DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Skive 28/12

27 December 2021 - 23:58

Winter Burst fortsätter på tisdagskvällen med en omgång från Skivetravet med start 19.30 och värt att tänka på är att det finns ett open-stretch spår att använda sig av. Jag spelar med två spikar i omgången, 10 Tour Eiffel i V75-2 samt 2 Tycoon Conway Hall i V75-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

V75 Skive tisdag 28/12
V75-1 1.3.4.5.9
V75-2 10 Tour Eiffel
V75-3 1.2.3.4.5.7.8.11
V75-4 1.3.4.8.12
V75-5 11.12.13
V75-6 2 Tycoon Conway Hall
V75-7 2.3.5.9

2400 rader x 0,50 = 1200kr

Dagens Dubbel Skive 28/12
DD-1 2 Tycoon Conway Hall
DD-2 5 B.G Pastor Jonte
1 rad x 150kr = 150kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2060m Auto
5 Eros Zola är på ren kapacitet huvudet högre än sina konkurrenter men det finns ett litet frågetecken för vart formen är för dagen och det låter på Flemming som att det saknas lite form inför den här starten.
I sin senaste start på Eskilstuna fick han ett tufft lopp inom svenska V75 men han borde ändå hållit bättre än vad han gjorde och han slutade till slut näst sist i fältet.
Det låter också även väldigt uppåt på invändiga Baxo Epice och även om det finns open stretch att tillgå tror jag inte man är intresserade av att överlåta någon ledning till favoriten och ge bort något gratis. Han kommer med stor sannolikhet få göra jobbet själv här också och när han inte har glänst på slutet tycker jag det finns fog för en gardering. Med det sagt finns alltid risken att han blir släppt till ledningen och då förlorar han normalt inte det här loppet.

4 Baxo Epice låter man optimistiska med inför den här starten och även om det startsnabba ekipage invändigt landar jag i att Jeppe Juel hittar till ledningen. Jag hoppas för loppets skull att man väljer att köra i den positionen med tanke på hur fin han var från ledningen vid segern senast. Det är tuffare emot nu men från ledningen eller rygg ledaren tror jag det kan gå vägen om Eros Zola inte är där formmässigt.

1 Aros Line kommer från samma stall som Eros Zola och kan öppna fort från start. Skulle han lyckas hålla upp innerspåret är det väl ingen vågad gissning att han överlåter till stallkamraten i ett senare skede och kör till slut via open stretch.

3 Enjoy The Game är som bäst när han får gå i ryggar och spara på sin speed. Det tävlas ofta lite mer i Danmark och med tanke på att såväl 1.2.4 är startsnabba så skulle det kunna bli bra fart på loppet. Han behöver inte vara med i någon körning från start och skulle det bli en utdragen spetskörning kan hans speed bli farlig till slut.

Jag betalar även för 9 Express A P som förvisso kommer från en sämre insats när han föll mot Aros Line från ledningen men jag tror han är bättre med ett rygglopp och här har han ett passande smygläge.
Skulle favoriten komma bort är det här ett vidöppet lopp och trots fem hästar på kupongen känner jag mig inte säker.

Min Vinnare: 5 Eros Zola
Spets efter 500m: 4 Baxo Epice / 5 Eros Zola
Skrällen: 4 Baxo Epice
Rankingen A:5.4 B:1.3.9.7.2.8.6

V75-2 2000m Volt
Vi fortsätter med ett lopp över tre volter där spelarna troligen kommer att sprida strecken mellan fyra-fem hästar. Jag har ändå fastnat lite extra för en häst och väljer att ta ställning.
10 Tour Eiffel har tagit enorma kliv på slutet. Han var kanske inte lika bra senast när han drog iväg i ett hårt tempo i ledningen över kort distans och fick se sig förbipasserad av B.G Pastor Jonte och Enjoy The Game. Han hade dock inte riktigt stilen med sig över upploppet och var inte fullt körbar den sista biten. Man har inte hittat någon anledning till att han var sämre i aktionen och innan dess har han sett otroligt formstark vid två raka segrar.
Visst, det är inte lätt att ta 40 meter och tränaren varnar lite för att snäva svängar på Skive kan vara en nackdel men motståndet är inte det värsta och det är en rejäl häst som inte har några problem att gå ute i spåren. Jag räknar med en offensiv styrning och om han bara hanterar svängarna tror jag det är bra chans att runda det här sällskapet.

Motbud
1 Gazelle Di Damgård har fått ett passande läge och kommer förmodligen att ta hand om ledningen. Det är ett treårigt sto under utveckling som har bra form för dagen och om hon kan dra på i ett jämnt hårt tempo där framme kan det bli svårt för hästarna på tillägg att komma in i matchen. Att hon förstärks av Niklas Korfitsen är ett enormt plus men det är hästar med mycket mer rutin på 40 meters tillägg och vi får se hur pass modig hon är tillslut.

Bakom räknas främst hästarna som startar med 40 meters tillägg samt 5 Farinelli Hastrup på det mellersta volten.

Min Vinnare: 10 Tour Eiffel
Spets efter 500m: 1 Gazelle Di Damgård
Skrällen:
Rankingen: A:10 B:1.11.9.5.12 C: 4.3.8.7.6.2

V75-3 2060m Auto
Det här får ses som omgångens mest öppna lopp på förhand och här tycker jag att man ska ta med så många hästar som plånboken tillåter.

3 Rossi Garline får med viss tvekan tipset i loppet. Det är en stark häst som tål att göra jobb under loppet och det borde bli ett offensivt upplägg med tanke på att han främst lever på sin styrka. Han har inte glänst vid sina senaste lopp men han har fått pusta ut lite nu och förhoppningsvis har uppehållet gjort honom gott. Motståndet känns ganska lämpligt men det är ingen jag vill hålla i handen.

9 Dempsey Cloc söker lite efter formen och han var inget extra senast men frågan är om inte det här är den hästen med högst kunnande i fältet.? Han har sin speed som sitt främsta vapen och skulle det bli ett hårt tempo där framme, vilket inte är omöjligt så kommer han att avsluta fort över upploppet om han tävlar på topp.

4 Emmet Downs var ute i samma lopp som Dempsey Cloc senast och vann efter att ha fått en perfekt resa. Det var ett härligt intryck då men det är en häst som behöver ha det lite serverat för att bjuda till fullt ut och tål inte att göra så mycket jobb på egen hand.

Roligaste skrällen i loppet är 7 Fonseca. Man var väldigt optimistiska inför den senaste starten och var mer påpassad av spelarna än Emmet Downs och Dempsey Cloc. Han drog tyvärr svarte petter då han hamnade i dödens och man har varit tydliga med att han inte går speciellt bra i den positionen. Spåret blev inte bra men om man kan hitta ner i ett andraspår och få en mer vilsam resa nu blir han att räkna med.

Jag tar totalt åtta hästar på mitt system i ett vidöppet lopp.

Min Vinnare: 3 Rossi Garline
Spets efter 500m: 2 J.C Royalty Boko
Skrällen: 7 Fonseca
Rankingen A: 3.9.4. B:7.2.1.5.11 C:12.8.6.10

V75-4 1600m Auto
4 Futteflagfis får tipset. Det är en talangfull fyraåring som är under utveckling och han ser ut att bli bättre för varje start han gör. Senast vann han överlägset efter en offensiv styrning och jag blir inte förvånad om han upprepar den bedriften men distansen är kortare nu, vilket jag tror är en nackdel. Han har dessutom inte öppnat speciellt fort tidigare och det är risk att det blir strul med positioner, även om man säger att man kommer ladda vad som går från start.

1 Ellie Said That gillade jag intrycket på senast. Hon hamnade i en trött rygg på innerspåret över upploppet men när hon väl kom loss avslutade hon sylvasst och hade hon inte dragit bakåt i fältet av en trött häst tror jag att hon hade kunnat utmana om segern.
Nu har hon fått ett perfekt spår bakom bilen och jag tror att hon kan ta hand om ledningen. Om inte Futteflagis kommer fram snabbt från start borde hon testa i den positionen, men oavsett kommer hon få en bra resa på ett innerspår.

8 Honesty S är bra för klassen men från det här läget är hon utlämnad och måste ha lite tur på vägen. Given på kupongen , men bara en av flera.

7 Forever Ice vann samma lopp som Ellie Said that var ute i senast efter att ha försvarat sig väl från ledningen mot en favoriten Baywatch. Nu blir det svårare att komma till ledningen men får han en bra resa ska han räknas på sin fina form.

Jag betalar även för 3 Frisk som äntligen har fått ett bra startspår bakom bilen igen efter att ha haft otur med spårlottningen tidigare. Han spetsade från spår 5 bakom bilen vid segern i september och skulle han komma till ledningen känns det intressant när han dessutom förstärks av Jeppe Juel.

Min Vinnare: 4 Futtflagfis
Spets efter 500m: 1 Ellie Said That / 3 Frisk / 4 Futteflagfis
Skrällen: 3 Frisk
Rankingen A: 4.1 B:8.7.3 C:.12 2.6.11.9.5.10

V75-5 2950m Volt
Den femte avdelningen är ett stayerlopp där jag landar i att hästarna som startar med 60 meters tillägg borde vara hårda nog att äta upp försprånget och det låter inte på konkurrenterna på den mellersta och främre volten att man har särskilt stora förhoppningar.

11 Andre Ward är bästa hästen i loppet och han glänste vid segern över lång distans på Åby 6/10. Han har dock inte alltid humöret med sig och har varit sämre därefter och inför det här starter ligger Flemming lite lågt med tanke på att han har varit ifrån därefter och han säger att det alltid är svårt att utläsa av träningen över hur han kommer prestera. Normalt är det här en bra uppgift men det är ingen spik.

13 Chablis kommer från en seger i ett enklare sällskap och trivs och han trivs över distansen. Man låter optimistiska från stallet på förhand trots att man startar med 60 meters tillägg och han är toppad inför den här starten och kan inte kännas bättre än vad han gör för dagen. När dessutom Flemming ligger lite lägre med Andre Ward på förhand känns han klart intressant.

Jag tycker ovan nämnda hästar höjer sig på förhand men jag betalar även för 12 Diamant Östervang trots att han står tufft inne loppet. Han har fått rätt besvärliga resor på slutet och inte orkat hela vägen in i mål men formen är det nog inget fel på och om han kan lifta med i ryggen på någon mer betrodd under vägen ska han inte vara helt golvad.

Min Vinnare: 11 Andre Ward
Spets efter 500m: 3 Fritjof S H
Skrällen: 12 Diamant Östervang
Rankingen A: 11.13 B:12.4.3.10.9.8.1.2.6.7.10

V75-6 1600m Auto
2 Tycoon Conway Hall var ute i ett väldigt tufft V75 lopp i september och galopperade efter en tuff resa då och har pausat sedan dess. Det låter ändå som att man är mycket väl förberedda inför den här starten och förutsättningarna är perfekta. Han är ute över sin favoritdistans och är mycket startsnabb och det borde inte vara någon som kan utmana honom om ledningen. Flemming låter väldigt uppåt och ser det som sin bästa chans under hela omgången. Jag tror på spets och slut och att han infriar sitt stora favoritskap, Spik.!

Motbud
5 Zaffiro Jet kommer från ett Frankrike äventyr där han inte riktigt har räckt till. Här är det mer passande förutsättningar och Niklas Korfitsen kommer att ladda från start men han tror inte att han kan ta sig förbi Tycoon Conway Hall och försöker nog söka ryggen på denne. Han har visat att det finns en vass speed att använda sig av tidigare och skulle det saknas form hos den stora favoriten är han inte borta med rätt resa.

Bakom räknas främst 3 Bandit Brick som kan mycket i grunden och gör debut för Flemming Jensen samt 7 E Type Cash som faktiskt slog Slide So Easy och Extreme tidigare i år. (det ska tilläggas att Extreme galopperade) Jag tycker ändå att det har saknas det där rätta trycket på slutet för att kunna utmana en felfri Tycoon Conway Hall.

Min Vinnare: 2 Tycoon Conway Hall
Spets efter 500m: 2 Tycoon Conway Hall
Skrällen: 5 Zaffiro Jet
Rankingen A:2 B:5.3.7.1.6.8 C: 4.10.9

V75-7 1600m Auto
5 B.G Pastor Jonte var grym från dödens senast över distansen och 2 Enjoy Banker som kanske är värst emot på förhand nu hade ingen chans över upploppet trots att han fick en perfekt resa i ryggen på B.G Pastor Jonte. Han är dock inte alls att lita på och har många galopper i raden innan han fungerade senast och det är ingen jag litar på även om det är loppets bästa häst.

2 Enjoy Banker fick som sagt en perfekt resa i ryggen på favoriten senast men kunde trots det inte utmana över upploppet. Nu vill man prova från start för att nå ledningen och om B.G Pastor Jonte skulle göra bort sig från start måste det vara en bra chans att leda från start till mål, även om han kanske saknar den där riktiga inställningen den sista biten.

3 C You Again är Flemmings andra häst i loppet som han kör själv och taktiken lär vara solklar. Han laddar vad som går från start för att ta sig förbi 2 Enjoy Banker för att i ett senare skede släppa till stallkamraten 5 B.G Pastor Jonte för att få en passande resa på innerspåret.

9 Encore Cloc är en bättre häst än såväl Enjoy Banker och 3 C You Again men från ett bakspår över kort distans är han såklart lite bortlottad. Kan ha ta rygg på någon snabb i starten och komma till från sitt bakspår är han ändå farlig att nonchalera.

Jag försöka stänga loppet på fyra hästar men om favoriten kommer bort är det vidöppet bakom och åtminstone hela B-gruppen ska ses med vinstchans.

Min Vinnare: 5 B.G Pastor Jonte
Spets efter 500m: 2 Enjoy Banker / 3 C You Again /5 B.G Pastor Jonte
Skrällen: 9 Encore Cloc
Rankingen A: 5 B:2.3.9.4.1.10.6 C: 7.12.11.8

Lycka till 
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming