DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla 26/9

26 September 2021 - 00:31

På Söndag är det en extra V75-omgång från Solvalla med uttagningslopp till Europaderbyt och det ser lite favoritbetonat ut på förhand. Jag spelar med tre spikar i omgången, 3 Calgary Games i V75-3, 7 San Moteur i V75-4 samt 2 Milligans School i V75-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

V75 Solvalla Söndag 26/9
V75-1 5.6.10.11
V75-2 2.3.4.7.9.13
V75-3 6 Calgary Games
V75-4 7 San Moteur
V75-5 1.2.4.5.8.10.13.14.15
V75-6 2 Milligans School
V75-7 5.7.8.9.10.11.13

1512 rader x 0,50kr = 756kr

Dagens Dubbel Solvalla Söndag 26/9
DD-1 2 Milligans School
DD-2 10 Algot Zonett

1 rad x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m Auto
6 Kali Smart har tagit enorma kliv till den här säsongen och kommer till den här starten med formen på topp. Hon kan öppna hyggligt från start från start och även om hon inte spetsar av egen kraft är jag inte helt främmande för att att hon skulle kunna få överta ledningen trots den korta distansen beroende på vad Jorma Kontio har för planer med 2 Dixie Brick som jag tror spetsar initialt. Hon är dock bra nog att vinna utvändigt också med nuvarande form och jag tycker det är rätt favorit i loppet.

11 Hevin Boko är rejäl och har visat många gånger att hon tål att göra jobbet på egen hand och skulle Kali Smart få trava utvändigt om ledaren gynnar det Hevin Boko som alltid brukar gå hela vägen in i mål. Läget är vad det är men jag tycker det är fältets bästa häst och hon har samlat på sig mer hårdhet än favoriten.

Jag vill även ta med 5 Alhambra Mail som var var tvåa bakom Kali Smart senast efter ett snällt upplägg efter att ha varit ifrån tävlandet ett par månader och hon brukar ha sin bästa period när det börjar bli lite kallare ute igen. Med genomköraren senast i kroppen borde hon ha gått framåt ytterligare och ska räknas tidigt med rätt draghjälp.

10 Miracle Tile är bra nog för att kunna vinna den här typen av lopp med rätt resa och jag tycker hon är som bäst när hon får går i ryggar så länge som möjligt. Läget behöver därför inte vara helt fel och det är väl ingen omöjlighet att hon kan ta rygg på Hevin Boko under slutrundan?

Min Vinnare: 6 Kali Smart
Spets efter 500m: 2 Dixie Brick
Skrällen: 10 Miracle Tile
Rankingen A: 6.11.5.10 B:1.2.4. C: 9.8.3.7

V75-2 2640m Volt
2 Vermithrax blev störd till galopp senast i ett kval till kriteriet och fick tyvärr den tävlingsdagen förstörd. Det är en mycket talangfull treåring som har visat fina takter tidigare i sin korta karriär och förutsättningarna den här gången kunde knappast bli bättre.
Det låter som att Christoffer Eriksson verkligen håller den här hästen högt och det blir full laddning mot ledningen och väl där får Örjan Kihlström som sitter upp för första gången försöka göra livet surt för de äldre hästarna på tillägg. Bra Chans.

13 Kapten Brodde har hunnit samla på sig lite mer hårdhet än Vermithrax och har faktiskt aldrig förlorat felfri. Han är dock inte helt lätthanterligt och har dessutom fått ett besvärligt utgångsläge med bakspår på tillägg och mot det här motståndet får det inte strula allt för mycket om han ska vinna. Tidigt motbud om han sköter sig.

7 Max Håleryd är urstark och trivs över den dryga distansen och när han går felfritt gör han sällan dåliga lopp. Han svarade för några riktigt starka insatser vid segrarna i våras men tappade formen därefter och har fått pusta ut nu under sommaren. Med genomköraren senast borde formen vara framflyttad och han känns redo för en stark prestation och känns intressant bakom favorit-duon till endast 3% i skrivande stund.

4 El Maco Khalifa möter kanske några som är för bra men han öppnar väldigt fort i voltstart och kommer att kunna söka sig framåt och hitta en bra position omgående. Han var inte som bäst senast men det är bra träningsrapporter nu och han ska dessutom lättas i balansen till den här starten.

9 Loveyouecus har startat över distansen vid två tillfällen tidigare och det har slutat med två segrar. Han visade dessutom form senast på V75 när han gick en kanontid som trea bakom Double O.Seven och han har fått ett passande springspår på tillägg.

3 Global Collection har visat att hon kan avsluta riktigt fort över upploppet när hon får spara på sin speed och borde kunna få ett bra lopp på innerspåret bakom favoriten och med lite tempo där framme under vägen kan hon bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 2 Vermithrax
Spets efter 500m: 2 Vermithrax
Skrällen: 7 Max Håleryd
Rankingen A: 2.13 B:7.4.9.3.12.11.6.8.1 C: 5.10.14.15

V75-3 2140m Auto
Här kommer min första spik i omgången och jag spikar föga förvånande 3 Calgary Games som minst sagt har imponerat i sin relativt korta karriär. Timo Nurmos nya stjärna efter Readly Express fullständigt lekte med sina kull-kamrater i Svensk Travderby senast trots att han fick trava utvändigt om Önas Prince som har varit fantastiskt bra under året.
Vi är väldigt många som är glada över att få se honom på en travbana igen eftersom det var aktuellt att han redan nu kunde gå till avel. Det är ett försökslopp och det finns inga moln på himlen utan han kommer att sitta i ledningen omgående och därefter blir det en promenad i parken och vi får bara njuta över att se honom tävla igen.

Motbud
Det finns inga motbud om allt är som det ska med Calgary Games men 1 Cicero T.G kan öppna hyggligt från start och har bra chans att få lifta med i ryggen på favoriten och den norska derbytvåan har en bra chans att ta sig till final.

9 Mister Hercules vann sju av tio lopp under fjolåret men har inte fått det att stämma lika bra i år och har dessutom gjort bort sig med galopp ett par gånger. Han besitter dock en väldigt hög kapacitet och normalt ska han vara med där framme bakom Calgary Games.

Min Vinnare: 3 Calgary Games
Spets efter 500m: 3 Calgary Games
Skrällen: 1 Cicero T.G
Rankingen A: 3 B:1.9.8.5.7 C:4.3.2

V75-4 2140m Auto
7 San Moteur har väl inte riktigt lika stor segerchans som Calgary Games eftersom han faktiskt har dummat sig med galopp ett par gånger. Det är egentligen det enda som oroar mig och i ett litet fält behöver inte Björn Goop förivra sig från start och normalt sett ska han bara vinna det här.
Han fick ett bra lopp i svenskt travderby och gjorde det bra som trea men mötte helt enkelt två hästar som var bättre i form av Calgary Games och Önas Prince. Han blir stor favorit men det är befogat och jag krånglar inte här heller. Spik.

Motbud
3 Napoleon Cash gillar jag och han kommer skörda en del framgångar framöver. Han lyckades inte kvala in till Svenskt Travderby och var bara femma i sitt försök men det är en häst som visar rätt utvecklingskurva och till den här starten blir det barfota runt om för första gången.

5 Marres Dreamboy däremot var med i derbyt och även om han såklart inte hade något med de främre placeringarna att göra tycker jag att han gjorde det klart bra. Han satt längst bak i fältet inför upploppet och avslutade vasst ute i spåren och det var ett bra formbesked.

6 Sahara Jaeburn är fartfylld men kroknade tidigt i det finska derbyt senast som favorit. Han var drabbad av ett virus och om allt är som det ska nu är det en häst som hävdar sig väl i kullen även om det är ett frågetecken för vart han står för dagen.

Min Vinnare: 7 San Moteur
Spets efter 500m: 7 San Moteur
Skrällen: 3 Napoleon Cash
Rankingen A:7 B: 3.5.6.1 C.8.2

V75-5 2140m Auto
4 Final Whistle öppnar bara medel från start men till den här starten skall han utrustas med en bike för första gången och dessutom får Magnus A Djuse chansen för första gången. Det är två förändringar som kanske kan göra honom ytterligare något rappare bakom bilen och skulle han lyckas ta sig förbi 1 Hannibal Face från start och hitta till ledningen borde han bli mycket svårslagen. Det kan dock bli svar invändigt och även om det är en stark häst som tål att göra jobbet på egen hand så blir uppgiften klart svårare om han får trava utvändigt hela loppet.

1 Hannibal Face var bra senast som tvåa men mötte helt enkelt en för bra häst för dagen när han stötte på Robert Berghs formstarka häst, Samson. Han är normalt snabb från start men Adrian Kolgjini lyckades inte ladda iväg honom som han ville senast och om han öppnar bättre den här gången kan det mycket väl vara spets och slut för Hannibal Face som bara förlorat en gång från ledningen på fyra försök.

8 Loveexplosion H.C har bra form och är riktigt snabb den första biten men har fått ett dåligt startspår nu. Vi får se vart han hamnar från start från det här läget men känslan är ändå att man kommer försöka ladda framåt för att söka en bra position i den främre träffen. Han har varit väldig fin efter sitt uppehåll och har vunnit två lopp samt varit fyra inom V75 och strular det inte från läget kan han vinna igen.

15 Gogobet Sisu är det nästan alltid “surr” om och han besitter en väldigt hög kapacitet. Han har härdats i tuffa sällskap och till den här starten går han ner lite i klass men det krävs att det blir lite tempo där framme från det här utgångsläget.

Min Vinnare: 4 Final Whistle
Spets efter 500m: 1 Hannibal Face / 4 Final Whistle
Skrällen: 15 Gogobet Sisu
Rankingen A:4.1 B:8.15.10.2.14.13 C:9.7.12.3.11

V75-6 2140m Auto
Här kommer min tredje spik i omgången och det känns som att det är dags för 2 Milligans School nu igen när han har fått ett bra läge. Han har visat flera gånger under året att han hävdar sig mot eliten och när han får springa där framme utan ryggar är han som allra bäst. Ulf Erikssons taktik lär vara självklar och det blir full laddning mot ledningen och även om Cyber Lane skulle kunna svara ut Milligans Scholl från start tror jag att Johan Untersteiner är beredd att släppa ledningen och han vill nog inte ha en het Milligans School utvändigt.
5 Milliondollarhyme lär säkert göra ett försök från början men jag tror att Milligans School lyckas svara ut honom och leder det här från start till mål men skulle Milliondollarrhyme ta hand om ledningen är han bra nog att slå honom utvändigt också.

Motbud
7 Very Kronos hade inte fått till det i storloppen innan han tog en imponerande seger i Sundsvall Open Trot senast och kunde inkassera en miljon kronor.
Det här är ju en topphäst som som startade i Elitloppet tidigare i år och skulle det bli hårt tempo där så skulle Erik Adielsson och Very Kronos gynnas kraftigt av det och han är en mycket stark utmanare till min spik.

5 Millondollarrhyme slog min spik senast när han vann från ledningen över kort distans och Fredrik B Larsson tror att han kommer vara ännu bättre nu.
Han ska dessutom tävla barfota för blott tredje gången i karriären vilket signalerar om att man tror på en riktigt stark insats och skulle han komma till ledningen ökar chanserna markant. Jag tycker att han är som allra bäst över kort distans och känslan är att han möter några som är hårdare till slut.

Jag nämner även 9 Esprit Sisu för den som letar skräll. Daniel Wäjersten har bra form på stallet för dagen och han slog Milliondollarrhyme över lång distans näst senast och följde upp det med en överraskande andraplats i Sundsvall Open Trot och han verkar ha hittat sitt livs form.

Min Vinnare: 2 Milligans School
Spets efter 500m: 2 Milligans School
Skrällen: 9 Esprit Sisu
Rankingen A:2 B:7.5.9.1 C: 3.8.6.10

V75-7 3140m Volt
10 Algot Zonett gjorde comeback efter tre månaders paus senast och levererade direkt när han vann på 1.11.9 över medeldistans och han visade återigen vilken otrolig vinnarskalle han besitter när han krigade sig förbi Phoenix Photo i de sista stegen. Med det loppet i kroppen borde han vara ännu bättre nu och distansen är inga problem för den här urstarka hästen. Det är bra klass på det här loppet men jag blir inte ett dugg förvånad om han bara är bäst och vinner den tunga vägen.

8 Maestro Crowe har tjugo meters försprång på Algot Zonett och om han har aktionen med sig lär han köras offensivt för att överta ledningen efter en bit och han är som allra bäst över långa distanser. Från ledningen blir ingen lätt nöt att knäcka för konkurrenterna men han har inte alltid stilen med sig och frågan är hur mycket Johan Untersteiner kan köra på hästen till slut när han förmodligen har urstarka Algot Zonett utvändigt som sätter upp tempot under slutrundan.

13 Coin Perdu var en unghäststjärna som fick flera år förstörda av skador och Svante Båth har varit väldigt rädd om sin häst sedan han började tävla igen och han har sakta men säkert byggt upp honom igen och han blir bara bättre och bättre.
Han kommer hit med tre raka segrar men på grund av alla pengar han tjänade som unghäst så får han också starta med 60 meters tillägg. Han möter några hårda hästar nu men Coin Perdu är rejäl och tål att göra jobb på egen hand och han kan mycket väl inkassera sin fjärde raka seger.

Dessa tre höjer sig på förhand men vi måste försöka få lite potential i systemet och tar med ett par kantbollar bakom.

7 Don Cash är en häst som blandar och ger och han har många galopper i raden men när han fungerar fullt ut finns kunnandet för att vara med där framme i den här typen av lopp. Kan han få en bra rygg under slutrundan och få det lite serverat är han inte helt avsågad.

11 Digital Dominance har matchats flitigt inom V75 och tjänat nästan 800.000 under året. Han har fått snabba pengar på sig men har samtidigt visat att han besitter ett högt kunnande och ska räknas bakom favorit-trion.

5 Anchor Man har tänt till i sin nya regi och radat upp topplaceringar. Han möter normalt sett några för bra men han har fått ett passande utgångsläge och Troels Andersen försöker ta hand om ledningen initialt för att sedan släppa ledningen till Maestro Crowe och han kommer att få en bra resa på innerspåret.

9 He’s Marvelous har inga problem med den dryga distansen och han är kapabel i grunden. Han har sett fin ut i två raka starter efter paus och formen borde vara ännu bättre nu med ett par lopp i kroppen, men motståndet hårdnar samtidigt rejält.

Min Vinnare: 10 Algot Zonett
Spets efter 500m: 5 Anchor Man/8 Maestro Crowe
Skrällen: 5 Anchor Man
Rankingen A:10.8.13 B: 7.11.5.9. C: 1.3.12.2.4.6

Lycka til 
0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming