B 3,1,5,6,9,2 C 10,11,12,8

V75-4
Erik Graléns Minne - DubbelCupen, Final - STL Kallblodsdivisionen, Försök 8 i Meeting 2 över 2140 meter. Jag har spikat 4 Spikfaks kommer med tre raka segrar. Han vann för tre starter sedan på Jarlsberg efter en imponerande prestation. Han fick då vandra en stor del av loppet först i andraspår. Han var duktig när han plockade ner den ledande Viking Faks på upploppet till seger. Han gjorde det bra vid vinsten på Hagmyren för en månad sedan. Han hade ett liknande utgångsläge med innerspår på tilläggsvolten senast. Han hittade då omgående loss och han kunde sedan ta över ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så var det spel mot ett mål. Jag tror på ett liknande scenario som senast här och kommer han till spets smärtfritt så blir han svår att plocka ner. Det finns en risk att spåret ställer till det men hittar han bara loss i god tid före mål så tror jag han har en god segerchans.

Vid gardering kan 6 Nordby Elde vara tänkbar. Han gjorde det bra vid vinsten för fyra starter sedan. Han pressade sig då till ledningen när den ledande Maxey Melanin slog på en galopp på den sista bortre långsidan. Från den positionen så höll han sedan undan för Mo Sjur till en knapp seger. Gången efter det så orkade han inte hela vägen och kom in som femma i ett lopp som vanns av Valle Hugo. Näst senast så fullföljde han godkänt och kom i mål som tvåa i ett lopp där Guli Major satte nosen först. Senast så tog han över ledningen med 1450 meter kvar av loppet och från spets så höll han sedan undan till seger. Kan Olle Alsén hitta en bra väg med honom så kan han duga mot det här motståndet.

15 Bol Brage avslutade klart godkänt men åt Spikfaks som var starkast i det loppet fanns inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen för tre starter sedan. I ett V75 lopp på Solänget näst senast så kom han till spets i ett tidigt skede av loppet och sedan så vann han komfortabelt. På Bollnäs senast så hade han ingen bra dag och slutade oplacerad. Tufft läge nu och jag tror han får svårt att rå på min spik.

Min Vinnare: 4 Spikfaks
Spets efter 500m: 4 Spikfaks
Skrällen: 5 Klack Nova
Ranking: A 4 B 6,15,5,10,11,2,13 C 12,3,8,7,1,14,9

V75-5
Stig Engbergs lopp - STL Bronsdivisionen, Försök 6 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Merritt är känslig i munnen och när Daniel Wäjersten näst senast skulle flytta ut honom in mot sista sväng så tappade han istället någon längd. Han kom sedan tillbaka bra över upploppet och kom i mål som fyra bakom Wingmaster som segrade i det loppet. Inför den senaste starten så hade man bytt bett på honom och det föll väl ut. Han fick ett passande lopp i andra utvändigt innan han attackerade i tredjespår och via en stark avslutning så tog han ner Anything For You som travade först i andraspår till seger. Han är kvar i klassen nu och kan Daniel Wäjersten servera honom en fin resa så kan han bli att räkna med över upploppet.

2 Valiant Dream hängde med godkänt som tvåa bakom Com Milton senast. Han är kvick iväg och här tror jag han kan nå ledningen. Kommer Jorma Kontio som sitter upp bakom hästen till spets och om han skulle få styra och ställa lite som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till seger över det korta upploppet.

6 Anything For You har gjort det bra vid tre raka andraplatser. Näst senast så plockade han ner den ledande Jackpot Vrijthout men han kunde inte stå emot en bra avslutande Everest Sisu. Gången efter det så fick han vandra först i andraspår och på nytt tog han ner ledaren men Merritt som liftat med i rygg blev för svår den sista biten. Kan Erik Adielsson slinka ner i ett vettigt slagläge innan han går till anfall så är han riktigt vass på speed när han får gå i ryggar så med rätt resa nu så kan det vara läge för en fullträff.

12 Pleasure For Cash var duktig för tre starter sedan när han vann med oryckta tussar. Gången efter det i Klass I finalen på Åby så kördes han till spets efter 600 meter och han dundrade på till en ohotad seger från den positionen. Han kom helt fel på det i debuten i den här klassen senast och han kom i mål först som fyra bakom Merritt som vann det loppet. Spår 12 på Hagmyren är allt annat än bra men kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 4 Merritt
Spets efter 500m: 2 Valiant Dream
Skrällen: 5 Wingmaster
Ranking: A 4,2 B 6,12,5,7,8,1,9,10 C 3,11

V75-6
E.J:s Guldsko - STL Gulddivisionen - STL Open, försök 15 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Antonio Tabac fick bestämma i ledningen och vann lätt näst senast. Gången efter det så fick han bakspår i Sundsvall Open Trot men han avslutade ändå klart godkänt även om han aldrig var med någon segerchans och kom i mål som fyra bakom MIlligan's School som vann det loppet från ledningen. Betydligt bättre utgångsläge nu och med den startsnabbheten han besitter så gäller han som spetsfavorit. Från ledningen så är det hästen att slå över den korta distansen.

3 Milligan's School var duktig när han vann Årjängs Stora Sprinterlopp från ledningen för fyra starter sedan. I Hugo Åbergs Memorial gången efter det så räckte han inte till. Det blev en galopp innan bilen släppte fältet näst senast. I Sundsvall Open Trot så hade han innerspår bakom bilen och han ledde då loppet från start till mål. Det kan bli tufft att ta en längd på 2 Antonio Tabac som har spåret innanför nu men han går bra från andra positioner också så han ska ändå räknas tidigt här.

6 Missle Hill gjorde det bra när han tog ner den ledande Diamanten från dödens kort före mål på Lindesberg för fyra starter sedan. Han forcerades till spets i den andra kurvan och han vann sedan Kjell P Dahlströms Minne från den positionen på Mantorp i början av augusti. Han var ute i Jubileumspokalen på Solvalla senast. Han gynnades då av ett högt uppskruvat tempo på loppet och han tackade för det med att via en stark spurt sänka en heroisk Stoletheshow i ledningen till seger. Kan Örjan Kihlström hitta ner i en vettig position innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 2 Antonio Tabac
Spets efter 500m: 2 Antonio Tabac
Skrällen: 9 Dreammoko
Ranking: A 2,3,6 B 4,9,5,1 C 11,8,7,12,10

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 6 i Meeting 6 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Alone var ute i Jubileumspokalen senast. Han tappade då stilen med 175 meter till mål men han kom tillbaka och kom i mål som sjua bakom Missle Hill som spurtade ner den ledande Stoletheshow till seger kort före mål. Inte lika tuffa hästar emot nu fast det var synd på bakspåret. Han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så hittar Ulf Eriksson som kör åt Pasi Aikio en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden här.

6 Vagabond Bi var riktigt bra vid vinsten näst senast. Han travade då i rygg på den ledande Adde S.H. och via en härlig avslutning på open stretchen så spurtade han ner ledaren till seger i finalen av Bronsdivisionen på Åby. Han gör debut i Silverdivisionen nu fast han var uppanmäld senast när han testade på högsta klassen i Sundsvall Open Trot och han gjorde det bra där och kom i mål som femma bakom Milligan's School som vann det loppet från ledningen. Med rätt resa här så kan han bli att räkna med över upploppet.

5 Coogan överraskade med att visa fin startsnabbhet och hålla upp ledningen från innerspåret näst senast på Bollnäs. Han vann sedan mycket lätt och norsken behövde heller inte dras och det var en del sparat i mål. Senast så satt han i andra utvändigt innan han avancerade fram på den sista bortre långsidan och då landade han utvändigt om den ledande Raja Ribb i den sista kurvan. Han sänkte ledaren men han kunde inte stå emot Sir Henry P.Hill som kom med en stark avslutning så det slutade med en andraplats. Han är inte helt att lita på men den långa distansen har fungerat bra tidigare så kan han hålla sig till rätt gångart så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 10 Alone
Spets efter 500m: 4 Heading Reference
Skrällen: 9 Island Life
Ranking: A 10 B 6,5,4,2,7,3,9,11 C 12,1,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming