DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla 26/12

26 December 2021 - 00:16

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Solvalla. Vi bjuds på FINALER och Winterburst har sin fortsättning. Nedan följer mina V75-tips och ni hittar även en länk till våra andelslag. 

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS! (Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 7 Emoji i den första avdelningen och 6 Ikaros Sisu i den andra avdelningen.

V75 Tips Solvalla Söndag 26/12
V75-1 7 Emoji
V75-2 6 Ikaros Sisu
V75-3 1,4,6,9,10
V75-4 1,3,4,6,10,12,13,15
V75-5 1,2,3,6,7,9
V75-6 6,11,15
V75-7 4,5,9,11

2880 rader x 0,50 = 1440 kr

DD Tips Solvalla Söndag 26/12
DD1: 6,11,15
DD2: 4 Quantum Roc

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
Vi inleder omgången med att ta revansch på 7 Emoji som för två starter sedan gav topphästen Admiral As en riktig match. I den senaste starten fick han göra jobbet utvändigt om Sweetman i över 1500m och höll klart bra hela vägen in i mål. Formen är fortsatt på topp och det måste bara vara dags att man får sätta nosen först nu. Från stallet är man optimistiska och meddelar att det blir ett offensivt upplägg idag. Det blir helstängt huvudlag och jag är inne på att man kör sig hela vägen till ledningen idag då 2 Chapuy borde se det som en för mäktig uppgift att svara ut Emoji över 2140m. Segerchansen bör därför vara hög och jag spikar och kopplar grepp på V75 spelet.

Motbud
6 Algot Zonett är ingen raket från start och lär hamna en bit bak från början idag. Att kapaciteten är skyhög är inget att säga om men jag ser det dock som överhängande att Algot Zonett idag kommer få göra jobbet på egen hand ute i spåren och kommer därför få en tuff uppgift idag. Att man med lite klaff längs vägen är med och utmanar om segern är dock givet och för den som garderar är strecket för Algot Zonett lika givet på kupongen.

9 Sweetman missgynnas kraftigt av att starta med bakspår men han har en spännande startrygg som knappast går att klaga på, 2 Chapuy är kusligt snabbt den första biten och därför kan Sweetman komma igenom bra från start trots bricka nio. Klaffar det sen för Stefan Persson som sitter i vagnen kommer man kunna fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 7 Emoji
Spets efter 500m: 7 Emoji
Skrällen: 9 Sweetman
Ranking: A 7 B 6,9,2,3,5,4 C 1,8,10

V75-2 2140m auto
Jag spikar mig även ur den andra avdelningen, denna gången hamnar singelstercket på 6 Ikaros Sisu. I den senaste starten stod man för en topp-prestation när man klev på i kön med 1300m kvar till mål och svepte hela fältet i ett naffs och gången innan gick man en vass avslutning trots punktering. Ikaros Sisu har aldrig sett bättre ut än vad han gjorde senast och det lyste verkligen form kring hästen. Idag ser jag det inte som omöjligt att man tar sig till ledning efter en bit men oavsett om man kommer dit eller inte ska Ikaros Sisu ses med god segerchans. Att detta är en treåring som Thomas Uhrberg kan matcha emot årgångsloppen är ingen hemlighet och även om många hästar utvecklas snabbt i ung ålder så är detta bästa hästen i fältet och jag spikar.

Motbud
11 Anna Montana fick ett tufft lopp senast där hon tuggade på ute i tredjespår första 700m för att sen landa i positionen utvändigt om ledaren. Insatsen var heroisk då hon trots det tuffa loppet höll starkt hela vägen in i mål. Formen är på topp och till dagens start får Anna Montana förstärkning av Örjan Kihlström i vagnen, senast han körde hästen slutade det med seger. Givet motbud idag.

Nämner även 8 Grand Canyon Sisu som startar med ett tufft utgångsläge men som också visat sig besitta hög kapacitet för klassen. Det lär bli laddning från start för att försöka hitta en vettig position. Skulle man lyckas med det är hon med och utmanar om segern.

Min Vinnare: 6 Ikaros Sisu
Spets efter 500m: 6 Ikaros Sisu
Skrällen: 11 Anna Montana
Ranking: A 6 B 11,8,1,2,3,9,4 C 5,7,10,12

V75-3 2140m auto
10 Milligan’s School gick jag mycket på senaste och ingen kan klandra det beslutet då han stod för en grym prestation och var verkligen den moraliska vinnaren. Milligan’s School fick tillslut ge sig emot Milliondollarrhyme som fick ett perfekt lopp samtidigt om Milligan’s School fick lägga flera speeder i loppet då Erik Adielsson bakom On Track Piraten hade bestämt sig för att köra i ledningen till varje pris. Idag ser uppgiften annorlunda ut med bakspår men formen är på topp och skulle vi få se en liknande prestation som senast även idag så kommer ingen kunna stå emot honom tillslut. Gynnas om det blir bra tempo på loppet och är pånytt min förstahäst.

4 Lucifer Lane är den som har bäst utgångsläge idag av de betrodda hästarna vilket såklart är ett givet plus i dessa typer av lopp. Johan A Nilsson som sitter i vagnen har säkerligen siktet inställt på ledningen idag och i den positionen är man sen hästen att slå. Formen har varit bra en längre tid och denna sjuåringen står på tur för seger.

9 Ble du Gers är en speciell individ som ser ut att vara helt ointresserad av att tävla bitvis i loppen, för att sen när det ska avgöras ta tag i grejerna och visa både bra fart och inställning. I den senaste starten valde man att tävla först sista 800m vilket också räckte för att ta en enkel seger trots en tuff avslutning. Det var första segern i Sverige och skulle det klaffa med positionerna idag kommer man återigen avsluta rappt över upploppet.

Min Vinnare: 10 Milligan’s School
Spets efter 500m: 4 Lucifer Lane
Skrällen:
Ranking: A 10 B 4,9,6,1,7 C 2,5,11,3,8

V75-4 2140m volt
6 Nova Mahiron är ett treårigt sto som visat fin utveckling. I den senaste starten visade man att både formkurvan och utvecklingskurvan pekar uppåt, hon fick göra en hel del jobb själv ute i spåren men höll trots det bra hela vägen in i mål. Idag ser uppgiften spännande ut. Nova Mahiron startar med springspår på start och prickar skickliga Thomas Uhrberg som sitter i vagnen starten är ekipaget favorit i spetsstriden. Väl i den positionen är Maharajah avkomman hästen att slå.

1 Kia Ora har har tagit stora steg sedan han flyttades till Oskar Kylin Blom. På de tre senaste starterna har det blivit två segrar och en andraplats. I den senaste starten imponerade Kia Ora, hon fick en tuff inledning på loppet och backade sig sist. Men kunde trots detta runda samtliga under slutvarvet. Från bricka ett idag är hon garanterad en bättre resa och klaffar det bara någorlunda med positionerna längs vägen kommer Kia Ora blanda sig i segerstriden här.

15 Unique Juni är en riktig tuffing som är van med dagens förutsättningar där hon ska jaga tillägg på sina konkurrenter. Hon kommer med två raka segrar i liknande lopp. I den senaste starten gick hon hela sista varvet ute i tredjespår men kunde ändå avgöra enkelt via 10,4 sista 700m. Skor på hovarna är inga problem och blir det inte trafikproblem under slutvarvet kommer Jörgen Westholms travare bli tuff att stå emot tillslut.

Skrällen är 13 Eight Hour som har gått med rycktussar i de två senaste starterna och det har varit en växel som gett bra effekt. Eight Hour är både stark och snabb och med lite klaff längs vägen är detta min skräll i loppet till låg procent.

Min Vinnare: 6 Nova Mahiron
Spets efter 500m: 6 Nova Mahiron
Skrällen: 13 Eight Hour
Ranking: A 6,1,15 B 13,2,12,10,9,4,7,8 C 5,1,14

V75-5 2140m auto
3 Powerbank är en rejäl fyraåring som det varit lite frågetecken kring formen på slutet. Men i den senaste starten visade han att formen är klart uppåtgående. Han tappade mark från start och hamnade tillslut i femte ytter, men avslutade sen riktigt vasst ute i spåren och insatsen var mersmakande. Idag är utgångsläget perfekt och från bricka tre är man den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen kommer man bli tuff att ta sig förbi för övriga.

1 Art Brown har fått tre lopp i kroppen efter vila och toppformen bör snart sitta där. Kunnande finns i Art Brown och även om man inte kommer kunna hålla upp innerspåret så har man skickliga Örjan Kihlström i vagnen, och för honom handlar det om att leta sig ut i ett bra slagläge vilket Örjan sällan misslyckas med.

6 Devs Definitif kommer med en färsk seger i bagaget, då vann han enkelt via en vass avslutning. Till låg procent vill jag varna för honom på nytt idag.

9 Kimi di Quattro vann från ledningen i den senaste starten på bra sätt. Idag är uppgiften annorlunda med bakspår men formen är bra och Kimi di Quattro kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Powerbank
Spets efter 500m: 3 Powerbank
Skrällen: 6 Devs Definitif
Ranking: A 3 B 1,6,9,2,7,10,11 C 8,5,4

V75-6 3140m volt
15 Racing Brodda vann det här loppet förra året och kommer med en bra prestation kunna upprepa den bedriften. Hon är en tuff tjej som visade i den senaste starten att formen är bra då hon slutade tvåa bakom Don Fanucci Zet. Utgångsläget är såklart tufft men med de rätta ryggarna under loppet kommer hennes avslutning bita bra tillslut. Förstahäst i ett öppet lopp där jag tvingar mig själv att låsa loppet på tre hästar för att få ihop systemet.

11 Carry Cash kommer med tre raka segrar på kontot och har formen på topp. Att man till dagens start dessutom förstärks av Örjan Kihlström i vagnen gör inte ekipaget mindre intressant nu. Från bricka sex på 40m tillägg lär man komma iväg bra och kommer kunna få en bra resa. Givet segerbud på nytt i min bok.

Plockar även med stallkamraten till Carry Cash, 6 Made Of Stars. Han lever på sin styrka och trivs över distansen. Jörgen Westholms uppgift här blir att hitta ut i andraspår med Made Of Stars för att låta honom profitera på sina spetsegenskaper så mycket som möjligt. Lyckas han med det kommer också Made Of Stars blanda sig i segerstriden.

Min Vinnare: 15 Racing Brodda
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 15,11,6 B 8,9,14,10,2,3,4 C 12,7,1,5,13

V75-7 2140m auto
Draget i loppet här är 4 Quantum Roc. Han visade att formen är på topp senast då han avslutade riktigt vasst den sista biten, klockan stannade på 10,8 sista 800m. Idag är utgångsläget bra och dessutom förstärks man i vagnen av Jorma Kontio vilket är spännande. Quantum Roc kan öppna kvickt och tillsammans med Jorma är man den troliga ledaren av loppet. Väl i ledningen har det blivit fyra segrar på åtta försök. Quantum Roc är dock inte beroende av ledningen för att vinna lopp och är mitt förstaval här i avslutningen.

5 G.K.Justus fick ett tufft lopp senast och fick själv göra jobbet i tredjespår men trots detta kunde han sätta nosen först över linjen tillslut. Örjan Kihlström körde för första gången senast och får chansen igen bakom fyraåringen. I en öppen avslutning är G.K.Justus ett givet streck vid gardering.

Nämner även 11 Champ Lane som i den senaste starten fick ge sig som favorit, men han stod ändå för en okej prestation. Idag är distansen mer passande och Champ Lane trivs bäst när han får tävla på hemmabanan Solvalla. Utgångsläget är såklart inte optimalt, men han gynnas av tempo på loppet och kommer fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 4 Quantum Roc
Spets efter 500m: 4 Quantum Roc
Skrällen: 11 Champ Lane
Ranking: A 4,5 B 11,9,6,1,10,8 C 3,12,7

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming