DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Mantorp 8/1

7 Januari 2022 - 00:37

Mantorptravet står som värd för V75 denna lördagen, nedan följer ni mina V75-tips och som vanligt kan ni numera hitta andelsspel hos oss på rekatochklart.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)


Jag spelar med två spikar. 9 Oskar of Sand i den andra avdelningen och 4 Sweetman i den avslutande sjunde avdelningen.

V75 Tips Mantorp Lördag 8/1
V75-1 1,4,7,8,9
V75-2 9 Oskar of Sand
V75-3 1,4,6,7,9
V75-4 2,4,5,8,12,13,15
V75-5 1,2,3,4,5,9,10
V75-6 7,10
V75-7 4 Sweetman

2450 rader x 0,50 = 1225 kr

DD Tips Mantorp Lördag 8/1
DD1: 7,10
DD2: 4 Sweetman

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m auto
7 Chestnut Bojje var ute i Sylvesterloppet under nyårsafton men galopperade bort en framskjuten placering den gången. Men detta är en individ som besitter högt kunnande och som visat toppform innan senaste framträdandet. Lång distans idag är ett plus och han tål även att göra en hel del jobb på egen hand. Robert Bergh tränar och jag är inne på att han kommer vara taggad till tänderna denna tävlingsdagen, för att visa upp för alla att han tillhör eliten bland kuskar och tränare nu efter allt som skrivits och hästar som flyttat. Förstahäst.

8 Champ Lane är en sexåring som alltid visat upp högt kunnande och som fyraåring var han ute i finalen av derbyt och slutade fyra. I den senaste starten stod man med ett tufft bakspår vilket satte ner segerchanserna. Idag har man heller inte haft tur med lotten, men Champ Lane ka öppna kvickt och det väntas full laddning från start härifrån. Kommer man hela vägen till ledningen är man sen hästen att slå för övriga.

Skrällen är 9 Silver Bullit som i den senaste starten visade fin form nä han avslutade sylvasst. Jörgen S Eriksson har bra snurr på stallet och från ett passande smygläge idag kommer man återigen fälla många den sista biten.

Nämner även 4 Image Rapida som nu har tre lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. Det har resulterat i två andraplatser och en seger. Längre distans ska ses som ett plus och vid gardering ska Image Rapida inte nonchaleras.

Min Vinnare: 7 Chestnut Bojje
Spets efter 500m: 8 Champ Lane
Skrällen: 9 Silver Bullit
Ranking: A 7,8 B 9,4,1,6,11,10,12 C 2,3

V75-2 2140m volt
Här hittar vi första spiken i omgången, 9 Oskar of Sand. Detta är en femåring som har inlett karriären med imponerande sju raka segrar för att sedan i den senaste fått se sig besegrad för första gången. Till Oskar of Sands försvar hade han vilat inför den starten och de han fick se sig besegrad av var inga mindre än I can Steel och Jano di Quattro. Nu med lopp i kroppen lär formkurvan vara framflyttad en del till s idag och då är jag också inne på att man är tillbaka i vinnarspåret igen. Utgångsläget är okej med spår två på bakvolten och utan för mycket strul längs vägen ser jag inte vem som ska kunna ta emot honom den sista biten. Jag spikar.

Motbud
1 Optimum Bankrobber var ute och testade V75 senast efter två raka segrar på kontot. Då fick han göra en del jobb i spåren men höll trots detta farten på ett bra sätt hela vägen in i mål. Han är dock ingen blixt iväg i volten och riskerar därför att bli fast på innerspår. Men skulle det lösa sig med positionerna idag kommer Kenneth Haugstad som både tränar och kör kunna utmana om segern här.

Nämner även 7 Danilo H.B. som vann enkelt senast och har kanske hittat formen nu efter att inte presterat på topp under en tid. Utgångsläget är också spännande och skulle Johan Untersteiner pricka starten kan man mycket väl sitta i ledningen tidigt och då ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 Oskar of Sand
Spets efter 500m: 7 Danilo H.B.
Skrällen: 7 Danilo H.B.
Ranking: A 9 B 1,7,8,2,6,12,3,10 C 4,11,5

V75-3 2140m auto
6 Lucifer Lane besitter hög grundkapacitet och var också stallskriket under annandagen på Solvalla i den senaste starten. Då öppnade man ruskigt kvick från start men blev också aningen het på cupen, det kostade också i den meningen att krafterna tog slut när upploppet nalkades och man fick se sig besegrad. Formen har varit bra en längre tid och uppträder bara Lucifer Lane aningen lugnare idag är man ett givet segerbud i loppet. Vågar man dessutom ladda med honom och nå ledningen är mycket vunnet om han håller sig lugn. Förstahäst.

7 Disco Volante trivs den här årstiden och har tidigare varit framgångsrik under vinterhalvåret. Han kan öppna kvickt den första biten och trivs dessutom när han får vara med i den främre träffen. Mantorp har ett kort upplopp och skulle Ulf Ohlsson som sitter i vagnen lyckas nå hela vägen till ledningen idag kommer man bli tuff att plocka ner trots distansen.

Fortsätter även varna för 4 Snowstorm Hanover som nu har varit i träning hos Daniel Redén en kortare tid och som i den senaste starten visade toppform när man var tvåa bakom Gareth Boko i Guldfinalen. Utgångsläget passar bra och med klaff längs vägen idag kommer han fälla många tillslut. Skräll.

Min Vinnare: 6 Lucifer Lane
Spets efter 500m: 6 Lucifer Lane / 4 Snowstorm Hanover
Skrällen: 4 Snowstorm Hanover
Ranking: A 6,7,4 B 1,9,11,3,2 C 8,5,10

V75-4 2140m volt
Öppet lopp som känns givet att gardera på förhand.

2 Chantal Jet är ett fyraårigt sto som tufft motstånd i stort sett varje start. För två starter sedan såg hon mersmakande ut i rygg på vinnaren Crak Di Girifalco och i den senaste starten visade Chantal Jet att hon tål att göra en hel del jobb själv när hon gjorde det klart bra från utvändigt om ledaren. Chantal Jet är min spetsfavorit och väl i den positionen kommer hon kunna bita ifrån sig bra. Stefan P Persson är optimistisk inför dagens start och detta blir mitt förstastreck i loppet.

Framhåller även 5 Nikita Vrijthout som kommer med bra form och har stått för två vass avslutnignar på slutet. Skulle Rikard N Skoglund hitta den rätta resan för henne idag kommer hennes avslutnign bli tuff att stpå emot för många.

8 Dream Of MoneyD.E. har nu fått två lopp i kroppen efter vila. Hon satt fast med gott om krafter sparade i den senaste starten och toppformen är i antågande. Utgångsläget är såklart inte det bästa men skulle bara Hans Crebas som både tränar och kör komma till i loppet då finns både kunnande och kapacitet i hästen för att vinna.

Nämner även 15 Florist som satt fast med allt sparat i den senaste starten. Trots dubbla tillägg idag ska hon inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Chantal Jet
Spets efter 500m: 2 Chantal Jet
Skrällen:
Ranking: A 2,5,8 B 15,11,4,12,13,3,6 C 11,9,10,1,7,14

V75-5 1640m auto
2 Global Virgin imponerade stort i den senaste starten när hon avslutade rappt i 1.11-fart sista 600m och vann överlägset. Med formen på topp startar nu Global Virgin från ett perfekt utgångsläge. Kusken Magnus Jakobsson kan själv välja hur vilken taktik som passar bäst idag, hon kan öppna kvickt men han kan också välja en lugnare start och bara inta position för att sen spara speeden och fälla samtliga tillslut. Oavsett taktik ska Global Virgin ses med segerchans på nytt.

Tidig är också 4 Mojo Express som visade härlig inställning i den senaste starten när han vann från utvändigt om ledaren. Idag finns dock risken att man på nytt kommer behöva göra en del jobb på egen hand, men formen är på topp och vid gardering är Mojo Express given på lappen.

3 Claw visade senast att han kan öppna kvickt från start och stod sen för en rejäl prestation hela loppet igenom. Hann vann då enkelt från ledningen och siktet är inställt på en repris idag. Kim Eriksson som både tränar och kört meddelar att man dövat ner Claw en hel del vilket troligtvis är det som gjort hästen lugnare och mer stabil i loppen. Kim menar också på att det inte är någon som tar en längd på honom från start om han öppna som senat. Väl i ledningen är man sen hästen att slå.

Skrällen är 1 Nice and Quick som precis som många av konkurrenterna idag kan öppna kvickt den första biten och även om innerspåret på Mantorp inte är optimalt så behöver inte ledningen vara receptet för att Nice and Quick ska utmana om segern här. Man skulle istället kunna sitta i positionen i rygg på ledaren efter en bit och väl i den positionen avslutar han kvickt den sista biten om luckan uppstår. Tränaren Dan Widegren är optimistisk och jag streckar Nice and Quick tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 2 Global Virgin
Spets efter 500m: 2 Global Virgin
Skrällen: 1 Nice and Quick
Ranking: A 2,4,3 B 1,5,9,10,7,6 C 11,8,12

V75-6 2140m volt
15 hästar med ston över två volter betyder ofta ett öppet och svårlöst lopp, och idag är det inget undantag. Men jag kommer ändå välja att gå kort och försöka ta ställning här på detta systemet.

7 Kirsi Boko kommer med en färsk seger i bagaget, en seger som tog på ett bra och rejält sätt. Idag startar Kirsi Boko med spår ett på tilläggsvotlen, vilket ska anses som bra för henne. Örjan Kihlström som sitter i vagnen brukar sällan sitta fast och lyckas han bara hitta ut i ett andraspår i sedvanlig ordning under loppet med Kirsi Boko så finns fart och kunnande som räcker långt. Kirsi Boko står även bra inne i loppet och enligt tränaren Johan Untersteiner så känns allt bra hemma i träningen inför dagens start. Förstahäst.

Den jag väljer att låsa systemet med är 10 Aurora Show som var ute så sent som på Nyårsafton i ett liknande lopp. Då gjorde hon det bra trots bakspår på tillägg och slutde tvåa, denna gången är förutsättningarna bättre och Aurora Show besitter dessutom kunnande för att göra en hel del jobb själv längs vägen. Till 15% är hon spännande och jag tar ställning och nöjer mig med dessa på mitt system.

Nämnvärt är att 11 Donna Summer håller bra form och gjorde det bra i den senaste starten när hon vann från ledningen. Men det måste sägas att ikväll är uppgiften annorlunda och som andrahandsfavorit på V75 lämnar jag henne utanför systemet.

Johan Untersteiner tränar även 5 Machi som är en spännande individ för framtiden. Hon är lite sen i utveckling men visade i den senaste starten bra form och fint kunnande när hon slutade tvåa bakom Ivory Am. För den som plockar flera hästar ska Machi inte glömmas bort.

Min Vinnare: 7 Kirsi Boko
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Aurora Show
Ranking: A 7,10 B 11,5,9,6,3,14,12,4,8,13 C 1,2,15

V75-7 2140m auto
Vi avslutar V75 med att spika 4 Sweetman. I den senaste starten hade han bakspår och det är ett stort minus för hästen som inte alls tar i på samma sätt bakifrån. Nu är det återigen passande förutsättningar med läge för ledningen. Enligt tränaren är det heller ingen fara för formen som rapporteras fortsatt är ska var god inför idag. Det är full laddning som gäller från start och i min bok tar sig Sweetman till ledningen och väl i den positionen har han sen slagit tuffare hästar än vad han möter ikväll och jag spikar.

Motbud
2 Four Guys Dream kommer med två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Han har dessutom verkligen imponerat stort med skorna på hovarna. Four Guys Dream håller toppform för dagen och startar idag med ett perfekt utgångsläge. Han går dock upp i klass till dagens start och även om Four Guys Dream visat att han hävdat sig bra för sammanhanget tidigare är detta en faktor att bära med sig. Känslan är att Stefan Persson inte kommer vilja bränna allt krut i en spetskörning utan istället sparar speeden tillslut. Men oavsett vilken taktik det blir är detta den främsta utmanaren till min spik på förhand.

Nämner även 1 Innovation Love som besitter hög kapacitet när han presterar på topp. Skulle dessutom Robert Bergh som både tränar och kör lyckas göra något bra av utgångsläget från start här är detta en skräll som tidigt ska med vid gardering.

Min Vinnare: 4 Sweetman
Spets efter 500m: 4 Sweetman
Skrällen: 1 Innovation Love
Ranking: A 4 B 2,1,9,3,8,6,5,10 C 7,11,12

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming