DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Umåker 25/12

25 December 2021 - 01:15

Winter Burst fortsätter med en omgång från Umåker och värt att tänka på är att det är isbana som gäller. Jag spelar med två spikar i omgången som jag tycker ställs inför lämpliga uppgifter. I V75-1 spikar jag 4 Grainfield Aiden och i V75-5 spikar jag 12 No Limit Express.

Nedan följer min lösning på omgången.

V75 Umåker 25/12
V75-1 4 Grainfield Aiden
V75-2 1.3.5.8.11.12
V75-3 1.2.3.6.9.10
V75-4 1.3.6.7.8.11
V75-5 12 No Limit Express
V75-6 2.9
V75-7 4.5.7.10.11

2160 rader x 050 = 1080kr

Dagens Dubbel Umåker 25/12
DD-1 2.9
DD-2 7.10

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m Auto
2 Selmer I.H har blivit stor favorit av de tidiga spelarna och han kan förstås vinna loppet men jag tycker faktiskt att det är fel favorit. Han har förvisso varit mycket bra i sin nya regi och han följde upp andraplatsen bakom Swagger näst senast med en seger i gulddivisionen på V75. Formen är bra men det är nya förutsättningar nu när han ska testa på isbana för första gången och jag har betydligt bättre känsla för ett annat ekipage , även om Selmer I.H ska räknas.

4 Grainfield Aiden blir istället min första spik i omgången. Den här urstarka hästen trivs den här årstiden och vi minns han insatser inom V75 under framför allt vintern för två år sedan när han startade vecka ut och vecka in och svarade för några sanslöst bra prestationer.
Förra vintern var kanske inte lika lyckosam men nu känns han klart på gång igen och han kommer från en ruskigt bra insats i Finland när han krossade favoriten Willow Pride utvändigt. Det är ingen omöjlighet att han kan hitta till ledningen nu men är han lika bra som senast tror jag att han ska ses med toppchans oavsett.

Vi noterar även att 6 Giveitgasandgo gör en intressant debut i ny regi. Han besitter en hög kapacitet och miljöombytet i kombination med att Magnus A Djuse sitter upp för första gången kan ge en bra effekt.

Min Vinnare: 4 Grainfield Aiden
Spets efter 500m: 2 Selmer I.H / 4 Grainfield Aiden
Skrällen: 6 Giveitgasandgo
Rankingen A:4 B:2.6.1 C:3.5.7

V75-2 1640m Auto
2 Moshus Prinsen har varit bra vid tre raka segrar över aktuell distans och hanterar han bara Isbanan på ett bra sätt ska han ses med bra möjligheter till ytterligare en seger i raden. Motståndet är tuffare nu och osäkerheten över hur han fungerar med isbana och brodd gör att han ändå bara är en av flera för mig.

11 Ängsbrage tycker jag är en klart bättre häst än Moshus Prinsen men han är såklart handikappad av sitt startspår över den korta distansen. Med det sagt tycker jag ändå att han ska räknas mycket tidigt, han har gått tider som är ett par sekunder Snabbare än favoriten och kan Jan Ove Olssen bara hitta en vettig position så har han fart som räcker väldigt långt i den här konkurrensen.

5 Hornnes Tore har vunnit 2/7 lopp för Sandra Eriksson och han har verkligen växt i hennes regi med tanke på att han inte hade lyckats vinna ett enda lopp på 50 starter i sin tidigare regi. Han är snabb från start och jag tror att Sandra Eriksson tar hand om ledningen initialt och jag hoppas att man vill köra i den positionen nu.

12 Ravn Kiro blev lite bortlottad här men han har presterat bra på isbana tidigare och man har siktat mot det här loppet och han bör komma med absolut toppform. Magnus A Djuse sitter upp för första gången och som ospelad vill jag ha med honom tidigt på kupongen, trots läget.

Min Vinnare: 2 Moshus Prinsen
Spets efter 500m: 5 Hornnes Tore / 2 Moshus Prinsen
Skrällen: 12 Ravn Kiro
Rankingen A: 4.11.5 B:12.8.1 C: 2.6.10.4.7.9

V75-3 2640m Volt
3 Mellby Galanga är favorit i skrivande stund men jag tycker det ser ut som en favorit i fara. Hon utmanades rejält som storfavorit senast och vann förvisso loppet men det var hårt i mål och jag tycker inte det var något bländande intryck. Jag tror det blir svårt att ta hand om ledningen nu och risken att han får trava loppet utvändigt om ledaren är överhängande. Det är tuffare emot nu och jag är inte övertygad om att han kan vinna den tunga vägen.

2 Gazoline Mearas har fått två lopp på isen nu och det såg klart bättre ut senast när han inkasserade sin tredje raka seger. Han är kvick ut från start och som jag läser loppet kommer Sandra Eriksson att kunna ta hand om ledningen. Han kommer säkerligen få press utvändigt av Mellby Galanga men formen är bra och från ledningen tycker jag att han ska ses med högst vinstchans i loppet.

1 Just Celebration gjorde ett kanonlopp senast efter en längre frånvaro men han har varit struken för en halsinfektion därefter vilket såklart får ses som ett minus. Läget blev bra och med en passande resa på innerspåret tycker jag att han bör kunna hota.

6 Dante Godiva verkar vara på rätt väg i sin nya regi. Det här var ju en stor talang i början av karriären men det har strulat mycket för honom och han har inte kunnat leva upp till sin potential. Motståndet är inget som skrämmer och om han kan få ett passande rygglopp slår han de flesta till slut.

9 Mr Sånna är känd för att prestera som allra bäst på isbana och han gjorde comeback senast efter ett par månaders vila. Han var gott gåendes i loppet när han oturligt tappade en sko vilket förstörde dagen och han fick tas ur fältet. Det var en framskjuten placering som försvann och på isen ska Mr Sånna alltid räknas.

10 Mellby Fog är också en sån där häst som verkligen älskar att tävla på isen och som ospelad kan han vara värd en markering.

Min Vinnare: 2 Gazoline Mearas
Spets efter 500m: 2 Gazoline Mearas
Skrällen: 9 Mr Sånna
Rankingen A: 2.3.1 B:6.9.10.7 C:12.8.11.5.4

V75-4 2140m Auto
3 Eigelands Fredrik tävlar förmodligen mest mot sig själv och visst skulle man kunna spika ,men om man jagar de större pengarna så kryllar det av drag bakom och favoriten är inte helt att lita på. Han har tagit enorma kliv hos Westholm och radar upp segrar och om han sköter sig vinner han troligen det här. Det är dock första isbana och det kombinerat med att han ska resa nu samt att det är voltstart gör att jag vill gardera brett.

6 Stjerne Tore har fått ett passande springspår och borde komma iväg bra från start. Han är härdad i tuff konkurrens och har vunnit ungefär var fjärde start i karriären. Han är kanske som allra bäst över lång distans då han är mer stark än snabb men han har gått bra över medeldistans tidigare också och bakom favoriten är han tidig.

11 Källsjöviking är ett fartfyllt kallblod som var betrodd på V75 för två starter senast och han har haft bra form en längre tid. Nu står han 20 meter bakom favoriten vilket såklart blir tufft att ta igen om den travar men han är kvick iväg och med bara två hästar på mellersta volten borde han komma iväg bra direkt och få kontakt med den främre volten. Han är inte mycket sämre än någon annan i loppet om favoriten kommer bort och till 2% är han mycket spännande.

Min Vinnare: 3 Eigelands Fredrik
Spets efter 500m: 3 Eigelands Fredrik / 6 Stjerne Tore
Skrällen: 11 Källsjöviking
Rankingen A: 3 B:6.11.8.1.7 C: 2.14.4.15.13.12.5.9.10

V75-5 2140m Auto
12 No Limit Express blir min andra spik i omgången. Readly Express-sonen har imponerat på undertecknad hittills och vi har långt ifrån sett någon botten i den här hästen. Senast var han lite för het och galopperade men han har sett otroligt fin ut vid segrarna innan dess och jag tror att Magnus A Djuse lyckas hålla honom mer lugn före start den här gången. Nu blir det bike för första gången i karriären vilket förmodligen kommer göra honom ännu bättre och trots utgångsläget tycker jag att han bör runda det här sällskapet. Jörgen Westholm har dessutom deklarerat ett offensivt upplägg med 6 Fenix Brick och då lär det bli bra tempo på loppet. Bakom favoriten tycker jag inte att det är så många hästar som kan vinna och när han bara är spelad till runt 30% tycker jag det är en vettig spik att ta ställning för.

Motbud
6 Fenix Brick är nog värsta motståndaren på förhand men även om Jörgen Westholm ska vara offensiv lär ledningen vara upptagen av 2 Mindyourvoice W.F och då är risken överhängande att han får trava hela loppet utvändigt om ledaren.

2 Mindyourvoice W.F vann på isbana senast efter ett par månaders paus och hon gör sina bästa lopp i ledningen. Segern senast blev väldigt billig och motståndet är betydlig tuffare nu och även om jag tror att Sandra Eriksson tar hand om ledningen kan det bli stumma ben tillslut.

Jag nämner även 3 Just More Fun som kommer med toppform och en seger i bagaget. Det är mycket tuffare emot nu men han är snabb från start och borde kunna hitta en bra position omgående och om det dessutom blir lite körning där framme är han inte borta med rätt resa.

Min Vinnare: 12 No Limit Express
Spets efter 500m: 2 Mindyourvoice W.F
Skrällen: 3 Just More Fun
Rankingen A:12 B:6.2.3.9.11.10 C:4.17.8.5

V75-6 2140m Volt
2 Facing Life har inlett på bästa möjliga sätt hos Samu Sundkvist och kommer till den här starten med tre raka segrar i raden. Hon har dessutom fungerat alldeles utmärkt på isen och även om det är tuffare emot nu tycker jag det är en bra chans att utöka segersviten. Samu Sundkvist lär ladda vad som går från start för att försöka ta hand om ledningen och från den positionen blir hon svårslagen.

9 Liquify’em vill jag ändå dubbla mitt system med. Hon har varit ute i betydligt tuffare konkurrens och går ner lite i klass nu. Det är ingen lätt uppgift att ta in 20 meter på Facing Life men hon borde ha samlat på sig en välbehövlig hårdhet som kanske inte finns hos favoriten och häst mot häst tycker jag att Liquify’em är bättre.

Jag nämner även 5 Juno Beach som en potentiell skräll. Det är en talangfull treåring som har vunnit 3/7 lopp i karriären och senast satt hon fast med mycket krafter obrukade över mål. Det finns lite frågetecken för hur hon hanterar ett femte-spår i volten samt isbana men fart för att vinna loppet finns med rätt resa.

3 Stinaalvinazonett tillhör de bättre i fältet men hon kommer från en blek regidebut och man ligger lågt från stallet inför den här starten. Uppgiften är annars passande och om hon har gått framåt med det senaste loppet och presterar närmare det hon kan prestera så ska hon räknas.

Min Vinnare: 2 Facing Life
Spets efter 500m: 2 Facing Life
Skrällen: 5 Juno Beach
Rankingen A:2.9 B:5.3.15.13.1.14.12 C:8.74.11.6.10

V75-7 2140m Auto
12 Albert Zonett är väldigt kapabel och har vunnit sex lopp i år och normalt sätt är det här en mycket bra uppgift på pappret. Han har dock inte alls presterat på den nivån han kan i de senaste loppen och han såg väldigt trög ut senast. Det hade varit dåliga träningsförhållanden inför den senaste starten och man har kunnat träna på som man vill därefter. Det är möjligt att han kommer vara mycket bättre nu, men det är ingen jag vill hålla i handen när det dessutom är första gången han tävlar på isen.

7 Arizona Dream har vunnit sex lopp i år och är mycket bättre än vad man kan utläsa av raden. Han trivs med förutsättningarna när det är kallare ute och han vann på isen i början av året. Läget är mycket passande och om Mats E Djuse prickar starten är det ingen omöjlighet att han kan köra sig framåt till ledningen och då är det hästen att besegra för övriga.

5 M.T Oberon är en rejäl häst som inte räds grovjobb under vägen och han var positiv som tvåa senast bakom Gazoline Mearas. Han utstrålade toppform vid den starten och han fungerade alldeles utmärkt på isen.

4 Topnotch Liss utmanade Mellby Galanga rejält senast och var inte långt ifrån att vinna loppet. Det är ingen som vinner på beställning men han trivs med förutsättningarna och räknas på sin fina form.

11 Ready Lane har inte tävlat på nästan ett år och är inte alls att lita på men han är bra för klassen och om han är väl förberedd ska han räknas tidigt

Min Vinnare: 12 Albert Zonett
Spets efter 500m: 2 Dulche De Leche / 7 Arizona Dream
Skrällen: 4 Topnotch Liss
Rankingen A:12.7.5 B:4.11.1.2.6.9 C:8.12

Lycka till

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming