DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla Söndag 31/5

27 Maj 2020 - 18:01

På söndagen är det V75-tävlingar på Solvalla där årets upplaga av Elitloppet ska avgöras. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med tre spikar. 4 Hell Bent For Am i den fjärde avdelningen samt 3 Disco Volante och 3 Tae Kwon Deo i de två avslutande avdelningarna och Elitloppsförsöken.

V75 Tips Solvalla Söndag 31/5
Avd 1: 4,8
Avd 2: Alla
Avd 3: Alla
Avd 4: 4 Hell Bent For Am
Avd 5: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Avd 6: 3 Disco Volante
Avd 7: 3 Tae Kwon Deo

2000 rader x 0,50 = 1000 kr

DD Tips Solvalla Söndag 31/5
DD-1: 1,3,4
DD-2: 3,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75 TIPS SOLVALLA SÖNDAG 31 MAJ

V75-1
Vi inleder V75 med Jim Fricks lopp - Elitkampen över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 4 Odd Herakles kommer till den här starten med sex raka segrar. Han är mitt uppe i en betäckningssäsong och verkar trivas bra med det. Han är snabb från start och kommer han till ledningen smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner. Ledningen är dock inget måste då han även går bra med ett lopp i ryggar och har han en vass speed att tillgå. Oavsett ska han räknas tidigt.

8 Lome Brage dundrade på i ledningen och vann sedan mycket lätt över kort distans i ett V75 lopp på Umåker senast. Han är väldigt startsnabb men från bricka 8 bakom bilen så blir det tufft att nå ledningen men kan Erlend Rennesvik som sitter upp bakom hästen hitta ramla ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden igen.

I övrigt kan nummer 6 Josveis som kommer från en spetsseger vara tänkbar. Han blev tvåa bakom Tangen Haap i det här loppet ifjol. Han är kvick från början så hittar Mika Forss ner i en duglig position här så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering på nytt.

3 Polara var mycket bra på Vermo när han blev tvåa i ett lopp som vanns av Josveis från ledningen senast. Iikka Nurmonen upp nu och får han en fin resa i den främre träffen så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

10 Månprisen A.M. drar en del streck. Han var chanslös mot Lome Brage som vann från ledningen över kort distans näst senast. Dåligt läge här men blir det alldeles för hårt tempo på loppet så kan han bjudas in i matchen.

5 Tangen Haap vann det här loppet ifjol men han var väldigt blek i genrepet och jag tror han får svårt att upprepa bedriften från förra året.

Min Vinnare: 4 Odd Herakles
Spets efter 500m: 4 Odd Herakles
Skrällen: 3 Polara
Ranking: A 4,8 B 6,3,2,7,10,9,5 C 1

V75-2
Delicious lopp - Fyraåringseliten för Ston över 1640 meter och jag har streckat alla tio hästarna. 2 Sashay My Way var ute i finalen av Drottning Silvias Pokal senast. Där satt hon i tredje utvändigt innan innan hon vreds på i anfall på den sista bortre långsidan och hon gick en bra repa i tredjespår men det räckte bara till en femteplats då. Bra läge nu och helstängt huvudlag för första gången är mycket intressant. Hon ska räknas tidigt.

1 Dontlooseallmoney var duktig när hon vann från spets för tre starter senast. Gången efter det så försvann hon direkt med en startgalopp. Senast så travade hon i ledningen men hon fick ge sig den sista biten mot en smygkörd American Hill så det slutade med en andraplats. Felfri nu så kan det bli tidig ledning och från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

6 Tonique var duktig när hon via en härlig spurt fångade in Ganga Bae till seger i ett uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal näst senast. I den efterföljande finalen så kom hon med en bra avslutning och då räckte det till tredjeplatsen bakom Diana Zet som vann det loppet. Hon kan öppna hyggligt men är ingen spetskandidat men får hon ligga på rulle och spara speeden in i det längsta fäller hon många hästar till slut.

7 Southwind Queen var jättebra vid vinsten senast och hon hade tussarna kvar. Hon ska vara ännu bättre den här gången men hon har ett spår lite långt ut men om hon kan slinka ner i en vettig position innan hon går till attack så kan hon blanda sig i segerstriden igen. Riccardo Bianchi tror att hon springer en 10-tid och skulle hon göra det så borde det kunna räcka en bit här. Hon tävlade med rycktussar för första gången senast men dom användes aldrig så den växeln finns kvar.

9 Gina Mearas har två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande nu. Barfota runt om nu gör henne klart bättre och dessutom första gången med ett helstängt huvudlag är intressant. Får hon smyga med och vänta med slutstöten fram till upploppet kan hon bli farlig till slut.

Min Vinnare: 2 Sashay My Way
Spets efter 500m: 1 Dontlooseallmoney
Skrällen: 9 Gina Mearas
Ranking: A 2,1 B 6,7,9,10,3,4 C 8,5

V75-3
Tommy Hannés lopp - Fyraåringseliten över 1640 meter och jag har streckat alla tio hästarna. 8 Ecurie D. har gjort allting rätt så här långt i karriären då han ståtar med 9 segrar på lika många starter. Senast på Mantorp hade han ett uselt startspår men Björn Goop var offensiv och landade utvändigt om den ledande Armour As i ett tidigt skede och in på upploppet satte han klorna i ledaren och plockade ännu en seger. Erik Adielsson upp för första gången nu. Läget är mindre bra men löser det sig med positionerna kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in. Han ska räknas tidigt.

4 Admiral As gick en mycket vass avslutning efter galopp och räddade fjärdeplatsen bakom Click Bait näst senast. Nu gör han debut över kort distans. Han har vunnit 8 av 12 starter så kan Ulf Ohlsson få till en bra styrning kan han vara långt framme på nytt. Eventuellt blir det jänkarvagn den här gången meddelar Reijo Liljendahl.

1 Osterc var mycket bra när han vann ett uttagningslopp till Kungapokalen från ledningen näst senast. I den efterföljande finalen slarvade han med aktionen och galopperade. Trevligt utgångsläge här då han är startsnabb och lyckas Jos Verbeeck som får chansen nu hålla upp ledningen kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

3 Click Bait gjorde det bra vid segern näst senast och gången efter det spurtade han mycket bra via open stretchen och då räckte det till tredjepriset bakom Aetos Kronos och Don Fanucci Zet. Han är snabb ut så här sitter han bra till i den främre träffen omgående och då kan han vara med och utmana om segern igen.

2 Aramis Bar vann ett fyrahästars lopp i årsdebuten näst senast. Gången efter det var han ute mot Hail Mary på Umåker och där slutade det med en andraplats bakom denne. Kan Björn Goop hitta en bra rygg och om han får spara speeden fram till upploppet fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 8 Ecurie D.
Spets efter 500m: 1 Osterc
Skrällen: 10 Ultion Face
Ranking: A 8 B 4,1,3,2 C 10,7,5,9,6

V75-4
Håkan Wallner Memorial - Treåringseliten - Breeders Course 3 years old 2020 First Final över 2140 meter. Jag har spikat 4 Hell Bent For Am som har övertygat vid två raka segrar på lika många starter på svensk mark. Han tog hand om ledningen från innerspåret och vann sedan lätt i en snabb avslutning i debuten. Det följde han upp med ytterligare en spetsseger. Med bevisad startsnabbhet gäller han som spetsfavorit igen och skulle han få fuska bort en del av loppet blir han inte lätt att fånga in. Även om det är annan klass på motståndet nu.

Vid gardering kan 2 Bolero Gar som debuterade i ny regi för Timo Nurmos senast vara tänkbar. Han fick ett bra lopp i rygg på Magical Princess i andra utvändigt och trots en härlig avslutning kunde han inte riktigt gå i närkamp med denne så det slutade med en andraplats. Från stallet har man siktat mot det här loppet och med lopp i kroppen kan han vara förbättrad nu. Han gick med huva senast men nu blir det urryckare och eventuellt barfota runt om.

1 Philosopher galopperade i början av loppet men han kom sedan tillbaka starkt och spurtade ner ledande Billions och även Kuyt F.Boko som gjorde ett bra lopp i dödens till seger. Spåret nu är rätt passande då han kan öppna bra. Får han en fin resa på innerspår kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut. Han gick barfota fram senast men nu återgår man till skor runt om.

Min Vinnare: 4 Hell Bent For Am
Spets efter 500m: 4 Hell Bent For Am
Skrällen: 7 Billions
Ranking: A 4 B 2,1,5,7,3,6 C 11,10,8,9,12

V75-5
Ungdomseliten - Guldklockan 2020 över 1640 meter och jag har streckat tio hästar. 4 Chapuy var ute i ett sprinterlopp på Örebro senast men då hade han bakspår och försvann med en tidig galopp. Han är väldigt startsnabb så felfri här så tror jag han blåser till ledningen och över den korta distansen kan han bli svår att fånga in om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han ska räknas tidigt.

5 Harley D.E. hade fem raka segrar innan han gjorde bort sig med en tidig galopp i ett V86 lopp på Åby som vanns av Ingo senast. Han är inte så startsnabb men felfri nu från det här läget borde han kunna slinka ner i en hygglig position innan han går till anfall och då tål han att göra en del grovjobb under slutrundan om det skulle behövas. Då kan det räcka långt.

9 Tabasco C.D. kom med en sylvass avslutning där han fångade in ledande Arnie Express till seger i ett V75 lopp på Färjestad under påskhelgen. Efter det har han hunnit med att kvala in till finalen av Kungapokalen där han förvisso inte fick ta del av priskakan men han gick i mål med mycket krafter sparade. Kan Joakim Granlund få smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden fäller han många hästar till slut. Särskilt om det blir överpace på loppet.

3 Arapaho Ghostdance ståtar med två raka segrar efter en tids frånvaro. Han satt i tredje utvändigt innan han gick till attack via tredjespår på den sista bortre långsidan och via en bra repa tog han ner sitt motstånd till seger. Får han ligga på rulle och det går fort där framme kan han avsluta loppet riktigt vasst.

10 Give Me Ten vann från ledningen senast. De flesta av hans vinster är tagna från ledningen så bakspåret nu är ingen fördel. Men med lite klaff kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 4 Chapuy
Spets efter 500m: 4 Chapuy
Skrällen: 10 Give Me Ten
Ranking: A 4,5,9 B 3,10,2,1,8,6,7 C 11,12

V75-6
Elitloppet, Försök 1 - Presenteras av ATG över 1609 meter. Jag har spikat 3 Disco Volante som hade tagit sex segrar i de sju senaste starterna innan finalen av Paralympiatravet på Åby för en dryg månad sedan. Då hade han innerspår bakom bilen och tog en kortare galopp i starten och han tappade all position. Sedan var det inget vidare tempo på loppet och han kunde inte ta något så det blev bara en sjundeplats bakom Elian Web som vann från ledningen.

Stefan Melander meddelar att han känns mycket bra i träningen och han är gynnad av distansen nu. Här har han ett trevligt läge och med de startsnabbaste hästarna i loppet utvändigt om sig tror jag att Carl Johan Jepson som kör hästen kan trycka sig till ledningen och från spets blir han inte lätt att plocka ner. Det är en position han trivs väldigt bra i.

Vid gardering kan 4 Missle Hill som har gjort det väldigt bra vi två raka segrar på lika många starter i år. Han är snabb ut men jag tror inte att han plockar en hel längd på min spik i startögonblicket och då finns det risk att han får vandra i dödens istället fast han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också. Intressant med Johan Untersteiner upp för första gången.

1 Vivid Wise As gjorde det bra när han tog hem Grand Criterium de Vitesse i mars och var första häst att bjudas in till årets Elitlopp. Sedan har Björn Goop tagit över träningen efter allt det tråkiga kring den kontroversielle Alessandro Gocciadoro. I comebacken senast värmde han uselt och i själva loppet slutade det med ett galoppmisslyckande. Nu är tanken att det ska bli barfota runt om och då kanske han kan få det att flyta lite bättre och med en fin resa på innerspår här kan han nog lifta med till finalen.

6 Milliondollarrhyme satt fast senast. Innan det hade han ingen bra dag i finalen av Paralympiatravet. Löser det sig med positionerna har han en vass spurt att tillgå.

8 Earl Simon gjorde det bra vid seger senast. Lottades till sämsta spåret nu så stor risk att han hamnar illa till här men han kanske kan nypa en finalbiljett om Franck Ouvrie kan servera honom ett bra lopp.

Min Vinnare: 3 Disco Volante
Spets efter 500m: 3 Disco Volante
Skrällen: 7 Looking Superb
Ranking: A 3 B 4,1,6,8,2 C 7,5

V75-7
Vi avslutar V75 med Elitloppet, Försök 2 - Presenteras av ATG över 1609 meter. Jag har spikat 3 Tae Kwon Deo som var väldigt duktig när han tog hem Håkan "Lillis" Olssons lopp i Gulddivisionen på Örebro över aktuell distans i början av månaden. Han klev då fram utvändigt om ledande Snowstorm Hanover med varvet till mål och från dödens krossade han sitt motstånd och kom i mål i det närmaste okörd. Spåret nu i försöket blev perfekt. Bricka 3 bakom bilen borde innebära en vettig position och när sedan Adrian Kolgjini sätter in attacken tror jag han spurtar ner sitt motstånd till seger de sista 100 meterna.

Vid gardering kan 5 Cokstile som var ruggigt läcker på Åby sist vara tänkbar. Han fick då trava en stor del av loppet i dödens och in på upploppet satte han klorna i ledande Cyber Lane och dansade sedan undan på ett bra vis till seger. Han kan kliva iväg bra från start och kan Christoffer Eriksson hitta ner i en vettig position är han med och gör upp om segern igen.

1 Elian Web tog hem finalen av Paralympiatravet från ledningen näst senast. Gången efter det hade han fått spåret längst ut på vingen och han laddades aldrig men han fick ett fint lopp i ryggar och gick rätt bra till slut till tredjeplatsen bakom vinnande Attraversiamo. Med den startsnabbheten han besitter tror jag Jorma Kontio tar hand om ledningen och skulle han få fuska bort en del av loppet kan det räcka en bit. Även om jag tror att han får svårt att stå emot min spik den sista biten.

4 Attraversiamo har efter Derbysegern ifjol nu vunnit årets båda starter. Trevligt startspår och kan Erik Adielsson servera honom en fin resa kan han nog lifta med till en finalplats.

8 Propulsion har varit borta från tävlingsbanorna länge. Det är väldigt svårt att komma till från spår åtta i försöket så han kommer troligen att hamna bland de sista hästarna. Det krävs en hel del klaff om han ens ska nå finalen men har han en bra dag går ingen säker.

Min Vinnare: 3 Tae Kwon Deo
Spets efter 500m: 1 Elian Web
Skrällen: 7 Makethemark
Ranking: A 3 B 5,1,4,8 C 7,2,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming