V75 Tips Jägersro 30/10

Publicerad på 28 Okt 2021 - 22:50

DrTrav

DrTrav

28 Okt 2021 - 22:50

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Jägersro. Omgången innehåller en fin JACKPOT där det är hela 23 Miljoner extra att spela om. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 2 Four Guys Dream i den tredje avdelning och 11 Digital Dominance i den femte avdelningen. 

V75 Tips Jägersro Lördag 30/10
V75-1 1,3,5,7,9
V75-2 2,3,6
V75-3 2 Four Guys Dream
V75-4 1,3,4,5,6,7,9,10,14
V75-5 5,8,9,10
V75-6 11 Digital Dominance
V75-7 2,4,6,7,10

2700 rader x 0,50 = 1350 kr

DD Tips Jägersro Lördag 30/10
DD1: 11 Digital Dominance
DD2: 2,6,7

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m auto
3 Rackham tillhör kulltoppen bland landets femåringar. I den senaste starten var han ute i ett stentufft lopp där man mötte bland annat Extreme, Aetos Kronos och Don Fanucci Zet. Han stod trots motståndet för en bra prestation och slutade som fyra i mål. Idag är motståndet lämpligare då man är tillbaka i silverdivisionen. Han har ett bra utgångsläge och öppnar bättre och bättre från start. Han har även presterat bra på Jägersro tidigare i år och distansen är inte något negativt för Rackham. Han är min troliga ledare av loppet efter en bit, och i den positionen ska man normalt sett vara svårslagen.

9 Emoji var ute så sent som i lördags och fullföljde då bra bakom Admiral As. Nu är det täta starter vilket tränaren Flemming Jensen är inne på ska vara positivt. Kapacitetsmässigt står sig Emoji bra i klassen och även om bakspår inte är optimalt så kommer han kunna sitt bra på det i ett andraspår direkt idag. Givet streck vid gardering.

Nämner även 1 Adde S.H. som har verkligen hittat toppformen. Han imponerade stort vid segern från dödens på V75 för två starter sedan och i den senaste starten gjorde man det bra via 09,5 sista 800m bakom en för dagen överlägsne Seismic Wave. Han kan öppna bra från start och är garanterad ett bra lopp från sitt innerspår. Uppenbara sig bara luckan i tid så är detta en individ som kan avsluta rappt den sista biten.

Min Vinnare: 3 Rackham
Spets efter 500m: 3 Rackham
Skrällen: 9 Emoji
Ranking: A 3 B 9,1,5,7,10,4,12 C 8,11,2,6

V75-2 1640m auto
2 Ture L.A. har opererats under året och har bara gjort en start under 2021, det var i slutet av september och i den comebacken fick han en bra resa i rygg på ledaren och stod sen för en bra avslutning via Open-Stretch. Han vann på V75 under Nyårsafton i fjol och har visat sig vara kvick iväg från start. Väl i ledningen trivs Ture L.A bra och har två segrar och en andraplats på sina tre försök. Men hästen är allround och går även bra från andra positioner. Idag är utgångsläget bra och med ett lopp i kroppen (även om det var nästan en månad sedan) så ska segerchansen vara bra. Det är anmält i barfota bak för första gången vilket är intressant.

3 Kilmister Boko kommer med bra form, han vann överlägset från ledningen senast och dessförinnan har det blivit ytterligare en seger samt en andraplats på de tre senaste starterna. Han kan öppna bra från start och idag är det första gången med Erik Adielsson i vagnen vilket är spännande samt att det är anmält barfota runt om. Lyckas man ta sig förbi Ture L.A. från start är mycket vunnet och man kommer bli svår att plocka ner om han sitter i ledningen.

Skrällen i loppet är treåriga 6 Grappa Boy som har visat bra fart och kommer med tre raka segrar på kontot. Även om motståndet är betydligt tuffare idag kan han inte nonchaleras när det är anmält barfota runt om för första gången. Skulle de två ovan nämnda köra lite för mycket emot varandra kan Grappa Boy profitera på det och han kommer fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 2 Ture L.A.
Spets efter 500m: 2 Ture L.A. / 3 Kilmister Boko
Skrällen: 6 Grappa Boy
Ranking: A 2,3,6 B 4,9,7,5 C 12,1,8,11,10

V75-3 2140m volt
Här kommer jag chansspika 2 Four Guys Dream som kommer med toppform till dagens start. Han har stått för flertalet bra prestationer på slutet och är mycket kvick i benen på korta sträckor. Han är säker i voltstart och har här ett bra utgångsläge. Jag är inne på att Stefan Persson får iväg Four Guys Dream bra från start och att han kommer sitta i bra slagläge efter en bit. Får man sen spara speeden in i de sista får samtliga hålla i sig när han kommer flygandes över upploppet. Från stallet är man uppåt, och meddelar att Four Guys Dream känts plusbetonad hemma i träningen i veckan. I ett öppet lopp där många streckar på gör jag tvärtom och tar ställning för Four Guys Dream som är streckad på 14%.

Motbud
4 Global Beware är en individ som vet vart mållinjen befinner sig, han kommer med fyra segrar på de fem senaste starterna och i den senaste starten var det comeback efter nästan två månaders frånvaro. Men det var inget som bekymrade Global Beware som såg helläcker ut och vann med sparade krafter. Detta är en fyraåring som är under fin utveckling och utan strul är han ett givet segerbud i loppet. Dock blev det galopp senast han var ute i voltstart och bricka fyra idag är heller inte det bästa man kan ha, det är värt att ha med sig detta när man lämnar in sin V75 kupong idag.

Skrällen är 1 Barbaresco V.W. som i den senaste starten låg på för mycket utvändigt ledaren och fick tidigt slut på krafter. Men han kan öppna snabbt från start och det finns på kartan att man håller upp innerspåret från start och skulle sen Barbaresco V.W. kunna hushålla bättre med krafterna denna gången finns form och kunnande för att kunna utmana om segern. Endast 6%.

Min Vinnare: 2 Four Guys Dream
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Barbaresco V.W.
Ranking: A 2 B 4,1,5,6,10,7,11 C 12,8,9,3

V75-4 2140m volt
3 Imperias Juliette är en segervan femåring som har tagit fem segrar på sina sju starter för tränaren Robert Bergh. Övriga två starter har slutat med en galopp och en hedersam förlust från ledningen där man krigade på bra hela vägen. I den senaste starten var det comeback efter lite frånvaro och det blev seger direkt, hon avgjorde då på bra sätt över upploppet. Hon står bra inne i loppet och har idag fått ett spännande utgångsläge. I ett vidöppet sto-lopp är detta mitt första streck.

6 Palmyra gör idag debut på svensk mark vilket såklart gör henne svår att sätta in i sammanhanget. Men hon har gjort det bra i Tyskland tidigare och från ett bra utgångsläge ihop med Magnus A Djuse för första gången så känns hon intressant på förhand. Streckas.

Skrällen är 9 Keely Queen Er som inte var som bäst i den senaste starten, men för två starter sedan visade hon verkligen upp sitt kunnande när hon vann i överlägsen stil. Hans Crebas har bra snurr på stallet för dagen och studsar Keely Queen Er bara tillbaka från den senaste prestationen så ska hon räknas tidigt idag. Dessutom blir det återigen barfota runt om, precis som hon gick vid senaste segern.

Nämner även 7 The Fastlove som Björn Goop väljer att sitta upp bakom här. Hon är anmäld barfota fram vilket är positivt. Hon har bra fart i kroppen och senast hon gick balanserad barfota fram som hon ska tävla idag, så travade hon 12,2 i 1700m efter galopp. I ett vidöppet lopp på förhand platsar även denna tjej på min kupong.

Min Vinnare: 3 Imperias Juliette
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Keely Queen Er
Ranking: A 3,6,9 B 7,10,1,4,5,14,12,15 C 13,8,11,2

V75-5 2640m auto
8 Parker är en tuff fyraåring som gynnas av att det är lång distans och tål även att göra en hel del grovjobb själv längs vägen. Han vann för två starter sedan när man besökte Jägersro och i den senaste starten slutade man två efter att fått göra jobbet i dödens. Idag är det Erik Adielsson i vagnen för första gången och dessutom är man nedstruken ett hack i banan vilket är till stor fördel för Parker. Tongångarna från stallet är optimistiska och när ett av de främsta motbuden på förhand 4 Edens Boy inte kommer till start så är detta min förstahäst i loppet.

5 Bugatti Miles svarade för en bra prestation i den senaste starten när han efter ett lopp utvändigt om ledaren med varvet kvar till mål blev tvåa bakom Gaylord Am. Gången före togs han försiktigt från start för att gå iväg felfritt, han stod sen för en bra avslutnign och klockan stannade på strax över 1.11 sista 1000m. Nu är man nedstuckna till bricka fyra bakom bilen och jag räknar med att Örjan Kihlström kommer försöka ladda iväg från start är att vara den som är först framme och överta ledningen i ett andraskede. Väl i den positionen kommer man sen bli svårslagen. Men det finns både viss galopprisk att ta hänsyn till samt att det kan bli stumma ben tillslut nu när det handlar om 2640m och man ska ha en urstark Parker utvändigt om sig.

Nämner även 9 Van Gils som man har siktat till dagens start med och han är anmäld barfota runt om för första gången i livet, vilket är spännande. Fart och kunnande finns och dessutom är det Stefan Persson i vagnen för förtsa gången. Van Gils kommer även till dagens start med tre segrar på de fyra senaste starterna. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 8 Parker
Spets efter 500m: 5 Bugatti Miles
Skrällen: 9 Van Gils
Ranking: A 8 B 5,9,2,11,1,6 C 12,3,7

V75-6 3140m volt
Här hittar vi kvällens andra spik, 11 Digital Dominance. Detta är en riktigt tuff femåring som var trea i Harper Hanovers lopp tidigare i år. Digital Dominance har vid flera tillfällen visat att lopp över 3000m passar honom perfekt. För två starter sedan stod man för en plusbetonad insats när man krigade hela vägen trots tuff resa i ett silverförsök. Den senaste starten ska man inte lägga för mycket vikt vid, då satt han sist in i slutkurvan och hade för långt fram till täten i ett lopp där tempot var för lågt. Tränaren Jörgen Westholm har bra form på stallet och man meddelar att detta är en bra segerchans. Idag kommer det krävas en hel del jobb på egen hand men lever bara Digital Dominance upp till sitt kunnande så ska detta vara en toppchans. Jag spikar.

Motbud
12 Kalashnikov lever på sin styrka och har under året tagit tre segrar över distansen. Formen är bra och han kommer med två segrar på de tre senaste starterna. Det är även anmält barfota runt om vilket är spännande. För den som garderar är detta ett givet streck på kupongen till 6%.

14 Andre Ward kommer med tvåa bra prestationer i ryggen till dagens start. Han har en vass avslutnig att tillgå och skulle det klaffa med positionerna under loppet kommer han fälla många den sista biten.

Nämner även 10 Hurricane Silas som även han gillar lång distans och såg fin ut som fastlåst i den senaste starten. Ulf Ohlsson sitter upp ikväll och senast han gjorde det slutade det med seger för ekipaget. Hurricane Silas behöver få ett passande lopp för att bjuda till, men skulle Ulf kunna servera honom det idag är han tidig på kupongen om favoriten kommer bort.

Min Vinnare: 11 Digital Dominance
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Kalashnikov
Ranking: A 11 B 12,14,10,1,9,8,3 C 4,15,6,7,13,5,2

V75-7 2640m auto
7 Upstate Face imponerade senast bakom Very Kronos i Svensk Mästerskap. Det var en insats som Upstate Face stod för efter nästan två månaders vila och han visade direkt att formen sitter där. Idag är utgångsläget inte det bästa men hittar bara kusk och tränare Adrian Kolgjini ner i ett vettigt läge från start idag kommer han vara med och göra upp om segern på nytt.

2 Extreme vann European Championship i den senaste starten efter att han spurtade ner Aetos Kronos över upploppet och besegrade elitloppsvinnaren Don Fanucci Zet. Efter det har man varit hemma och vunnit ytterligare ett lopp i Århus inför dagens start. Vi vet om att Extreme är otroligt kvick en bit och idag står man med spännande förutsättningar och siktet är inställt på ledningen. Men frågan är hur kusken Thomas Uhrberg kommer lägg upp taktiken bakom Extreme då både i danska derbyt över tre varv och i European Championship för två starter sedan vann man med ryggresa? Men oavsett taktik är formen på topp och Steen Juuls femåring ska räknas tidigt.

6 Zarenne Fas är en topphingst som under sommaren visade upp hela sitt kunnande. Han slutade bland annat tvåa i Åby Stora Pris. I den senaste starten stod han för en fin upphämtning efter galopp och näst senast stod han för en rejäl prestation och vann enkelt. Distansen idag är inga problem utan ska snarare ses som en fördel. Han tål att göra en hel del jobb själv längs vägen och ska ses som en given utmanare om segern idag.

Min Vinnare: 7 Upstate Face
Spets efter 500m: 2 Extreme
Skrällen: 6 Zarenne Fas
Ranking: A 7,2,6 B 4,10,9,1,3,12 C 11,8,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto