DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 20/10

19 Oktober 2021 - 23:29

Det är dags för V86 och omgången delas mellan Jägersro och Solvalla den här veckan. Jag spelar med två spikar i omgången, 11 I.D Excellent i V86-3 samt Silver Bullit i V86-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Onsdag Jägersro & Solvalla 20/10
V86-1 1.2.3.4.5.7.10
V86-2 1.2
V86-3 11 I.D Excellent
V86-4 6.11
V86-5 1.2.3.4.5.9
V86-6 8 Silver Bullit
V86-7 1.2.3.7
V86-8 1.3.5.7.8.9.11

4704 rader x 0,25kr = 1176kr

Dagens Dubbel Jägersro & Solvalla 20/10
DD-1 1.2.3.7
DD-2 3.9

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1640m Auto
2 Wolf Of Wallstreet är obesegrad när han tävlat barfota och vann från ledningen på en bra tid senast med mycket sparat över mål. Han kan öppna riktigt fort från start och är spetsfavorit i loppet men det är nog fler som vill prova från början och det kan bli en tuff öppning.

7 Power Lane fick troligen ett spår för långt ut på vingen för att komma till ledningen men man lär åtminstone prova framåt för att få en resa i den främre träffen och även om han ofta har tävlat i ledningen tror man från stallet att han egentligen är ännu bättre om han får tävla i ryggar. Han har vunnit närmare hälften av karriärens starter och är en tidig utmanare.

10 Federer skulle gynnas om det blir körning där framme och jag gillar verkligen inställningen på den här hästen. Det finns startsnabba hästar i starten att ta rygg på och trots ett bakspår borde han komma igenom bra från start.

5 Alert Vendil är inte att lita på men han såg formstark ut senast och är gynnad av den korta distansen. Han är inte alls att lita på men han har höga toppar och skulle han fungera är det en rolig skräll.

Jag tar totalt sju hästar på mitt system.

Min Vinnare: 2 Wolf Of Wallstreet
Spets efter 500m: 2 Wolf Of Wallstreet / 4 Emma Häggenäs / 7 Power Lane
Skrällen 5 Alert Vendil
Rankingen A: 2.7.10 B:5.3.4.1 C: 8.6.11.9.12

V86-2 2140m Auto
2 Summit In Sight har vunnit två lopp i rad på 1.12.9 över medeldistans och har nu ytterligare en lämplig uppgift framför sig och kommer att få bära omgångens största favoritskap.
Han är snabb bakom bilen och har fått ett perfekt spår och risken är överhängande att Örjan Kihlström sitter i front omgående och får styra och ställa där framme. Jag tycker dock inte att segrarna har varit speciellt märkvärdiga och var inte överdrivet imponerad över insatsen senast även om han gjorde sitt jobb och vann. Det är såklart en bra chans att han vinner loppet men jag tycker inte att han ska vara så pass stor favorit som han är och jag kommer dubbla mitt system med en häst.

1 Remarkable Feet har fått pusta ut ett par månader efter några sämre insatser i somras och ska utrustas med bike till den här starten, precis som vid segrarna i våras. Han kan öppna fort från start och jag tror att Jörgen Westholm kommer att hitta ryggen på den stora favoriten och få en perfekt resa där bakom. Jag tycker att Remarkable Feet har visat flera gånger om att han inte har den rätta inställningen när han får gå i ledning och är som allra bäst när han får gå i ryggar och spara på sin speed så länge som möjligt. Om han bara skulle få fritt över upploppet blir jag inte alls förvånad om favoriten inte hänger med i en snabb tempoväxling och då kan skrällen vara ett faktum. 3%!

Bakom den stora favoriten är det väldigt öppet och att så pass bra hästar som Giant Shadow, Deede Star, Digital Class och Selected News är mer eller mindre ospelade lockar såklart att plocka fram den breda penseln men jag nöjer mig med två hästar på mitt system den här gången.

Min Vinnare: 2 Summit In Sight
Spets efter 500m: 2 Summit In Sight
Skrällen: 1 Remarkable Feet
Rankingen A:2 B:1.7.9.10.6.5 C:4

V86-3 2140m Auto
11 I.D Excellent blir min första spik i omgången. Senast föll hon förvisso som betrodd från ledningen men hon blev alldeles för het på kuppen då och gången innan dess när hon var oplacerad på V75 blev allt fel när hon först blev hängandes i tredjespår och sedan fick trava loppet utan rygg utvändigt om ledaren.
Formen tror jag inte det är något fel på och jag tycker hon är den som har visat överlägset högst toppar i loppet. André Eklundh vet vad han har att åka med och lär inte lämna något åt slumpen den här gången. Jag tror vi kan räkna med en offensiv styrning och jag tycker att hon ska vara huvudet högre än sina konkurrenter trots sitt utgångsläge. Spik.

Motbud
7 Callmefama Kronos har varit fin i sin två senaste starter och gått snabba slutrundor och till den här starten är Ready Cash-avkomman anmäld barfota runt om för första gången. Det verkar vara en häst under utveckling som går framåt för varje start och skulle skorycket falla väl ut är det en utmanare, även om läget kunde varit bättre.

2 Waka Waka kommer förmodligen vara hästen som sitter i ledningen och hon ska ha gått framåt med det senaste loppet där hon satt fast invändigt och inte kunde bruka alla sina krafter. Det var ett bra intryck bakom hästar och skulle favoriten komma bort från sitt bakspår kan hon mycket väl rinna undan.

Jag nämner även 12 Affinity Face blev kanske lite bortlottad den här gången men det verkar vara en stark häst som tål att göra mycket jobb under vägen och hon har varit bra varje gång på slutet. Det känns som att hon möter ett mer överkomligt sällskap än i de senaste starterna och skulle kunna vara ett tänkbart skrällbud.

Min Vinnare: 11 I.D Excellent
Spets efter 500m: 2 Waka Waka
Skrällen: 12 Affinity Face
Rankingen A:11 B:7.2.4.12.6.5.1.8 C:10.3.9

V86-4 1640m Auto
6 Best In Show As är given tipsetta för mig i loppet och en tänkbar spik i omgången. Jag tror att hon är Snabbare från start än 7 Myse D’erpion och som jag läser loppet kommer hon att få överta ledningen av 4 Allagash Nancy efter ett par hundra meter. Hon har inte startat över kort distans så många gånger men det är en snabb häst och jag tror bara det är en fördel för henne. Jag vågar dock inte ta gift på att Mats E Djuse släpper ledningen med Allagash Nancy när det handlar om kort distans och hon skulle även kunna få tryck utvändigt av Björn Goop och jag vill dubbla systemet med en häst som kommer in i matchen vid ett hårt tempo.

11 Your Dreamlove love har svarat för flera starka avslutningar i tuffare sällskap än vad hon ställs mot nu och intrycket när hon flög fram över upploppet senast tog jag till mig. Kort distans är bara ett plus för den här fartfyllda hästen och även om läget blev besvärligt kommer hon att bli livsfarlig till slut om det går för fort där framme.

7 Myse Dérpion har kapacitet för att vinna loppet men hon har pausat inför det här och det är ett frågetecken för formen. Björn Goop kommer säkert prova lite från start men man ligger ganska lågt på förhand från stallet och känslan är att hon kommer att få göra jobbet på egen hand här. Jag står över.

Min Vinnare: 6 Best In Show As
Spets efter 500m: 6 Best In Show As / 4 Allagash Nancy
Skrällen: 11 Your Dreamlove
Rankingen A: 6.11 B:7.2.4.9.10.12.C:3.5

V86-5 1640m Auto
1 Bordeaux Doc har visat sin klass på slutet och det här är passande motstånd som han normalt sätt har toppchans mot. Att han fick spår ett bakom bilen öppnar dock upp loppet då han inte borde kunna hålla upp någon ledning från start och han kan bli fast invändigt. Löser det sig bara i tid vinner han förmodligen loppet men det finns allt för mycket tid att hitta ut över den korta distansen.

2 Gandhi Boko känns väldigt spännande här. Han är snabb från start från och beroende på vad André Eklundh gör för taktikval med Gobi Princess så kan han sitta i tät tidigt. Han går som allra bäst i ledningen och har bra form för dagen och över kort distans trivs han alldeles utmärkt. Han har visat att han kan avsluta fort med andra upplägg också och oavsett om det blir ledning eller inte ska han räknas.

3 Eenymeenyminymoe D.K tillhör de bättre i den danska kullen och har vunnit över 40% av sina lopp. Hon var inte som bäst senast men förutsättningarna är bättre nu och att Flemming Jensen kör nu är ett stort plus.

4 Gobi Princess kan också öppna riktigt snabbt från start och det är möjligt att man vill prova i ledningen om man kommer dit även om det är mest troligt att man överlåter ledningen till någon mer betrodd. Oavsett tycker jag att hon ska räknas här och hon är alldeles för lite betrodd i skrivande stund.

Jag betalar även för 5 The Real Star och 9 Quite Special.

Min Vinnare: 1 Bordeaux Doc
Spets efter 500m: 2 Gandhi Boko
Skrällen: 4 Gobi Princess
Rankingen A:1.2.3 B:4.5.9 C:5.10.8.7

V86-6 2640m Auto
Här kommer min andra spik i omgången. Jörgen Westholm har två intressanta hästar till start som båda startar med ett springspår på tillägg. Jag tror inte att Örjan Kihlström är intresserad av att svara någon ledning med 2 Genie Am som startar i den främre volten och som jag läser loppet kommer 9 Knifetown Lover vara första fram för att överta ledningen. När sedan stallkamraten 8 Silver Bullit kommer utvändigt lär inte Jörgen Westholm försvara någon ledning utan överlåter välvilligt den positionen till William Ekberg som kör Silver Bullit. Jag tycker det saknas form på många av motståndarna och jag ser inte vem som kommer sätta upp något tempo utvändigt och det måste vara en toppchans för Silver Bullit att inkassera ytterligare en seger i raden.

Motbud
9 Knifetown Lover är bra i grunden och var positiv som tvåa efter lång frånvaro senast även om det var lättare emot då. Han brukar kunna öppna bra i voltstart och kommer få en bra resa i den främre träffen, förhoppningsvis i ryggen på stallkamraten. Han behöver nog ytterligare något lopp i kroppen innan formen är hundraprocentig men det är en segervan häst som inte är avsågad här.

3 Greta Sisu har matchats inom V75 och trivs över den långa distansen. Hon har sin bästa bit till slut och brukar kunna gå rejäla slutrundor när det klaffar med positionerna och det är bra träningsrapporter inför den här starten.

5 Silvester är svårbedömd för mig. Han har fått ett par lopp och har en färsk seger i bagaget från Finland. Han har presterar bra på Solvalla tidigare med en vinst och en andraplats på två starter, även om det var ett bra tag sen.

Min Vinnare: 8 Silver Bullit
Spets efter 500m: 8 Silver Bullit
Skrällen: 3 Greta Sisu
Rankingen A: 8 B:9.3.5.10.4.13.11 C:2.12.6.1.7

V86-7 2140m Auto
2 Billi Time får bära ett stort favoritskap av de tidiga spelarna och det är väl kanske befogat för en häst som har vunnit 25 av 42 starter som kommer med en plus-betonad insats i bagaget. Läget är bra och han kommer få en bra resa men det är ingen raket från start och någon ledning är det knappast tal om. Han har dessutom dummat sig med galopp ett par gånger på slutet och även om han var rejäl vid segern på Ålborg senast vill jag prova att fälla honom.

3 Spartak Face tror jag kommer ta hand om ledningen från start och han var fantastisk fin från just det positionen senast när han vann på 1.11.1 över kort distans direkt efter paus. Han borde vara ännu bättre till den här starten om han har tagit det loppet på rätt sätt och från ledningen är det en mycket spännande utmanare till den stora favoriten.

1 Hennesy Boko glänste vid segern senast och kommer med absolut toppform för dagen. Han är riktigt snabb bakom bilen och det finns en möjlighet att hålla ut Spartak Face från start även om det är mest troligt att han får nöja sig med ryggen på ledaren. Det skulle kunna bli bra tempo på loppet och med nuvarande form är han inte borta med fritt över upploppet.

7 Barbaresco W.W kommer med toppform till den här starten och jag tror inte att Stefan Persson räds motståndet på förhand. Läget blev dock chansartat och det får inte strula allt för mycket om han ska kunna vinna loppet.

Min Vinnare: 2 Billi Time
Spets efter 500m: 3 Spartak Face
Skrällen: 7 Barbaresco W.W:
Rankingen A: 2.3 B:1.7.11.5.9.10.6 C:12.4.8

V86-8 2140m Auto
Den avslutande avdelningen är omgångens mest öppna lopp på förhand och här bör man betala för så många hästar man har råd med.

3 Loaded Leila får tipset i loppet. Hon har svarat för flera rejäla slutrundor på slutet även om det inte har räckt till någon vinst men det är lättare emot nu och det känns som att hon står på tur för en seger. Hon var bland annat trea för tre starter sedan bakom Comand och Max Håleryd och senast gick hon fort över upploppet efter lite strul under vägen. Det ser ut som en rejäl häst som är oöm för positioner och jag tror inte att Markus B Svedberg räds grovjobb under vägen.

9 Toofaced var klart förbättrad på barfotabalans senast och är märkligt lite spelad mot det här motståndet. Hon fick ett passande smygläge och skulle det lösa sig med positioner blir jag inte förvånad om hon speedar ner sina konkurrenter över upploppet.

8 Fröken Fräken har två raka segrar i bagaget men hon har inte satts på några större prov när hon fått styra och ställa i ledningen. Den här gången får hon bekänna färg och lär inte få någonting gratis men är såklart ändå ett givet bud.

11 Swept Wing har verkligen tänt till på slutet och gått i mål med bra fart över mål i de senaste två loppen.Nu blir det bike igen och hon har gått 1.13.1 över distansen med bike tidigare och det måste räcka långt här vid en liknande prestation.

Jag tar totalt åtta hästar i en vidöppen avslutning.

Min Vinnare: 3 Loadad Leila
Spets efter 500m: 1 Southwind Sansa
Skrällen: 9 Toofaced
Rankingen A: 3.9.8.11 B:1.5.7 C:4.2.6.10.12

Lycka till 
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Mora - Troja/Ljungby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.89
19:00  Björklöven - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp 1,5
1.67
19:30  Bremerhaven-Straubing Tigers
Ishockey - DEL - Över 5,5 mål
1.70
21:00  Granada - Alaves
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.84
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 3/12
Insats: 576 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 3/12
Insats: 162 kr - MrHockey
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Göteborg - Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Livestreaming